12/4/15

"Ακόμα και αν μας συγχωρέσουν οι Αρμένιοι, δεν θα μας συγχωρήσει ο Θεός"


Turkish columnist Redvan Shahin in an article in the columns of Radical Turkish newspaper writes about the genocide of the Armenians that “even if the Armenians forgive us, God will not forgive us.” The reporter continued, “when it comes April 2, my heart sank, my conscience hurts me, I am ashamed to be a human … when it comes to April 2 in front of me parading women fell on the road, dead children from starvation, forced mothers to leave their house (…) April 2 in Van is celebrated every year the liberation of the city.

He is 97 years old were promised paradise to those who killed at least 7 Armenians.Part of Van Armenians were deported and another part attaching one behind the other, it was pulled them trying to kill several at a ball. Savagely they were killed (…) to make disappear the traces of Armenians, we even invented false stories. “R. Shahin continues “Hey, Muslims, how long will you continue to tell these false stories, this denial? Let the grandchildren of the Young Turks defend the errors of their grandparents, do not be complicit in these sins (…) yes, a certain number of Armenians helped the enemy.
A number of Armenians resorted to banditry, but the role of the state is to catch and punish the perpetrators of the facts and not to drive their land routes to the death of thousands of children, adolescents and innocent elderly. “And Radikal columnistconcluded” Today we must study the truth and make efforts to retrieve and strong proclaim this truth. “Addressing the Armenians he wrote” Forgive us our grandparents could not defend your grandparents. We apologize. “
Krikor Amirzayan

35 σχόλια:

  1. Δεν αφήνετε ήσυχους τους Τούρκους, τα ρεκό των Γερμανών, των Βέλγων στην Αφρική και όλων των Δυτικών σε σφαγές δεν τα ξεπεράσαν. Το γνωρίζουν οι Τούρκοι ότι το θέμα των γενοκτονιών υποκρύπτει μπίζνες, ότι οι προθέσεις δεν είναι και τόσο αγνές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι πρέπει να γίνει δηλαδή, να το αρνούνται; οι Γερμανοί γιατί έχουν συμβιβαστεί με την ιστορία τους, έχεις τούρκικες ρίζες και ενοχλείσαι;

      Διαγραφή
    2. Αν ήταν έτσι ο κάθένας θα μπορούσε να σκοτώνει όσους θέλει και στη συνέχεια επιδεικνύοντας λεκτική μεταμέλεια που δεν στοιχίζει και τίποτα να συνεχίζει την ζωή του ανενόχλητα. Και μιλάμε για ένα έγκλημα που έγινε επί Ευρωπαϊκού εδάφους και απέναντι σε έναν λαό που δεν έχει την ισχύ των Τσιγγάνων. Αυτά που κάναν οι Βέλγοι για παράδειγμα στην Αφρική σπάνε κάθε ρεκόρ δολοφονιών και όμως είναι σαν να μην έγιναν ποτέ, και βγαίνουν σήμερα Βέλγοι και παριστάνουν τον κατήγορο της Τουρκίας. Η συμπεριφορά της Γερμανικής μάζας απέναντι στην σημερινή Ελλάδα δείχνει το κατά πόσο βαραίνουν τα εγκλήματα που διαπράξαν μέσα τους.

      Διαγραφή
    3. Μα δεν σε είπα ότι οι Βέλγοι η οι Γερμανοί δεν έχουν διαπράξει γενοκτονίες το αντίθετο όπως και οι Εγγλέζοι οι Ολλανδοί, οι Εβραίοι, οι Γάλλοι, οι Ισπανοί....... ούτε μετράει ο αριθμός η γενοκτονία είναι "γενοκτονία".

      Οι Βέλγοι στο Κονγκό απ' οτι ξέρω σκοτώσανε πάνω από 8εκ Κογκολέζους, οι Τούρκοι εκτός από τις μαζικές δολοφονίες στην δεκαετία του 10 & 20 έχουν δολοφονήσει από την ύπαρξη τους στην Μ. Ασία, στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα πολλά ποιο πολύ εκ. ανθρώπους μέχρι σήμερα. Για αυτό πιστεύω πως δεν πρέπει να τους αφήσουμε ήσυχους, ούτε τα Μογγόλια ούτε τους λεγόμενους πολιτισμένους Ευρωπαίους. Χριστός Ανέστη.

      Διαγραφή
    4. Αληθώς Ανέστη, Έτσι λέει η προπαγάνδα των ισχυρών επειδή έχουν την ισχύ να την επιβάλλουν, οποιαδήποτε ιστορική στιγμή του παρελθόντος όμως και να δει κανείς οι Τούρκοι δεν αποδεικνύονται χειρότεροι των άλλων

      Διαγραφή
    5. Έχω εργαστεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, γνώρισα πολλές φυλές και ταξίδεψα όχι όσο θα ήθελα αλλά θα έλεγα αρκετά. Από αυτούς που και σήμερα είναι ικανοί να πράξουν σαν λαός γενοκτονία πιστεύω ατράνταχτα πως είναι οι Γερμανοί, οι Εβραίοι και οι Τούρκοι!
      Ένα παραπάνω για έμενα οι Τούρκοι σαν Έλληνα δεν έχουν πράξει μόνο γενοκτονία αλλά και πολιτιστική γενοκτονία.

      Διαγραφή
    6. Διαφωνώ, τρανταχτό παράδειγμα είναι ο κοινοτισμός των Ελλήνων, ο παραδοσιακός Ελληνικός τρόπος άμεσης δημοκρατίας ο οποίος δεν καταργήθηκε από τους Οθωμανούς, Η πολιτιστική γενοκτονία του Ελληνισμού ξεκινάει με την δολοφονία του Καποδίστρια και τελειώνει το 1922 εντός ελληνικού κράτους. Σχηματίζεται η εντύπωση της πολιτιστικής γενοκτονίας ίσως επειδή ιστορικές πόλεις χάσαν τον την αρχιτεκτονική τους πράγμα που δεν συμέβη στην υπόλοιπη Ευρώπη. Βλέποντας την ομορφιά της Σμύρνης, της Θεσσαλονίκης, του Τσμεσμέ, της Αμάσειας και άλλων πολλών πόλεων σε παλιες φωτογραφίες καταλαβαίνει κανείς το πόσο διαφορετικό θα ήταν το παρόν αυτών των πόλεων αν είχε αποφευχθεί η καταστροφική δεκαετία 1912-1922. Θα ήμασταν δηλαδή σαν την Ισπανία και την Ιταλία και ακόμα παραπάνω διότι εδώ υπάρχει και μεγαλύτερο ιστορικό βάθος

      Διαγραφή
    7. Τα παραλές φίλε, 400 χρόνια δεν είναι λίγα, δεν είχαμε ούτε αναγέννηση όπως η υπόλοιποι Ευρώπη ούτε βιομηχανική επανάσταση. Με βάζεις σε υποψίες πως δεν είσαι Έλληνας!
      Τέλος πάντων συμφωνώ πως διαφωνούμε!

      Διαγραφή
    8. Από την Σφενδάμη Πιερίας είμαι. Αναγέννηση δεν χρειαζόταν να έχουμε διότι εκτός από το πάρσιμο της Πόλης και την απώλεια δικής μας κεντρικής διοίκησης δεν χάσαμε μέσα στους αιώνες κάτι άλλο για να το βρούμε με αυτήν την ιστορική μούφα που ονομάσαν Αναγέννηση. Αν ξέρεις καλά τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Ελληνικού κόσμου θα καταλάβεις γιατί δεν υπήρξε βιομηχανική επανάσταση, γεγονός βέβαια που το πληρώσαμε ακριβά βλέποντας την λεηλασία της Οθωμανικής οικονομίας και των μετέπειτα κρατών που την διαδέχθηκαν, από τους Δυτικούς

      Διαγραφή
    9. Η άποψή σου ισχύει και περί Ελληνικής γενοκτονίας Μικράς Ασίας και Πόντου;

      Διαγραφή
    10. Δεν υπαρχει πιο υπουλος λαος απο τη τουρκια. Φιδι στο κορφο σου.
      Οποιος ειναι φιλος των τουρκων ειναι φυσικος εχθρος του πολιτισμου και του Ελληνισμου.
      ΙΚ= τουρκια ερχεται η ωρα της συντριβη σας



      Διαγραφή
    11. περίπου έτσι το βλέπω κ εγώ, αλλά οι Τούρκοι είναι και μπουταλάδες γνώρισα πολλούς δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα έξυπνοι αν και δεν κάνει να υποτιμάς κανέναν και ούτε θεωρό το εαυτό μου έξυπνο, ποιο επικίνδυνοι είναι οι Εβραίοι, Γερμανοί που χρησιμοποιούν τους Τούρκους, που πάλι δεν το θεωρό δικαιολογία για τους Τούρκους.

      Διαγραφή
    12. Δεν αφορύσε εσάς η ερώτηση περί Ελληνικής γενοκτονίας, αλλά τον κ. Παπαδόπουλο.

      Διαγραφή
    13. Και εγώ Ποντιακή καταγωγή έχω, τί περιμένετε να πω; Kαλά κάναν και δολοφόνησαν το σόι μου; Δεν είναι εκεί το ζήτημα

      Διαγραφή
    14. Οι σφαγμένοι πρόγονοι σου έχουν σίγουρα άλλη άποψη, φίλε Γεώργιε! Όποιος δεν μαθαίνει από την ιστορία του είναι καταδικασμένος να πάθει τα ίδια, και προς τα εκεί οδεύουμε δυστυχώς!

      Διαγραφή
    15. Τheo αυτό που είπες παραπάνω για τους Γερμανούς και Εβραίους...δεν είναι ίδια περίπτωση, οι Γερμανοί έχουν ένα πανίσχυρο και πολυάριθμο κράτος μέσα στο οποίο η Γερμανική ταυτότητα δεν κινδυνεύει στο ελάχιστο να χαθεί, αυτό δεν ισχύει για τους Εβραίους όπου όσο και ισχυροί και να είναι στην Αμερική δεν θα τους βοηθήσει στο ελάχιστο να διατηρήσουν την ταυτότητα τους αν χαθεί το Ισραήλ ως κράτος, οι Εβραίοι δίνουν αγώνα για να μην χαθούν, οι Γερμανοί όχι, και τα λέω αυτά έχοντας κατά νου την Ελλάδα που μετατρέπεται γοργά από χώρα σε χώρο με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Ελληνισμό. Έζησες στο εξωτερικό και γνωρίζεις ότι χωρίς ισχυρό κράτος κανένα έθνος δεν μπορεί να διατηρήσει την ταυτότητά του. Όσον αφορά για τους πρόγονους έχω να πω τούτο, αν ήταν τόσο μεγάλη η καταπίεση των Οθωμανών θα φεύγαν για να πάνε να ζήσουν στη Ρωσία ή στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού μακριά από τους Οθωμανούς, μιλάω για την περίοδο μέχρι τους Βαλκανικούς πολέμους και τον Α παγκόσμιο πόλεμο, δεν φύγαν. Το γνωρίζεις φαντάζομαι ότι αν και τώρα βασίζονται στους Πόντιους για συνεργασίες με την Ρωσία στα χρόνια και μέχρι τον Α παγκόσμιο πόλεμο αυτοί που συστηματικά καταφεύγαν στην Ρωσία ήταν οι Ηπειρώτες, τι απέμεινε από αυτούς; Tίποτα, διότι είπαμε χωρίς αυτεξούσιο δικό σου κράτος είσαι αναγκασμένος να προσαρμοστείς και να αλλάξεις εθνική ταυτότητα, αυτό που θα γίνει σε ιστορικό χρόνο, εμείς δεν θα προλάβουμε, και στον ενδοκρατικό Ελληνισμό

      Διαγραφή
    16. Φίλε Γεώργιε, πρώτον να διευκρινίσω ότι δεν μιλάω από μίσος για αυτούς τους λαούς αλλά από εμπειρία και ιστορικά γεγονότα. Επίσης να εκφράσω την γνώμη μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, ότι με τις απόψεις σου θα ζούσες καλύτερα στην Τουρκία κ' αν ασπαζόσουν τον Μουσουλμανισμό ακόμα καλύτερα.

      1) Ξεχνάς τον ανθρώπινο παράγοντα την ιδιοσυγκρασία του, την ιστορική του καταγωγή και τα πιστεύω του όπως ο τρόπος ζωής, θρησκεία, αθεΐα, φιλοσοφία... κ.τ.λ. Επίσης το DNA βάση των διαφορών δημιουργήθηκαν και διαφορετική τρόποι ζωής, αντιλήψεις κ.τ.λ. Τρανταχτώ παράδειγμα είναι οι διαφορές ενός Ασιάτη με έναν Ευρωπαίο οι διαφορές η νύχτα με την ημέρα χωρίς να θέλω να μειώσω τον Ευρωπαίο η τον Ασιάτη ούτε αναφέρομε στην εμφάνιση.

      2) Δεν ισχύ αυτό που λες ότι αν δεν περνάγανε καλά θα φεύγανε όπως κάνανε το 20', το 20' τους διώξανε και σήμερα αν έρθουν οι Τούρκοι και σε κατακτήσουν τι θα κάνεις θα αφήσεις πίσω σου τα ανήμπορα γερόντια σου, το σπίτι σου, τον τόπο που γεννήθηκες και μεγάλωσες η θα φύγεις εφόσον σου έχουν πάρει το παιδί σου για γενίτσαρο χωρίς να ελπίζεις ότι θα το ξαναδείς κ' ας είναι αυτός που θα σε σφάξει! Στο φινάλε φίλε όσο καλά και περνάγανε οι προγονοί σου τους σφάξαν και είναι το μοναδικό που μετράει και δεν χωράνε δικαιολογίες η πολιτικές αναλύσεις σ αυτό!

      3) Δεν ξέρω αν γνώρισες τους Γερμανούς καλά, όχι κάποιους ανέμελους τουρίστες η κάποιο ταξίδι αναψυχής στην Γερμανία αλλά η κρίση σου είναι λανθασμένοι για αυτούς, διαβάζοντας καθημερινά τα εκατοντάδες σχόλια που γράφουν για εμάς, πληροφορίες που έχω από τα αδέλφια μου και φίλους μου στην Γερμανία είναι ένα τρανταχτώ παράδειγμα και επιβεβαιώνουν τις
      τότε υποψίες μου στην Γερμανία ότι δεν αλλάξανε εσωτερικά αλλά μόνο εξωτερικά αν θα μπορούσανε να κάνουν τα ίδια θα το κάνανε 100%, αν και είμαι της απόψεις ότι κάνουν και σήμερα τα ίδια απλά με άλλους τρόπους. Το χειρότερο απ όλα σ' αυτούς τους λαούς είναι το αίσθημα της ανωτερότητας που έχουν μέσα τους το οποίο έχουμε κ εμείς χωρίς ώμος καταστροφικά και ρατσιστικά αισθήματα(μιλάω πάντα για το σύνολο)

      4) Η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει παγκοσμίως είναι η μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης από τους 70(72) ραβίνους και μετέπειτα η εσκεμμένη καταστροφή των πρώτον γραπτών αν είσαι Χριστιανός και την διαβάσεις θα καταλάβεις πως σε πάρα πολλά σημεία δεν συμπίπτουν τα λόγια του Ιησού Χριστού με αυτά που γράφουν, δηλαδή μας έχουν δώσει την μίση αλήθεια για τους δικούς τους σκοπούς, επίσης μας έχουν δηλητηρίαση με τον Ιησού Χριστό ως Εβραίο και κάποιοι δικοί μας προσπαθούν να αποδείξουν ότι ηταν τελικά Έλληνας, ο Ιησούς Χριστός απλά δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε εθνικότητα δεν κολλάει πουθενά αυτό ούτε κάνει λογική!(αυτό θέλει περισσότερο ανάλυση αλλά δεν είναι του παρόντος) Γιατί στα αναφέρω όλα αυτά γιατί είναι η μοναδική τεκμηριωμένη ιστορική απόδειξη ότι τους ανήκει αυτή η γη, παρόλο που ήταν λαός νομάδων, βουκολικός λαός άλλωστε οι πραγματικοί Εβραίοι οι λεγόμενοι "Ορθόδοξοι" είναι εναντίων του κράτους του σημερινού Ισραήλ γιατί απλά περιμένουν ακόμα τον Μεσσία τους να τους πάει στην γη της απαγγελίας. Θα μπορούσανε να ζούνε μια χαρά με τους Παλαιστίνιους χωρίς να τους γενοκτονούν! Το κράτος Ισραήλ είναι μια ουτοπία!

      Διαγραφή
    17. Μιλάς για Μουσουλμανισμό, μιλάω για διατήρηση εθνικής ταυτότητας, όχι μόνο στην Τουρκοκρατία αλλά ακόμα και σήμερα ο Ελληνισμός κρατάει, όσο κρατάει, εκτός Ελλάδος διαμέσου της Ορθόδοξης εκκλησίας, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι Έλληνες της Αμερικής. Άρα δεν είναι ότι με προσβάλλεις, απλά κινούμαστε σε άλλο μήκος κύματος.
      1. Για το DNA που ανέφερες, αν πιάσουμε την περίπτωση των Τούρκων θα δούμε ότι το DNA τους είναι κυρίως Ελληνικό, Καυκάσιο και από άλλες πανάρχαιες φυλές περισσότερο και λιγότερο Ασιάτικο και Μογγολικό. Συνεπώς αν και είναι διαφορετικοί από εμάς δεν είναι το DNA αυτό που δημιούργησε τις διαφορές.
      2. Λέω ότι μέχρι το 1912 ζούσαν ειρηνικά και σχετικά ήταν ευχαριστημένοι αν λάβουμε υπόψη ότι δεν σημειώνονται μεγάλα ρεύματα μετακινήσεων. Όλοι αυτοί οι Έλληνες σε Ρουμανία, Ρώσικη αυτοκρατορία, Αυστροουγγαρία και αλλού προερχόντουσαν κυρίως από τον Βαλκανικό χώρο. Από το 1913 και μετά , δυστυχώς, περίμεναν ματαίως να περάσει η μπόρα.
      3. Δεν διαφωνώ για τους Γερμανούς, ανήκουν στις Ευρωπαϊκές μάζες όπου η έννοια της δημοκρατίας είναι απολύτως ταυτισμένη με τον καταναλωτισμό και την ιδιωτεία με δημόσιους κανόνες όμως υπαγορευμένους από το κράτος. Λίγο να τους κόψεις το φαϊ θα ξεπροβάλλει αμέσως ο Ούνος και ο πολιτισμένος Ευρωπαιος θα γίνει ατμός.
      4. Δεν ξέρω αν το κράτος του Ισραήλ είναι μια ουτοπία, εκείνο που ξέρω και καταλαβαίνω πολύ καλά είναι ότι χωρίς αυτό δεν πρόκειται ούτε Εβραϊκό επίθετο να μείνει στον ντουνιά. Στην Σοβιετική ένωση, υποτίθεται της συναδέλφωσης των λαών και μπλα-μπλα-μπλα, αλλάζαν τα επίθετα τους για να μην έχουν βιοποριστικά προβλήματα και απειλές. Παντού αφομοίωση

      Διαγραφή
    18. Δεν έχω χρόνο να σου απαντήσω αναλυτικά τώρα αλλά το 4) ψάξτο καλύτερα :-)

      Διαγραφή
    19. Γιώργο

      1)Αυτό είναι ένα ακόμα παραμύθι που πολύ το λένε, δεν ζούσανε μόνο Έλληνες και Τούρκοι και δεν ηταν οι γενίτσαροι μόνο ελληνόπουλα ηταν ένας αχταρμάς Ελλήνων, Αρμενίων, Βουλγάρων,Σέρβων, Ρουμάνων, Αθίγγανων, Ασσυρίων,Περσών,Αράβων,Αλβανών και πάει λέγοντας δεν ισχύ με τίποτα ότι οι περισσότεροι έχουν ελληνικό DNA, it's a wishful thinking που θα έλεγαν οι "φίλοι" μας Εγγλέζοι.
      Ψάξε την έρευνα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης περί DNA επίσης τις έρευνες Ευρωπαϊκών πανεπιστημίων (Γαλλία - Ιταλία) που αποδεικνύουν ακριβός το αντίθετο από αυτό που λες, ο ποιο κοντινός λαός με μας είναι οι πληθυσμοί της Νότια Ιταλία!

      2) Στο εξήγησα στο προηγούμενο σχόλιο, δεν παρατάς εύκολα τον τόπο σου! Επίσης όσοι Έλληνες ασπάστηκαν τον μουσουλμανισμό δεν είναι Έλληνες κ αν είσαι πραγματικός Χριστιανός γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να αρνηθείς τον πραγματικό Θεό Ιησού Χριστό κ' ας πεθάνεις ουκ ολίγοι Έλληνες μαρτύρησαν για την πίστη τους!

      3) Αφού θεωρείς ότι οι Ούννοι είναι έτσι τότε και οι Τούρκοι το ίδιο είναι και πάντα συνεργάτες στους πολέμους και στις γενοκτονίες!

      Διαγραφή
    20. 1. Δεν διαφωνώ
      3. Οποιοσδήποτε λαός από αυτούς της Δυτικής Ευρώπης αν είχε τα προβλήματα που έχει σήμερα ο Ελληνικός λαός θα είχε αποκτηνωθεί σε συμπεριφορά. Οι Τούρκοι είναι διαφορετικοί

      Διαγραφή
    21. 3) Διαφωνώ, εγώ δεν τους ξεχωρίζω από τους Ούνους, τους πολεμάμε από αρχαιοτάτων χρόνων (Μ. Αλέξανδρος) σήμερα οι ίδιοι τα αδέλφια τους από όπου κατάγονται Ουγκούροι, Αζέροι, Τουρμένοι ..... αποκεφαλίζουν χριστιανούς στην Συρία!

      Διαγραφή
    22. Μα και εσύ το είπες ότι οι σημερινοί Τούρκοι κατάγονται απο λαούς της Μεσογείου κυρίως

      Διαγραφή
    23. αχταρμάς είπα φίλε, μεσογειακή λαοί είναι μόνο οι Ελληνες και οι Ασσύριοι δεν λες μεσογειακό τον Αλβανό γιατί ήρθε από την Κασπία, ούτε τον Σέρβο, Βούλγαρο, Κούρδο, Άραβα, Πέρσους, Αρμένιους .......
      Πολιτιστικά, Θρησκευτικά και γλωσσικά ανήκουν στα αδέλφια τους που ανέφερα προηγούμενος.
      Πρέπει να είσαι Τούρκος φίλε με τόση εμμονή να τους υποστηρίζεις, και διάλεξες το ποιο κοινό όνομα στην Ελλάδα για καμουφλάζ.

      Διαγραφή
    24. Ναι Τheo έτσι είναι, σκότωσα τον Παπαδόπουλο τον Γιώργο και αφού πήρα την φωτογραφία του τώρα κατασκοπεύω μένοντας σε μια συνοικία της Άγκυρας.
      Όλοι αυτοί οι λαοί που αναφέρεις ανήκουν στην Μεσογειακή χώρα, βάζω μέσα και την Μεσοποταμία στον Μεσογειακό χώρο διότι στον ιστορικό χρόνο άνηκε οργανικά στον Μεσογειακό πολιτισμό

      Διαγραφή
    25. :-) θα μπορούσες να γράφεις και από την Ιαπωνία που ξέρω εγώ ποιος είσαι και εσύ ποιος είμαι εγώ! Όχι δεν είναι μεσογειακοί με τίποτα όπως και εσύ δεν είσαι Ευρωπαίος ασχέτως αν σε έχουν για Ευρωπαίο

      Διαγραφή
    26. Ευρωπαίοι είμαστε, αλλά όχι Δυτικοί ή Βόρειοι

      Διαγραφή
    27. Εγώ δεν νιώθω Ευρωπαίος μόνο Έλληνας, ο παπούς μου έλεγε "κάνε τούρκο φίλο κράτα κ' ένα ξύλο" έχασε την μητέρα του, τον πατέρα του 4 αδελφάκια και δυο αδελφές μπροστά στα μάτια του και σώθηκε μόνο αυτός κ ο μεγαλύτερος αδελφός του το τραγικό είναι ότι τους σφάξαν οι Τούρκοι του ίδιου χωρίου που ζούσαν μαζί, είδε τις αδελφές τους να βιάζονται και φίλους του με κομμένους λαιμούς, άστο Γιώργο αν δεν είσαι Τούρκος είσαι πλανεμένος η έχεις καμιά τουρκάλα και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου,

      Διαγραφή
    28. Στο χωριό του παππού μου τις σφαγές τις έκαναν οι τσέτες του Τοπάλ Οσμάν, τουλάχιστον είχαν την τύχη να μην παν από χέρι γείτονα. Μου φαίνεται παράξενο που σου είπε ο παππούς σου για βιασμούς, όχι ότι δεν γίνανε, μου φαίνεται παράξενο διότι οι παλιοί δεν μιλούσαν για όλες αυτές τις φρικαλεότητες που υπέστησαν, τα κρατούσαν όλα μέσα τους και έτσι φύγαν, άλλοι νωρίτερα μέσα στην αντάρα της δεκαετίας 1940-49 και άλλοι αργότερα

      Διαγραφή
    29. Απο ενα χωριό κοντά στην Αμισό, η ρίζα μας ομως απο Κονσταντινούπολη. Καληνύχτα

      Διαγραφή
  2. Από το να ξιφουλκεί κανείς εικονικά εναντίον των Τούρκων θα ήταν καλύτερα να δει ότι από το 2010 και μετά η πολιτική και οικονομική μαφιοκρατία της Ελλάδος παρέδωσε την χώρα στους ισχυρούς της γης , υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα τους εις βάρος των συμφερόντων της χώρας την κατέντησαν περίγελο της υφηλίου, αν αύριο μεθαύριο βλέποντας την ισχνή κατάσταση της Ελλάδος, το κουφάρι της, οι Τούρκοι, γίνουν πιο αρπαχτικοί, θα φταίνε οι ίδιοι πρωτίστως ή οι νεοέλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτιστως θα πεσουν τα κεφαλια των προδοτων της Ελλαδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχεις δικιο σ αυτο δεν ειπε ποτε για βιασμο αλλα με τις περιγραφες που εκαμνε το συμπαιρεναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.