9/4/15

Να μια επιτυχία της κυβέρνησης - Κατόρθωσε να προσελκύσει τριπλάσιους μετανάστες από πέρισυ

Υπετριπλάσιοι είναι οι μετανάστες που μπήκαν στην Ελλάδα από τη θάλασσα το 2015 σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2014
Υπερτριπλάσιος σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2014 είναι ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης τους τρεις πρώτους μήνες του 2015.
Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή, τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο μπήκαν στην Ελλάδα με διάφορα μέσα διά θαλάσσης  10.445 άτομα, ενώ το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 2.863 άτομα.

Μόνο τον μήνα Μάρτιο του 2015, πέρασαν σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 6.498 παράτυποι μετανάστες.

Τα νησιά που δέχονται το μεγαλύτερο κύμα φιλοξενίας μεταναστών είναι η Μυτιλήνη που βρίσκεται πρώτη στον κατάλογο, με περίπου 4.500 παράτυπους μετανάστες και ακολουθούν η Χίος, η Λέρος και η Σάμος.

Εντοπίστηκαν μετανάστες σε Κω και Ρόδο 
Στο μεταξύ 38 μετανάστες που αποβιβάστηκαν από μηχανοκίνητη λέμβο, εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην παραθαλάσσια περιοχή Σκανδάρι της Κω. 

Αλλοι 43 μετανάστες που επέβαιναν σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος εντοπίστηκαν από στελέχη του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά - βορειοανατολικά Ρόδου. Οι μετανάστες οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Μανδρακίου όπου φιλοξενούνται.
TA NEA

14 σχόλια:

  1. Είναι χαρακτηριστική η μανία των εθνομηδενιστών οι οποίοι "ηδονίζονται"(sic!) όταν καταφέρνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να καταστρέφουν συστηματικά την Πατρίδα, την Ελλάδα μας, όπως με την από αυτούε συστηματικά υποστηριζόμενη λαθρομετανάσταστευση.

    Τους διαφεύγει βέβαια ότι ταυτόχρονα συμμετέχουν ενεργά στο εμπόριο λευκής σαρκός, στο εμποριο ψυχών, καθώς και στην εισαγωγή ισλαμοφασιστών, - υποτίθεται ότι αυτοί οι διεστραμένοι ψευδοέλληνες εθνομηδενιστές απαχθάνονται τον φασισμό! -, επικίνδυνων τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη και την δημοκρατία.


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, Ευμένη, γι αυτό τούς κάνομε ΠτΔ και δημάρχους Αθηνών!

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν κάποιος απ' αυτούς, τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς, που υποτίθεται ότι κυβερνούν τη χώρα, διαβάζει τα όσα ο κόσμος σχολιάζει. Εάν τα διάβαζε, το λιγότερο που έπρεπε να κάνει είναι να αυτοκτονήσει, γιατί σε ολους τους τομείς τα έκαναν "σκατά". Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να τα διαβάζει και να λέει "τόσα χρόνια βολεύονταν άλλοι, ας βολευτούμε κι εμείς". Για την Πατρίδα; Πέρα βρέχει. Είναι κι αυτή μια νέα αντίληψη των "συριζαίων ψευτοαριστερών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ γι αυτούς που κυβερνούσαν εδώ και 40 χρόνια και μάς έφεραν στα σημερινά χάλια, για την πατρίδα έβρεχε εδώ, ε;

      Διαγραφή
    2. Αν θέλεις το καλό της Ελλάδας θα πρέπει να εναντιώνεσαι σε ότι την καταστρέφει. Αν όμως θέλεις μόνο το καλό το Σύριζα τότε καλώς εναντιώνεσαι σε οποιαδήποτε αρνητική κριτική κατά Σύριζα.
      Για την πληροφόρησή σου, η προηγούμενη κυβέρνηση έχει φύγει εδώ και 3 μήνες.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει την Ελλάδα, εδώ και 40 χρόνια (παρά ... 3 μήνες); Μήπως είσαι βλάκας;

      Διαγραφή
    4. Εγώ βλάκας δεν είμαι αλλά θα σου αποδείξω ότι εσύ είσαι…
      Τα προηγούμενα 40 χρόνια δεν αλλάζουν – το θέμα του άρθρου είναι τι γίνεται τώρα και στο μέλλον όχι τι γινόταν πρίν 40 χρόνια. Αυτό δεν το κατάλαβες επομένως … Όπερ έδει δείξαι … με το συμπάθιο

      Διαγραφή
    5. Το ποιος είναι βλάκας ή τον κάνει, είναι πασιφανές.

      α) Απαντάς σε σχόλιό μου, που αφορά σε σχόλιο του Μ. Σαρηγιάννη. Εκείνος προφανώς κατάλαβε και δεν απάντησε. Εσύ τι ακριβώς απαντάς;

      β) Εναντιώνομαι σ' αυτούς που κυβέρνησαν επί 40 χρόνια και κατέστρεψαν την χώρα, διότι προφανώς την αγαπώ. Εσύ σε ποιον εναντιώνεσαι; Σ' αυτούς που κυβερνούν επί 3 μήνες και γιατί; Μήπως εσύ -λέω, μήπως- δεν την αγαπάς;

      γ) "το θέμα του άρθρου είναι τι γίνεται τώρα και στο μέλλον όχι τι γινόταν πρίν 40 χρόνια"

      Πού βλέπεις εσύ αυτό το θέμα στο άρθρο, εκτός κι αν δεν το διάβασες; Εγώ νομίζω ότι είναι μία απλή πληροφορία, στην οποία ο ιστολόγος κόλλησε τον χιουμοριστικό υπέρτιτλο "Να μια επιτυχία της κυβέρνησης - Κατόρθωσε να προσελκύσει τριπλάσιους μετανάστες από πέρισυ". Διότι, αν δεν καταλαβαίνεις ότι κάνει χιούμορ, τότε έχεις πρόβλημα κατανόησης.

      Διαγραφή
    6. 1. Άλλο ‘χιούμορ’ και άλλο ‘σαρκάζω’ αλλά που να το καταλάβει αυτό ένας βλάκας?
      2. Το άρθρο λέει τι γίνεται τώρα και συγκρίνει 2014 με 2015 δηλαδή δεν αναφέρεται σε 40 χρόνια πριν. Για αυτό παραμένεις βλάκας.
      3. Το ότι η νέα κυβέρνηση προσελκύει μετανάστες είναι προφανές μια που η χριστοδουλοπούλου πρότεινε διαμερίσματα για λαθραίους που θα τα πληρώνει το Ελληνικό κράτος και ο Πανούσης πλέον ξεφορτώνει τους λαθραίους με λεωφορεία στην Ομόνοια μετά το κλείσιμο των κέντρων φιλοξενίες.
      4. Εγώ κατακρίνω για όλα ΝΔ & ΠΑΣΟΚ εσύ όμως υποστηρίζεις Σύριζα ακόμα και όταν καταστρέφει την Ελλάδα. Είσαι πατριώτης η κομματόσκυλο του Σύριζα?
      5. Δεν είμαι μάντης για να ξέρω γιατί ο Σαρηγιάννης δεν σου απάντησε. Υποθέτω ότι κατάλαβε ότι η περίπτωσή σου είναι ανίατη βλακεία και μάλλον για αυτό δεν ασχολείται μαζί σου. Αυτό θα κάνω και εγώ.

      Διαγραφή
  3. Μερικές σκέψεις πάνω στο θέμα:

    Είναι γνωστό ότι η ευρωαριστερα έχει αναλάβει την διαπαιδαγώγηση των λαών της Ευρώπης για να γίνει ευκολοχώνευτη η ενσωμάτωση των μεταναστών σε μια ήπειρο που θα χρειαστεί τα εργατικά χέρια.
    Ενώ τα Δουβλινα τα ψηφίζει η δεξιά και η σοσιαλδημοκράτες...

    Αυτό που κάνει η ευρωαριστερα για της χώρες εισδοχής δεν είναι απαραίτητα κακό...

    Ας δούμε μια μια της επιλογές της Ελλάδας (και Ιταλίας, Ισπανίας):

    1. Να τους επιστρέψει πίσω
    Δεν τους δέχεται η Τουρκία. Επιπλέον αρκετοί είναι από εμπόλεμες ζώνες και δεν επιτρέπεται
    από τον ΟΗΕ.
    2. Να τους πνίξει/σκοτώσει όπως λένε οι ακροδεξιοί
    Δεν είναι ηθικό, ούτε τίμιο. Με τους πληθυσμούς αυτούς τους περισσότερους, ο Ελληνας είχε πάντα καλή σχέση.
    Επιπλέον αν μιλήσουμε τελείως ψυχρά, μπορεί ο Ελληνας να τα βάλει αυτή την στιγμή με συγκρίσιμο αριθμό αρρένων που δεν έχουν τίποτα να χάσουν;

    3. Να γίνει αυτό που γινόταν μέχρι τώρα. Δουβλίνο. 2000 στην Αμυγδαλεζα για να τηρούμε τα προσχήματα και 2,000,000 έξω + λογία όμορφα και πατριωτικά.

    4. Αυτό που γίνεται. Να μην τηρούνται πια τα προσχήματα και να ψάξουμε για άλλες λύσεις ώστε να διαμοιραστούν στην Ευρώπη.

    Θυμάστε τα τρένα της "Αλληλεγγύης στους Μετανάστες" που ναύλωνε η ιταλική αριστερά το 2009 από το λιμάνι απέναντι από την Πεμπόντουσαν και κάρφη για Γαλλία;
    Που έκλεινε τα σύνορα ο Σαρκοζι για να μην περάσουν;
    Ε, κάποια στιγμή θα περάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από το λιμανι απέναντι από την Λαμπεντουζα ήθελα να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Επιπλέον αν μιλήσουμε τελείως ψυχρά, μπορεί ο Ελληνας να τα βάλει αυτή την στιγμή με συγκρίσιμο αριθμό αρρένων που δεν έχουν τίποτα να χάσουν;"
    Εντελως φιλικα, οι Έλληνες εχουμε τα παντα να χασουμε. Γιαυτο και θα τα βαλουμε με οσους και οποιους χρειαστει και, αν μιλησουμε τελειως ψυχρά, θα πατησουμε επι πτωματων αλλοφυλλων, αλλοθρησκων και ανθελληνων.

    Α, και τα Νεα να πανε να κρεμαστουν και ολα τα αλλα ΜΜΕ παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τῶν Ἑλλήνων τὴν πατρίδα
    βάρβαροι τὴν ἀτιμάζουν!
    Ὅπου ἀνθοπετοῦσαν οἱ Ἔρωτες
    παραδέρνει ἡ νυχτερίδα.
    Στὴ νυχτιά μας μιὰ πυγολαμπίδα,
    τῶν ἀρχαίων ἡ μνήμη, ψευτοφέγγει
    κ᾿ εἶναι μιὰ νυχτιὰ ποὺ δὲν τὴ διώχνεις,
    τοῦ παντοτινοῦ μας ἥλιου ἀχτίδα!
    Καὶ πατρίδα καὶ ψυχὴ ρουφᾶν
    βάρβαροι ἀπὸ βάθη καὶ ἀπὸ ὕψη.
    Κι ὅταν, μ᾿ ἕνα τρίσβαθο ὤχ!
    τῶν Ἑλλήνων θεέ, ρωτοῦμε σέ:
    «Εἶσ᾿ ἐσὺ ὁ ξανθὸς Ἀπόλλωνας;»
    Ἀποκρίνεσαι:-«Εἶμ᾿ ἐγὼ ὁ Μολώχ!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να περάσει νόμος ο οποίος να θεωρεί την λαθρομετανάστευση στρατιωτική επίθεση δολιοφθοράς, ειδάλλως χάνεται η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.