21/5/14

Στη εισαγγελία Εφετών το εξώδικο του Κ. Ζουράρι για τις απειλές που δέχτηκε μετά από αντιπαράθεση με τον Μαρινάκη

Ο κ. Ζουράρις (φωτ. αρχείου) είχε επισκεφθεί την ανώτατη εισαγγελική λειτουργό και τις είχε εκθέσει από κοντά τα όσα αναφέρει στο εξώδικό του. ΑΠΕ/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦ.
Στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας διαβίβασε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, το εξώδικο του καθηγητή Κ. Ζουράρι, στο οποίο αναφέρεται σε απειλές που δέχεται για τη ζωή του.
Ο κ. Ζουράρις είχε επισκεφθεί την ανώτατη εισαγγελική λειτουργό και τις είχε εκθέσει από κοντά τα όσα αναφέρει στο εξώδικό του.
Η κ. Κουτζαμάνη διαβίβασε το εξώδικο στην Εισαγγελία Εφετών έτσι ώστε να ενεργηθούν τα δέοντα  στο πλαίσιο του άρθρου 35 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης.

3 σχόλια:

  1. Η μαφία μπαίνει πλέον δυνατά και φανερά στην Ελληνική πολιτική – καλή κίνηση από μέρους τους δεδομένου του επιπέδου των Ελλήνων ψηφοφόρων. Τι άλλες όμως αποδείξεις χρειάζονται για το γεγονός ότι για τα χάλια της Ελλάδας Φταίνε οι Ψηφοφόροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διευκρίνιση: η μαφία είχε πάντα διαπλοκές με τους πολιτικούς από πολύ πριν. Είναι φανερο από από το γεγονός ότι ΝΔ πολιτικοί/υπουργοί υποστηρίζουν το νέο πειραιώτικο μόρφωμα. Ποιο είναι εκείνο το ισχυρό συμφέρον που θα τον κάνει κάποιον να υποστηρίξει ένα αντίπαλο νέο κόμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε παιδια του Οειραια. Ψηφειστε τα κοινωνικα κατακαθια που εκτρεφετε με την οπαδικη σας νοοτροπια. βεβαια δεν ειστε οι μονοι. Ολοι οσοι ειναι οπαδοι ειναι επικινδυνοι και τυφλωμενοι. Γι αυτο σας χαιδευει χρονια τωρα το συστημα και σας ανεχεται. Για να σας χρησιμοποιησει την καταλληλη στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.