22/9/14

«Είδηση» Σκοπίων: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ύψωσε τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στον Όλυμπο...

Ο αντιπρόεδρος της σκοπιανής κυβέρνησης ‘ύψωσε’ τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στον Μύτικα
Σκόπια. «Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης- πρώην υπουργός Εξωτερικών-  Αντόνιο  Μιλόσοσκι, κατέκτησε την υψηλότερη κορυφή  του Ολύμπου στην Ελλάδα», γράφει στο εξώφυλλό της η σκοπιανή ‘Βέστ’.

Συνεχίζει: 
«Μετά από μία ώρα σκληρής αναρρίχησης στους βράχους, πάτησε την κορυφή του Ολύμπου, τον Μύτικα.  Μέσα στα συγχαρητήρια και τις αγκαλιές φώναζε και τραγουδούσε. Φυσικά τράβηξε και φωτογραφίες.
Ο ίδιος ο Αντόνιο Μιλόσοσκι θα τονίσει ότι τη σημαία που κρατά στον Όλυμπο με τον δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας, την έχει πάντοτε μαζί του , σημειώνει το δημοσίευμα.

--
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

6 σχόλια:

  1. Αυτό που βλέπω, είναι να έχει φτάσει μέχρι την κορυφή "Σκούρτα" που δεν έχει καμία σχέση με τον Μύτικα, παρά μόνο να τον βλέπει δυτικά του, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων.
    Επίσης να πω, πως ακριβώς 7 μέτρα ποιο κάτω από το κολονάκι της "κορυφής" περνάει και το πεζοπορικό μονοπάτι που μετά από πεζοπορία μίας ώρας σε οδηγεί κοντά στις κορυφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Afou den Vrethike kanenas na tou eksigisei to oneiro..leo ego??kai na tou vali to kolopano ekei pou kserei..Monkeydonian style..alla ksexasa o syntrofos theodoridis tha ekane minisi sto Elliniko kratos..leo ego..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ellinas, ωραία συμπεριφορά! Οι γονείς και οι δασκαλοί σου πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι για εσένα...

    "kolopano" το μακεδονικό 16κτινο αστέρι, σύμβολο που απεικονίζεται στη χρυσή λάρνακα που βρέθηκε σε Βασιλικό τάφο που αποδίδεται στην Μακεδονική Βασιλική Δυναστεία του Φιλίππου Β' και του Μεγάλου Αλεξάνδρου?

    Ντροπή! Ντροπή και πιπέρι στο στόμα. Όσο για την "pedia" (εννοούσες "Παιδεία") στην οποία έγραφες σε άλλο θέμα οτι λείπει από τους σημερινούς Έλληνες, θα συμφωνησω - με πρώτο παράδειγμα εσένα. Με θλίβει πραγματικά η συμπεριφορά, η γραφή σου και το ύφος σου. Προτείνω εκτός από ψυχραιμία πριν γράψεις, να σκέφτεσαι λίγο περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από που ώς πού αυτός ο λόφος με το υψομετρικό είναι στον Μύτικα ;

    Τόση ασχετίλα και απαντάνε και επισήμως στον καραγκιόζη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αλήθεια πως η Ελλάδα, ακόμα και τότε που την κυβέρνησαν πραγματικοί ηγέτες σαν τον Μεταξά, επέδειξε την λεγόμενη στρατηγική ψυχραιμία. Στο τέλος όμως πολέμησε και νίκησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά σε άλλο ιστολόγιο είδα και φωτογραφίες του στον Μύτικα.
    Τα κατάφερε, αλλά μην το κάνουμε και σήριαλ!!
    Αν ο σκοπός που έκανε την ανάβαση δεν ήταν άλλος παρά να υβρίσει την χώρα μας με την πράξη του, θα του έλεγε και μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.