27/6/15

Αιχμές από την κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου κατά Καμμένου

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

"Η ιστορία του Έθνους γράφτηκε με ΟΧΙ, το ΟΧΙ του 1940, το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο Ανάν, το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου στην ταπείνωσή μας" έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Τη δήλωση για τον Τάσσο Παπαδόπουλο επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε δηλώσεις του το Σάββατο. Φαίνεται όμως ότι οι συνεχείς αναφορές του στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της Κύπρου ενόχλησαν την κόρη του, Αναστασία Παπαδοπούλου.
Χωρίς να τον κατονομάσει, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Αναστασία Παπαδοπούλου ζήτησε να μην εμπλέκει κανείς το όνομα του πατέρα της στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του.
Έγραψε: «Εάν πιστεύεις στην απόφασή του δεν χρειάζεται να τη δικαιολογήσεις χρησιμοποιώντας επιχειρήματα άλλων που δεν είναι εν ζωή για να αποδεχθούν ή όχι τη σύγκριση. Αντιθέτως αυτό υποδηλώνει αδυναμία στα επιχειρήματά σου».
Ημερησία

6 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα, η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου έχει τα αποκλειστικά διακαιώματα του πατέρα της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να χαίρεται που αναγνωρίζουν την πολιτική απόφαση του πατέρα της να σταθεί απέναντι από όλους τους διεθνείς σφαγείς της Κύπρου, τα βάζει με αυτούς που τον εξυμνούν.

    Τα ίδια λέει και στον Αναστασιάδη άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως ο Σύριζα(ή όπως αλλιώς λεγόταν) τότε ήταν υπέρ του σχεδίου Ανάν...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού ήταν η κόρη του Τάσσου, το 2011, όταν στον κόμβο του Προεδρικού, παρολίγον να ρίχναμε τους εφιάλτες του Ελληνισμού στη θάλασσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό κοιμόταν μαζί με τον μπεμπέ αδελφό της Νικόλα με μαξιλάρι τα εκατομμύρια που πήρε ο πατέρας τους ως μίζα στο ξέπλυμα βρώμικους χρήματος απο τον μιλοσεβιτς. Ο Παπαδόπουλος δεν είπε το οχι γιατιπιςτευε ότι ητανε το συμφέρον του Κυπριακού Ελληνισμού, είπε το οχι για να διαιωνίσει το κυπριακό πρόβλημα πάνω στο οποίο έχουν κτίσει καριέρες οι πολιτικές βδέλλες της Κύπρου. Ηταν μόνο συγκυρία το οχι του Παπαδουλου με το αληθινό οχι του κυπριακού Ελληνισμού.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.