26/8/17

Τσίπρας: Δεν θα κάνω κωλοτούμπες και υποχωρήσεις εξευτελισμού

15 σχόλια:

  1. Καποιος λογικος πολιτης θα τους ελεγε ψευτες και γελοιους στο ιδιο επιπεδο με τον ΓΑΠ,ο οποιος καμαρωνε οτι πηραμε το μεγαλυτερο δανειο που δοθηκε ποτε σε χωρα!

    Ο Τσιπρισμος ομως μας οδηγησε με τα ψεματα, απατες και μια συνταγματικη εκτροπη- προκηρυσσντας ενα καλπικο δημοψηφισμα-σε δυο μνημονια (μεχρι τωρα).Ολοι αυτοι οι ψευτομαγκες του ΣΥΡΙΖΑ υπακουουν τυφλα την συνταγη του μνημονιου αλλα πρωτα δηλητηριασαν τον λαο χωριζοντας τους σε γερμανοτσολιαδες και πατριωτες και συνεχιζουν ακομα και τωρα να πωλουν ελπιδα...

    Δυστυχως γιαυτους και για το εθνος μας,το κανονι (οικονομικα και εθνικα θεματα) μαλλον θα σκασει στα χερια τους αλλα θα το πληρωσουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Έλληνας δεν μάθει, πρώτα να ψηφίζει βάση προγράμματος κόμματος και στην συνέχεια εάν το εκλεγμένο κόμμα δεν το εφαρμόζει, να βγαίνει πεζοδρόμιο και μέ πέτρες να τους στέλνει στον αγύριστο, τότε απλά δεν υπάρχει σωτηρία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα ο Σεφερλης θα μαζεψει υλικο για 30 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οτι εκαναν ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ στο παρελθον εκανε και ο τσιπρας.να απαριθμησω υποσχεσεις?δεν θα φτασει το σαιτ.τα αποτελεσματα των πολιτικων τους και η κατασταση της χωρας σε καιριους τομεις το αποδεικνυουν.κ αν επανελθουν τα ιδια θα κανουν.ειναι στο DNA τους αλλα και δευτερη φυση των στελεχων και των αρχηγων τους.και μη μου πει κανεις για μητσοτακη.το δημοσιο επι δεκαετιες θρεφει την οικογενεια σε μεγαλο ποσοστο.περαστικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Αρνητης.
      Μα εμεις φεραμε τον Τσιπρα για να μην κανει αυτα που εκαναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,(ολες οι πωλητικες μεταγραφες εγιναν απο το παλαιοΠΑΣΟΚ).
      Φιλικα σου λεω οτι η στρατηγικη της επιθεσης ως αμυνα,δεν ειναι παντα η καλλυτερη,ασε που εκθετει πολλες φορες.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω οτι ηρθε για να μη κανει τα ιδια.κ ετσι γινεται.μεχρι στιγμης ουτε το 1% των δρωμενων των αλλων δεν εχει καλυψει.γιαυτο λοιπον θεωρω εντελως αδικο το μεγεθος της κριτικης που δεχεται.καντε αντκειμενικη κριτικη συντροφοι.αντικειμενικη και οχι τυφλωμενη.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.

      Διαγραφή
    3. @ Αρνητης.
      Αρα ειναι θεμα χρονου για σενα ,να τους φτασει και να τους ξεπερασει.
      Ετσι γινονται τα ρεκορ.

      Διαγραφή
    4. Πιθανον.ευχομαι οχι.γενικα δεν πιστευω τα λεγομενα των κομματων η οποιουδηποτε διεκδικει εξουσια.ξερω οτι λενε ψεμματα.ειτε απο προθεση ειτε απο αγνοια ειτε απο κακη εκτιμηση.στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει,μπορει λεω,να επαιξε σημαντικο ρολο και η απειρια.μπορει.δεν ειμαι φανατικος.μπορω να στρεψω τα βελη προς οποιονδηποτε.στη προκειμενη περιπτωση δινω ακομη ανοχη λογω εξαιρετικα ιδιαιτερων καταστασεων και περιστασεων.

      Διαγραφή
    5. @ Αρνητης 28β Αυγουστου 3.24 μ.ν.
      Τωρα μαλιστα.
      Σε συγχαιρω γιατι ετσι επρεπε να σχολιαζεις παντα χωρις συμπαθειες η εμπαθειες.Τα του Καισαρος τω Καισαρι.
      Αλλωστε να ξερεις οτι απο μεγαλους ερωτες πεφτεις απο τα συννεφα και γω πρωην ερωτευμενος ημουν οχι βεβαια με τους ιδιους οπως εσυ.
      Φιλικα.

      Διαγραφή
    6. @ Αρνητης 28 Αυγουστου 3.24 μ.μ.
      Τωρα μαλιστα.
      Σε συγχαιρω γιατι ετσι επρεπε να σχολιαζεις παντα χωρις συμπαθειες η εμπαθειες.Τα του Καισαρος τω Καισαρι.
      Αλλωστε να ξερεις οτι απο μεγαλους ερωτες πεφτεις απο τα συννεφα και γω πρωην ερωτευμενος ημουν οχι βεβαια με τους ιδιους οπως εσυ.
      Φιλικα.

      Διαγραφή
    7. Μα παντα σχολιαζω επιζητωντας κριτικη προς ολους

      Διαγραφή
  5. Αρνητή
    φέρε μου ανάλογα βίντεο να τα αναρτήσω.
    Ο Τσίπρας έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στο ψέμα και την απάτη.
    Δεν πρόκειται να το καταρίψει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαββα βιντεο εχουν ο σκαι το μεγκα ο αντεννα το σταρ και οσοι στηριξαν και λειτουργησαν απο κοινου με πασοκ και νδ.εσεις εχετε ανετη προσβαση σε αυτα.απο φιλη γνωστη δημοσιογραφο με θητεια σε ολα τα καναλια εφημεριδες και ερτ γνωριζω πραματα και θαματα.τωρα αν απλα παραθεσεις τα προγραμματα των κατα καιρους κυβερνοντων ειναι ευκολο να καταληξεις στα ιδια συμπερασματα που καταληγεις για τσιπρα.αυτο που θα επιβαρρυνει πολυ τους πρωην ειναι η διαρκεια δεκαετιων.αναφερω απλα τα πολυ καθημερινα πεδια.οικονομια φοροδιαφυγη παιδεια και δημοσιο τομεα.δεν υπερασπιζομαι.απλα σκιαγραφω ολη την εικονα ολων.οσο μπορω.

      Διαγραφή
  6. Ο Ελληνικός λαός από την αρχαιότητα μέχρι τώρα έκανε ΛΑΘΟΣ επιλογές ηγετών. Οι Έλληνες είναι ανίκανοι να έχουν δημοκρατία, η δε δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ένα επικίνδυνο πολίτευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.