3/9/14

Το «Ισλαμικό Κράτος» απειλεί με ...βομβαρδισμό τη Ρωσία

Η τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» ή «Ισλαμικό Κράτος» ανακοίνωσε ότι θα εξαπολύσει επιθέσεις κατά της Ρωσίας και στόχων ρωσικών συμφερόντων.

 Ο λόγος για την επιθετική αυτή ρητορεία, είναι η συνεχής υποστήριξη του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν προς τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ άλ Άσαντ.
Το «Ισλαμικό Κράτος» δημοσίευσε ένα βίντεο που γυρίστηκε στην στρατιωτική βάση στη Συρία,  που κατέλαβαν την περασμένη εβδομάδα οι τζιχαντιστές.
Στο βίντεο, κάθεται ένας τύπος στο αεροπλάνο και ισχυρίζεται ότι αυτά τα αεροσκάφη που στάλθηκαν από τον Πούτιν προς τον Άσαντ, θα χρησιμοποιηθούν για την «απελευθέρωση της Τσετσενίας και του Καυκάσου», όπως σημειώνει το Μίγκ νιουζ.
--
               
 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

13 σχόλια:

  1. Εχουμε και λεμε
    ...το δεξι ειναι το γκαζι το μεσαίο το φρενο και αριστερα ο συμπλεκτης
    εναλλακτικά MS flight simulator

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή είναι η ειρωνεία και αποδεκτή
    .
    Όμως η ανάρτηση μιας φωτογραφίας –που προβάλλεται και γνωστοποιείται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΙΚ- ενός νεαρού Τζιχαντιστή που κρατά τη σημαία του Χαλιφάτου καβάλα σε ένα Μιγκ θα έπρεπε να μας προβληματίσει.

    Το παιγνίδι με το Χαλιφάτο δεν είναι καθαρό, όπως δεν ήταν –και δεν είναι- με τους πύργους της 11/9 στη Νέα Υόρκη.
    Δεν ήξεραν οι πιλότοι ότι το φρένο είναι στη μέση;
    Ξέχασαν οι Αμερικανοί ινστρούχτορες –αν δεχόμαστε την επίσημη αμερικανική εκδοχή- να το πούνε στους Τζιαχαντιστές μαθητές τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το ποιóς ήδη εκπαιδεύει ή στην χειρότερη θα πιλοτάρει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη κατά στόχων συμφερόντων της Ρωσικής ομοσπονδίας.
    as usual…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι σκυλοι εχουν εκπαιδευτει για αυτον ακριβως το λογο, να δαγκωσουν τη ρωσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Κριστιάν Οι της 11/9 ηταν πιλοτοι εκπαιδευμενοι στην Αμερικη.Οι του ISIS δεν μπορουν να πιλοταρουν [νομιζω-θα δειξει].Οχι οτι δεν θελουν.

    @trellospoly Δεν ειναι πολλα τα παραδειγματα να εχουν βληθει στοχοι συμφεροντων της Ρωσιας [εκτος απο τρομοκρατικες βομβιστικες ενεργειες]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, θέλω πολύ να δω τα μεμέτια κόντρα στους Ρώσους πιλότους!

    Θα βρέξει "πίτσα" μιλάμε. Ξυθείτε λίγο στο Βλαδίμηρο και θα δείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμάν ρε Κριστιάν, η χαρά του συνωμοσιολόγου είσαι ρε φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι αυτή την ανακοίνωση έπρεπε να την κάνει ο εκπρόσωπος των τζιχαντιστών στην σύσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλλία, και όχι ο συγκεκριμένος ξεβράκωτος με τις σαγιονάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1) "Το «Ισλαμικό Κράτος» απειλεί με ...βομβαρδισμό τη Ρωσία"

    2) "Η τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» ή «Ισλαμικό Κράτος» ανακοίνωσε ότι θα εξαπολύσει επιθέσεις κατά της Ρωσίας και στόχων ρωσικών συμφερόντων"

    Ας το προσπαθήσουν για να δούμε μετά τη Ρωσική αντίδραση...

    Η Ρωσία είναι μια από τις σοβαρές χώρες του πλανήτη και έχει τη δύναμη να τους ισοπεδώσει είτε στον Καύκασο είτε στο Ιράκ.

    Επίσης, έχει καλή αεράμυνα η οποία αναβαθμίζεται συνεχώς.

    Η πρώτη αντίδραση της αρκούδας θα είναι με την αφρόκρεμα των Spetsnaz και λίγα αλλά κατάλληλα μαχητικά αεροσκάφη να σφάξει μερικούς "Σεϊχηδες" όπως στην Τσετσενία παλιά.

    Σε δεύτερη φάση μπορεί εκεί που θα ουρλιάζουν "Αλλάχ Ακμπάρ" να βρέξει...μαζικές πυραυλικές φωτιές από τον "Αλλάχ" και...ΤΟΜΑ με αλεξίπτωτα...VDV τους λένε και θα έρθουν να σας πουν ότι είναι ώρα να δείτε τον Αλλάχ από κοντά.

    Εντός 15 ημερών η Μόσχα μπορεί να στείλει κάτω τα κατάλληλα πλοία με πυραύλους, μαχητικά αεροσκάφη, τρεις μεραρχίες με ειδικά εκπαιδευμένους αλεξιπτωτιστές και σε δεύτερη φάση 2 μεραρχίες τεθωρακισμένων.
    Η απόσταση της από το Ιράκ και ο τεράστιος στόλος μεταγωγικών αεροσκαφών της το επιτρέπει.

    Μπορεί η Ρωσία να έχει μόνο ένα αεροπλανοφόρο αλλά η δράση στη Μέση Ανατολή είναι εντός των επιχειρησιακών της ικανοτήτων ειδικά όταν θα έχει να αντιμετωπίσει φανατικούς ισλαμιστές καμηλιέρηδες.

    Θα ξυπνήσουν για τα καλά την αρκούδα και η κυβέρνηση του Ιράκ θα την υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες διότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από τους Ισλαμιστές.

    Ο Ρωσικός στρατός αναβαθμίζεται συνεχώς και αποδεικνύει αυτή τη βελτίωση μετά τις μαύρες μέρες του που ακολούθησαν της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ.
    Υπάρχει θεαματική βελτίωση ειδικά σε σχέση με τη δεκαετία 1990-2000.
    Αυτό φαίνεται σε εκπαίδευση, υλικό και δόγμα.

    Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την συμβατική ισχύ της Μόσχας σε αεροπορία, πυροβολικό, τεθωρακισμένα και μεγάλες σε αριθμό (και ικανότητα) επίλεκτες αερομεταφερόμενες δυνάμεις των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

    Το μόνο σημείο στο οποίο υστερεί είναι στον τομέα των αεροπλανοφόρων(ο δεύτερος πιο σημαντικός μετά τα πυρηνικά όπλα) που είναι πολύ σημαντικός βέβαια αλλά για δράση της Ρωσίας στο Ιράκ δεν είναι απαραίτητος.

    Θα τους κάνει σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργο Γεωπόνε, καλά τα είπες αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία.

    Όταν οι καμηλιέρηδες θα αλαλάζουν "Αλλάχ Ακμπάρ" και οι VDV θα τους βοηθήσουν να συναντήσουν τον Αλλάχ πιο σύντομα από το προσδόκιμο ζωής, θα λάβουν (οι καμηλιέρηδες) ως ανταμοιβή τις 72 παρθένς που τους υποσχέθηκε ο Αλλάχ, ή θα κρατήσουν ως γλυκιά & τρυφερή ανάμνηση τις γίδες που έχουν συνηθίσειτου χωριού τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρωσικα συμέφροντα υπάρχουν και εκτός της ρωσικης επικράτειας .Ασε που μπορεί να την ξαναπέσουν σε μαθητόπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Unknown

    Φίλε μου, τι να πουν οι 72 παρθένες και οι 80.000 υπηρέτες που υπόσχεται στην άλλη ζωή μπροστά στις Ρωσίδες σε αυτή τη ζωή?
    Από όποια μεριά κι αν το δει κανείς κερδισμένους βλέπω τους VDV.

    Τους ισλαμιστές του ΙΚ μάλλον για τις γίδες, τέτοιοι τράγοι(και χειρότεροι) που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.