10/1/17

Ερντογάν προς Επάρχους: Δίνουμε μάχη για την Οικονομία και την "τρομοκρατία" - Αν χάσουμε τη μία, χάνουμε και τις δυο

Ο Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σήμερα στους Επάρχους (Καϋμακάμηδες), στο Προεδρικό Μέγαρο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δυο μάχες που δίνει το τελευταίο διάστημα η Τουρκία, οι οποίες είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωσή της.
Η μια είναι η μάχη στον τομέα της Οικονομίας, όπου τα σημάδια δεν είναι καλά, αφού το τελευταίο τρίμηνο αντί αύξησης, η οικονομία παρουσίασε συρρίκνωση 3,5%, ενώ η τουρκική λίρα συνεχίζει να χάνει αξία έναντι του δολαρίου και του ευρώ, γεγονός που επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την πορεία της.
Η άλλη μάχη, σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, δίνεται στον τομέα της "τρομοκρατίας", όπου η Τουρκία μάχεται σε τρια μέτωπα, το ένα είναι οι Κούρδοι, το άλλο ο ISIS και το τρίτο η οργάνωση του Γκιουλέν.
Ο Ερντογάν, αφού σημείωσε τη σημασία που έχει αυτός "διμέτωπος" ο αγώνας, στους τομείς της Οικονομίας και της "τρομοκρατίας", είναι κρίσιμος και θα επηρεάσει την επιβίωση της Τουρκικής Δημοκρατίας, υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη να κερδηθεί και στα δυο μέτωπα.
Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστιά τόνισε ότι αν η Τουρκία χάσει τον αγώνα στον τομέα της Οικονομίας, τότε θα ακολουθήσει και η ήττα στον τομέα του αγώνας εναντίον της "τρομοκρατίας" και το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.