19/8/18

Ο Κόφι Ανάν, ο άνθρωπος που θρηνούσε ότι ο Σιωνισμός, ο οποίος μόλις πέρασε έναν νόμο για το απαρτχάιντ, εξομοιώνεται με τον ρατσισμό

Kofi Annan, l’homme qui déplorait que le sionisme, qui vient de voter une loi d’apartheid, soit assimilé au racisme
Ήταν ειλικρινής ο Κόφι Ανάν όταν χειροκροτούσε τη κατάργηση του ψηφίσματος 3379 με τίτλο  «Εξάλειψη όλων των Μορφών Φυλετικών Διακρίσεων» , και που θεωρούσε ότι  «ο Σιωνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων» ; 

Εάν ναι, είναι καλό που, πριν από το θάνατό του, μπορούσε και είδε τη πραγματική φύση του σιωνισμού που κατοχυρώνεται στον νόμο περί απαρτχάιντ που πέρασε πρόσφατα η Κνεσέτ. Εκτός αν, για εκείνον, η ρατσιστική υπεροχή, η οποία είναι σαφώς ορατή από της δημιουργίας του Ισραήλ, δεν είναι ρατσισμός.   RI  
***

Κόφι Ανάν μόλις πέθανε αυτό το Σάββατο 18 Αυγούστου μετά από μια σύντομη ασθένεια", δήλωσε το ίδρυμά του σε μια ανακοίνωση.

Η ευκαιρία για την επανεξέταση του ψηφίσματος "3379".

Υπό τον τίτλο "Εξάλειψη όλων των μορφών φυλετικών διακρίσεων" είχε υιοθετηθεί ένα χρόνο μετά το ψήφισμα "3236" του 1974 και θεωρούσε ότι "ο Σιωνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων" .

Ανακλήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1991 με το ψήφισμα "46/86".

Στις 21 Ιουνίου του 2004, με την ευκαιρία της έναρξης της πρώτης διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τον αντισημιτισμό, ο Κόφι Ανάν, Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ τότε, δηλώνει: «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Γενική Συνέλευση υιοθέτησε το 1975 ψήφισμα στο οποίο εξομοιώνει τον Σιωνισμό με ρατσισμό και χαίρομαι που αναθεώρησε τη θέση του».

Μία ερώτηση παραμένει:  "Ποιο βραβείο Νόμπελ ειρήνης θα αποκαταστήσει το 3379; "

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη.

Al Faraby
Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά


10 σχόλια:

  1. ΕΙδατε πως παει μπροστα ενας ανθρωπος? Η 2η συζυγος ηταν της οικογενειας WALLENBERG (νομιζω πως καταλαβατε). Εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι το γιατι οι διαφοροι πολιτικοι εν Ελλαδι τον λιβανιζουν ξεχνωωτας ποιος προωθησε το σχεδιο ΑΥΝΑΝ (το οποιο συνεταχθη σε συγκεκριμενο δικηγορικο γραφειο περιουσιου). Ολα αυτα βεβαια ειναι απλα σνομωσιολογια .....Και με την αξια του πηρε και το NOBEL !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Επίκαιρα»: το σχέδιο Ανάν το συνέταξε το ίδιο δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου που συνέταξε το ελληνικό Μνημόνιο και τις Δανειακές
      ( 161008, http://www.konstantakopoulos.gr/ )

      οΟο

      Η Nane Lagergren-Annan είναι η ανιψιά του Raoul Wallenberg, του Σουηδού διπλωμάτη της Παγκόσμιας... «Άμυνας & Ασφάλειας» (διάβαζε: φιλάνθρωπου αφεντικού της γνωστής Πολεμικής Βιομηχανίας Saab Bofors), που βοήθησε χιλιάδες Εβραίους της Ουγγαρίας να ξεφύγουν από τους Ναζί κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Wallenberg εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στη Βουδαπέστη, την ώρα (17 Ιανουαρίου 1945) που τα σοβιετικά στρατεύματα έμπαιναν στην πόλη. Η Σουηδία τον κήρυξε επίσημα νεκρό τον Οκτώβριο του 2016, δλδ κάπου 71 χρόνια μετά την εξαφάνισή του.

      Κάπου εκεί τριγύρω, δρούσε - λένε - και ο 15χρονος (φιλάνθρωπος από τότε) György Schwartz aka George Soros, που μοίραζε (με το αζημίωτο)... «συγχωροχάρτια» (απαλλαγής π.χ. από 'Αουσβιτς κ.ά. «ευαγή ιδρύματα»), αφού (όπως αποκαλύπτει στην TV και ο συνωμοσιολόγος κ. Κυριάκος Βελόπουλος... χαχαχα!) συμμετείχε (καλέ ο νεαρός Σόρος και ο πατέρας του!) στη δήμευση περιουσιών των Ούγγρων Εβραίων εκ μέρους των ναζιστών κατακτητών. Το 1947, ο έφηβος Σόρος θα εγκαταλείψει την γενέτειρα του (που ζούσε πλέον κάτω από την στενή επιρροή της Σοβιετικής Ενωσης) για την Βρετανία, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που έφτιαξε ο πατέρας του.

      Calm Down and Watch Sweden Kill and Rob Africa / Χαλαρώστε και Παρακολουθήστε την Σουηδία να Δολοφονεί και να Ληστεύει την Αφρική... τσ τσ τσ

      Οι περισσότεροι παρατηρητές των Ηνωμένων Εθνών βαθμολόγησαν τον Σουηδό Dag Hammarskjöld (θητεία 1953-1961, Νόμπελ Ειρήνης, 1961 μεταθανάτια) και τον Γκανέζο Kofi Annan (θητεία 1997-2006, Νόμπελ Ειρήνης, 2001) ως τους καλύτερους Γενικούς Γραμματείς του ΟΗΕ.

      Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Λουμούμπα (*) και του Χάμαρσκελντ (**)...

      (*) στις 17 Ιανουαρίου του 1961, ο Πατρίς Λουμούμπα... δολοφονήθηκε

      (**) στις 18 Σεπτεμβρίου του 1961, ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. Νταγκ Χάμαρσκελντ... «σκοτώθηκε»

      Διαγραφή
  2. Ο Σιωνισμός είναι ένα πατριωτικό Εβραϊκό κίνημα για τη δημιουργία ενός ελεύθερου Ισραήλ, και Σιωνιστές είναι όσοι θέλουν να υπάρχει το Ισραήλ, μεταξύ αυτών και εγώ και πολλοί άλλοι που δεν είναι Εβραίοι.
    Μέσα από την αντιεβραϊκή προπαγάνδα πήραν την Ελλάδα στα χέρια τους οι Γερμανοί. Ξέρουν λοιπόν κάποιοι τι να ποτίζουν τους λαούς για να τους τα παίρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης να υπενθυμίσω ότι όλοι οι λαοί θέλουν να έχουν τη δική τους πατρίδα... οι Παλαιστίνιοι εξαιρούνται; Επίσης σού τονίζω ότι δεν είναι όλοι οι πατριώτες Εβραίοι σιωνιστές.... Επιτέλους ας αγαπήσουμε τους εαυτούς μας (και συνακόλουθα την πατρίδα μας τον λαό μας και την ΠΙΣΤΗ μας) γιατί όπως είπε και ο Ιησούς Χριστός "αγάπα τον πλησίον σου ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ"... ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ κομπλεξικά επειδή είτε, αυτή την στιγμή τής ιστορίας, είμαστε "πεσμένοι" είτε γιατί γίνεται ψυχολογικός πόλεμος στον λαό μας και κάποιοι με "ασθενή" την πίστη στον Χριστό ασθενούν και στην"όραση" με την οποία βλέπουν τον κόσμο και την ζωή..... Κουράγιο σε όλους μας .... Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.....

      Διαγραφή
    2. Οι Παλαιστίνιοι δεν εξαιρούνται, τους αξίζει η ασφάλεια και η πατρίδα που ζητάνε.

      Διαγραφή
  3. Σιδηρούντιε στις 14/8/18 - 11.48' στο άρθρο "Επιτέλους ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί", σχολίασες: "Με την επιλογή της καλύτερης μέρας οι Τούρκοι διπλωμάτες μετατρέπουν και πάλι τον θρησκόληπτο ραγιά σε φεσολάτρη... Αυτό που μαθαίνουν μάλλον από την ιστορία οι Τούρκοι είναι ότι η Ορθοδοξία στην ουσία τους έφτιαξε την Αυτοκρατορία τους" και διαβάζοντας το σημερινό σχόλιό σου που δηλώνεις σιωνιστής αν και όπως λές δεν είσαι Εβραίος, τότε μπορώ να σε ρωτήσω:ποιά μοίρα σε βάσκανε; ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία, είμαι ένας από αυτούς που δεν τους φταίνε οι εβραίοι για όλα αλλά οι Γερμανοί, Άγγλοι και Γάλλοι με την μέχρι τώρα πολιτική τους. Μου φταίει και το Ισλάμ με τον επεκτατισμό του. Δεν συμπαθώ την παθητική Ορθοδοξία που φτιάχνει πρόβαττα για να τα τρώνε λύκοι όπως οι Γερμανοί τραπεζίτες και οι φανατικοί Τούρκοι.

      Συμφωνώ μαζί σου πως ότι και να γίνει όχι μόνο η Ελλάδα θα ζήσει αλλά θα ξαναγίνουμε το κέντρο του κόσμου. Αυτό δεν το λέω αστεία, το πιστεύω.

      Διαγραφή
    2. Σιδηρούντιε δεν συμπαθείς την "παθητική"Ορθοδοξία (αλήθεια, πού την συνάντησες; στην διδασκαλία της πάντως όχι...) Σκέπτομαι μήπως θα είναι χρήσιμο να δεις στη δ/νση: www.ordegr.comm/oode/thriskies/sionismos_xristianikos/genika_1.htm

      Διαγραφή
    3. Τα έχω υπόψη μου, ευχαριστώ πάντως.
      Σχετικά με τα της Ορθοδοξίας μας σύντομα θα μάθεις τις απόψεις μου.
      Η Ορθοδοξία μας ενώ είναι ο μεγαλύτερος Χριστιανικός θησαυρός, στον πόλεμο και στη συγχώρεση των εχθρών έχει κάνει μεγάλα σφάλματα. Θα σου τα πω αναλυτικά τον άλλο μήνα. Αυτά μελετάω όλη μου τη ζωή.

      Διαγραφή
  4. Έχεις αγαπήσει εσύ ποτέ τον εαυτόν σου; Έχεις εσύ ή δει κάποιον άλλον να αισθάνεται ή να λέει "αγαπάω τον εαυτόν μου"; Και θεωρητικά να το πάρεις, αν κάποιος διετείνετο ότι αγαπάει τον εαυτόν του, τι θα τον έλεγες, εσύ τυπολάτρη χωρίς μυαλό; δεν θα τον έλεγες εγωϊστή; Άρα . . . χωρίς μυαλό όλα συμβαίνουν και μπορούν να συμβούν. Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν . . . και εν τω μεταξύ κανείς δεν έχει αγαπήσει τον εαυτό του, ποτέ! Ούτε εν ύπνω. Αυτά γιά όσους διερωτώνται γιατί ο Θεός είναι άδικος μερικές φορές, ΠΧ. όταν παίρνει από την ζωή αθώα παιδάκια και σκυλάκια. Γιατί δεν έχεις εσύ μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.