2/3/14

Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση στον Φ. Κρανιδιώτη

Eurokinissi/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, αποτελούμενος από γκαζάκια σημειώθηκε στη 01.15 τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Μαρτίου 2014, στην είσοδο του γραφείου του Φαήλου Κρανιδιώτη, επί της οδού Σκουφού στην περιοχή της Πλάκας.
Στην καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης με γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της Ν.Δ. Φαήλου Κρανιδιώτη προέβησαν με ανακοινώσεις τους τα πολιτικά κόμματα.
Η έκρηξη από τα γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του γραφείου του κ. Κρανιδιώτη, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σκούφου 12, στην περιοχή της Πλάκας, στην Αθήνα, σημειώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής.
Από την έκρηξη, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου.
Η Ν.Δ καταδίκασε την επίθεση, λέγοντας ότι όσοι επιδιώκουν, με πράξεις βίας, να τρομοκρατήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους και να δημιουργήσουν εικόνες ανασφάλειας, ας καταλάβουν πως δεν θα τα καταφέρουν.
Αντίστοιχα, σε καταδίκη της επίθεσης προχώρησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Καταδικάζουμε δριμύτατα την βομβιστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη. Το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων πρέπει να υψώσουμε φραγμό στους θιασώτες της βίας και της τρομοκρατίας», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.
«Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος μέσω τυφλών επιθέσεων. Στόχος τους αυτή την φορά ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Θα αποτύχουν!», σχολίασε μέσω twitter ο Γιάννης Μιχελάκης.
Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του τόνισε ότι οι ι πράξεις τυφλής βίας  απειλούν τη δημοκρατική σταθερότητα και η καταδίκη τους πρέπει να είναι απόλυτη από όλες τις πλευρές, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο να μετατρέπονται σε πεδίο μικροκομματικών αντιπαραθέσεων.
Αυτονόητη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκης της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του κ.Κρανιδιώτη, «όπως αυτονόητη είναι και η καταδίκη κάθε παρόμοιας ενέργειας».
 «Είναι αυτονόητη και απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης στο γραφείο του Φ. Κρανιδιώτη. Τέτοιες ενέργειες, τρέφουν φανερά τον ακροδεξιό φανατισμό», σχολίασε μέσω twitter  και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλου Κρανιδιώτη. Η βία, όποιο προσωπείο και αν επιλέγει, ειναι εχθρός της δημοκρατίας, τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.
Μιλώντας νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Φ. Κρανιδιώτης έκανε γνωστό ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο γραφείο του, ενώ από την έκρηξη καταστράφηκαν οι πόρτες διαμερισμάτων τα οποία αποτελούν κατοικίες. «Οι απλοί αυτοί άνθρωποι θα υποστούν ξαφνικά μια δαπάνη. Αυτό είναι ένα άλλο είδος φασισμού, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν επανάσταση», σχολίασε.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η επίθεση είναι «ηθική και πολιτική ευθύνη αυτών που με ενοχοποιούν τόσο καιρό».
Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. Φτηνα επικοινωνιακα κολπα. Μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι οι "φοβεροι" τρομοκρατες μαζιωτης, ξηρος κλπ, εχουν αφεθει ελευθεροι!!!!!!!!!!!
    Αυτοι οι "τρομοκρατες" ειναι απο τα βασικα εξωθεσμικα εργαλεια της εκαστοτε κυβερνησης, για να στελνει μηνυματα ή να εξουδετερωνει αντιπαλους. Εδω ενα καφενειο εχεις και πρεπει να πληρωνεις προστασια, οχι μια ολοκληρη χωρα. Τωρα ο κρανιδιωτης εβαλε και το παρασημο του σιδηρου σταυρου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.