3/2/18

Το παρακράτος και ξένα κέντρα σε δράση για να σαμποτάρουν το συλλαλητήριο - Σχέδιο για προβοκάτσια στα Ίμια

Για την αποτροπή προβοκάτσιας ακροδεξιάς προέλευσης στα Ίμια κινούνται οι αρχές ασφαλείας, καθώς και τα υπουργεία Εξωτερικών, Άμυνας και Ναυτιλίας, παραμονές του συλλαλητηρίου στην Αθήνα για το Σκοπιανό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας iefimerida, εθνικιστικοί κύκλοι που φέρονται να έχουν σχέση με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα την Κυριακή, μετέβησαν στην Κάλυμνο, αναζητώντας πλωτό μέσο για να μεταβούν πιθανότατα στο χώρο των βραχονησίδων Ίμια στην επέτειο της κρίσης κατά το έτος 1996.
Μάλιστα, στο επίκεντρο της υπόθεσης αλλά και των αρχών βρίσκεται χαμηλόβαθμος υπάλληλος του ΥΠΕΞ και επικεφαλής γνωστής ακροδεξιάς εθνικιστικής ομάδας. Οι κινήσεις των ανθρώπων αυτών κινητοποίησαν τις αρχές, που τους εμπόδισαν να μεταβούν στα Ίμια.
Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο.

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με πληροφορίες...φέρονται να έχουν σχέση....να μεταβούν πιθανότατα στα Ίμια.Οι Αρχές όμως τον εμπόδισαν,ένας ήταν τελικά,να κάνει αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες,μάλλον ήθελε να κάνει και που δεν λέει πουθενά στο βίντεο ,που ανέβασε ο ίδιος, ότι ήθελε να το κάνει.
    Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.