13/10/16

Γερμανικός Tύπος: Ο Τσίπρας κρατά ενωμένο τον ΣΥΡΙΖΑ με το «βόλεμα συντρόφων του» στο Δημόσιο

«Παιχνίδι εντός έδρας» για τον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζει η εφημερίδα Badische Zeitung το πρώτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ από την ημέρα που ανέλαβε την εξουσία και σημειώνει ότι καταφέρνει με το πελατειακό κράτος και το «βόλεμα των συντρόφων» στο Δημόσιο να κρατάει τη συνοχή του κόμματος.
«Το συνονθύλευμα των συνιστωτών που συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ διατηρείται ενωμένο χάρη στις θέσεις και θεσούλες που εξασφαλίζει ο Αλέξης Τσίπρας για  τους άξιους συντρόφους του από όλες τις συνιστώσες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο γερμανός οικονομολόγος Γενς Μπάστιαν, σύμβουλος του Think Tank Macropolis με δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα.
Με δεδομένο το δημοσκοπικό τέλμα του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- απόρροια, μεταξύ άλλων, των «πολλών ανεκπλήρωτων προεκλογικών υποσχέσεων»- ο αρθρογράφος της Badische Zeitung εκτιμά ότι «στο συνέδριο ο Τσίπρας ενδέχεται να ακούσει γι΄ αυτό το λόγο κριτική. Κανείς όμως δεν πρόκειται να αμφισβητήσει ανοιχτά τον ηγετικό του ρόλο.

 Για τη συνέχεια iefimerida

2 σχόλια:

  1. οταν οι ανθρωποι τρελλαινονται...
    κιη τρελλα ειναι κολλητικη...ακρως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εννοω παντα τους γερμανους,τουρκους,τους κολλημενους αμερικανους με τις αυτοκρατορικες τους ιδεοληψιες(που εκβιαζονται απο τους δυο πρωτους) κιοσους τολμουν σε ελληνικα ΜΜΕ και ιντερνετ να τους υπερασπιζονται,καθως και αυτους που τρεχουν οπου μπορουν να "ζησουν"(Να σκοτωσουν κομματι του εαυτου τους στην ουσια) προσωρινα και κυριως μονιμα και θελουν να λεγονται Ελληνες.Αψογος ο κος Φιλης,εστω και αν ειναι καθηγητης του Deree
    https://youtu.be/VthF2BoVfgw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.