10/10/14

Το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε το διοικητήριο της Κομπάνι


Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, σάς είχαμε ενημερώσει, ότι το Ισλαμικό Κράτος ισχυριζόταν ότι κατέλαβε την κεντρική πλατεία της Κομπάνι.
Δυστυχώς για τον ελεύθερο κόσμο και για όλους τους αγωνιστές της ελευθερίας και της δημοκρατίας, αυτή η είδηση φαίνεται να επαληθεύεται.

Όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (μια ΜΚΟ που εδρεύει στο Λονδίνο και ελέγχεται για το ρόλο της στον συριακό εμφύλιο), το Ισλαμικό Κράτος κατέχει το 40% του εδάφους της κουρδικής πόλης Κομπάνι στη βόρεια Συρία και οι τζιχαντιστές φέρονται να ελέγχουν και τμήμα των διοικητικών κτιρίων της πόλης, ακόμη και στη συνοικία με τις εγκαταστάσεις των δυνάμεων ασφαλείας.

Οι Κούρδοι υπερασπιστές της Κομπάνι θα συνεχίζουν να πολεμάνε μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός τους. Η Δύση, ο Ομπάμα, όλος ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να ντρέπεται για το πόσο δεν βοήθησε τους πολιορκημένους.

Η Τουρκία πρέπει να ανησυχεί, διότι η πτώση της Κομπάνι θα σημάνει την έναρξη ανένδοτου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα από τους Κούρδους στο έδαφός της… Μήπως τελικά η θυσία της Κομπάνι ήταν από την αρχή αποφασισμένη για να ξεκινήσει η διχοτόμηση της Τουρκίας; Αυτό, πάντως, ακούγεται…
tribune 

Kobané: les jihadistes ont pris le QG des forces 

kurdes 









Les jihadistes qui soutiennent Daesh ont pris le QG des forces kurdes à Kobané, en Syrie.
 
Les jihadistes qui soutiennent Daesh ont pris le QG des forces kurdes à Kobané, en Syrie. - © Aris Messinis - AFP 
 
http://www.bfmtv.com/international/kobane-les-jihadistes-ont-pris-le-qg-des-forces-kurdes-839404.html

2 σχόλια:

  1. Οι Κούδροι πολεμιστές θα οπισθοχωρήσουν για να διασωθούν και οι μισθοφόροι της Τουρκίας (τα μισθά τα βάζουν οι Αμερικάνοι) θα "καταλάβουν" την πόλη.

    Με τα μυαλά των Αμερικανών, οι Τούρκοι που θα ορμήξουν στην περιοχή (αφού θα έχουν φύγει οι μισθοφόροι στο χαλαρό) σε καμμιά δύο εβδομάδες θα ανατρέψουν τον Άσσαντ ώστε να καταφέρουν να διώξουν τους Ρώσσους από την Συρία.

    Είναι και δολοφόνοι και μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καθε περιπτωση, αυτα τα ζομπι που αποκεφαλιζουν δημοσιως ανθρωπους, δικαιολογουν καθε ακροτητα εναντιον τους. Μπορει να υπαρχουν διαφωνιες μεταξυ των ανθρωπων, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα γινουν ανεκτα τα ανθρωποφαγα τερατα. Αυτα τα κοπαδια των μισοτρελων πρεπει να εξαφανιστουν, βρωμιζουν την εννοια του ανθρωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.