3/6/18

Ακούστε με προσοχή τον κ. Μπουτάρη και σκεφθείτε αν αξίζει αυτός ο άνθρωπος να είναι δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη

24 σχόλια:

  1. Εδώ βλέπουμε τι θα γίνει μετα την ονομασία της Φυρομ ως Μακεδονία. Οι Σκοπιανοί με τους εδώ συριζαιους κ τον Μπουτάρη θα θέσουν αυτά τα ζητήματα. Αντί να κλείσουμε το μέτωπο με την Φυρομ θα ανοίξουμε ένα νέο, μεγαλύτερο. Ο άνθρωπος δε φτεει. Έχει δηλώσει ότι θέλει μια πόλη πολυπολιτισμική, βαλκανικη, με κυρίαρχο στοιχείο του του εβραικο κ το τουρκικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπουτάρης είναι ένα από τα δημοκρατικα μπουμπούκια, που διαπλεκόμενα ΜΜΕ σαν το Σκάι και αλλά τουρκοκαναλα προβάλουν. Αυτα τους αγιογραφουν και προβάλουν την εικόνα τους. Αυτα έχουν την ευθύνη. Ανθρώπους σαν τον Μπουτάρη, που σαν φοιτητης, κατά δήλωση του Κ. Πλεύρη, προσερχόταν στα γραφεία του Κόμματος της 4 Αυγούστου, Κ4Α, και αργοτερα υπέρασπιστηκε στον Δήμο και στην δικαιοσύνη την ακύρωση του χαρακτηρισμού πρασίνου γης Εβραϊκών συμφερόντων ( Alatini- Dasau). Αυτόν τον επαγγελματία Μακεδονοφαγο, φασιστοφαγο και ανθέλληνα και bi, προβάλλουν τα πρακτορικα ΜΜΕ. Βγήκε τωρα ο υπάλληλος, του «εντίμου» που είχε κατηγορηθεί για λαθρεμπορία πετρελαίου, Αλαφούζου, ο Οικονόμου να κανει ερωτήσεις ....Όχι δεν κανει για δήμαρχος της Θεσσαλονίκης οπως ο εταίρος ανθέλληνας πράκτορας δημαρχος της Αθήνας...Εθνικό κρατος Τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως οι πολίτες θα έπρεπε να σταματήσουν να κατηγορούν τους Μασώνους, Γερμανούς, Ιλλουμινάτι, ψεκασμούς αεροσκαφών και να κοιτάξουν τι ψηφίζουν πίσω από το παραβάν... Γιατί ο Μπουτάρης δε βρίσκεται εκεί με το έτσι θέλω.

    Επίσης, η Ελλάδα θα έπρεπε να εξετάσει, ποιος είναι τελικά ο στρατηγικός της στόχος.

    - Είναι η σύνθετη ονομασία (δηλαδή με Μακεδονία); Τότε καλά κάνει και έχει τη θέση που έχει στις διαρπαγματεύσεις. Αργά ή γρήγορα θα βγει συμφωνία.
    - Είναι ονομασία χωρίς το Μακεδονία; Τότε μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην τακτική του να ζητάς σύνθετο όνομα και να ελπίζεις πως κάθε φορά θα σε σώζει το VMRO. Γιατί είναι τακτική που βασίζεται 100% στην πρωτοβουλία και βούληση του αντίπαλου. Και τακτική χωρίς στρατηγική, είναι η φασαρία πριν από την ήττα (Σουν Τζου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια...αλλα τι γινεται οταν δεν μπορει να δει πισω απο παραβαν ?? Αν θελει εκπαιδευση για να δει ?? Μην πεις...ας τον φανε τα σκυλια..Δεν θελει ενα φως να δειξει τον δρομο .?? Που ειναι συτο το φως ?? Ειναι καποιοι κι εδω κι εξω....που ειδαν...πουχουν φως τυπικα....Που ειναι ολοι αυτοι που ειδαν ?? Ειδαν...η παριστανουν οτι ...ειδαν ?? Αν δουμε τυφλο στον δρομο τον αφηνουμε να τον πατησει το φορτηγο ?? Τεινω να πιστεψω οτι ...ουτε εκεινοι ειδαν.....αλλα παιζουν θεατρο....Ειμαστε αραγε μια χωρα 10.000.000 τυφλων ?? Η κατι αλλο τρεχει ??

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κύριε Δημήτρη, ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει αποδείξει ότι βάζει το πορτοφόλι πάνω από τα εθνικά θέματα (πχ. έχεις Ίμια και ξαναψηφίζεις Σημίτη). Επίσης έχει αποδείξει μια τάση στην "κοινοβουλευτική μοναρχία" (θέλει να τον κυβερνούν ορισμένες "δυναστικές" οικογένειες). Και ενώ η ιστορία έχει αποδείξει πως σπάνια γόνοι μεγάλων πολιτικών, στάθηκαν στο ανάστημα των προγόνων τους, μετά εκπλήσσεται για τα αποτελέσματα, ακόμα και όταν έχουν δεδηλωμένες θέσεις για ορισμένα θέματα.

      Εγώ δεν ξέρω ποιος μπορεί να δώσει φως σε έναν λαό, όταν ο ίδιος ο λαός ψηφίζει με τον τρόπο που ψηφίζει. Πριν ακόμα την κρίση, θυμάμαι να λένε "όλοι κλέφτες είναι μωρέ". Αλλά από την άλλη, δεν έλεγαν και να ψηφίσουν έστω σα διαμαρτυρία κάτι άλλο. Στην Ελλάδα, συνετελέστη έγκλημα χωρίς τιμωρία με τη χρεωκοπία.

      Όταν ο λαός ψηφίζει συνεχώς είτε εθνομηδενιστικά κόμματα είτε κόμματα που έχουν εκ των πραγμάτων φθαρεί και έχουν "αδυναμίες" λόγω μακροχρόνιας διακυβέρνησης, που και εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, φως δε βλέπω.

      Η Ελλάδα, έχει ανάγκη από ένα πατριωτικό κόμμα στην κεντροδεξιά. Θα πει κάποιος "μην τα χωρίζουμε σε αριστερά, δεξιά". Μα όταν η αριστερά είναι πάντα σύσσωμη ενάντια σε οτιδήποτε που έχει να κάνει με έθνος... Που να μην είναι λαικιστικό και να μην κάνει αγγαρεία για τα εθνικά θέματα. Τέτοιο κόμμα, με προοπτική να μπει στη Βουλή, δε βλέπω. Όσο η Ελλάδα πηγαίνει σε διαιτησία ζητώντας σύνθετο όνομα, θα μοιάζει σαν έναν που τον έχουν βάλει δεμένο στον τοίχο σα στόχο και ελπίζει να αστοχήσει ο αντίπαλος. Πόσες σφαίρες μπορείς να αποφύγεις, ελπίζοντας να τρέμει το χέρι του άλλου; Το 2008 αστόχησαν χάρη στο VRMO. Σήμερα, πάλι η μόνη ελπίδα είναι το VMRO.

      Άλλο φως, δε βλέπω. Εσείς βλέπετε; Αν δεν αλλάξει η πολιτική θέση της Ελλάδας, μπορούμε να μιλάμε 10 χρόνια, αλλά μιλώντας δε θα αλλάξει κάτι. Είναι αυτό που λένε πως στην Ελλάδα, αν δε θες να λυθεί κάτι, στήσε μια επιτροπή να συζητάει.

      Διαγραφή
    3. Κ.ουρακουλουμ πολυ καλα τα λετε..
      Δωσατε αθελα σας και τις απαντησεις
      1) θελει ο λαος μονοκρατοριες.Διοτι αυτη την στιγμη αυτο εχει μαθει.2) θελει αυτος ο ...μονοκρατωρ ναναι η συνειδηση του εθνους....διοτι ο ιδιος ο λαος..τωρα..στο μομεντουμ ...ταχει χυλο ολα και φοβαται τον εαυτο του...( μεχρι να ξεκαθαρισει μεσα του τον χυλο του χθες.3) η σριστερα και η δεξια ...περιορισμενης αντιληψης και οι δυο οπως ολα δειχνουν...δεν επαρκουν πλεον για καμμια λυση...πουθενα.4) το πορτοφολι αδειασε...η αδειαζει ολο οπου ναναι.Αρα το αν τοχεις πρωτο απ ολα πια δεν εχει καμμια σημασια...Απλα στο παιρνουν δια παντος....μεχρι να βρεις τι ηταν πρωτο και τι τελευταιο....5) εξακολουθεις να θελεις ενα φως...διοτι σκουντουφλας μονος χωρις φαναρι....6) ειναι Ελληνες αξιοι...μεσα κι εξω...υποτιθεται με φαναρι...7) μεσα απ τις χαλασμενες μηχανες των κομματων...δεν υπαρχει τροπος να κανεις μηχανη καινουρια...Ματαιοπονεις.8) ψαχνουμε δηλαδη στο ...μομεντουμ παντα ...εναν τρελο ....μια συνειδηση...κατι ξεχωριστο....εναν πρωτοπορο....με αυτοπεπιθεση.....αυτοσεβασμο....αυτογνωσια....Δηλαδη ....εναν Πουτιν......εναν
      Γκαντι.....Αφου οι πολλοι δεν μπορουν.....
      Υπαρχει εκει......εξω.....ενας ?? Κοιταξε....αν υπαρχει ...αν ...θαχει τον τροπο να το κανει...αλλιως δεν θαταν ξεχωριστος....Ο Γκαντι πχ. Πηρε τους δρομους ξυπολητος ...μονος....απο χωριο σε χωριο να μιλησει....Ξεκινησε μονος και κατεληξε πισω του να περπατουν τρια εκατομμυρια....ξυπολητοι....στον ιδιο δρομο.Ολα τα αλλα περι ιδεων ειναι απο αλλο μομεντουμ....μην πω και συμπαν....Σαν χθες θυμαμαι τον ευφυη καθηγητη μου..σε σχετικη ερωτηση μου πως προχωρα η ιστορια....να απαντα σοφα....κι αργα...και καθαρα....." μην ξεχασεις ποτε ...πως την ιστορια την προχωρανε οι ...κορυφες....οχι οι λαοι οι ανυμποροι.."....Λοιπον τι λες εσυ ?? Αδικα μιλαμε ??

      Διαγραφή
  4. Αφου ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗς ΥΠΗΡΞΕ προεδρος ελλαδος και παρεδωσε την κυπρο στους τουρκους , που ειναι το παραξενο με τον Μπουταρη?Ο ανθρωπος το εδηλωσε τι επιθυμει.Αφου απο το 1974 και εντευθεν Δεν υπαρχει εις να αντισταθει , λουστειτε τα αποτελεσματα.
    Τι συλλαλητηρια και ξενυχτια και ταξιδια? Ο κυβος ερριφθη το 2007.Μονον ο Καρατζαφερης ειπε ΟΧΙ και πληρωσε αδρα το τιμημα> ΑΠΑΝΤΕΣ ΛΟΙΠΟΙ (και ΚΚΕ βεβαιως βεβαιως ) απεδεχθησαν τον ορο Μακεδονια.Οποτε οι Σκοπιανοι πατανε εκει και επιμενουν.
    Το ονομα Μακεδονια στο αεροδρομιο θα αλλαξει.Παρτε το χαμπαρι και ετοιμασθειτε για αποκαθηλωση του Αλεξανδρου του Μεγα. (Εδω τα καταφερανε εκτος εδρασ-σκοπια- και θα κωλοσουνε στην νεα Ιερουσαλημ _εντος γηπεδου δηλ?
    Οσο για το ετερον αγαλμα του Μ Αλεξανδρου που ανηγειρε ο κ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗς, στο ΔΙΟΝ Πιεριας- και κανουνε μοκο απαντες, δεν ξερω τι επεται.
    Λουσθειτε τα τωρα. Φαντασθειτε απογνωση Θεσσαλονικεων, και λοιπων οργανωσεων. Επροτιμησαν το τουρκικο φεσι απο την Παπικη τιαρα.
    Εδω που τα λεμε δεινοπαθησαν με τους Βουλγαρους και σου λεει καλλιτερα σκοπιανοι και σιγουρα με τουρκικες πλατες, και δερβιση δημαρχο, παρα ξεφτιλες δηθεν επιβητορες Κουβελα Παπαγεωργοπουλο με αδεια ταμεια και πουγκι (των) γιοματο..
    Καλο ξεμπερδεμα.(Τελικα ο Μπουταρωφ Γιανοφ απεδειχθη πραγματικη γαλη,και εφταψυχος.)
    Αχ Ελλαδα τι σου μελε να παθεις
    Παντες εξηχρειωθησαν....
    Δεν υπαρχει εις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι τος θέλεις τους εχθρούς, όταν μέσα στην αγκαλιά σου έχεις ανθρώπους σαν τν Μπουτάρη. Είναι τόσο κυνικός και αλλοπρόσαλλος και παρά του ότι έφαγε ξύλο, δεν κάθετε στα αυγά του. Πού είναι ένας εισαγγελέας να του απαγγείλει κατηγορία για εσχάτη προδοσία. Δηλώνει κυνικά ότι χάσαμε και δεν ξέρω τι χάσαμε. Άσε που όταν μιλούσε τραύλιζε σαν μεθυσμένος και δύσκολα καταλάβαινες τι έλεγε. Ας μην ανηχυχεί όμως. Τον τρώει η αρίδα του κι αν τολμήσει να κυκλοφορήσει στο δρόμο, μαύρο φίδι που τον έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνωστός ο Μπουτάρης !!!! Πιο Βλακας δεν υπάρχει και επίσης είναι και από ότι μου είπε ο Βαγγέλης κατάγεται και από Σλαβικό κλάδο !! Ούτε παλιό μεθυστακα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μπουτάρης δεν είναι θέμα για παπαρολογία. Δεν είναι ένας αμελητέος Καραγκιόζης.
    Είναι ένα πρόβλημα πολύ σοβαρότερο από ότι φαίνεται. Μια εθνική απειλή που επιπόλαια αντιμετωπίζεται ως αστειότητα.
    Ο Μπουτάρης, πουλώντας ένα δημαγωγικό κήρυγμα οικονομικού ρεαλισμού, και πραγματιστικού τοπικισμού, πάνω σε ένα λιμπρέτο γραμμένο από άλλους, δουλεύει
    -πάρτε το χαμπάρι, οι νοιαζόμενοι για την Ελλάδα- επί δύο θητείες τώρα, ένα ξένο σχέδιο Χ Ω Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Υ Κ Ι Ν Η Μ Α Τ Ο Σ.
    Καλλιεργεί συστηματικά μιαν υποβόσκουσα μικροβιακή εστία δυσαρέσκειας, δυσπιστίας, ανταγωνισμού, ανάμεσα σε παραμελημένους Βορειοελλαδίτες και ένα ιδιοτελές και διεφθαρμένο Αθηναϊκό κέντρο.
    Αξιοποιεί (αξιοποιούν) τις ικανότητες και το λεξιλόγιο του επιχειρηματία για την πούληση του οράματος οικονομικού πακτωλού, με την "χειραφέτηση" της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος "από τον ασφυκτικό κορσέ της ιστορίας και των εθνικιστικών προκαταλήψεων" κατά της Τουρκίας, των Σκοπίων και του ρεβανσισμού του εβραϊκού στοιχείου, και το πέταγμα της στους ανοιχτούς ορίζοντες της νεωτερικότητας και του κοσμοπολιτισμού. Οι προτάσεις του για Τζαμιά, Λεωφόρους Κεμάλ, αεροδρόμιο Γκάλι και η εμφάνισή του ως ομιλητή με εβραϊκή "κίπα" (κάλυμμα κεφαλής) σε εβραϊκή
    σύναξη,με θέμα την μοναδικότητα του "ολοκαυτώματος" (γενοκτονίας) όπως και η σχεδιασμένη πρόκληση (που προφανώς δεν σκέφτηκε ο ίδιος)της εμφάνισής του στην εκδήλωση της ποντιακής εκδήλωσης είναι κινήσεις βαθμιαίου
    εθισμού του κοινού του θεάτρου που καλλιεργεί στην αποδοχή αυτού του "οράματος".
    Αν ο Μπουτάρης μείνει στην ίδια θέση προβολής, η προγραμματισμένη αυτή επιχείρηση μετάλλαξης μαζικής ψυχολογίας (psyop),θα συνεχιστεί με την πολλαπλασιαστική συμβολή των εξαγορασμένων ΜΜΕ ξένων υπηρεσιών.
    Αν εξωπεταχτεί, θα φροντίσουν να τον αντικαταστήσουν.
    Φύλακες Γρηγορείτε. (Αν απομένουν ακόμη κάποιοι φύλακες...)
    Σημείωση: Γιατί εσκεμμένα προκάλεσε την "θυματοποίηση"του στην εκδήλωση για την επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας; Για προβληματιστείτε λίγο: Γενοκτονίας...ΜΜΜΜ
    Γιατί έπρεπε να κηλιδωθεί, αμαυριστεί αυτή η εκδήλωση; Να λεκιαστεί σαν εικόνα στην εθνική συνείδηση;
    Και για έναν δεύτερο λόγο: Επειδή το Ποντιακό στοιχείο στην Βόρειο Ελλάδα είναι μια πολύ δυνατή εστία εθνικής αντίστασης, ένα σκληρό ελληνικό "καρύδι" στο σχέδιο που υπηρετεί ο δήμαρχος κ. Μπουτάρης (και άλλοι βέβαια Γραικύλοι του φυράματος του).
    Αυτά σαν λίγη τροφή για σοβαρή σκέψη, εκεί που αστειότητες και σαχλαμάρες δεν έχουν θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιόλογος ο τρόπος που θέτετε την ανάλυση σας. Ευγε

      Διαγραφή
    2. Εχει μια λογικη Αστεριε οτι λες.Δεν μπορουμε να την αγνοησουμε...

      Διαγραφή
  8. Αν κάποιος έβγαινε δημοσια και δήλωνε πως χεστηκε για τις θηριωδίες των ναζί δεν είναι αυτονόητο πως θα χαρακτηριζόταν ως ακραίο αντιδραστικό στοιχείο, επικίνδυνο να κατέχει οποιαδήποτε θεση εξουσίας... ;
    Στον αριστερόστροφο προοδευτικό σκουπιδοτοπο του καπιταλισμού που λέγεται Ελλαδιστάν τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Το πρόσωπο αυτό δεν κατέχει μια οποιαδήποτε θέση εξουσίας αλλά είναι ο άρχων της συμπρωτεύουσας.
    Παραθέτω το τρέιλερ μιας ταινίας που είδα πρόσφατα (αμερικάνικης παραγωγής!!!) που εξελίσσεται γύρω από τη γενοκτονία των Αρμενίων (όμοια με αυτή των Ποντίων) απο το κράτος τρομοκράτη που λέγεται Τουρκία!
    Αξίζει να τη δει κάποιος για να αντιληφθεί το μέγεθος της βίας που ασκεί ο εν λογω Δήμαρχος.
    https://youtu.be/IKAtdWXk5ww

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ειναι καθολου ενας απλος Δημαρχος. Ειναι ο απολυτος συντονιστης ενος μεγαλου σχεδιου καταστροφης της Ελλαδος οπως εγινε εκει.

    https://uploads.disquscdn.com/images/7893b725a257adba9a9468bab8686b5f4e8690465821609319e72e9d2fe83901.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως "σέρνει" λίγο τις λέξεις...νομίζω είναι πιωμένος! Από κρασοκατάνυξη είναι ο άνθρωπος! Πω-πω τα παλιοκάναλα ρε παιδί μου συνέντευξη κι από μεθυσμένο να πάρουν για την τηλεθέαση! Δεν υπάρχει φιλότιμο, ολόκληρος "δήμαρχος" και τον μεταχειρίζονται σαν τον Αντρέα τον άνεργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει περιπτωση να σερνει τις λεξεις γιατι ειναι αργοστροφος...να παιρνει μια στροφη το λεπτο ...αντι χιλιες...κατι σαν το συνδρομο Νταου... Σε μια χωρα στην Μ.Ανατολη εχουν ενα κεντρο που ψαχνει τετοιες περιπωσεις ...τις πουσαρει....οσο παιρνει ...να πανε εστω στην μια στροφη το λεπτο και τις αξιοποιει....σαν Ντρον....το κιπα το φορα για να ριξει τον αεροδυναμικο συντελεστη στην πτηση...τα παρασιτα στην φωνη ειναι απ την κασετα...που την χτυπησε ο ηλιος και λαστιχαρει...το Ντρον ελεγχεται απ το ..υπεδαφος...που αρεσει τοσο πολυ στους ελεγκτες....Τετοια ντρον με καβουρακι υπαρχουν πολλα...πχ...Δενδιας...Σαμαρας..Τσιπρας...Αλαφου-ζος....κλπ..Τα ντρον ειναι εμπριμε...πολυχρωμα....σαν το ουρανιο τοξο...φαινονται διαφορετικα αλλα ενωμενα ενα μονο φως ειναι....το λευκο...οπως και τα λευκα κρανη στην Συρια...

      Διαγραφή
  11. Δεν είναι ενας απλός δήμαρχος. Είναι ενα προσεκτικά κτισμένο "κοσμοπολίτικο", παγκοσμιοποιημένο προφίλ, "νηφάλιο", "εκσυγχρονιστικό", "μακριά απο την ρητορική του μίσους"... Είναι αυτό που προωθούν ΜΜΕ, "Μέσα Κοινωνικής Δικτυώσεως" - Εξηλιθιώσεως, ΜΚΟ κλπ πρακτορεία.
    Είναι ολα αυτά σε μια ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ πόλη...που την παρουσιάζουν συστηματικώς ως "χωνευτήρι πολιτισμών", "παράδειγμα ανοχής", "με πλούσια ιστορία εβραικών κοινοτήτων" κ.α. δακρύβρεκτα και ΥΠΟΠΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βοταν ...ακομη υποπτα ειναι ??Χαθηκαμε....δηλαδη ποσο θελει ακομη ?? Ειδα σαραντα γατες στα κεραμιδια....λες ναταν υποψια μου ??

      Διαγραφή
    2. Εχεις δίκιο, το εγκλημα συντελείται. Ομως πολλοί δεν βλέπουν ούτε ως υποπτη την "αναβάθμιση" αθυρμάτων οπως ο εν λόγω καθώς και του ομολόγου του στην Αθήνα.

      Διαγραφή
  12. "Ακούστε με προσοχή τον κ. Μπουτάρη και σκεφθείτε αν αξίζει αυτός ο άνθρωπος να είναι δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη"

    Εικάζω, Σάββα, ότι το ερώτημα απευθύνεις πρωτίστως στους ψηφοφόρους του, ή κάνω λάθος; Εκείνοι, όμως, κάποιον λόγο έχουν που τον ψηφίζουν και μάλιστα δύο φορές, συνεπώς δεν ενδιαφέρονται για τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθυμα...Νατιβιστ εχω μια φρικτη υποψια οτι το 60 ο/ο πλας....που τον ψηφιζουν ειναι γυναικες.Καπου μετσξυ σοβαρων θεματων που τις απασχολουν....κραγιον....χρωμα μαλλιου....τι φοραμε αυριο...Τατιανας....σορβαιβουρ...γενικα τι βι....χρωμα νυχιων...κλπ...προκειπτει μια γιορτη...Οι εκλογες.Αφου γινουν ολσ τα δεοντα...οι επισκευες απ εξω....πανε για την γιορτη.Στον δρομο ...σκεφτονται...ποιον ειπε η τι βι χθες...οτι ειναι καλος ?? Απ τα πολλα ονοματα εχουν μπερδευτει...δεν τα θυμουνται ολα...που να τα θυμηθουν μεσα σε τοσα μπουκαλακια...ματζουνια κλπ.Ενα σωρο ονοματα παντου.Καπου λεει το χαρτι ψηφου ...Χαραλαμπος....( αγνωστος)...καπου λεει ...Μπουταρης...Αυτος ειναι γνωστος ! Κρασια..λεφτα...σουπερ μσρκετ...Γνωστος.Χαραλαμπος και τριχες...Τον ....γνωστο !! Πως εγινε γνωστος αν δεν ηταν κατι σπουδαιο !! Εχει και λεφτα....( αδυναμια μας)....Μια χαρα ολα....Και προκειπτει ο τυπος.....Μηπως η ...πχ....Μπακογιαννη κλπ σπο που προκειπτει ?? Μετα προκειπτουν τα προβλημματα.....αλλα αυτο ειναι δουλεια των αντρων ...Εμεις εχουμε αλλες εγνοιες...τοσα μπουκαλακια....κλπ....Καπως ετσι ολα γινονται.....Μεταξυ σοβαρου κι αστειου...δεν λεγονται οι αληθειες ???

      Διαγραφή
    2. Οταν ο εχθρος επιτιθεται απο χιλιαδες μιλια μακρυα και παραμενει αγνωστος και αορατος το μονο που εσυ αντιλαμβανεσαι ειναι η καρπαζια που εφαγες και απορεις γιατι. Απορεις γιατι ο συντοπιτης σου Μπουταρης θελει να σου αλλαξει διευθηνση κατοικιας χωρις να του εχεις κανει τιποτα. Απλουστατα, καποιος αλλος πατησε τα πληκτρα του πληκτρολογιου και ο Μπουταρης μετετραπη σε καρπαζια. Ενα αλλο ντρον ηταν ο Μπενι Ζελον ο οποιος ενεταλθη απο πολυ μακρυα να εξαφανισει τους Ελληνες της Μικρας Ασιας. Μαλιστα αυτο το ντρον εκανε τοσο μεγαλη ζημια που φοβηθηκανε κι* ιδιοι. Ετσι λοιπον στειλανε ενα αλλο ντρον, την Κα. Ρεπουση, να ριξει προκυρηξεις για να μας δωσει το σωστο μηνυμα. Καλε μη κανετε ετσι, δεν εγινε τιποτα. Απλα οι ανθρωποι κολυμπησαν μεχρι την αλλη ακτη και ζουν μια χαρα μαζι μας. Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να βρης το πληκτρολογιο, η μονη αμυνα κατα των ντρον ειναι να τα κατεβασης κατω πριν σε κατεβασουν αυτα. Αυτα τα λιγα Αγαπητε Δημητρη Κ.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.