12/1/17

Ο Άσαντ έκανε Χριστούγεννα σε ορθόδοξο μοναστήρι της Συρίας, ενώ η Τουρκία συνεχίζει τη γενοκτονία Χριστιανών και Κούρδων (βίντεο)


Όταν ο Άσαντ κυβερνούσε στην Συρία χωρίς τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους, όλοι οι λαοί της Συρίας ζούσαν ειρηνικά και όλες οι θρησκευτικές κοινότητες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.
Όμως η γενοκτόνος Τουρκία, με την υποστήριξη της Δύσης και των Αράβων σουνιτών, θέλησε να διαλύσει αυτή την ειρήνη, να διαλύσει τις χριστιανικές κοινότητες και να καταστρέψει την χώρα της Συρίας.

Δείτε λοιπόν τον Άσαντ στην περιβόητη μονή της Παναγίας Σαϊντανάγιας, εκεί όπου έγινε και το μεγάλο θαύμα από την Παναγία.

1 σχόλιο:

  1. Το ότι η Συρία επί Ασσαντ ήταν ευημερούσα χώρα καιτο ότι υφίστατο ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλάνων είναι αληθές. Γιά την επικονωνιακή επίσκεψή του στο ορθόδοξο μοναστήρι ψάξτε προς Μόσχα μεριά....εκεί είναι ο καθηγητής της επικοινωνίας... η αλεπού....και η κόμπρα που χτυπάει όταν πρέπει και όποτε πρέπει.Η Συρία είχε από τους σοβιετικούς ακόμη δύο ρώσικες βασεις...και αυτοί που ξεκίνησαν τα παιχνιδάκια ήθελαν να βρωμίσουν και τους ρώσσους...Το κατάφεραν αλλά δεν πάει το μυαλό τους μέχρι που θα το φθάσουν οι ρώσσοι τώρα που μπλέχτηκαν στην Μέση Ανατολή. Και κάτι περίεργο.....Που είναι ρε φίλοι το ΙΣΡΑΗΛ σε όλο αυτό το παιχνίδι ???? Απλά τους είπαν οι Ρώσσοι καθήστε απ'όξω γιατί το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό γιά τα κιλά σας...Δεν ξέρω πόσες φορές συναντήθηκε και πόσες συνομίλησε με τον Νετανιάχου (οι αμερικανοί τον κατηγορούν γιά οικονομικά σκανδαλα και δεν στήριξαν το Ισραήλ στο τελευταίο Σ.Α του ΟΗΕ) η αλεπού (και όχι η αρκούδα) της Μόσχας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.