20/11/16

Θύμα βανδαλισμού ξανά το άγαλμα του Κολοκοτρώνη

Το σύνθημα γράφτηκε πιθανόν κατά τη διάρκεια των προχθεσινών επεισοδίωνΘύμα βανδαλισμού ξανά το άγαλμα του Κολοκοτρώνη
Το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου, έξω από το κτίριο της Παλιάς Βουλής, όπου άγνωστοι έγραψαν με σπρέι τη φράση «Καμία Ελπίδα No Hope»
Θύμα βανδάλων έπεσε για ακόμα μία φορά ο έφιππος ανδριάντας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου, μπροστά από την Παλαιά Βουλή.
Στη βάση του ανδριάντα άγνωστοι έγραψαν με μαύρο σπρέι τη φράση «ΚΑΜΙΑ "ΕΛΠΙΔΑ" NO HOPE», συνοδευόμενη από σύμβολα του αναρχικού χώρου.
Το σύνθημα γράφτηκε πιθανόν κατά τη διάρκεια των προχθεσινών οδομαχιών μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Την επομένη, συνεργεία του δήμου Αθηναίων καθάρισαν την ευρύτερη περιοχή και εκτιμάται ότι το συνολικό βάρος των αντικειμένων που συγκεντρώθηκε αγγίζει τον έναν τόνο.
ΒΗΜΑ

6 σχόλια:

  1. οποτε με το μαυρο Α ολοι καταριουνται τους αναρχικους και γιατι οχι τους συριζαιους αρα τον τσιπρα. Μας επεισαν οι ''αναρχικοι''.

    Αληθεια παντα απορουσα τι χρειαζεται να βρισκεται στην παλαια βουλη και να μην στηθει στον Αγνωστο Στρατιωτη; Εκει ειναι η θεση του Στρατηγου να τιμαται και να μην βανδαλιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι έξω από την Παλαιά Βουλή, διότι εκεί που δείχνει με το δάκτυλο, ήσαν οι βασιλικοί στάβλοι. Προφανώς κάτι ήθελε να πει στους βουλευτές.

      Διαγραφή
  2. Νομίζω δεν χρειάζεται κανείς να αναρωτιέται γιατί έχουμε μνημονια γιατι θρηνησαμς χαμένες πατρίδες και θα ξαναθρηνησουμε ηιατι καναμε αδελφοκτονο πολεμο αυτές οι πράξεις είναι οι αιτίες από εκεί ξεκινούν όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι εχεις ΣΥΡΙΖΑ,να λενε και τι εγινε που καινε την σημαια,ενα πανι απο τον ραφτη ειναι και οποιος ενοχλειται,ν αλλαξει καναλι.Αυτους ψηφισαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα σκασμο καμερες εχουν , δεν μπορεσαν να δουν ποιανης πουτ@νας γιος το εκανε? Περιεργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι ανόητοι και οι ηλίθιοι που πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, όσο το ανάπηρο και ανύπαρκτο κράτος μας, όσο αυτό δεν το καταλαβαίνουμε ως λαός, τόσο παρακάτω θα κατρακυλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.