7/2/18

Υπόθεση Novartis: Προστατευόμενος μάρτυρας «μπέρδεψε» τους Λαζαρίδηδες

Λάθος ή εσκεμμένο ατόπημα;
Είπε ότι συναντήθηκε με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη,πρώην σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, όμως...
Ένα περίεργο «ατύχημα» εμφανίζεται στη δικογραφία της Novartis που κατατέθηκε στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, προστατευόμενος μάρτυρας που καταθέτει σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του Αντώνη Σαμαρά, κάνει λόγο για ένα ραντεβού του αντιπροέδρου της εταιρείας Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, σύμβουλο του τότε πρωθυπουργού.

Σκοπός ήταν να επηρεαστεί ο Σαμαράς υπέρ της Novartis από τον σύμβουλό του. Οταν ο ανακριτής  ρωτάει τον προστατευόμενο ραντεβού για τον τόπο της συνάντησης,αυτός του απαντάει ότι αυτή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη λεωφόρο Αθηνών 110.
Εδώ προκύπτουν όμως ορισμένες βάσιμες απορίες. Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ποτέ δεν είχε γραφείο στη λεωφόρο Αθηνών 110, όπου βρίσκεται η έδρα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου.
Γραφείο εκεί διέθετε ο πρόεδρος του Ε.Χ. Λαζαρίδης… Σωκράτης, αλλά ο άνθρωπος ούτε είχε δουλειά με τη Novartis, oύτε καμιά συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Φρουζή.
Μήπως ο προστατευόμενος μάρτυρας μπέρδεψε τους Λαζαρίδηδες και έμπλεξε τον Χρύσανθο και το…γραφείο του Σωκράτη; Μήπως από βιασύνη έγιναν όλα «κουλουβάχατα» για να εμπλακεί ο Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του;
Κάθε εξήγηση δεκτή.
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί εδω να κανουμε πολιτικη αλα greca.Κυβέρνηση αντυπολιτευση δημοσιογραφοι κλπ.Ομως η υποθεση αυτη μας ξεπερνά έτσι μεσα στον μικροκοσμο της μιζεριας μας.Η ιστορια αυτη ξεκίνησε απο την αμερικη και αφορα πρωτα την ίδια και μετα πολλα ακομα κράτη οι μαρτυρες εδω ειναι τρις και αλλοι τρις στην αμερικη.Η εταιρία αν και φαίνεται ελβετικη.....δεν ειναι.Μα ειναι γερμανικη.Ειναι ξέρετε αυτοι που τα αυτοκίνητα τους βγαζουν ρηπους και μάλιστα κανουν δοκιμές σε ζωντανους ανθρωπους κλπ κλπ.Και βεβαια τιποτα δεν θα μπορουσαν να κανουν στης εξαγωγές αν δεν ειχαν και τους ανθρωπους τους σε ολο τον κοσμο.Και μης ξεχναμε.....τρις εδω και τρις εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.