10/12/14

Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Ρωμανός - Ομόφωνα δεκτή η τροπολογία που του επιτρέπει να σπουδάζει με «βραχιολάκι»

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Ρωμανός - Ομόφωνα δεκτή η τροπολογία που του επιτρέπει να σπουδάζει με «βραχιολάκι»
Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Νίκος Ρωμανός, μετά τη νέα τροπολογία που κατέθεσε την τελευταία στιγμή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και η οποία ψηφίστηκε πριν από λίγο. Η τροπολογία επιτρέπει στους κρατούμενους φοιτητές να παρακολουθούν τα μαθήματά τους με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι) από τη στιγμή όμως που έχουν ήδη καλύψει την παρακολούθηση του πρώτου εξαμήνου, με την εξ' αποστάσεως φοίτηση.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι «η κυβέρνηση σέβεται και εξασφαλίζει το δικαίωμα στην μόρφωση και για τους κρατούμενους φοιτητές που θέλουν να μορφωθούν. Το εδάφιο που προστίθεται είναι συγκερασμός των απόψεων που από όλες τις πτέρυγες ακούστηκαν και αφορά όλους τους κρατούμενους φοιτητές.

Η λύση είναι σύμφωνη με το δικονομικό μας σύστημα» και πρόσθεσε ότι το νέο εδάφιο αναφέρει ότι «Στους ίδιους φοιτητές μπορεί να χορηγείται άδεια με ηλεκτρονική επιτήρηση χωρίς περιορισμούς του δεύτερους εδαφίου παρ 3 του 282 του Ποινικού Κώδικα εφόσον έχουν παρακολουθήσει το 1/3 των μαθημάτων τους με την εξ αποστάσεως παρακολούθηση».

Τόνισε δε ότι «με την ρύθμιση αυτή και το δικαίωμα στην σπουδή εξασφαλίζεται και η αντεγκλητική πολιτική δεν εξανεμίζεται».

Ομόφωνα δεκτή η τροπολογία

Δεκτή ομόφωνα και κάτω από τα χειροκροτήματα όλων των πτερύγων, έγινε η τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Νωρίτερα όλοι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων είχαν εκφράσει την ικανοποίησή τους για τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά από έντονες διαβουλεύσεις και συζητήσεις και έχοντας συγκεράσει όλες τις απόψεις που εκφράστηκαν.

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα της τροπολογίας μήνυμα ελπίδας.

«Αποσύρουμε το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία και θα καλέσουμε το Νίκο Ρωμανό να σταματήσει την απεργία πείνας και δίψας και να μην χαρίσει τη ζωή του. Είναι μια τεράστια νίκη αυτή του Νίκου Ρωμανού και πάνω από όλα είναι της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού», επισήμανε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης έκανε λόγο για μια πολύ καθαρή τροπολογία που κάμπτει όλους τους περιορισμούς και καλύπτει και την περίπτωση του Νίκου Ρωμανού καθώς και άλλων φοιτητών κρατουμένων.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε το κόμμα του, ώστε όπως είπε, να δοθεί άμεσο και απτό αποτέλεσμα και να σταλεί από όλους το μήνυμα ότι πάνω από όλα είναι το δικαίωμα στη ζωή και στη μόρφωση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε για ένα καλό τέλος, μετά από μια δύσκολη συζήτηση.

«Η Βουλή έδειξε θεσμική ευθύνη και κοινωνική ευαισθησία. Αγωνιστήκαμε για να υπάρξει σύγκλιση και παρά τις διαφορές μας λύθηκε υπέρ της ζωής το θέμα», επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης.

Για σοβαρή προσπάθεια που έγινε και είχε αποτέλεσμα, μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε από τους ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές και η Ραχήλ Μακρή που μίλησε για λύση του προβλήματος προς τη θετική κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τη τροπολογία η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα χωρίς ονομαστική ψηφοφορία, δίνεται η δυνατότητα στους κρατούμενους φυλακισμένους φοιτητές, να κάνουν χρήση των διατάξεων για την ηλεκτρονική επιτήρηση για ένα εξάμηνο με την προϋπόθεση να έχουν παρακολουθήσει το 1/3 των μαθημάτων και των εργαστηρίων κατά τους όρους που ορίζονται με υπουργική απόφαση επί ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο.

Η αίτηση για χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας με τη χρήση ηλεκτρονικού γεωεντοπισμού, δεν απορρίπτεται από το Συμβούλιο παρά μόνο με ειδική αιτιολογία.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

10 σχόλια:

  1. Θα επιμένω κι ας μου καταλογίζουν έλειψη ευαισθησίας. Αυτοί οι ανίκανοι(;), ανεγκέφαλοι (;) κοινοβουλευτικοί, διέλυσαν το κράτος. Ντρέπομαι γι αυτούς που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τη νομικότητα και κάτω από το πρίσμα εκβιασμών νομοθετούν. Ντρέπομαι όταν στο κοινοβούλιο υπάρχει η Κωνσταντοπούλου που έχει αναλάβει υποστηρικτής των αναρχικών. Όχι κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης. Ο Ρωμανός και κάθε αντιεξουσιαστής που πολεμά την έννομη τάξη, που καταστρέφει περιουσίες συμπολιτών μας, δεν έχει το δικαίωμα να προσεταιρίζεται ωφέλη και ευεργετήματα που παρέχει το συνεταγμένο κράτος. Με τέτοιες αποφάσεις ρίχνεται λάδι στη φωτιά και σίγουρα θα ακολουθήσουν και χειρότερα. Αυτός επέλεξε να κάνει απεργ'ια πείνας. Άστον να πεθάνει. Ένας αναρχικός λιγότερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το κράτος υπέκυψε στον εκβιασμό.Η Ελλάδα τρώει τη νεολαία της που τρέχει έξω μήπως και βρει δουλειά ή προσπαθει εδώ να επιβιώσει δουλεύοντας όλη μέρα και ξεκινώντας με προοπτικές ξεφτίλας που η προηγούμενη γενιά ούτε που τις φαντάζόταν.Αντί να σκιστεί η βουλή να βρει τρόπους να πέσουν κεφάλαια στην αγορά και να δουλέψουμε αξιοπρεπώς-όχι πλουσιοπάροχα-οι νέοι από 20-35 χρόνων,σκίζεται να βρει λύση στα προβλήματα γνωστών άγνωστων που εκβιάζουν την κοινωνία..Αλλά αυτά συμβαίνουν σε μια κοινωνία που τον άνθρωπο ακόμα και στα 35 τον αποκαλεί παιδί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Η τροπολογία επιτρέπει στους κρατούμενους φοιτητές να παρακολουθούν τα μαθήματά τους με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι) από τη στιγμή όμως που έχουν ήδη καλύψει την παρακολούθηση του πρώτου εξαμήνου, με την εξ' αποστάσεως φοίτηση"


    Ένα κράτος υποχωρεί στον εκβιασμό ενός ληστή τράπεζας και αναρχικού "επαναστάτη".
    Αυτό το πράγμα το ονομάζουν κράτος δικαίου!
    Δεν μπορεί όσοι φυλακισμένοι περνάνε στο πανεπιστήμιο να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να παίζει ρόλο το μέγεθος της ποινής, το έγκλημα για το οποίο καταδικάστηκε και αν έχει δείξει ότι μετάνιωσε.

    Όχι κύριε λήστεψες τράπεζα με βαρύ οπλισμό και διαφυγή με όμηρο. Καταδικάστηκες συνολικά σε 16 χρόνια.Η ποινή σου στην πραγματικότητα δεν θα είναι 16 χρόνια γιατί το σύστημα μας δίνει ευκαιρίες. Αν δεν κάνω λάθος ισχύουν τα 3/5 της ποινής, η καλή διαγωγή, η εργασία στη φυλακή κτλ? Κάποιος που γνωρίζει καλύτερα να μας πει τι ισχύει ακριβώς για την περίπτωση του Ρωμανού με την ποινή 16 ετών που καταδικάστηκε και πόσο χρόνια τελικά θα μείνει μέσα.

    Δεν είναι απλό το έγκλημα που κάνανε αυτός και η παρέα του για το προσπερνάμε έτσι.Ούτε δείχνει να έχει μετανιώσει.

    Για την περίπτωση του πέρασε δεν πέρασε στο πανεπιστήμιο, για δύο χρόνια θα έπρεπε να είναι μέσα απομονωμένος χωρίς δικαίωμα να σπουδάσει για να εκτιμήσει τι σημαίνει Ελευθερία. Να δώσει εξετάσεις εισαγωγής, να ισχύει η εγγραφή στη σχολή και να μην μετράνε τα δύο χρόνια "εκτός" στο χρόνο σπουδών του.

    Αν δείξεις καλή διαγωγή μετά τα δύο χρόνια θα σου επιτρέψουμε τα επόμενα 2 χρόνια(4 πρώτα εξάμηνα σχολής) την εξ αποστάσεως φοίτηση κι αν δείξεις πάλι καλή διαγωγή και επιδόσεις τότε αφού περάσει αυτό το χρονικό διάστημα θα σου επιτρέψουμε να παρακολουθείς από κοντά τα μαθήματα φορώντας βραχιολάκι εντοπισμού.
    Δίνεις και παίρνεις.Σταδιακά. Όχι να απαιτεί και να εκβιάζει ένα κράτος που υποχωρεί. Τότε δεν είναι κράτος, είναι τσίρκο!

    Κάνουμε και μια διάταξη οι φυλακισμένοι λόγω της κατάταστασης τους να δικαιούνται τον διπλάσιο χρόνο (v + v) σπουδών και πολύ του είναι. Να αποδείξει σταδιακά ότι το αξίζει και ότι μετάνιωσε για όσα έκανε και καταδικάστηκε.

    Αλήθεια το μετάνιωσε γιατί διάβασα κείμενα του που μόνο αυτό δεν δείχνουν.

    Προτείνω στους διαχειριστές να κάνουν ανάρτηση τα παρακάτω κείμενα του Νίκου Ρωμανού για να δούμε τι σκέφτεται και γενικά που "βαδίζει":

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ΜΕΡΟΣ

    Κείμενο του Ν. Ρωμανού 3/12/14 https://athens.indymedia.org/post/1535440/:

    Προσπαθώ να αποτυπώσω σε ένα κομμάτι χαρτί τα τελευταία υπολείμματα συγκροτημένης σκέψης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την εκ νέου απόρριψη του αιτήματος της εκπαιδευτικής άδειας.

    Από τις πρώτες μέρες της απεργίας είχα πει στην παρέμβασή μου στη συνέλευση αλληλεγγύης που είχε γίνει στο Πολυτεχνείο ότι η απορριπτική απάντηση του Νικόπουλου ο οποίος τόσο καιρό δήλωνε αναρμόδιος είναι η αρχή μιας κρατικής στρατηγικής με στόχο την εξόντωσή μου. Αυτή η πολιτική εκτίμηση επιβεβαιώθηκε απολύτως. Αρχικά με την εντολή της εισαγγελέως των φυλακών Κορυδαλλού Ευαγγελίας Μαρσιώνη για αναγκαστική μου σίτιση, πράξη που συνιστά πραγματικό βιασμό και έχει οδηγήσει στο θάνατο μεταξύ άλλων τόσο του Xολγκερ Μαϊνς στην Γερμανία όσο και μελών της GRAPO στην Ισπανία. Προς τιμήν τους οι ιατροί του νοσοκομείου πέταξαν στα σκουπίδια την εισαγγελική εντολή και αρνήθηκαν να διαπράξουν ένα τέτοιο κρατικό έγκλημα.

    Εν συνεχεία η προσφυγή μου σε δικαστικό συμβούλιο εκτός φυλακής, (μια νομική κίνηση που επιλέγουν πολλοί κρατούμενοι, όταν το συμβούλιο της φυλακής απορρίπτει τις αιτήσεις τους) απορρίφθηκε με τη δικαιολογία ότι τους δεσμεύει η απόφαση του Νικόπουλου, ίδια ακριβώς απόφαση πάνω στην οποία είχε γίνει προσφυγή.
    Για όσους έχουν την στοιχειώδη αντίληψη από πολιτική η παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μια μέρα πριν συνεδριάσει το συμβούλιο ήταν μια ξεκάθαρη εντολή για την απόρριψη του αιτήματος και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί.
    Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει τεχνηέντως ότι ο Αθανασίου δεν είναι αρμόδιος για να προσθέσει παρακάτω: «Η εκπαιδευτικές άδειες χορηγούνται αποκλειστικά από το αρμόδιο συμβούλιο (της φυλακής), στο οποίο προΐσταται ο εισαγγελικός λειτουργός, ενώ για τους υπόδικους απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη του δικαστικού οργάνου που διέταξε την προσωρινή κράτηση».

    Με λίγα λόγια η εγκυρότητα της προσφυγής ακυρώνεται δια στόματος υπουργού απλά και ξεκάθαρα. Όλο αυτό ντυμένο με την ανυπόστατη πρόταση για μαθήματα μέσω τηλεδιάσκεψης αντί αδειών, η οποία δεν ευσταθεί λόγω των εργαστηρίων που έχουν αναγκαστική παρουσία, ενώ ανοίγει και τον δρόμο στα συμβούλια των φυλακών να τις καταργήσουν εντελώς, αφού είναι γνωστή η ευθυνοφοβία τους και η λύση της τηλεδιάσκεψης θα ισχύσει για όλους τους κρατούμενους.
    Με την ίδια ακριβώς λογική σε λίγο καιρό τα επισκεπτήρια με τις οικογένειές μας θα γίνονται μέσα από οθόνες για λόγους ασφαλείας όπως και τα δικαστήριά μας. Η τεχνολογία στην υπηρεσία «του σωφρονισμού» και της δικαιοσύνης. Ανθρώπινη πρόοδος ή εκφασισμός… η ιστορία θα κρίνει.

    Σε αυτό το σημείο έχει αξία να αναφέρω και τον ρόλο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα την απεργία πείνας έχει πάρει σαφείς πολιτικές εντολές από τους πολιτικούς του προϊσταμένους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, γι’ αυτό άλλωστε και όλοι ρίχνουν την ευθύνη σε αυτόν. Αντάλλαγμα για αυτό του το λειτούργημα θα είναι η προαγωγή του στον Άρειο Πάγο, όπως άλλωστε συνέβη και με τον προκάτοχό του Δημήτρη Μόκα, που είχε πρωτοστατήσει σε δεκάδες αντιαναρχικές, κατασταλτικές εκστρατείες. Τώρα απολαμβάνει τον παχυλό μισθό της δικαστικής ελίτ του Αρείου Πάγου. Τυχαίο ; Δεν νομίζω.


    Εγώ από την πλευρά μου συνεχίζω, προσπερνάω την οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνω πίσω και απαντάω με ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

    Σε κάθε περίπτωση αν το κράτος με δολοφονήσει με την στάση του, ο κύριος Αθανασίου και η παρέα του θα μείνουν στην ιστορία ως μια συμμορία δολοφόνων, ηθικοί αυτουργοί σε βασανισμό και δολοφονία πολιτικού κρατουμένου. Ας ελπίσουμε μόνο να βρεθούν εκείνα τα ελεύθερα πνεύματα που θα δικάσουν το δίκαιο της δικαιοσύνης τους με τον τρόπο τους.
    Κλείνοντας θέλω να στείλω την συνενοχή μου και την φιλία μου σε όσους στέκονται δίπλα μου με όλα τα μέσα.
    Τέλος δύο λόγια για τα αδέρφια μου, τον Γιάννη που βρίσκεται και αυτός στο νοσοκομείο, τον Αντρέα, τον Δημήτρη και αρκετούς ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. β ΜΕΡΟΣ

    Ο αγώνας κυοφορεί και απώλειες αφού στα μονοπάτια προς μια αξιοπρεπή ζωή πρέπει να πάρουμε από το χέρι τον θάνατο, ρισκάροντας να τα χάσουμε όλα για να κερδίσουμε τα πάντα. Ο αγώνας συνεχίζεται με Γροθιά στο μαχαίρι, ξανά και ξανά.

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ !
    ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ !
    6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
    Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΥΣ: Προφανώς και δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται. Πάντως όσοι Συριζέοι και λοιποί έμποροι ελπίδων έχουν εμφανισθεί έχουν φάει πόρτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, ενώ ξανατονίζω ότι έχω υπογράψει επισήμως την άρνηση μου για οποιαδήποτε χορήγηση ορού.

    Νίκος Ρωμανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά πριν μια βδομάδα.
    Σήμερα έκανε τις εξής δηλώσεις:


    «Γιατί η Νίκη είναι υπόθεση όλων μας. Μετά από 31 μέρες σκληρού και ανυποχώρητου αγώνα σταματάω την απεργία πείνας έχοντας σημειώσει μια σημαντική νίκη.

    Η τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή με μοναδικό αποδέκτη εμένα, είχε μεγάλες διαφορές από τις αρχικές εξαγγελίες του Υπουργού Δικαιοσύνης κάνοντας εν τέλει αποδεκτή την απαίτηση μου ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται το να "φοράω βραχιολάκι".

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής πίεσης που ασκήσαμε για αυτό και ο κόσμος του αγώνα και η Μαχητική Αναρχία είναι αδιαμφισβήτητα ηθικά,πολιτικά και πρακτικά οι μεγάλοι νικητές.

    Ο πολύμορφος επαναστατικός αγώνας και εμείς ως πολιτικοί κρατούμενοι, βγαίνουμε πιο δυνατοί από αυτήν την μάχη.

    Υψώνω την γροθιά μου στέλνοντας τους πιο θερμούς χαιρετισμούς και την απεριόριστη αγάπη μου σε όλους εκείνους τους συντρόφους που στάθηκαν δίπλα μου με όλα τα μέσα!

    Αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους. Ζήτω η αναρχία.

    ΥΓ1: Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο τις επόμενες μέρες

    ΥΓ2: Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου που αρνήθηκαν να υποκύψουν στις εισαγγελικές πιέσεις για αναγκαστική σίτιση και με στήριξαν όσο μπορούσαν».

    Πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64106775

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τα κείμενα του τι να πρωτοσχολιάσει κανείς? Μερικά μόνο:

    1) "ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ !
    6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
    Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ"

    Αμετανόητος και μιλάει για τους γνωστούς δρόμους "γεμάτους οργή" στις 6 Δεκεμβρίου. Δηλαδή στις 6 Δεκεμβρίου σπάστε, κάψτε ρημάξτε, ασκείστε πίεση και εσείς με τον τρόπο σας "σύντροφοι".

    2)"Ο πολύμορφος επαναστατικός αγώνας και εμείς ως πολιτικοί κρατούμενοι, βγαίνουμε πιο δυνατοί από αυτήν την μάχη"

    "Επαναστατικός" αγώνας του κ...ου
    Ας του εξηγήσει κάποιος ότι η ληστεία με βαρύ οπλισμό, ο τρόμος (στη θέα των όπλων) σε αθώους πολίτες και η διαφυγή με όμηρο δεν είναι "επαναστατική" πράξη αλλά ληστεία βαριάς μορφής. Δεν μπορεί να θεωρηθεί πολιτικός κρατούμενος αλλά κοινός ληστής.

    3) "και την απεριόριστη αγάπη μου σε όλους εκείνους τους συντρόφους που στάθηκαν δίπλα μου με όλα τα μέσα!"

    Με "όλα τα μέσα". Όχι μόνο λεκτικά δηλαδή. Τον στηρίξανε και με τα σπασίματα και τις φωτιές για να ασκήσουν πίεση.

    4)"Αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους. Ζήτω η αναρχία"

    Δεν είσαι πολιτικός κρατούμενος αλλά κοινός ληστής που απλώς είσαι τυχερός γιατί έχεις απέναντι σου ένα κράτος σκέτο τσίρκο!

    Ξεφτίλες! Υποχωρείτε μπροστά σε όσα κωλόπαιδα σπάνε, ρημάζουν και καίνε περιουσίες ή μπουκάρουν με καλάσνικοφ μέσα σε αθώο κόσμο.

    ΕΣΕΙΣ όμως δεν έχετε τρέξει με αγωνία 1 το βράδυ (με κάδους να καίνε ακόμα από το πέρασμα των Ούνων) επειδή σας πήραν τηλέφωνο από την εταιρία σεκιούριτι για σήμα συναγερμού να δείτε αν τα κωλόπαιδα σπάσανε τη τζαμαρία της οικογενειακής επιχείρησης που προσπαθείτε να κρατήσετε με νύχια και με δόντια μέσα στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου που τσακίζετε με φόρους τις επιχειρήσεις από πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιός Δήμας τώρα. Πού ζούμε! Πρόταση για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Ρωμανό και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάθει τραμπάκουλο. Έτσι αποφεύγονται οι εκλογές. Αλλά πού φαντασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ioannes

    Μην τους βάζεις ιδέες :) Διότι όλα είναι πιθανά σε αυτό τσίρκο που λέγεται Ελληνικό κράτος.

    Ένας αναρχικός και ληστής με βαρύ οπλισμό, που μέσα από τα κείμενα του(τα οποία έβαλα ως σχόλια σε αυτή την ανάρτηση) δείχνει αμετανόητος για τις πράξεις του και θέλει να σπουδάσει και σε τμήμα...ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

    Δηλαδή ένας αμετανόητος ληστής και αναρχικός κάνει απεργία πείνας διότι θέλει να σπουδάσει από κοντά κάτι που εκ των πραγμάτων τον προορίζει για στέλεχος εταιρειών δηλαδή βασικό συστατικό ενός ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ συστήματος!

    Και μια ολόκληρη χώρα ασχολείται μαζί του, με το "παιδί". Γιατί να μην τον προτείνουν και για πρόεδρο όπως λες εδώ που φτάσαμε?

    Να τον κάνουμε πρόεδρο και να αλλάξουμε και το εθνόσημο. Το καινούργιο να απεικονίζει μια μολότοφ μαζί με ένα καλάσνικοφ.

    Όλα πιθανά σε αυτό το τσίρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το βραχιολακι δεν σταματαει κανεναν να χρησιμοποιει πυροβολα οπλα.
    Εκαναν μεγαλο λαθος .
    Καποιος θα μετανοιωσει πικρα αυτη την αποφαση στο εγγυς μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.