21/7/14

Μεγάλες ευκαιρίες διακοπών και για τους Έλληνες παραμένουν τα ελληνικά μικρά νησιά, παρόλη την κρίση της τσέπης μας.

Μικρά Νησιά: Μεγάλες ευκαιρίες διακοπών

limani-istioploika2009
Ύδρα, η "Αρχόντισσα"
Από σήμερα και έως τέλος Αυγούστου σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα Ελληνικά μικρά νησιά. Μοναδικές παραλίες, πεντακάθαρα δωμάτια, φθηνό και πεντανόστιμο φαγητό, αλλά και γνωριμία με τους ντόπιους του νησιού είναι η καλύτερη επιλογή μας για φέτος το καλοκαίρι.

Για φέτος το καλοκαίρι λοιπόν επιλέξτε "prive" νησιά σε φθηνές τιμές.

Στο Ιόνιο μπορείτε να μείνετε με 30 ευρώ το δίκλινο την νύκτα στον πανέμορφο κάλαμο Λευκάδας και με 40 ευρώ στο Μοναδικό Μεγανήσι.Για τις Κυκλάδες σας προτείνουμε την Σίφνο. Με 35 μόλις ευρώ θα βρείτε δωμάτιο για δύο άτομα πού θα το ζήλευαν και τα καλύτερα ξενοδοχεία.
Συνεχίστε προς τα Ψαρά με 30 ευρώ την βραδιά το δίκλινο σε δωμάτια «σουίτες», περάστε στην Νίσυρο την μικρή Μύκονο με 30 ευρώ το δίκλινο και εδώ και βέβαια Δωδεκάνησα χωρίς την Μοναδική Τήλο δεν γίνετε. Στη Τήλο μπορείτε να βρείτε δωμάτια μέσα στη φύση με μοναδικό τοπίο, γεύση και εικόνα με 35 ευρώ.
Κοντά είναι και ο Αργοσαρωνικός πού μας περιμένει και αυτός με 35 ευρώ οι καλές ευκαιρίες στις Σπέτσες και με 50 ευρώ στην Αρχόντισσα Ύδρα. Τα μικρά νησιά είναι κατά βάση και προορισμοί φιλικοί προς τους τετράποδους φίλους μας.
Αποδράστε για μικρά νησιά.. το αξίζετε.

portnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.