25/3/17

Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Προηγήθηκε Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων 

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα ανήκει στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ - Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση - Μηνύματα από εκπροσώπους όλων των κομμάτων για τη σημασία και το μήνυμα της Εθνικής Επετείου
 Φωτογραφίες: William Faithful
Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. 
Προηγήθηκε δοξολογία παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και στη συνέχεια, κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ανώστου Στρατιώτη.
Παρών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που επέστεψε από τις ΗΠΑ. 

Μετά το τέλος της παρέλασης δηλώσεις έκαναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Άμυνας αλλά και οι εκπρόσωποι των κομμάτων. 
Ο κύριος Παυλόπουλος τόνισε το μήνυμα της ημέρας και το συνέδεσε με τα 60 χρόνια της ενωμένης Ευρώπης που γιορτάζονται στη Ρώμη. Τόνισε ότι η Ελλάδα ανήκει στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ αλλά και ότι η ΕΕ δεν θα είναι ποτέ ίδια χωρίς την Ελλάδα. 
Την ενότητα Ενόπλων Δυναμέων και λαού τόνισε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος είπε πως είναι έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση. 
Την Αξιωματική Αντιπολίτευση εκπροσώπησε η Ντόρα Μπακογιάννη που υπογράμμισε τη σημασία και το μήνυμα της Εθνικής Επετείου, ενώ δηλώσεις έκαναν και οι Ανδρέας Λοβέρδος εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι και ο Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρώων. 

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

























Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.