14/7/15

Η φωνή ενός άλλου απλού Έλληνα

-Ψήφιζες ΠΑΣΟΚ όσο σε τάιζε με χρυσά κουτάλια και σε διόριζε για να κάθεσαι να πίνεις καφέ στο γραφείο. Μόλις έκοψε την πολύ μάσα, το πέταξες στα σκουπίδια.
Ψήφιζες ΝΔ που συνέχισε να σε διορίζει και να ξορκίζει τα κακά και την αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ. Μόλις μίλησε για αξιολόγηση στο δημόσιο, την πέταξες στα σκουπίδια.Γούσταρες να είσαι Ευρωπαίος, όσο η Ευρώπη σε μπούκωνε με επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ, δανεικά, πακέτα Ντελόρ, τα οποία τα χρησιμοποίησες για τζιπ και πισίνες. Θεωρούσες δε, ότι είναι δανεικά κι αγύριστα γιατί τα "δικαιούσαι". Όταν γύρισε και τα ζήτησε πίσω, την πέταξες κι αυτήν στα σκουπίδια, επειδή ΕΣΥ χρεοκόπησες (αλλά συνεχίζεις να ζεις με τα δικά της λεφτά).
Ψηφίζεις απατεώνες και δημαγωγούς που σου τάζουν λεφτά με "ένα νόμο κι ένα άρθρο" (λες και βρέχει λεφτά), σε ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ με δημόσιο χρήμα το οποίο ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ στο όνομά σου. Φυσικά, κι αυτούς θα τους πετάξεις, όταν το χρήμα σταματήσει και θα σου πει ότι πρέπει να κάνεις μεταρυθμίσεις.
Καταδικάζεις και εξαφανίζεις κάθε πολιτικό που θα προστατέψει το δημόσιο χρήμα και ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ να το ρημάξεις για να εξαγοράσει την ψήφο σου.
Μετά από όλα αυτά, ακόμα επιμένεις ότι για την δική σου φτωχοποίηση φταίει η Ευρώπη, το παγκόσμιο σύστημα, τα conspiracy theories, το σύμπαν ολόκληρο... ΟΧΙ ΕΣΥ!
Σοβαρέψου Έλληνα και παραδέξου ότι τα έκανες θάλασσα.Με την ανάληψη από τα ΑΤΜ τα πας μια χαρά, με την ανάληψη ευθυνών έχεις ένα θέμα...

https://www.facebook.com/johnie.tsolakos?fref=nf

2 σχόλια:

  1. Γιατί άδικο έχει;
    Παράλληλα με τον λογιστικό έλεγχο ας γίνει ένας έλεγχος για το που πήγαν οι επιδοτήσεις της ΕΕ.
    Λόγου χάρη από τα 36 τρις δραχμές του πακέτου Ντελόρ, το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε 4 Νοσοκομεία και 2 ΚΑΠΙ:

    Τα 800.000 άτομα που βολεύτηκαν στο δημόσιο από το 1982 έως το 1988 ήταν για την ευημερία του Έθνους ή για την καταστροφή του.

    Το 1981 ο μέσος όρος γεννήσεων ήταν 3 παιδιά ανά οικογένεια, σήμερα 0,7 ανά οικογένεια Ελλήνων. Ο Φεμινισμός και ο διορισμός έπαιξε το ρόλο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια πονάει αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια.Το θέμα είναι όμως οτι τις προίκες για την κόρη τα BMW τις mercedes και τα λοίπα θα τα πληρώσουμε εμείς οι νέοι πιο πολύ...και οι επόμενες γενιές.Όλα αυτά γιατί κάποιοι δούλευαν στο δημόσιο και πίναν καφέδες.Γιατί κάποιοι έκαναν τις επιδοτήσεις πισίνες και τζιπ που λέει και το άρθρο.Και διερωτώμαι λοιπόν:Γιατί πρέπει να τα επωμιστεί η γενιά μου και οι επόμενες αυτά τα λάθη;Εμείς τότε δεν υπήρχαμε καν ή άντε να είμασταν παιδιά.Γιατί να ζήσουμε σαν επαίτες;Γιατί να μην ήμαστε κύριοι του εαυτού μας;Γιατί μας καταστρέφετε το μέλλον μας;Αλλα δεν πειράζει...Ας γίνω σκλάβος εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ολιγαρχών,πλουτίζοντας τους κι άλλο.Ας πεινάσω και ας μην κάνω διακοπές ρουφώντας φραπέδες στην παραλία.Ας δώσω και την ζωή μου κιόλας,στην τελική.Φτάνει να ξέρω όμως...να ξέρω οτι θα διασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μου...οτι τα παιδιά μου και τα παιδιά τους θα έχουν αξιοπρεπή ζωή.Να ξέρω οτι θα υπάρχει ακόμα αυτή χώρα,ανεξάρτητη και αδούλωτη,περήφανη,Έτσι της αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.