25/3/14

«Ώρα να αρπάξουμε τα όπλα και να καθαρίσουμε τους καταραμένους ρώσους» λέει η Γιούλια Τιμοσένκο σε τηλεφώνημα που διέρρευσε στο διαδίκτυο


«Οι ουκρανοί πρέπει να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν όλους τους καταραμένους ρώσους- Ούτε μια σπιθαμή καμένης γης να μη μένει σε ρωσικά χέρια»: Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο, η οποία ετοιμάζεται να κατέβει στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές ρίχνει κάθε προσωπείο και  αποκαλύπτει μένος κατά των ρώσων, όπως αποκαλύπτει τηλεφωνική συνομιλία με τον Νέστορ Σούφριτς, πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας,  η οποία διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το επίμαχο τηλεφώνημα φέρεται να έγινε στις 18 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συνθήκης προσχώρησης της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης στη Ρωσική Ομοσπονδία και αναρτήθηκε στο youΤube σήμερα  από το χρήστη Sergiy Vechirko.
Εξοργισμένη από τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της Κριμαίας η Τιμοσένκο ακούγεται να λέει πως «έχει βρει τρόπο να πετάξει έξω (σ.σ. από την Ουκρανία) αυτά τα καθίκια (σ.σ. τους ρώσους)»
«Θα χρησιμοποιήσω όλες τις διασυνδέσεις μου σε όλον τον κόσμο… και πολύ σύντομα, σας διαβεβαιώνω, πως δεν θα μείνει ούτε σπιθαμή καμένης γης εκεί που είναι τώρα οι ρώσοι […] Το πράγμα παρατράβηξε… Πρέπει να αρπάξουμε τα όπλα και να πάμε να τσακίσουμε αυτούς τους καταραμένους katsaps (σ.σ. ουκρανικό παρατσούκλι για τους ανεπιθύμητους ρώσους»)και μαζί και τον ηγέτη τους!» ακούγεται να λέει σε πολύ έντονους τόνους η Τιμοσένκο και συνεχίζει:  «Εάν ήμουν εγώ στα πράγματα, αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ! Είμαι έτοιμη να αρπάξω ένα πολυβόλο - ξέρεις τι εννοώ- και να πυροβολήσω αυτόν τον μπάσταρδο (σ.σ. τον Πούτιν) στο κεφάλι».
Η υπηρεσία τύπου του Σούφριτς διαψεύδει κατηγορηματικά τη γνησιότητα του τηλεφωνήματος. Το δελτίο τύπου γράφει πως «η συζήτηση αυτή δεν έγινε ποτέ» όπως γράφει ο ειδησεογραφικός ιστότοπος korrespondent.net.
Αντίθετα η Τιμοσένκο επιβεβαίωσε την γνησιότητα της συνομιλίας στο twitter, λέγοντας πως το μόνο κομμάτι της συνομιλίας που είναι παραποιημένο είναι εκεί που ακούγεται να ζητά την πυρηνική «σφαγή» των οκτώ εκατομμυρίων Ρώσων που παραμένουν στο έδαφος της Ουκρανίας. Γράφει στο twitter: «Η συζήτηση έλαβε χώρα, αλλά ποτέ δεν είπα για 8 εκατομμύρια Ρώσους στην Ουκρανία. Στην πραγματικότητα είπα που οι Ρώσοι στην Ουκρανία είναι Ουκρανοί. Γειά σου FSB :) Συγγνώμη για την άσεμνη γλώσσα». (σ.σ. ο χαιρετισμός αφορά το FSB, τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες - πρώην KGB) 
Η Ρωσία Τώρα


Σάλος από τις δηλώσεις Τιμοσένκο για έναν «νεκρό Πούτιν με μια σφαίρα στο κεφάλι»

Σάλος από τις δηλώσεις Τιμοσένκο για έναν «νεκρό Πούτιν με μια σφαίρα στο κεφάλι»
Η πρώην ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία Γιούλια Τιμοσένκο εμφανίστηκε εξοργισμένη σήμερα για τη μετάδοση, μέσω του διαδικτύου, μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας της που όπως υποστηρίζει υποκλάπηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και ένα μέρος της αποτελεί, κατά την ίδια, προϊόν μοντάζ.

Μέσω του λογαριασμού της στο twitter η Τιμοσένκο κατηγόρησε την FSB, τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, ότι αλλοίωσαν τα λεγόμενά της.
Η υπόθεση αφορά τη δημοσιοποίηση μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας και ηγέτιδα του κόμματος Μπατκίβτσινα με έναν συνεργάτη της, τον βουλευτή του Κόμματος των Περιφερειών Νέστορ Σούφριτς.
Στα ηχογραφημένα αποσπάσματα η Τιμοσένκο δηλώνει "έτοιμη να πάρει ένα αυτόματο και να ρίξει στο κεφάλι σ' αυτό το κάθαρμα", αναφερόμενη προφανώς στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ωστόσο, το τμήμα του διαλόγου που, όπως λέει, έχει αλλοιωθεί, είναι το σημείο όπου η Ουκρανή πολιτικός προτείνει να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα εναντίον των Ρώσων της Ουκρανίας.
"Τι θα κάνουμε με τα οκτώ εκατομμύρια των Ρώσων που παραμένουν στο έδαφος της Ουκρανίας; Πρόκειται για απόβλητα" ρωτάει ο Σούφριτς. "Θα έπρεπε να τους εκτελέσουμε με πυρηνικά όπλα" απαντά η Τιμοσένκο.

Η πολιτικός παραδέχτηκε ότι η συνομιλία αυτή είναι πραγματική, όχι όμως και το μέρος της που αφορά τους Ρώσους στην Ουκρανία, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι προϊόν μοντάζ.
"Στην πραγματικότητα, αυτό που είπα είναι: οι Ρώσοι στην Ουκρανία είναι Ουκρανοί. Καλημέρα, FSB. Να μας συγχωρέσετε για το υβρεολόγιο".

Σε ένα τμήμα της συνομιλίας που δεν αμφισβητεί την αυθεντικότητά του, η Τιμοσένκο δηλώνει ότι "θα χρησιμοποιήσει όλες τις επαφές της, θα ξεσηκώσει όλον τον κόσμο για να μην απομείνει από τη Ρωσία ούτε ένας καμμένος αγρός".

ΗΜΗΡΕΣΙΑ

7 σχόλια:

  1. Μπουμπουλίνα μου, εσύ :-)

    Δώσε μου την κούρλα σου
    κρεμάλα να την κάνω,
    να κρεμαστώ να μη θωρώ
    την ώρα που σε χάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που δημοσιεύσατε είναι προφανώς προϊόν υποκλοπής και παταποίησης συνομιλιών από την FSB πρώην KGB για λόγους σπίλωσης και χονδροειδούς προπαγάνδας που θυμίζει τις επιχειρήσεις λάσπης και εκφοβισμού της ανατολικογερμανικής Στάζι. Ο Πούτιν εξάλλου ήτανε σταθμάρχης της KGB στην Α. Γερμανία και τα ξέρει ικαλά αυτά τα κόλπα.

    Μου κάνει εντύπωση όμως το διπλό κτιτήριο, η double speak που υιοθετούν οι Ρώσοι και σεις οι ρωσόφιλοι. Σκίζετε τα ρούχα σας για τις παρακολουθήσεις της NSA, αλλά σκίζεστε να διαδώσετε τα προϊόντα υποκλοπών της KGB (FSB) και μάλιστα παραποιημένα καταλλήλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρια Τιμοσενκο, δεν μπορειτε να σφαξετε του Ρωσους διοτι ειναι μειονοτης και οπως ξερετε θα θυμωσει ο Σορος και οι περι αυτον της ανοιχτης κοινωνιας. Οι μειονοτητες υπερανω ολων! Δεν το μαθατε? Τι διαολο ακουγατε στα διαφορα fora που πηγαινατε? να μην πω οτι ειστε φορευς εχθροπαθειας και θα πρεπει να προσεχετε! Ειναι διεθνες ποινικο αδικημα πλεον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εξηγείται αλλιώς, κάποιος Ρώσος θα την "βόλεψε" στα νιάτα της (επι ΕΣΣΔ δηλαδή) και την παράτησε για μια καλύτερη (Ρωσίδα).

    Σοβαρά τώρα, καλά όλα αυτά και τα πύρινα λόγια περί πολέμου και πολυβόλων, αλλά ας φροντίσει η αρχιλησταρχίνα του πλούτου της Ουκρανίας Γιούλια να συμμαζέψει πρώτα το υπο διάλυση Ουκρανικό στρατευμα που είτε παραδίδεται γονυπετής χωρίς να δώσει μάχη, είτε (για λόγους βιοποριστικούς) αυτομολεί στο Ρωσικό στρατόπεδο, και ύστερα αν θέλει ας πάει σε πόλεμο. Κάτι τέτοια αστειάκια έλεγε και ο άλλος ο ερασιτέχνης ο Σακιασβίλι και ο στρατός (παρελάσεων) που πρόβαλε να αντισταθθεί στους Ρώσους εξολοθρεύτηκε σε λίγες μόνο ώρες.

    Γιούλια, κάτσε καλά και παίξε το παιχνίδι σωστά. Ασε την ΕΕ να σε κάνει πρόεδρο που διακαώς θέλεις, ξεπούλησε ότι απέμεινε από τη χώρα σου στα Γερμανικά γεράκια, βάλε κι εσύ στην τσέπη κάτι για τον κόπο σου, κι άσε τα "πάμε πόλεμο" για τα θύματα που τα χάφτουν. Κάν' το όπως Ellada style - άλλωστε η Κριμαία (οπως και η Κύπρος) κείται μακράν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Harry Cane

    Κανένας δε σκίζει τα ρούχα του ειδικά σε αυτό το ιστολογιο, το αντίθετο μάλιστα εδώ πολλοί έχουμε εκφράσει την απορία πως γίνεται τα Ευρωπαϊκά ανδρείκελα σκίζουν τα ρούχα τους έκπληκτα για τις παρακολουθήσεις!

    Δεν ξέρω ποιος παραποιεί συνομιλίες και σίγουρα δεν είναι απίθανο η FSB να παραποιεί συνομιλίες, αλλα η Victoria Nulland έδωσε πρόσφατα συγχαρητήρια στην FSB για την ποιότητα των υποκλοπών!

    Φιλε, ο Κομμουνισμός πέθανε πάει περίπατο, όταν το καταλάβει αυτό η Δύση τότε θα έχει λύση όλα τα προβλήματα της! Η Ρωσία δεν είναι Κομμουνιστική πλέον και τη θέση της Σοβιετικής Ένωσης και ίσως χειρότερη θέση κινδυνεύει να πάρει η Αμερική! Δες για παράδειγμα τις δηλώσεις Obama περί Ελληνοαμερικανικής φιλιας, σε ποια φιλια ακριβώς αναφέρεται σε αυτή που μας έχουν βάλει κάτω και μας πατάνε, σε αυτήν που στηρίζουν όλους τους εχθρούς μας και υπονομεύουν εμάς? Για εξήγησε μου να καταλάβω.

    Εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα νομίζω δεν είμαστε ούτε Αμερικανόφιλοι ούτε Ρωσόφιλοι, είμαστε Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιπλέον ρε φιλε μας κοροϊδεύεις αφού αυτή τα επιβεβαίωσε στο twitter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπε ότι είναι παραποιημένο, μοντάζ, ποιός κοροϊδεύει ποιόν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.