4/8/18

Κυρώσεις κατά των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Κυρώσεις κατά των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ταγίπ Ερντογάν, σε αντίποινα για αντίστοιχη απόφαση του Λευκού Οίκου που συνδέεται με τη συνεχιζόμενη κράτηση του πάστορα Μπράνσον.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι οι αποφάσεις της Ουάσιγκτον να παγώσει την περιουσία των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της χώρας του στις ΗΠΑ, δεν αποτελεί αποδεκτή κίνηση μεταξύ στρατηγικών συμμάχων.
Ωστόσο είναι άγνωστο αν και τι είδους περιουσία μπορεί να διαθέτουν στην Τουρκία οι Αμερικανοί υπουργοί.
Όπερ σημαίνει ότι οι κυρώσεις που ανακοίνωσε ο Ταγίπ Ερντογάν είναι περισσότερο συμβολικού και λιγότερο ουσιαστικού χαρακτήρα.

4 σχόλια:

  1. θα τους κανουν εμπαργκο στα φυστικια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αν έχουν μυαλό οι ενδιαφερόμενοι. Ποιος φαντάζεται την ελληνική κυβέρνηση, αυτήν, την προηγούμενη ή την επόμενη, να ονειρεύεται να κάνει κάτι παρόμοιο με τον Ερντογάν; Έστω ως συμβολικη κίνηση; Είναι λυπηρό ότι χλευάζουμε αυτό που δεν μπορούμε ούτε καν να διανοηθούμε, όσα δεν φτάνει η αλεπού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Αποστολοπουλε θα συμφωνησω με το σχολιο σας, αλλα πιστευω οτι η Ελλαδα εχει ακομα Ελληνες που μπορουν να σηκωσουν το αναστημα τους και να πραξουν εθνικα υπερηφανα. Ειναι στο χερι μας και πρεπει να εκλεξουμε τετοιους ανθρωπους αν θελουμε να απαλαγουμε απο τους αθλιους πολιτικους των τελευταιων 40 ετων. Λιγη σκεψη χρειαζεται απο τους ψηφοφορους.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.