24/10/12

Το Ισραήλ κάτω από τις βόμβες, περισσότερες από 50 ρουκέτες έπληξαν το Νότιο Ισραήλ, αρκετοί τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση

JSSNews
Τρεις ξένοι εργάτες που εργάζονταν στην περιοχή του Eshkol, Ισραήλ, τραυματίστηκαν την Τετάρτη από επίθεση με ρουκέτα. Δύο από τους τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά.  Μεταφέρθηκαν επειγόντως σε ιατρικό κέντρο στο Beersheva. Ένα άλλο πρόσωπο, μια γυναίκα, τραυματίστηκε ελαφρώς.  Μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Barzilai Medical Center στο Ασκελόν.

Περισσότερες από 50 ρουκέτες και βλήματα όλμων που εκτοξεύτηκαν από τη λωρίδα της Γάζας έπληξαν το νότιο Ισραήλ από το απόγευμα της Τρίτης, 30 από αυτές στην περιοχή Eshkol. Πέντε σπίτια επλήγησαν. 
Ένα πυροτέχνημα για να δείξουν στον Εμίρη του Κατάρ πού θα ξοδέψουν τα χρήματά του;

Από ισραηλινή πλευρά,  προς το παρόν, το σύστημα Σιδερένιος Θόλος (Iron Dome) κατέστρεψε μόνο επτά ρουκέτες.

Σε απάντηση, ο στρατός εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα. Ο εκπρόσωπος της Τσαχάλ δήλωσε ότι τα αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας επιτέθηκαν σε ένα τρομοκρατικό πυρήνα αμέσως μετά μια εκτόξευση το πρωί της Τετάρτης.

Το μπαράζ των πύραυλων ξεκίνησε στις 4:45. Έξι ρουκέτες έπληξαν το Eshkol και Sdot. 
Νωρίτερα, τρεις ρουκέτες εξερράγησαν σε ανοικτούς χώρους του Shaar Hanegev. Στις περίπου 6:30, μια τρίτη ομάδα τεσσάρων ρουκετών εξερράγησαν σε ανοιχτούς χώρους στο Περιφερειακό Συμβούλιο του Eshkol.

Εν τω μεταξύ, η κατάσταση του διευθυντή της εταιρείας Givati, Ziv Shilon, ο οποίος υπέστη τραυματισμούς την Τρίτη μετά από χτύπημα από εκρηκτικά στο συνοριακό φράχτη, σταθεροποιήθηκε. Ο Shilon έχασε όμως ένα χέρι στην επίθεση.

Maayan Smadja - JSSNews 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.