22/6/16

Οι "Μπανιάδες" μαζί με το παλιό ΠαΣοΚ!»

Η καθηγήτρια του Τσίπρα και το «Παραιτηθείτε»

«Μας κυβερνούν σήμερα οι “Μπανιάδες” μαζί με το παλιό ΠαΣοΚ» λέει η Ρούλα Καλαρά, η οποία ανήκει στην ομάδα που «γέννησε» την ιδέα της διαδήλωσης της περασμένης Τετάρτης
Η ιστορικότητα των μαρμάρων της Βουλής κάνει πιστευτό ότι η φωνή του κάθε διαδηλωτή μπορεί να μεταφερθεί στο κτίριο και η διαμαρτυρία του να φτάσει ατόφια στα αφτιά του Πρωθυπουργού και των υπουργών. Στη διαδήλωση της Τετάρτης συμμετείχε μια διαδηλώτρια την οποία δύσκολα θα αγνοούσε ο Αλέξης Τσίπρας όσο προφυλαγμένος κι αν ήταν πίσω από τα κλειστά παράθυρα του γραφείου του. Ηταν η Ρούλα Καλαρά, φιλόλογος καθηγήτρια που είχε μαθητές στην Α' Λυκείου τον κ. Τσίπρα και την Περιστέρα Μπαζιάνα. Στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς από τα 18 της χρόνια, συνταξιούχος αλλά όχι παροπλισμένη, η κυρία Καλαρά είναι μαχητική στο Facebook και ανήκει στην κλειστή ομάδα που «γέννησε» την ιδέα του «Παραιτηθείτε», αν και η διαδήλωση διοργανώθηκε αργότερα από μιαν άλλη ομάδα νεότερης γενιάς.
Για τη συνέχεια BHMA

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή αλλαγή "Γερμανικής" Φρουράς. Έτσι για να 'παιζουμε" το παιγνίδι "δημοκρατία".
    Όλοι ίδιοι είναι με ότι αυτό σημαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα ισχυει η παροιμια, μ'οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις. Τι ειδους καθηγητρια ηταν ? Δεν τον εβλεπε τι φρουτο ηταν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.