27/6/15

Κ. Καραμανλής: Άφρονες επιλογές δυναμιτίζουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros
Για άφρονες επιλογές οι οποίες δυναμιτίζουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας κάνει λόγο σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σχολιάζοντας την προκήρυξη δημοψηφίσματος από πλευράς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

«Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του έθνους επιβάλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης», τονίζει ο κ. Καραμανλής.
Ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει ότι «οι υπαρκτές ατέλειες της Ε.Ε. δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού» και καταλήγει ότι «άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν την χώρα σε περιπέτειες με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες».
Ναυτεμπορική

3 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα το 2008 είχε ήδη σοβαρότατο πρόβλημα με το δημόσιο χρέος, γιατί ο γνωστός απατεών Αλογοσκούφης δανειζόταν τα δισεκατομμύρια από τις "αγορές" σαν στραγάλια για να οχυρώσει την οικονομία όπως έλεγε τότε ο ίδιος και επαναλάμβανε με υπερηφάνια και ο λαλίστατος τότε Πρωθυπουργός.

    Κατά τα Χριστούγεννα του 2008, και αφού δια πολλοστή φορά παρενέβη ο Π. Δούκας που είχε και τις κόκκινες κάρτες του χρέους, κατάλαβε επιτέλους ο ήδη κουρασμένος Πρωθυπουργός, ότι ο Αλογοσκούφης επί χρόνια τον δούλευε κανονικά παρέα με την Λουρή.

    Τον αντικατέστησε με τον αξιοπρεπή και τίμιο, πλήν ασήμαντο, Γ. Παπαθανασίου.

    Ήδη είχε γίνει η αποκάλυψη του Αρμαγεδώνα στην Αμερική με την κρίση του τραπεζικού συστήματος, και παράλληλα η ναρκωμένη από το πολύ φαγητό ηγεσία της Ευρωμαφίας διαβεβαίωνε ότι η κρίση σε καμμία περίπτωση δεν αφορά την Ευρώπη.

    Τι έκανε στους κρίσιμους μήνες η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας, υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του Πρωθυπουργού ;

    Μήπως έκανε επιλογές, έστω και άφρονες ;

    Όχι, δεν έκανε απολύτως τίποτε, με εξαίρεση κάτι μέτρα για να φτηνήνουν τα αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού, Mercedes, Audi, BMW και τα λοιπά.

    Μετά κάνανε τα μπάνια τους κανονικά και παραδώσανε την χώρα στον Παπανδρέου.

    Για ".. άφρονες επιλογές οι οποίες δυναμιτίζουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.." μας ενημερώνει μέσω κύκλων ο ατσαλάκωτος, ξεχνώντας με ευκολία το πρόσφατο παρελθόν.

    Τουλάχιστον δεν είχαμε και ζωντανή σύνδεση του ΣΚΑΙ με την Ραφήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος μου εγγυαται εμενα και τα παιδια μου, οτι και τωρα δεν του εχουν ενα πιστολι στον κροταφο και γραφει αυτα που θελουν οι δανειστες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.