19/12/13

Tέσσερεις υπουργοί υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον Ερντογάν

Ανάμεσά τους ο αναιδέστατος Εγεμέν Μπαγίς, που του έδιναν αξία Έλληνες πολιτικοί και διπλωμάτες!
Οι τέσσερις υπουργοί που φέρονται να εμπλέκονται στο τεράστιος σκάνδαλο διαφθοράς, που συγκλονίζει την Τουρκία τις δυο τελευταίες ημέρες, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό Ερντογάν.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους

  • Μουαμέρ Γκιουλέρ, Υπουργό Εσωτερικών
  • Ζαφέρ Τσαγλαγιάν, Υπουργό Οικονομίας
  • Εγεμέν Μπαγίς, Υπουργό Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Ερντογάν Μπαϊρακτάρ, Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ.



4 σχόλια:

  1. Εκείνο που έχω να παρατηρήσω εγώ είναι πως στην Ελλάδα κανεις δεν έκανε κάτι παρόμοιο! Τουλάχιστον οι υπηρετούντες τη Νέο-Othwmania ας έπαιρναν και κάτι από τα καλά παραδείγματα!

    Γιατί όταν κατηγορείσαι με τέτοιες βαριές κατηγοριες η απραίτηση είναι μια έντιμη κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο αν είναι πραγματικό ή στημένο το σκάνδαλο ,προφανώς είναι η (αναμενόμενη) εκδίκηση του Ίσραήλ προς τον Ερντογάν (κατι σαν το "σκάνδαλο του Βατοπεδίου"...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στέλιο κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγω !Αν όχι το Ισραήλ ίσως έχουμε καθαρά ενδοκυβερνητική βεντέτα.Εγώ νομίζω ότι δεν πρόκειται για σκάνδαλο σοβαρό.Δεν είμαι σίγουρος βέβαια.Ίσως υπάρχουν παρατυπίες αλλά σε αυτά τα πράγματα και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες υπάρχουν πλήθος παρατυπιών,τώρα βέβαια βλέπω και άρθρο για τον Μπαγίς.Δεν ξέρω,δεν είμαι σίγουρος ότι δεν παρανόμησαν.Παρατυπίες γίνονται σε όλες τι εξουσίες παντού και πάντα απλά θέλουν κάποιες και τις πιάνουν και άλλες περνούν στα ψιλά (βλεπέ χρηματιστήριο στην Ελλάδα) ! Βουτάνε εκεί κανένα Λιάπη για το θεαθήναι ο οποίος λόγω κρετινισμού απαλλάσεται.Μόνο τις δηλώσεις και τις γκριμάτσες να δεις καταλαβαίνεις....Νομίζω ότι ο Λιάπης περνά κρίση μέσης ηλικίας και παίζει τον έφηβο.
    Πάντως βλέπω παντού σήμερα το θέμα με το Γκιουλέν και την κυβέρνηση Ερντογάν.Θέμα που μόνο εδώ είχε αναδειχθεί και μπράβο στο ινφογνώμονα και τη Δημοκρατία.Το βλέπω σε πολλά σάιτ διπλωματικά το θέμα της σύγκρουσης.Επίσης είδα και σε μερικά τουρκικά κανάλια που χωρίς να ξέρω τη γλώσσα παρακολουθώ απλά και μόνο για τις εικόνες πάλι να βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους α λα πάρκο Γκεζί.Ο Ερντογάν αποστράτευσε 48 ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας και δείχνει ακόμα να είναι ο καβαλάρης στο άσπρο άλογο πσρά τις πιέσεις,τα σκάνδαλα και όλες τις παγίδες που του στήνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δούμε ,Ολα για Ολα!

    Γιατί ο Ερτογάν δεν είναι Καραμανλής (αναφερομαι στην αναλογία με το Βατοπέδιο), και το ισλαμικό τζίνι ,αμα βγεί απο το το λυχνάρι ,δεν το ξαναμαζεύεις εύκολα!

    Επειδή είναι γιορτές και όλοι έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε ,εγώ ονειρεύομαι εναν ωραίο εμφύλιο πόλεμο που θα μετετρέψει την Τουρκία σε Συρία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.