17/3/14

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Το καρναβάλι “Superleague 2014″, η διαφθορά, ο ...βόθρος και ο Μαρινάκης

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, χωρίς σχόλια:
"Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.
Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος  εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα  ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.
Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.
Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.
Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος."

3 σχόλια:

  1. Κατά την άποψη μου ο Σαββίδης ξεφτιλίζεται χωρίς λόγο στο ποδόσφαιρο.

    Πρώτον το ποδόσφαιρο δεν βρώμισε τώρα, το ποδόσφαιρο ήταν πάντοτε βρώμικο, όσο θυμάμαι εγώ τουλάχιστον πάντα τα ίδια προβλήματα.

    Δεύτερον στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έβγαλε την ανακοίνωση δεν αδικήθηκε ενώ το ίδιο και την προηγουμενη εβδομάδα που μάλλον ευνοήθηκε.

    Θα πρέπει να τον απασχολεί πρώτα πως θα φτιάξει την επένδυση του που είναι ο ΠΑΟΚ και ο οποιος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και εφόσον τη φτιάξει αυτή την επένδυση θα μπορεί να ασχοληθεί και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, δυστυχώς από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο έχει γίνει επιχείρηση είναι δύσκολο αν οι επιχειρήσεις είναι ετεροβαρείς να έχουν την ίδια αντιμετώπιση, αυτά με το ποδόσφαιρο, αλλα έχουμε πολύ πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χτες τους έφταιγε ο Βαρδινογιάννης, σήμερα ο Μαρινάκης. Δηλαδή αυτοί που πληρώνουν αδρά, κατά τους κύκλους που ΠΑΟΚ είναι οι σάπιοι. Ξωφλήστε πρώτα τα χρέη σας, τους φόρους του δημοσίου και μετά μπορείτε να κάνετε τον μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Μ.ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ

    Μπράβο, πες τα...!!!
    Να αγιάσει το χεράκι σου που βρήκες το θάρρος να τα γράψεις !!! Γροθιά στο κατεστημένο έδωσες...
    Και λίγα είπες Τιτάνα...Μπορεί να είμαστε large και άπλες άλλα δεν θα μας πηδήξουν κιόλας...

    Παράληψη σου (όχι σκόπιμη νομίζω) που δεν αναφέρεις και τον πολιτικό κρατούμενο
    Γιώργο Σπανό(ΕΤΕΚΑ), υπόδικο για λαθρεμπόριο καυσίμων λέει....
    Και μην θυμηθούμε τα παλιότερα...
    Δηλαδή τα ΤΕΡΑΤΩΔΗ ψέματα εναντίον Κοσκωτά (Τράπεζα Κρήτης), Σαλιαρέλη (λαθρεμπόριο, διακίνηση πλαστών χρηματ.,κλπ). Αυτοί φίλε είναι Μάρτυρες... ΑΔΙΚΑ βγάλαν κάγκελο,
    άκου που σου λέω, ΨΈΜΑΤΑ ΟΛΑ.
    Μετά, λένε για ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ δήθεν εκατομμύρια!!!! Που ρε παιδιά,θα τρελαθούμε...
    Πάμε στο άλλο,λένε για κάποιον Κρόκους και το χάρισμα του Καραΐσκάκη και πως μπήκε με μπινιά στον φάκελο των ολυμπιακών έργων. ΗΜΑΡΤΟΝ...μέχρι και το turbo ξυράφιασμα στον συχωρεμένο Συρίγο σ' αυτόν το χρέωσαν!!!(σημ. προσέχετε σε ποιόν κουρέα πηγαίνετε μην σας ξυρίσει την πλάτη).
    Και πόσα άλλα μυθεύματα... για κάποια παράγκα του Κοκαλιάρη και κάτι κερδισμένα δελτία του στοιχήματος από την γκουρού των προβλέψεων γυναίκα του Αντιπροέδρου. Προβλέπει το μέλλον τι να κάνουμε; να την σκοτώσουμε...;
    Αμ το άλλο... ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ και λέει πως ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ εδώ και χρόνια τις δόσεις του δανείου στην Εθνική Τράπεζα που πήρανε για την κατασκευή του γηπέδου.
    Άκου συκοφαντίες οι ρουφιάνοι...
    Μας κυνηγάει το σύστημα , τελεία και παύλα...
    Όσο για τις μπίζνες των Βαρδινογιαννέων, τον Ρίνγκο,τους δορυφόρους και τον Ματζαβελάκη...βρε ουστ από εδώ που θα τους πιάσετε και στο στόμα σας.
    Λίγα πράγματα έχουν μείνει όρθια στην χώρα ,ΙΕΡΑ ρε μάγκες, μην τα ισοπεδώσουμε και αυτά.
    Ντροπή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.