9/6/18

Αφιερωμένο στις μπουτούδες του Συντάγματος

"Εάν το ελληνικό Δημόσιο δεν καταφέρει να αποπληρώσει κάποια δόση του δανείου ύψους 86 δισ. ευρώ που εισέπραξε με το τρίτο μνημόνιο, τότε οι δανειστές θα μπορούν να προχωρήσουν σε ρευστοποίηση των ακίνητων και κινητών περιουσιακών στοιχείων που έχουν περάσει στο "υπερταμείο", ήτοι στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας του Δημοσίου (ΕΕΣΥΠ)."

Κώστας Στούπας

5 σχόλια:

  1. Το ερώτημα είναι κ. Στούπα, αν μετά από τόσες απογοητεύσεις που μας πρόσφερε αυτή η ""κυβέρνηση"", αυτά τα παιδιά κατάλαβαν που μας έμπλεξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. As much as we understood whom we voted for. As far as "these kids", very clever from your part. Who can punish kids. Let me tell you, they are calculated criminals !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως επισης Κρις ....αν κσταλαβε ο λαος τι εκανε και τι θα παθει....Οταν σου κανουν κατασχεση σπιτι σου.....δεν σε πετανε στον δρομο ??Ναι.......Που θα πανε τα 10.000.000 ??? Κουτοπονηρα ολοι λενε ...δεν γινονται αυτα....Αν γινουν ?? Θα πας εσυ στα σπιτια οσων ....ελαφρων ψηφισαν αυτους και τους αλλους που ...ερχονται ...να τους σπασεις τα μουτρα ?? Να ενα ερωτημα για ολους μας....Εγω θα παω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το κακώς πορισθέν κακώς όλλυται"
    ή απλούστερα,: ό,τι αποκτάται με κακό τρόπο, χάνεται με κακό τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.