20/5/16

Άλλη μια δικαίωση για το Pontos-news και τους εργαζομένους του - To athensvoice το έχει ως βασική παραπομπή για θέματα Γενοκτονίας!!!

Τελικά, περίπου έναν αιώνα μετά το έγκλημα της γενοκτονίας και 22 χρόνια μετά την αναγνώριση από τη Βουλή των Ελλήνων, τα ελληνικά ΜΜΕ, το ένα μετά το άλλο, αρχίζουν αφ' ενός μεν να επιδεικνύουν ενδιαφέρον για την Γενοκτονία, αφ' ετέρου δε να δείχνουν ως βασική πηγή για άντληση πληροφοριών για το τεράστιας σημασίας αυτό ζήτημα, την διαδικτυακή πύλη Pontos-news.
Δεν θέλουμε να απαξιώσουμε τη συμβολή άλλων μέσων ΜΜΕ που έχουν κάνει κατά καιρούς αναφορά στο θέμα, ούτε στο έργο επιστημόνων, φυσικών προσώπων και φορέων.

Ίσα-ίσα, το τεράστιο, πλην όμως εν πολλοίς αταξινόμητο στον κυβερνοχώρο μέχρι την ίδρυση του Pontos-news έργο όλων αυτών, είναι που έχει περισυλλέξει και έχει βάλει σε μια σειρά η ερευνητική και δημοσιογραφική ομάδα μας, για να έχει εύκολη πρόσβαση στις κρίσιμες μαρτυρίες, επιστημονικές εργασίες, άρθρα και κείμενα ο δημοσιογράφος, ο μελετητής, ο ερευνητής, ο απλός χρήστης του διαδικτύου που ενδιαφέρεται για το θέμα.
Μετά την ιστοσελίδα huffingtonpost.gr, που έκανε σε σχετικό άρθρο της συνεχείς αναφορές στο Pontos-news, και το athensvoice.gr παραπέμπει τους επισκέπτες του στη διαδικτυακή μας πύλη, ειδικά εκείνους που θέλουν να αντλήσουν πληροφορίες για τον απολογισμό των θυμάτων της Γενοκτονίας και για το όλο θέμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Συγκεκριμένα, η athensvoice.gr, στο τέλος άρθρου με τίτλο "Μην ξεχνάς τον Πόντο
Ιστορική αναδρομή στη Γενοκτονία των Ποντίων με αφορμή την Ημέρα Μνήμης", αναφέρει:
Περισσότερες πληροφορίες για τον απολογισμό των θυμάτων εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.