6/12/17

Αυτό, το να μας λένε κάθε μέρα χονδροειδή ψέματα, δείχνει πόσο αδίστακτοι και ανήθικοι είναι - Ο Δραγασάκης μας δουλεύει ψιλό γαζί

Προσπάθεια αναδίπλωσης από τον Δραγασάκη για τα «δικά μας παιδιά» με ανάρτηση στο twitter

Για «κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού» κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Αποστάσεις... από τις ίδιες τις δηλώσεις του (!) επιχειρεί να πάρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν. 
Παρά τις αδιάψευστες μαρτυρίες για όσα είπε χθες το βράδυ στο παλιό δημαρχείο Υμηττού στο πλαίσιο εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ οτι οι αναρχικοί που εισέβαλαν και πέταξαν τρικάκια για την Πόλα Ρούπα και το Νίκο Μαζιώτη... «είναι δικά μας παιδιά», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλά μάλιστα για μονταζιέρα και κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού. 
Αφορμή για την τουλάχιστον άτεχνη αναδίπλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αποτέλεσε το tweet του   Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.  
Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Δραγασάκης κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για χρήση «μονταζιέρας» και «κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού» με αφορμή την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν απέφυγε τελικά τη μονταζιέρα ο @kmitsotakis. Σε μια ημέρα έντονου συμβολισμού, το μόνο που μέχρι στιγμής ψελλίζει είναι η ακροδεξιά ρητορική, συνεχίζοντας το κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού στο οποίο συγκεκριμένα μιντιακά κέντρα & η Χρυσή Αυγή συντονισμένα επιδίδονται από εχθές» έγραψε στο Twitter ο κ. Δραγασάκης.

Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

  1. Έβαλε μέσα και λίγο χρυσή Αυγή και καθάρισε ο "σοβαρος" Δραγασακης....Μιλαμε για τεράστιους προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια είναι δικά τους παιδιά. Ποια συμφέροντα, όμως, εξυπηρετούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δράττομαι της ευκαιρίας, μια και η έκπληξη πρέπει να αποτελεί την τελευταία δασκάλα του υπεύθυνου και σκεπτόμενου πολίτη, να θέσω δύο γόνιμα ερωτήματα σε αυτή την μικρή γωνιά, στις παρανυχίδες των σχολίων.

    1. Αν σας έλεγαν το 2010 πως στην Ελλάδα, μια μέρα όχι τόσο μακρινή, θα γινόταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο δραγασάκης, τι θα λέγατε; Ότι η Ελλάδα είναι η χώρα των θαυμάτων;

    2. Αν σας ρωτούσαν, τότε, πως πιστεύετε πως μπορεί να συμβεί αυτό στα επόμενα 5 έτη, τι θα απαντούσατε; Αν παίζεται πουθενά στο στοίχημα να πάτε να ποντάρετε;
    Αλήθεια πως και πόσα χρήματα θα ποντάρατε τότε σε μια τέτοια εξέλιξη;

    Μα εδώ θα πείτε δεν μπορούμε να προβλέψουμε αγώνες ποδοσφαίρου, μπορούμε να προβλέψουμε την πολιτική σταδιοδρομία του δραγασάκη που παραλίγο να γίνει ΓΓ του ΚΚΕ;
    Και όμως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες είναι πιο δύσκολοι στην πρόβλεψη από ό,τι είναι οι πολιτικοί και γεωπολιτικοί.
    Η ανάλυση του κάθε ιστορικού συμβάντος ως δυναμικού δρώμενου στοχαστικού αποτελέσματος, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ορθής πολιτικής και γεωπολιτικής ανάλυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.