7/2/19

Ε.ΠΟ.Σ: Νέο πολιτικό κόμμα ανακοίνωσε ο Μιχάλης Πατσίκας

  • Ε.ΠΟ.Σ: Νέο πολιτικό κόμμα ανακοίνωσε ο Μιχάλης Πατσίκας
    (Φωτ.: euronews.com)
Νέο πολιτικό φορέα ίδρυσε ο Μιχάλης Πατσίκας, ένας από τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων στη βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η Ελληνική Πολιτική Συνείδηση (Ε.ΠΟ.Σ), όπως ονομάζεται το κόμμα, είναι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιδρυτής του μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ένα «πατριωτικό, δημοκρατικό, πολιτικό κίνημα».

Προμετωπίδα και όχι μοναδικό ενδιαφέρον του είναι η Συμφωνία των Πρεσπών, είπε.
Ο Μιχάλης Πατσίκας αρνήθηκε να τοποθετήσει το Ε.ΠΟ.Σ στα δεξιά ή τα αριστερά του πολιτικού φάσματος, τονίζοντας ότι «εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το εθνικό συμφέρον. Δεν θα αφήσουμε τίποτα στα χέρια αυτών που είναι μέσα στο Κοινοβούλιο, σε βουλευτές της γκαζόζαςκαι του κουραμπιέ». 

(Φωτ.: facebook / eposellas)
Ενόψει των εκλογών, ο νέος πολιτικός φορέας «θα αναζητήσει συνεργασίες με άλλους εξωκοινοβουλευτικούς, πατριωτικούς φορείς, αποκλείοντας τη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή αλλά και με όσα κόμματα υπερψήφισαν τα μνημόνια».

9 σχόλια:

  1. ότι και καλά αυτός που έβαλε τόσα λεφτά για να οργανώσει τα συλλαλητήρια δεν είχε 100€ για ένα λογότυπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν είχε διακηρύξει ΤΩΡΑ ότι σκοπεύει να ιδρύσει κόμμα ΜΕΤΑ τις εθνικές εκλογές κανείς δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει για πατριδοκάπηλο, συμφεροντολόγο κλπ. Ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνει να δημιουργήσει κόμμα με ουσιαστικό εκλογικό αντίκτυπο, δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος. Ενώ μετά θα υπάρξει ο χρόνος, θα μπορεί να πιέσει την επόμενη κυβέρνηση πολιτικά προς το εθνικό συμφέρον, να προσελκύσει αξιόλογους ανθρώπους που διστάζουν να ασχοληθούν με την πολιτική λόγω της διαφθοράς των υπαρχόντων πολιτικών σχηματισμών καθώς και να 'μαζέψει' τους καλύτερους από τους εκλογικά αποτυχώντες ή κομματικά δυσαρεστημένους, όπως προκύπτουν από κάθε εκλογική αναμέτρηση - υπάρχουν και (κάποιοι) σοβαροί άνθρωποι ανάμεσά τους.
    Παιδαριώδη πολιτικά λάθη - ας ελπίσουμε να υπάρξει κάποιος δίπλα του να του ανοίξει τα μάτια ώστε να προβεί σε διορθωτική δήλωση - για ίδρυση ΜΕΤΑ τις επόμενες εκλογές. Εάν όντως επιδιώκει το εθνικό συμφέρον είναι η πλέον ισχυρή πολιτική δήλωση που μπορεί να κάνει και να επαναφέρει ένα, ξεχασμένο πλέον, πατριωτικό ήθος στην πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αισθάνομαι χαζός ........
    Μόνο εγώ δεν έκανα κόμμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω όσοι Ελληνες θέλουν νάναι υποψήφιοι, να μπούνε σε λοταρία και σε όποιον λάχει(πέσει ο λαχνός)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ὀρθή Ἐπανάληψη.
    Νά τί εἶπε ὁ Τάσος Παπαδόπουλος, ἀπαντώντας στήν συκοφαντία ὅτι ἔπρεπε νά ἀποφασίσῃ γιά τό σχέδιο Ἀνάν, ἀντί τοῦ Λαοῦ. Μίλησε περί δημοκρατίας, καί περί τοῦ ὅτι ἔπρεπε καί πρέπει νά ρωτᾶται ὀ Λαός,
    σέ ὅλα τά σοβαρά θέματα, γιά νἀ ἀποφασίζῃ γιά τό μἐλλον του:

    https://www.youtube.com/watch?v=UXBjdNl7-kg

    Ἀκριβῶς τά ἀντίθετα πρός τόν Τάσο Παπαδόπουλο, ἔκανε καί κάνει ὁ Τσίπρας (καί γιά τά μνημόνια, καί γιά τήν Μακεδονία μας)...καί ἀποφασίζοντας ἀντί τοῦ Λαοῦ, καί μάλιστα ἀκόμη καί ἐναντίον τοῦ Λαοῦ, καί λέγοντας...ναί (καί στά μνημόνια καί στήν συμφωνία Πρεσπῶν)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε.Π.Ο.Σ. Κουτοπόνηρος καιροσκόπος.
    Απ΄τα τρία θα πιάσει τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δεκαπενταλεπτο του ανθρώπου, ας το γλεντήσει όπως μπορεί.
    Ποίος θα τον ξέρει μεθαύριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τοσο πολυ πατριωρισμνο ειχαμε να δουμε απο τη χουντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.