21/9/16

Οι ναυτικές δυνάμεις φορούν ζουρλομανδύα στην Κύπρο μας

Του Χρίστου Κράππα

Οι Αγγλοσάξονες, απ’ όσες αποικίες αναγκάστηκαν να αποσυρθούν, αποσύρθηκαν αφού πρώτα φόρεσαν στις δύσμοιρες αποικίες τους ζουρλομανδύα. Δέστε τις Ινδίες, το «διαμάντι του στέμματος», έφυγαν αφού πρώτα την χώρισαν σε τέσσερα κομμάτια, τις Ινδίες, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και το Κασμίρ. Μάλιστα, φρόντισαν να έχουν και εχθρότητα μεταξύ τους. Αποσύρθηκαν από την Μέση Ανατολή καθιστώντας τα κυρίαρχα Κράτη μη κυρίαρχα, αφού, σε κάθε κράτος φρόντισαν να συνυπάρχουν πληθυσμιακά διαφορετικές εθνότητες και θρησκευτικές συνειδήσεις. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα στην ζοφερή τους μορφή. Δεν θα αποτελούσε η Κύπρος εξαίρεση. Έβαλαν τους ελάχιστους Τουρκοκύπριους να έχουν έξω από κάθε λογική τις μέγιστες αξιώσεις από το πουθενά.

Το «διαίρει και βασίλευε» στην πιο διαβολική του μορφή. Ναι όπως το διαβάζετε, διαβολική μορφή, γιατί, αυτοί που κυβερνούν τις ναυτικές δυνάμεις είναι οι οικογένειες των υαινοαργυραμοιβών που λατρεύουν απροκάλυπτα τον σατανά με σχέδια και σκοπό την παγκόσμια διακυβέρνηση. Και τους πληθυσμούς των ναυτικών δυνάμεων, οι οικογένειες αυτές, τους χορεύουν στο ταψί. Κι αυτό, αν αναλογιστείτε ότι το αμερικανικό κράτος τυπώνει τα δολάρια, τα εκχωρεί στην Τράπεζά τους(FEDERAL RESERVE NOTE) και η Τράπεζα αυτή τα δανείζει πίσω στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση με τόκο που τους αποφέρει ετησίως έσοδα από 150 έως 400 δις. δολάρια. Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο. Όσοι κυβερνήτες έλαβαν την απόφαση να πάρουν πίσω το δικαίωμα αυτό προς όφελος των λαών τους, δολοφονήθηκαν.(Καποδίστριας 1831, Λίνκολν 1865, Νικόλαος Β τσάρος της Ρωσίας 1918, Κένεντυ 1963…)
Το 2004, αμέσως μετά το δημοψήφισμα στην Κύπρο για το σχέδιο ΚΟΦΙ ΑΝΑΝ, ο οποίος είναι παντρεμένος από το 1984 με την Name Lagergren, μία Rothschild, για να μην απορείτε για τον ρόλο των οικογενειών αυτών, κάθισα και μελέτησα το έκτρωμα αυτό, έγραψα και δημοσίευσα τα ακόλουθα:Διεθνούς Δικαίου την οποία και κατέχω εγώ»!!! Το Διεθνές Δίκαιο δυστυχώς, ισχύει κατά το δοκούν και τα συμφέροντα του ισχυρού, σε πλούτο και όπλα.
’Σ την πανάρχαιη ελληνική Κύπρο, εδώ και χιλιάδες χρόνια, αποικία των Αρκάδων με τον πρώτο αποικισμό μετά την άλωση της Τροίας και την επάνοδο των Ηρακλειδών, δηλαδή των Δωριέων όπως σαφέστατα λέγει ο Ευριπίδης, κατοικούν Έλληνες και την Ελληνική ομιλούντες ίσως πιο κοντά στο ιδίωμα το τραγουδιστικό που διέκρινε την αρχαία Ελληνική γλώσσα. Ξεχωρίζουν ακουστικά τα δύο λάμδα από το ένα, τα «ν», τα μακρά φωνήεντα κ.τ.λ. Εκεί λοιπόν ’ς την πατρώα αυτή γη, βρέθηκαν ’ς ελάχιστο ποσοστό κάποιοι επήλυδες Τουρκικής καταγωγής.
Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και για το «ευχαριστώ» γιατί πολέμησαν εθελοντικά 35.000 άνδρες Ελληνοκύπριοι ’ς το πλευρό των συμμάχων, οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί, έβαλαν ’ς το παιχνίδι αυτή τη μειονότητα των επήλυδων του 18% να παίξει παιχνίδι σε βάρος της ανεξαρτησίας της νήσου. Ακολούθησαν την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή, «διαίρει και βασίλευε» !! Μήπως το ίδιο δεν έκαναν πριν τρία χρόνια ’ς την πρώην Γιουγκοσλαβία; Μήπως το ίδιο δεν κάνουν σήμερα ’ς το Ιράκ; Απλά, η μέθοδος και ο τρόπος αλλάζει. Ο σκοπός, ο στόχος, είναι ο ίδιος. Η επικυριαρχία και ο έλεγχος ’ς όσα σημεία γεωγραφικά επί του πλανήτη τους ενδιαφέρουν.
Όπου δεν μπορούν να δράσουν στρατιωτικά, δηλαδή βίαια, μετέρχονται άλλα μέσα. Ενισχύουν τις «καλές» υπηρεσίες των Ενωμένων Εθνών, που έχουν μεταλλαχτεί σε Χωρισμένων Εθνών τη βουλήσει της μόνης σήμερα υπερδύναμης ’ς τον κόσμο, της Αμερικής. Με χίλια δύο τερτίπια νομικίστικα υπό την κάλυψη του κατ’ όνομα μεν Διεθνούς Δικαίου, αρχής δε Δικαίου του ενός, μεθοδεύουν για τα μάτια του κόσμου σχέδια επίλυσης του προβλήματος που αυτοί δημιούργησαν, για τη δική τους Αρχή του «άρχειν» του «δουλούν» και του «ηγείσθαι». Τη δική τους «δίαιταν εξουσίας» (Θουκ. Η. 69.2). εξυπηρετούν και τίποτα περισσότερο, προκειμένου «την τε αρχήν εγκρατεστέραν κατεστήσαντο» (Θουκ. Α' 118).
Υπαγόρευσαν λοιπόν στον εγκάθετό τους Γενικό Γραμματέα των Χωρισμένων Εθνών Κόφι Ανάν, το πλέον συγκαλυμμένο σχέδιο διαιρέσεως της Κύπρου και ευνουχισμού, με την ενδεχόμενη εφαρμογή του, κάθε αυτοκυριαρχίας και εξουσίας των Ελληνοκυπρίων ’ς τον οίκο τους και κατάργησης ακόμη και των Πρώτων Αρχών και Αξιωμάτων των θα απαρτίζεται από 48 μέλη σε ίσο αριθμό από τις δύο συνιστώσες πολιτείες, δηλ. 24 μέλη από κάθε πλευρά. (άρθρο 5 παρ. 1 α ) Το Ανώτατο Δικαστήριο θα απαρτίζεται από ίσο αριθμό δικαστών από κάθε συνιστώσα πολιτεία. (άρθρο 6 παρ. 2 ) Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση θα αποτελείται από εξαμελές Υπουργικό Συμβούλιο (3 Ελληνοκύπριους και 3 Τουρκοκύπριους). Αντιπρόσωποι από το Κοινοβούλιο κάθε συνιστώσας πολιτείας θα μετέχουν ’ς το μεταβατικό ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο (24 Ελληνοκύπριοι, 24 Τουρκοκύπριοι).(άρθρο 7 παρ. 2 ) Το 18% ίσο με το 82%. !!
Τα Τουρκικά στρατεύματα, δεν θα αποχωρίσουν μέχρι το 2018 ή μέχρι την ένταξη της Τουρκίας ’ς την Ε.Ε., δηλαδή ποτέ. (άρθρο 8 παρ. 1,ii ) Οι περιοχές που θα επιστραφούν στους Ελληνοκυπρίους, θα αρχίσουν να επιστρέφονται κατά φάσεις, αρχής γενομένης μετά από 104 ημέρες έως 42 μήνες, δηλαδή ολοκληρωτικά μετά από 3,5 χρόνια, χωρίς να προβλέπεται ποιος θα διασφαλίσει ότι αυτό θα συμβεί σε περίπτωση άρνησης από την Τουρκοκυπριακή πλευρά. Μάλιστα προβλέπει ρητά ότι, θα διοικούνται μέχρι της οριστικής επιστροφής από την Τουρκοκυπριακή πολιτεία. Δηλαδή από τα Τουρκικά στρατεύματα κατοχής. (άρθρο 9 παρ. 2 )
Από το άρθρο 10 που προβλέπει την επιστροφή περιουσιών αντιγράφω την παράγραφο στ. «Οι σημερινοί χρήστες που είναι Κύπριοι πολίτες και οφείλουν να εκκενώσουν περιουσίες προς ανάκτηση, δεν θα υποχρεωθούν να τις εκκενώσουν μέχρις ότου υπάρξει διαθέσιμη επαρκής εναλλακτική στέγη.» Και αν δεν υπάρξει «επαρκής εναλλακτική στέγη», τι μέλει γενέσθαι; Και ποιος θα το κρίνει αυτό;
Με ότι προβλέπει αυτό το σχέδιο επιδιαιτησίας που τους επεβλήθη χωρίς να συμφωνούν, είναι ή δεν είναι προσπάθεια χωρίς αιδώ κατακτητικώ δικαίω για την επιβράβευση των τετελεσμένων; Και αν σήμερα παρουσιάζονται χολωμένοι για το αποτέλεσμα των δημοψηφισμάτων, τότε γιατί το έθεσαν υπό την κρίση των δύο κοινοτήτων; Και αν ψήφισαν «ναι» η Τουρκοκύπριοι, αυτό αποτελεί γενναιότητα και κατόρθωμα για κάτι που δεν είχαν, που έχουν καταδικασθεί με δεκάδες ψηφίσματα από τον Ο.Η.Ε. όταν κάποτε λειτουργούσε, και σήμερα επειδή το δίνουν πίσω; Τι είχαν δηλαδή και το προσφέρουν από γενναιοψυχία; Πότε είχαν όλα αυτά που τους δίνει αυτό το σχέδιο του Ανάν; Αμάν πιά!!
Όλες οι διακριτές εξουσίες, Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική αυτού του μορφώματος, δηλαδή εκτρώματος, κράτους που προσπάθησαν να επιβάλουν δια μέσου δήθεν της θελήσεως των πολιτών με χειραγωγημένο δημοψήφισμα, καμμία δεν λειτουργεί. Και πώς να λειτουργήσουν άλλωστε όταν σε καμμία βούληση των συνιστωσών πολιτειών δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί πλειοψηφία; Η γερουσία, 24 – 24. Οι υπουργοί, 3-3. Το Ανώτατο Ακυρωτικό (μάλλον) Δικαστήριο, ίσος αριθμός δικαστών. Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος διαφορετικής εθνότητας χωρίς πλεονέκτημα νικώσας ψήφου.
Ως επίσημες γλώσσες ορίζονται με αυτή τη συμφωνία η Ελληνική και η Τουρκική. Μάλιστα στο άρθρο 9 του προσαρτήματος της συμφωνίας παρ. 4, προβλέπει ότι: «Οι επίσημες γλώσσες της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας θα διδάσκονται υποχρεωτικά σε όλους τους μαθητές δευτοροβάθμιας εκπαίδευσης.» Το 82% του πληθυσμού είναι υποχρεωμένο να μάθει τη γλώσσα του 18% για να μιλήσει με ποιόν εκτός Κύπρου; Και γιατί στην πατρίδα τους οι αμερικανοί, που πληθυσμιακά είναι σχεδόν 50-50% με τους ισπανόφωνους, δεν είναι υποχρεωτική η εκμάθηση των Ισπανικών; Εξ άλλου, το 80% του πληθυσμού της Αμερικανικής Ηπείρου ομιλούν Ισπανικά.

Και ας έρθουμε τώρα στην «αληθεστάτην πρόφασιν, αφανεστάτην δε λόγω» (Θουκ. Α. 23.21), για τη σπουδή που επέδειξαν πρωτίστως οι Άγγλοι ακολουθούμενοι από τους Αμερικανούς για την επίτευξη συμφωνίας για τη δήθεν επανένωση της νήσου.

Οι Αγγλικές βάσεις στην Κύπρο, καταλαμβάνουν περίπου το 8% του εδάφους ολοκλήρου της νήσου και βρίσκονται στο Ελληνοκυπριακό τμήμα της. Μάλιστα, στους χάρτες που συνοδεύουν αυτή τη συμφωνία, επί αυτών των εδαφών δεν είναι κυρίαρχη η Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο. Προτίθενται να εγκαταλείψουν ένα αρκετά μεγάλο μέρος των εδαφών αυτών των βάσεων. Και ενώ αυτά τα εδάφη βρίσκονται στη νότια Κύπρο και έπρεπε να προσαρτηθούν δικαιωματικά ’ς την Ελληνοκυπριακή συνιστώσα πολιτεία, αφού ούτως ή άλλως η Τουρκοκυπριακή συνιστώσα πολιτεία κρατεί μεγαλύτερο μέρος εδαφών από το μέρος που τους αναλογεί πληθυσμιακά, τα μοιράζουν και ’ς τις δύο συνιστώσες πολιτείες. Και για του λόγου το αληθές στο παράρτημα ΙΙ αυτής της συνθήκης εγκαθίδρυσης και στην προσθήκη αναφέρεται: « Η κατανομή των εγκαταλειφθεισών περιοχών σε κάθε μία από τις συνιστώσες πολιτείες εμφαίνεται στους χάρτες που επισυνάπτονται στο Σύνταγμα». ( Προσθήκη άρθρο 1 ) Υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι, έδωσαν τα πάντα ’ς τους Τούρκους, κράτησαν ό,τι ήθελαν για τον εαυτό τους, και ό,τι παραχώρησαν το παραχώρησαν έτσι ούτως ώστε ανά πάσα στιγμή να ασκούν κυριαρχικά δικαιώματα είτε απ’ ευθείας είτε μέσω της Τουρκίας;

Και το πλέον τραγικό αυτού του σχεδίου είναι, η συνθήκη των εγγυητριών δυνάμεων που αντί να καταργείται με την είσοδο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επεκτείνεται κατά τρόπο σκανδαλώδη και ανεπίτρεπτο. Είναι ακριβώς το σημείο που ανάγκασε το μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τη Ρωσία, να ασκήσει βέτο. Αναφέρει λοιπόν αυτό το σχέδιο για τις εγγυήτριες δυνάμεις:

«Η Κύπρος, η Ελλάδα, η Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας έχουν συμφωνήσει ως ακολούθως: Άρθρο 1. 1) Η συνθήκη Εγγυήσεως θα εφαρμόζεται mutatis οποία θα καλύπτει, επιπρόσθετα από την ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα, την ασφάλεια και τη συνταγματική τάξη της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας, την εδαφική ακεραιότητα, την ασφάλεια και τη συνταγματική τάξη των συνιστωσών πολιτειών της.
2) «Συνταγματική τάξη» θα σημαίνει το Σύνταγμα της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας και, ανάλογα με την περίπτωση, το Σύνταγμα της κάθε συνιστώσας πολιτείας, περιλαμβανομένων οποιωνδήποτε τροποποιήσεων οποιουδήποτε από αυτά σύμφωνα με τις διατάξεις για τροποποίηση που εκτίθενται στο σχετικό σύνταγμα» Μήπως, και για να ανασάνουν ακόμη οι πολίτες της δύσμοιρης Κύπρου, πρέπει να ρωτήσουν τις εγγυήτριες δυνάμεις και κυρίως την Τουρκία;
Ζήτησε λοιπόν ο Γενικός Γραμματέας των Χωρισμένων Εθνών, να ψηφίσουν οι πολίτες της Κύπρου αυτό το σχέδιο που καθιστά τους μέν Τούρκους ελευθέρους και κυρίαρχους ’ς όλη την Κύπρο, δικαιώνοντας απολύτως την εισβολή και κατοχή επί 30 χρόνια και τους επιβραβεύει από πάνω με ό,τι τους δίνει και τους κατοχυρώνει, τους δε Έλληνες με την ψήφο τους να αυτοκαταδικαστούν σε απόλυτη υποδούλωση ’ς το 18% του πληθυσμού της νήσου. Μάλιστα, είχε και την αξίωση με ό,τι έπραξε λόγω και έργω ο Κόφι Ανάν τις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι το δημοψήφισμα, να το υπερψηφίσουν. Εγώ δεν γνωρίζω κανένα λαό επί της Γης να ψηφίζει την καταδίκη του. Το δε αντίθετο με κάθε λογική είναι, γιατί ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα. Αφού το έθεσε προς ψήφιση, οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Γιατί δεν σέβονται το αποτέλεσμα και κινούν τις διαδικασίες τιμωρίας των, όπως τούτο διαφαίνεται από κάποιους κύκλους της Ε.Ε.;
Η απάντηση βρίσκεται στο διάλογο των Μηλίων το 416 π.Χ κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου. Και τότε οι Αθηναίοι διάλογο έκαναν με προδιαγραμμένο το αποτέλεσμα. Όταν ζήτησαν οι δύστυχοι Μήλιοι να μείνουν ουδέτεροι όπως ήταν, οι Αθηναίοι τους απάντησαν με την περίφημη φράση: «Δυνατά δε οι προύχοντες πράσσουσι και οι ασθενείς ξυγχωρούσιν». (Θουκ. Ε 89 ) Ψήφισαν έτσι όπως ψήφισαν οι Ελληνοκύπριοι από το φόβο, την τιμή και την ωφέλεια. Έτσι κι αλλιώς, θα βρουν τρόπο να τους καταβάλουν οι ισχυροί.
Τουλάχιστον, κράτησαν την τιμή και την υπόληψή τους!!
Δράμα 25-4-2004
Δημοσίευση εφημ. Δραμινή 26.4.2004]


Σήμερα, από αυτά που έρχονται στην δημοσιότητα, το σχέδιο που συζητούν είναι πολύ χειρότερο του σχεδίου Ανάν. Θέλουν, γιατί οι Τούρκοι μόνο θέλουν, πλήρη πολιτική ισότητα με εναλλαγή στην προεδρία, τα Τουρκικά στρατεύματα να μην φύγουν ποτέ από το νησί, κι αν φύγουν να μπορούν όποτε θέλουν να τα καλούν, να μην επιστρέψουν όλοι οι γενοκτονημένοι στα σπίτια τους, να έχουν ίσο μερίδιο στους υδρογονάνθρακες του νότου και να «πωλείται», δηλαδή να υφαρπάζεται από την Τουρκία, την αρπαγή την γνωρίζουν καλά οι Τούρκοι, και, και ….
Τελικά, τι συζητούν οι Έλληνες της Κύπρου, τον εξανδραποδισμό τους; Ακόμη κι αν βρεθεί «λύση», η όποια λύση, γνωρίζουν οι Ελληνοκύπριοι αν οι Τούρκοι σεβάστηκαν ποτέ έστω και μια συνθήκη που υπόγραψαν, έστω και μία; Οι Τούρκοι είναι πρώτα Τούρκοι και μετά άνθρωποι. Κάτω από τέτοια προοπτική, η λύση είναι το προβλεπόμενο δημοψήφισμα να πάρει 95% θυμούμενοι την Ελληνική τους εντελέχεια(=ψυχή) οι Ελληνοκύπριοι, την αιώνια ιερή παρακαταθήκη από το Θουκυδίδη πώς «αν σε τούτο υποχωρήσετε σήμερα, ευθύς τα μέγιστα επιταχθήσεσθε»(1.40), και αμέσως να ενταχθεί η Κυπριακή Εκκλησία στην προστασία του Πατριαρχείου της Μόσχας που διαθέτει Βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας και πανίσχυρη στρατιωτική ισχύ. Μην ξεχνάτε πως ο Ελληνισμός στην μακραίωνη ιστορία του δεν πέτυχε τίποτε με το Ναι, αλλά τα πάντα με το ΟΧΙ!!!!
Δράμα, 21-9-2016
Χρίστος Κράππας

3 σχόλια:

  1. "Δέστε τις Ινδίες, το «διαμάντι του στέμματος», έφυγαν αφού πρώτα την χώρισαν σε τέσσερα κομμάτια, τις Ινδίες, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και το Κασμίρ. Μάλιστα, φρόντισαν να έχουν και εχθρότητα μεταξύ τους"

    Χοντρή ιστορική ανακρίβεια αυτό. Ο τελευταίος αντιβασιλεύς των Ινδιών, λόρδος Μάουντμπαντεν, σε αγαστή συνεργασία με τον Μαχάτμα Γκάντι, όχι μόνο δεν συνέβαλε στον διαχωρισμό των Ινδιών, αλλά προσπάθησε και να τον αποτρέψει πάση θυσία, ώστε να μην συμβεί αυτό που συνέβη: 2.000.000 νεκροί κατά την ανταλλαγή πληθυσμών.

    Το Πακιστάν προέκυψε από την αδιαλλαξία τού Μοχάμεντ Αλί Τζίνα, ο οποίος ήθελε χωριστό μουσουλμανικό κράτος. Υπάρχει μεγάλη βιβλιογραφία σχετικά με την λεγομένη "Κίνηση για το Πακιστάν" (Pakistan Movement ή Tehrik-e-Pakistan), τής οποίας οι ρίζες είναι παλιότατες.

    Τι σχέση έχει η γυναίκα τού Kofi Annan, ανιψιά τού γνωστού Σουηδού διπλωμάτη Raoul Wallenberg με τούς Rothschild; Επειδή ήσαν κι αυτοί, οι Wallenberg, τραπεζίτες;

    Ο Νικόλαος Β', τσάρος της Ρωσίας, δολοφονήθηκε από τούς ... Άγγλους στο Γιεκατερίνενμπούργκ το 1918;

    To άρθρο είναι γεμάτο αυθαίρετες "πληροφορίες" και ανακρίβειες, που το υποβαθμίζουν οικτρά. Καλύτερα θα ήταν να είχε περιορισθεί στα τής Κύπρου, για να περισώσει κάποια σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαναλαμβανω:Το Ελληνικο προβλημα ηταν,ειναι και οπως φαινεται θα ειναι, η ανευ ορων παραδοση της ισχυος του κρατους παλαιοτερα στους αγγλους,μετα στους αμερικανους και γερμανους και τωρα τελευταια στους ρωσους ,κινεζους και γιατι οχι και τουρκους...
    Εχει γινει δε, πολυ δουλεια πανω σαυτο το θεμα απο το 1821 κιεντευθεν...
    Ειναι τελος,πολυ δυσκολο εως αδυνατο να αλλαξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. « ...την Name Lagergren (*), μία Rothschild, για να μην απορείτε για τον ρόλο των οικογενειών αυτών, κάθισα και μελέτησα το έκτρωμα αυτό, έγραψα και δημοσίευσα τα ακόλουθα... »

    Κύριε Χρίστο, άσε τον θείο και πιάσε την νοσοκόμα... χαχαχα!

    Οι Wallenberg είναι κάτι σαν τους Rockefeller στις ΗΠΑ ή τους Rothschild στην Ευρώπη. Είναι Σουηδοί αριστοκράτες - επιχειρηματίες, έχουν δε οικογενειακή σχέση με το «Βασιλικό Τάγμα των Ιπποτών Σεραφείμ» / στα σουηδικά: "Kungliga Serafimerorden" (**), με σύνθημα / motto το: "Esse non videri" - δλδ «να υπάρχεις χωρίς να φαίνεσαι» (Google translator).


    (*) προφανώς εδώ θα εννοεί την Nane Annan-Lagergren (γεν. 1944), την ανιψιά του μυστηριωδώς «εξαφανισμένου» Raoul Wallenberg και σύζυγο (από το 1984) του Kofi Annan (γεν. 1938) - (σ.σ. φαντάσου τώρα να μην μελετούσε - καθήμενος κιόλας - ο Κύριος Κράππας... χαχαχα!)

    (**) δημιουργήθηκε από τον βασιλιά Φρειδερίκο Α' στις 23 Φεβρουαρίου 1748, μαζί με το «Τάγμα του Ξίφους» και το «Τάγμα του Πολικού Αστέρα» (Wikipedia).

    < https://redice.tv/news/wallenberg-the-aristocrats-of-swedish-business-and-the-order-of-the-seraphim >

    Συνομωσιολογίας σχετικά:

    Nane Annan-Wallenberg - The Angel of Death
    « on: March 18, 2012, 06:28:47 PM »
    < http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=230491.0 > site of Alex Jones

    Women of the Rothschilds
    < http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=790.45 >
    NOBEL PRIZE, AMARTYA SEN, KOFI ANNAN AND ROTHSCHILD - CAPT AJIT VADAKAYIL
    « Reply #50 on: June 13, 2012, 02:47:47 PM »

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.