5/2/19

Κανείς δεν έχει σε υπόληψη έναν πουλημένο πολιτικό



Ο Τσίπρας και το κόμμα του έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι πρόθυμοι να ψηφίσουν οτιδήποτε, να προδώσουν τα πάντα, ακόμα και την πατρίδα τους, αρκεί να διατηρήσουν την εξουσία. Η κεντρική συλλογιστική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια με αυτή που ομολόγησε κάποτε ένας στενός συνεργάτης του Μαδούρο: «Δεν κοπιάσαμε να κατακτήσουμε την εξουσία για να την αφήσουμε στα χέρια άλλων». 

Μην μας ξεγελάνε οι δημόσιοι έπαινοι των Αμερικανών και των Ευρωπαίων προς τον Τσίπρα για τις εκδουλεύσεις που πρόθυμα τους κάνει. Ξέρουν οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι ποιο είναι το ποιον του Τσίπρα και του κόμματός του, δεν περίμεναν να δουν την υποστήριξή του προς το απεχθές καθεστώς Μαδούρο για να το διαπιστώσουν - το βλέπουν πολύ συχνά στη στάση που τηρεί απέναντι στους αμετανόητους δολοφόνους της ακροαριστερής τρομοκρατίας. 

Απλώς εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους με αυτό το τσίρκο των ανεπάγγελτων και απάτριδων που μας κυβερνά, και είναι φυσικό να τους θεωρούν πολύ βολικούς και χρήσιμους.
 Στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν έχει σε υπόληψη έναν πουλημένο πολιτικό που δεν έχει ιερό και όσιο, που δυσφημεί και χλευάζει τον ίδιο τον λαό του, και η μόνη του έγνοια είναι να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του.
 Για το ποια συμφέροντα εξυπηρέτησε ο Τσίπρας στο σκοπιανό, ο καλύτερος κριτής είναι οι Τούρκοι (με τους οποίους παρεμπιπτόντως δηλώνει «ερωτευμένος» ο Μαδούρο), οι οποίοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών και έσπευσαν να αβαντάρουν με κάθε τρόπο τους «Μακεδόνες» συμμάχους τους - άραγε το έκαναν επειδή νοιάζονται για το συμφέρον της Ελλάδας ή επειδή επιδιώκουν τον εξευτελισμό της, τη συρρίκνωσή της και την ηθική παρακμή της;   
Ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αντίποδα όλων εκείνων, οπουδήποτε στον κόσμο, που έχουν φωνή και αντιστέκονται ρισκάροντας τη ζωή τους. Η δουλοπρεπής στάση που έχει τηρήσει ο Αλέξης απέναντι σε Αμερικανούς και Ευρωπαίους δεν έχει καμία σχέση με την ιδεολογία που λέει ότι έχει και με τα παραμύθια που πουλούσε όταν έλιωνε τα παπούτσια του σε πορείες προς την αμερικανική πρεσβεία ή όταν ύψωνε θεατρινίστικα τη γροθιά του στην κηδεία του Κάστρο παριστάνοντας τον ασυμβίβαστο επαναστάτη. Οι γελοίοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι παρατρεχάμενοι «συνεργαζόμενοι» βουλευτές με τη συνείδηση-λάστιχο που τρέχουν σαν ξελιγωμένοι από πίσω τους για να γευτούν κι αυτοί λίγα από τα προνόμια της εξουσίας, δεν είναι παρά κοινοί συκοφάντες ανθρώπων που τόλμησαν, που δεν φοβήθηκαν και που αντιστάθηκαν.

Stirlitz


4 σχόλια:



  1. Tην προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούσατε ποτέ έναν ξένο να επαινεί τον Τάσο Παπαδόπουλο?
    Αντιθέτως τον κατηγορούσαν διαρκώς.
    Αλλά η Ελλαδίτες ψήφισαν για να το ρισκάρουμε με την Τουρκία.
    Η προδοσία Εθνικών θεμάτων ήταν δίκαιη και έγινε πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aς υποθέσουμε ότι όλα αυτά ειναι σωστά.
    Αναρωτιέται όμως κανείς: Δεν υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες σε αυτήν την χώρα απέναντι σε ένα προδοτικό ή τουλάχιστον ενδοτικό κομματικό σχηματισμό;
    Και η απάντηση είναι προφανής: ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ(Πολίτες,στρατιωτικοί,μυστικές υπηρεσίες) ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ.

    Οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.