1/6/19

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ιστορικό στέλεχος της ελληνικής Αριστεράς, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παραιτήθηκε σήμερα από την θέση του Γραμματέα της ΛΑΕ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της εκλογικής της ήττας, κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης συνεδρίασης της διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπύης του Αριστερού Ρεύματος.

Το θέμα της ενδεχόμενης συνεργασίας με άλλα “αντιμνημονιακά” ρεύματα, που καταγγέλλουν τη συνεχιζόμενη καταστροφική νεοαποικαική εξάρτηση της χώρας, για την κάθοδο από κοινού στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, είναι ένα από τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τη συνεδρίαση.
‘Ενας μεγάλος αριθμός στελεχών της αριστεράς, όχι όμως όλοι, αντιλαμβάνονται ότι χωρίς την ευρύτατη συνεργασία και κονή κάθοδο, ει δυνατόν όλων αυτών των δυνάμεων, μοιάζουν να οδηγούνται σε είδος αυτοκτονίας.
‘Ετσι, σε ένα τέτοιο σενάριο και μετά την Ευρωβουλή, δεν θα υπάρχει κανείς ούτε στη Βουλή να υπερασπιστεί το μεγάλο, αλλά προδομένο και  ορφανό  μεγάλο ‘Οχι του ελληνικού Λαού, στις 5 Ιουλίου 2015, κατά τις μεγάλες κρίσεις που είναι πιθανό να συγκλονίσουν τη χώρα στα χρόνια πούρχονται.

2 σχόλια:

  1. Αντρίκια παραίτηση απο τον Παναγιώτη.Ειχα τονίσει και προ εβδομάδας οτι δεν γινεται η Ελλας που εχει το μεγαλύτερο πρόβλημα απο τη βίαια πολιτική των ευρωπαϊκών ελιτ (οικονομία,δουλεμποριο,επίθεση σε εθνικα θέματα) να μην εχει εναν σοβαρό αντιευρωπαϊκό πόλο ( οχι αντιμνημονιακό ) ! Ειναι παράδοξο πέρα για πέρα ! Ειδικώς οταν οι άλλες χώρες εχουν τεράστια τετοια κινήματα ( οχι απλώς κόμματα) τα οποία αντί να φθήνουν εδραιώνονται και γίνονται σοβαροί παράγοντες εξελίξεων ... Φθάνουν να μπορούν να σχηματίσουν και αυτοδύναμες κυβερνήσεις ...
    Οφείλουμε βέβαια να αναγνωρίσουμε στην αριστερά οτι πουθενά στην Ευρώπη τετοια κινήματα δεν εκφράζονται με αριστερούς αλλά με κεντροδεξιούς ,δεξιούς και ενίοτε ακροδεξιούς.Αυτο κατι λέγει και ειναι σαφέστατα ενα ελαφρυντικό ειδικώς για τη δικιά μας αριστερά με τις παιδικές ασθενείς.
    Πλέον στην ευρωβουλή έχουμε φιλοευρωπαϊκά κόμματα μονο ! Αναμένω τις θέσεις του Βελόπουλου για να τον εντάξω σε κάποιο στρατόπεδο αλλά ο ίδιος εδήλωσε οτι πήγε με το Σαμαρα για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και μας παει στη δραχμη άρα μαλλον πρόκειται για φιλοευρωπαϊκή δύναμη.
    Στις βουλευτικές πρέπει να εξαντληθεί καθε προσπάθεια συνεργασίας ακομα κι αν προγραμματικά δεν συμφωνούν ολα τα αντιμνημονιακά ( οχι απαραιτήτως αντιευρωπαϊκά) κόμματα σε ενα κοινό ψηφοδέλτιο διατηρώντας ολοι τις επιμέρους διάφορες.Στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να μείνουν απέξω και δεξιές δυνάμεις που ειναι ευρωσκεπτικιστικες.Προεχει η παρουσίαση ενός φαινομένου πόλου που θα ασκεί αντιπολίτευση στους διαχειριζομενους τα προκάτ προγράμματα των ευρωπαϊστών .Πιστευω πως ειναι προς το εθνικό συμφέρον αυτο,Κατι ξέρουν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ... Μη ξεχνάτε πως η Ιταλία γλίτωσε μνημόνιο απο την ωραία ψήφο των Ιταλών ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γραφικοί, τα παραδοσιακά τζάκια της «αριστεράς» τως αντιφάσεων, παλιδρομούντες μεταξύ σοσιαλισμού της αποκρεώ (δήθεν με άλλα πρόσωπα) και μπόλικης ευρωπαικής θολούρας, αφού αφισοκόλλησαν, ξαγρύπνησαν σε πλάτείες, περιφρούρησαν τα παρτάκια τους και τραγούδησαν άπειρες ανόητες μπαλάντες, έφεραν στην εξουσία τον.....Σώριζα πανυγηρίζοντας για το «πρώτη φορά αριστερά»!Φυσικά ο δοτός ταλαντούχος πρακτορίσκος τους ξεφορτώθηκε (αφού τους χρησιμοποίησε για να ανέλθει) όπως ξεφορτώνεται ο σκύλος τα τσίμπούρια με ένα τίναγμα της πλάτης! Και τώρα ζητάνε οι θλιβεροί ακόμα την ψήφο μας επικεντρώνοντας για μια ακόμη φορά στο δάκτυλο παρά στο δάσος: Μνημονιακοί-αντιμνημονιακοί (το ψευτοδίλημμα που μας κρατα στη χειμερία νάρκη). Ιστορικό στέλεχος της θολούρας και της γραφικότητας να πας στο καλό... Δεν σε είχε ποτέ ανάγκη ο τόπος. Μόνον ο Τσίπρας σε είχε ανάγκη και τον εξυπηρέτησες μία χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.