7/7/15

ΣΟΚ στη ΝΔ: Ο Σαμαράς δεν παρέδωσε τα κλειδιά των γραφείων στη Συγγρού!

Κλειδαράς στη ΝΔ  
Κλειδαράς στη ΝΔ
“ Τι διαρρέουν κύκλοι του πρώην προέδρου του κόμματος ”
Του Νίκου Ζαχαριάδη
Μάταια περίμενε σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον απερχόμενο Πρόεδρο του κόμματός του, να του παραδώσει το γραφείο του, αφού ο πρώην Πρωθυπουργός δεν εμφανίστηκε ποτέ

Ώρα 7.30 το πρωί, έξω από το κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού: Ο νέος υπηρεσιακός πρόεδρος αλλά και οι υπάλληλοι, περιμένουν τον Αντώνη Σαμαρά που υποτίθεται, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ότι θα τους υποδεχόταν στο γραφείο του. Αλλά μάταια.

Φαίνεται, όμως, όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση του Μεγάρου Μαξίμου μετά τις πρόσφατες εκλογές, ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει μια δική του άποψη για το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής γραφείων: Προτιμά να απέχει. Ειδικά αν πρόκειται να το παραδώσει στον επόμενο. Και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Ο νέος υπηρεσιακός πρόεδρος και οι υπάλληλοι, μετά τα πρώτα 10 αναμονής στον ήλιο, άρχισαν να καλούν τον Αντώνη Σαμαρά στο κινητό, αλλά εκείνος δεν απαντούσε. Απελπισμένοι τότε, κάλεσαν κλειδαρά, που διατηρεί γειτονικό κατάστημα.

Κύκλοι του Αντώνη Σαμαρά, σε μια προσπάθεια να τον δικαιολογήσουν, υπενθύμισαν ότι λόγω μεγάλης ευαισθησίας, ο πρώην Πρωθυπουργός, αποφεύγει τέτοιες καταστάσεις, γιατί είναι γλυκούλης και συγκινείται εύκολα.

Πάντως, λίγο πριν το μεσημέρι, πέρασε από τα γραφεία της Ν.Δ. ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ο στενός συνεργάτης του «Ανθρώπου-που-επέλεξε-συνειδητά-να-τον-εκπροσωπεί-η-Σοφία-Βούλτεψη» (έτσι αποκαλούν τον Αντώνη Σαμαρά τα στελέχη της Ν.Δ.), παρέλαβε 35 θρησκευτικές εικόνες από το γραφείο του πρώην Προέδρου και αποχώρησε χωρίς να κάνει σχόλιο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΗΓΗ: protagon.gr

5 σχόλια:

  1. Είναι λίγο αφηρημένος και όντως ευαίσθητος. Όταν έφυγε από την πρωθυπουργία, ξέχασε να παραδώσει καθήκοντα στον διάδοχό του. Συμβαίνουν αυτά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) "όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση του Μεγάρου Μαξίμου μετά τις πρόσφατες εκλογές, ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει μια δική του άποψη για το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής γραφείων: Προτιμά να απέχει. Ειδικά αν πρόκειται να το παραδώσει στον επόμενο. Και το δείχνει με κάθε ευκαιρία".

    2) "Απελπισμένοι τότε, κάλεσαν κλειδαρά, που διατηρεί γειτονικό κατάστημα".

    Πάλι καλά που δεν έβαλε κανένα μηχανισμό στην πόρτα εναντίον του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, όπως ο Ξαρχάκος:

    "Βαγγέληηηη!!!!"

    https://www.youtube.com/watch?v=LNlZ4BZZn6w

    Αν πήγαιναν απευθείας οι Μητσοτάκηδες να πάρουν τα κλειδιά του γραφείου θα βλεπαμε τον Σαμαρά σε ρόλο Πρέκα:

    "Αντώνη, μην πολεμάτε άδικα, δώστε μας τα κλειδιά"

    "Ελάτε να τα πάρετε, ελάτεεε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!"

    https://www.youtube.com/watch?v=t29feiHZMcM

    Δεν έχω χρόνο και για το μοντάζ γαμώτο, να γελούσαμε λίγο.

    Το πρόσωπο του Πρέκα αντικατάσταση με αυτό του Σαμαρά.
    Το πρόσωπο αυτού που κρατάει τη ντουντούκα αντικατάσταση με της Ντόρας.
    Στο ρόλο του Γερμανού Συνταγματάρχη με τα κυάλια ο επίτιμος.
    Επικεφαλής της γερμανικής διμοιρίας εφόδου με τις μάσκες αερίων ο Κυριάκος.
    Στην σκηνή που βγαίνουν από το οχυρό(σε χάλια κατάσταση και μέσα στους καπνούς) αντικατάσταση των προσώπων των Κώστα Πρέκα και Στέφανου Στρατηγού με τα πρόσωπα των Σαμαρά και Λαζαρίδη.
    Στην σκηνή που εμφανίζεται ο γερμανός συνταγματάρχης(επίτιμος) με τον υπασπιστή (Ντόρα) του σε ρόλο μεταφραστή αντί να μιλάνε γερμανικά, να παγώνει το πλάνο και να ακούγεται το γέλιο του επίτιμου και η φράση "Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε? Σε 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται τίποτα"

    3) "παρέλαβε 35 θρησκευτικές εικόνες από το γραφείο του πρώην Προέδρου και αποχώρησε χωρίς να κάνει σχόλιο".

    Συμπέρασμα:

    Με τις εικόνες και την εκκλησία τα πάνε καλά διότι φέρνουν και ψήφους.
    Με τα κλειδιά πάλι έχουν εχθρικές σχέσεις και ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως και να το δει κανεις ο τσιπρας εχει φαει τους περισσοτερους αντιπαλους του στον μικροτερο πολιτικο χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως και να το δει κανεις ο τσιπρας εχει φαει τους περισσοτερους αντιπαλους του στον μικροτερο πολιτικο χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πως κατάφερε ο μακελάρης της ΝΔ (1993 για να μην ξεχνιόμαστε και 2015) να τον στηρίζουν νοικοκυραίοι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι απίστευτο και ιδιαίτερα λυπηρό. Στην νέα ΝΔ του Μειμαρακη που είναι άξιος και ελληνικών συμφερόντων αρχηγός και εύχομαι να μείνει ,θα πρέπει πρώτον να διαγραφεί σχεδόν το σύνολο των υπαρχόντων βουλευτών άνω των 45 ετών που ανδρώθηκαν πολιτικά μέσα από το σάπιο πολιτικό σύστημα των πελατειακών σχέσεων και δεύτερον να υποβάλλει σε τεστ νοημοσύνης τους οπαδούς που ψήφιζαν Σαμάρα χάριν της ενότητας του κόμματος.Εαν δεν το έπρατταν θα είχε φύγει πριν ολοκληρώσει την καταστροφή της παράταξης.Εγω και άλλοι παραδοσιακοί νεοδημοκράτες που δεν ψηφιςαμε ποτέ Σαμάρα ξαναγυρίζουμε .στην παράταξη .Κυριε Καλλεντεριδη λόγω της πρώτης μου παρουσίας στην σελίδας σας θα πρέπει να σας γνωστοποιήσω τον σεβασμό μου στο πρόσωπο σας ως γνήσιου (στα σίγουρα )Έλληνα που αγωνίζεται για την πατρίδα.ΥΓ-κουίζ :Αν οι Πόντιοι πιλατοι ΓΑΠ Κ Καραμανλής Κ σημιτης Ι Βαρβιτσιωτης ( αν είναι δυνατό και η κουτσή Μαρία) Κ Λαλιωτης (ο πρώτος μάγκας γιατί τα ήξερε όλα και την έκανε νωρίς) ζητούσαν από τον ....πάνσοφο λαό να αντισταθεί και να ψηφίσει όχι ποια πιστεύεται ότι θα ήταν η διαφορά στο δημοψήφισμα; Μην απορείτε για την εξαίρεση του Κ Μητσοτάκη γιατί αυτόν για να τον πιάσει κανείς στο στόμα του θα πρέπει πρώτα να το πλύνει και να υποκλιθεί στην διορατικότητα του και τον πατριωτισμό του.Ηταν ο μόνος που προσπάθησε να επαναφέρει το......τρελό φορτηγό στην πορεία του αλλά κάποιο .....καλόπαιδο δεν τον άφησε. Τα καταγράφει όλα η ιστορία . Η ζωή είναι μικρή το μόνο αξιοκρατικό πράγμα στην Ελλάδα του σήμερα είναι ο θάνατος και το μόνο που μένει είναι το όνομα που θα κληρονομήσουν τα παιδιά του καθενός μας. Ευχαριστώ για την πρώτη φιλοξενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.