26/8/17

Προσοχή! Νέα αναβαθμισμένη εν δυνάμει απειλή από είσοδο τζιχαντιστών στην Ελλάδα

Σάββας Καλεντερίδης
 • (Φωτ.: EPA / Juan Carlos Hidalgo)
Όταν μια ομάδα τζιχαντιστών αποκόπηκε από την Αλ Νούσρα, που δρούσε κυρίως στη Συρία ως παρακλάδι της Αλ Κάιντα, και ίδρυσε το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) του Ιράκ και του Λεβάντε, είδαμε να προστρέχουν στην περιοχή κατά χιλιάδες τζιχαντιστές από όλο τον κόσμο και να στελεχώνουν τις ορδές του νεοπαγούς αυτού «κράτους».
Υπολογίζεται ότι οι ξένοι τζιχαντιστές που στελέχωσαν τις ορδές των τρομοκρατικών ομάδων του ΙΚ ξεπέρασαν τις 30.000, με αρκετές χιλιάδες εξ αυτών να προέρχονται από χώρες της ΕΕ.
Τότε υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τις υπηρεσίες των κρατών της ΕΕ στην ουσία να ευνοούν τη μετάβαση αυτών των φανατικών ισλαμιστών στα μέτωπα του Ιράκ και της Συρίας, πλην των άλλων και για έναν επιπλέον λόγο. Ήθελαν να «ξεφορτωθούν» από τις κοινωνίες τους ακραία και εγκληματικά στοιχεία, με την... ελπίδα ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα σκοτώνονταν στα μέτωπα του πολέμου.

(Φωτ.: EPA / Angelo Carconi)
Ήξεραν τα κράτη της ΕΕ ότι το «ΙΚ» δεν θα μακροημέρευε και ότι οι «μαχητές» του θα εγκλωβίζονταν και θα σκοτώνονταν για να δοκιμάσουν τα καλά του παραδείσου που τους τάζει η θρησκεία τους. Έτσι, τα ευρωπαϊκά κράτη υπολόγιζαν ότι θα απαλλαγούν από ένα βάρος αλλά και από μια εν δυνάμει απειλή.
Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα γύρω από το όλο θέμα που ζητούν απάντηση, όμως θα επικεντρωθούμε σε ένα.
Ποιο δρομολόγιο ακολουθούσαν όλες αυτές οι χιλιάδες των «μαχητών του Αλλάχ» για να φθάσουν στα καυτά μέτωπα του Ιράκ και της Συρίας;
Οι περισσότεροι, η συντριπτική πλειονότητά τους, έφθαναν αεροπορικώς στην Τουρκία, όπου τους υποδέχονταν στελέχη των... αρμοδίων υπηρεσιών, τους φιλοξενούσαν για λίγες μέρες σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης και εκείθεν τους «δρομολογούσαν» για τα σύνορα με τη Συρία, όπου τους παρελάμβαναν τα στελέχη του ΙΚ για τα περαιτέρω...

(Φωτ.: EPA / Sedat Suna)
Να σημειωθεί ότι τότε, το 2014, η Τουρκία είχε κοινά σύνορα με το «ΙΚ», μέχρι που το εξεδίωξε από αυτά το κουρδικό κίνημα και οι μαχητές του YPG.
Να σημειωθεί επίσης ότι τότε, και μέχρι πριν από λίγους μήνες, η Τουρκία ήταν στενός σύμμαχος του «ΙΚ» – και στα πεδία των μαχών και στο λαθρεμπόριο πετρελαίου. Ο ίδιος ο Ερντογάν το ξέρει πολύ καλά το θέμα.
Πέρασαν τα χρόνια, οι εξτρεμιστές που ήλθαν από τις ευρωπαϊκές χώρες, όσοι επέζησαν, έγιναν πλέον εμπειροπόλεμοι, και κατά τα φαινόμενα ήγγικεν η ώρα του επαναπατρισμού τους.
Το «ΙΚ» δέχεται τη μια ήττα μετά την άλλη, έχει χάσει μεγάλο....
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

8 σχόλια:

 1. Μου φαινεται περιεργο που κανεις φιλος δεν αποτυπωνει την σκεψη του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι αιτίες είναι μάλλον δύο.
   Για κάποιους εναλλακτικές, για άλλους σωρευτικές.

   Αφενός μεν το άρθρο τα λέει όλα, ανοίγοντας τα κλειστά μάτια των ιθυνόντων, άρα τί να προσθέσεις;
   Αφετέρου δε οι περισσοτεροι ασχολούνται με απολιθώματα.

   Διαγραφή
  2. @Ναιας
   1)Εδώ και αρκετά χρόνια επιχειρήται η δημογραφική αλλοιώση της χώρας μας, με την αποστολή και εγκατάσταση τεραστίων αριθμών αλλόθρησκων αλλοδαπών στην Ελληνική επικράτεια, με σκοπό τον αφελληνισμό, την αποχριστιανοποίηση και τον διαμελισμό της Ελλάδος (δηλώσεις Οζάλ).
   2)Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών το 15% με 25% των εισερχομένων είναι "φανατικοί μουσουλμάνοι", radicals. Επομένως το φοβερό πρόβλημα των "τζιχαντιστών" ήδη υπάρχει στην Ελλάδα.
   Brigitte Gabriel's Epic and Brilliant Answer To "Most Muslims Are Peaceful..."
   https://www.youtube.com/watch?v=_Z_RAbOJcu0
   4)Η αδιαφορία πολλών πολιτικών μας στο πρόβλημα είναι απίστευτη.
   Όταν τα δύσκολα έρθουν, μάλλον αρκετοί από αυτούς θα ακολουθήσουν τον δρόμο του Α. Στεργειάδη, που σαν σήμερα μία μέρα πριν την είσοδο των Τούρκων στη Σμύρνη διέφυγε με πλοίο των ξένων Δυνάμεων, τη βρετανική ναυαρχίδα Σιδηρούς Δούξ...

   Διαγραφή
  3. @ Παναγιωτης.
   Παναγιωτη μου,επιασες μονον 2 και τον Τζοκερ.
   @ Φωτης Β.
   Φωτη μου,εσυ 4 και τον Τζοκερ.
   Εχουμε Τζακ-ποτ δηλαδη.

   Διαγραφή
 2. Ἤ δημοκρατία ἤ δημιοκρατία, καί τά δύο δέν γίνεται.
  Στό τέλος τοῦ ἄρθρου εἶναι τό σπουδαιότερο (βλ. Πόντος-νιούζ).
  Στήν Ἑλλάδα, δέν εἶναι πλέον ἡ κα Σία γιά νά ἀφίσῃ τούς ἐμπειροπόλεμους τζιχαντιστές, νά πᾶνε "ὅπου θέλουν", καί νά τούς προωθήσῃ ἔτσι στήν Εὐρώπη; Ἔπαυσε νά εἶναι ὑπουργός μας; Ἀμφιβάλλω.
  Ἄλλωστε, οἱ τζιχαντιστές, θά ἔχουν ἤδη τὀ Νέον ὄνομα πού φυσικά θά τούς ἔχουν δώσει τά ἴδια κυκλώματα πού τούς ὑποδέχονταν λίγα χρόνια πρίν στήν Τουρκία, ὅταν πήγαιναν γιά τό ΙΣΙΣ.
  Καί τώρα, ἐδῶ ἰδίως, ποιός θά ξεχωρίσῃ πλέον ποιόν;
  Πρέπει νά σοβαρευθοῦμε.
  Στήν σημερινή δημοκρατία, ὁ ἕνας ἁρμόδιος θεωρεῖ τόν ἄλλον πιό ἁρμόδιο. Καί ὅλοι μαζί οἱ ἁρμόδιοι, θεωροῦν τόν/τήν Ὑπουργό, ὡς τόν πλέον ἁρμόδιο/-α! _ Ἐκεῖνος/-η πάλι, ἔχει οὐσιαστικῶς τό ποινικῶς καί ἀστικῶς ἀκαταδίωκτον, ἐκτός τῆς περιτπώσεως πολιτικοῦ ἀτυχήματός του.
  Στό ἐθνικό θέμα ὅμως, τοῦ τί θά γίνῃ μέ τούς ἐπιστρέφοντες ἐγκληματίες-μαχητές τοῦ ΙΣΙΣ, μήν μᾶς ποῦν ὕστερα, ὅτι δέν ἤξεραν , ὅτι δέν γνώριζαν!
  Οὔτε, ὅπως συνηθίζουν, ὅτι τό θέμα εἶναι ..."εὐρωπαϊκό"! Οὔτε καί, ἀκόμη χειρότερα, ὅτι "θά τό λύσουμε διά τῆς Εὐρώπης"!
  Ἤ ἀληθινή δημοκρατία τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους, ἤ τζιχαντιστική δημιοκρατία τοῦ παρα-κράτους, καί τά δύο δέν γίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

  Οζάλ: "Δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της, απλώς μόνο η βαθμιαία αποστολή εκεί τριών-τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων".

  Τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με τα σχέδια της Τουρκίας για το μεταναστευτικό και τις "καραβιές" λαθρομεταναστών που φθάνουν στη χώρα μας από αυτήν, κρούει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε νέα παρέμβασή του.
  Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

  Η εβδομαδιαία Τουρκική επιθεώρηση AKSΥON τευχ. 1000/3.2.2014 δημοσίευσε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει κατά φοβερό τρόπο και αποκαλύπτει τον βρώμικο σχεδιασμό των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και της κυβέρνησής της για την εκπόρθηση και ισλαμοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδος. Η δήλωση στο παρελθόν του Τούρκου Πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ ότι δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της αλλά απλώς και μόνο η βαθμιαία και μεθοδευμένη αποστολή «τριών τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων» για την δημογραφική της αλλοίωση και την εθνοτική της στρέβλωση υλοποιείται όπως αποδεικνύεται από το δημοσίευμα με τον καλύτερο τρόπο. Ταυτοχρόνως το νεοοθωμανικό όραμα του ΥΠΕΞ Τουρκίας κ. Νταβούτογλου που ενστρερνίζεται πλήρως το κυβερνόν κόμμα του Τ. Ερντογάν βρίσκει την καλύτερη πρακτική του εφαρμογή στις αποκαλύψεις της τουρκικής επιθεώρησης.

  Δημοσιεύεται λοιπόν στο τεύχος που αναφέραμε ότι η μεγαλύτερη μυστική Τουρκική υπηρεσία JITEM της τουρκικής στατοσυνοριοφυλακής είναι αυτή που κατ’ εντολή και με την έγκριση του Τ. Ερντογάν μεταφέρει σε καθορισμένες και ελεγχόμενες διαδρομές προς τις Τουρκικές ακτές του Αιγαίου και προς τον Έβρο και με πληρωμένους «υπαλλήλους»-δουλεμπόρους χιλιάδες μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες προς τη χώρα μας με σκοπό την επίτευξη των σχεδιασμών του μουσουλμανικού τόξου που προωθεί με τεράστια κονδύλια η Σουνιτική ναυαρχίδα της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. Είναι εκπληκτικό το γεγονός που αναφέρεται στο δημοσίευμα ότι η Τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις της JITEM αλλά αντιθέτως έχει ρητές εντολές της τουρκικής κυβέρνησης να συνδράμει τις διαδικασίες και μάλιστα να προκαλεί «ατυχήματα» στην ακτογραμμή των χωρικών υδάτων της πατρίδος μας για να εξαναγκάζει τους Έλληνες λιμενοφύλακες να μεταβάλουν τις επιχειρήσεις αποτροπής εισόδου παρανόμων μεταναστών στην χώρα σε επιχειρήσεις διασώσεως κινδυνευόντων παρανόμων μεταναστών στην θάλασσα.

  Είναι τόσο αδίστακτοι δε ώστε για να δημιουργείται κλίμα συμπαθείας και να απομονώνονται φωνές εθνικού συναγερμού για την επιχειρούμενη επέλαση των Μουσουλμάνων καταληψιών της Χώρας που θα υλοποιήσουν το νεοοθωμανικό όνειρο να πνίγουν γυναίκες και παιδιά στα νερά του Αιγαίου αφού τους στοιβάζουν σε σαπιόβαρκες χωρίς σωσίβια και καμμία σχετική υποδομή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αποκαλυπτική αυτή έρευνα της τουρκικής επιθεωρήσεως κάθε χρόνο περίπου 150.000 παράνομοι μετανάστες από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της υποσαχάριας και Βόρειας Αφρικής που φθάνουν στην Τουρκία μόνο με την δήλωση της Μουσουλμανικής τους πίστεως συγκεντρώνονται από την JITEM και προωθούνται βάσει συγκεκριμένου προγράμματος και σχεδιασμού. Το οργανωμένο αυτό κύκλωμα των μυστικών Τουρκικών υπηρεσιών και της Τουρκικής κυβέρνησης άρχισε να λειτουργεί κατά το δημοσίευμα από το 1993 και μετά το 2001 τα κύμματα των παρανόμων μεταναστών έγιναν κυριολεκτικά ποτάμι με σκοπό να πνίξουν την εθνική ομοιογένεια της Ελλάδος και να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  Σημαντικό στρατηγείο της μυστικής τουρκικής υπηρεσίας JITEM που έχει την ευθύνη για την προώθηση στα Τουρκικά παράλια του Αιγαίου και την παράνομη διαπόρθμευση στην Ελλάδα βρίσκεται στην πόλη του Αιδινίου, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Σμύρνης. Εκεί καταστρώνονται τα τελικά σχέδια και τα μέσα προωθήσεως του δολίου αυτού σχεδιασμού της Σουνιτικής Τουρκίας. Από το 2005 όπως απεκάλυψε ανώτατος πρ. αξιωματικός της Τουρκικής μυστικής υπηρεσίας JITEM στην τουρκική επιθεώρηση AKSYON όλη η επιχείρηση τελεί υπό την άμεση επιτήρηση του Τούρκου Πρωθυπουργού και για να θολώνονται τα νερά η Τουρκική διπλωματία έχει πάρει σαφείς εντολές να συκοφαντεί την χώρα μας στα διεθνή φόρα ότι δήθεν στην Ελλάδα διατηρούνται στρατόπεδα τρομοκρατών του ΠΚΚ και εκπαιδεύονται τρομοκράτες για να περάσουν στην Τουρκία σε μια παμπόνηρη εξίσωση της αποκαλυπτομένης πλέον εκστρατείας αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας μας και εξισλαμισμού της ορθόδοξης Ελλάδας και κατ’ επέκτασι της χριστιανικής Ευρώπης. Το ίδιο οργανωμένο σχέδιο εφαρμόζεται από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ με «εκτελεστές» τις ισλαμικές κυβερνήσεις της Λιβύης και της Τυνησίας που φρόντισαν να εγκαταστήσει το Σιωνιστικό λόμπυ της Δύσεως με κατεύθυνση τις ιταλικές ακτές και με εφαρμογή του ιδίου σχεδιασμού.

  Εχω αποδείξει με συγκριτική μου μελέτη που κυκλοφορείται στο διαδίκτυο ότι το Ισλάμ αποτελεί πολιτικοστρατιοοικονομικό σύστημα και όχι ασφαλώς αποκάλυψη του Θεού ασύμβατο πλήρως με τις έννοιες του Ευρωπαικού κεκτημένου και της Δημοκρατίας και εκφραστικότατο για την επιβολή θρησκευτικού ολοκληρωτισμού και επομένως οι λογής λογής «χρήσιμοι ηλίθιοι» όπως τους αποκαλούν οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι που συνοδοιπορούν είτε αργυρώνητοι από το σουνιτικό μουσουλμανικό μπλόγκ, είτε ελαυνόμενοι από εμπάθεια κατά της Χριστιανικής των ταυτότητος και που αφελώς πιστεύουν ότι δυνάμει του δόγματος «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» γεμίζοντας την Ελλάδα τζαμιά του Ισλάμ με το ψευδοπρόταγμα του δήθεν ευρωπαικού ουμανισμού και των δικαιωμάτων του ανθρώπου στα οποία ασφαλώς δεν ανήκουν η παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εθνικής μας ιδιοπροσωπείας, θα «αποσκορακίσουν» επί τέλους την Ελληνορθοδοξία, θα βρεθούν με το μαχαίρι στο λαιμό όταν θα ξυπνήσουν από την παράκρουση στην οποία τελούν σήμερα.

  Γιατί όλοι αυτοί δεν εκτιμούν την πραγματική ελευθερία που ο Χριστιανισμός επαγγέλεται και υλοποιεί καθημερινώς και για να τον γκρεμίσουν δίνουν ιθαγένεια με τον άθλιο νόμο Ραγκούση ή αναλύονται σε δάκρυα στα τηλεοπτικά παράθυρα για την δήθεν σκληροκαρδία των Ελλήνων συνοριοφυλάκων και μετά βέβαια τρώνε αδιατάρακτοι την «μπριζόλα» τους στο οβελιστήριο της επιλογής τους που απρόσκοπτα και αδιαμαρτύρητα λειτουργεί εν μέσω της Μ. Σαρακοστής. Γιά να δούμε όμως αν ο μη γένοιτο επιτρέψει ο Θεός για την πολλή μας κακότητα να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του σουνιτικού μπλόκ θα τολμούν όλοι αυτοί να παραβιάζουν την νηστεία του Ραμαζανίου και να διατηρούν τις κεφαλές των επί των ώμων των;

  Τέλος οφείλω να συγχαρώ δημόσια τον εκλεκτό συναγωνιστή συγγραφέα Τουρκολόγο Δημοσιογράφο κ. Ν. Χειλαδάκη φίλο και αδελφό, διότι ασχολήθηκε και παρουσίασε έντονα αυτό το τρομακτικής σημασίας θέμα.


  Πειραιεύς, 20 Μαρτίου 2014
  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
  Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
  + ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2014/03/blog-post_4159.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.