13/6/19

Αν. Λοβέρδος για Novartis: Το τέλος του Ρασπούτιν δεν το ζήλεψε κανείς

Αν. Λοβέρδος για Novartis: Το τέλος του Ρασπούτιν δεν το ζήλεψε κανείς

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους μεθόδευσαν την «σκευωρία Novartis» έστειλε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος προαναγγέλλοντας ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του υπουργού «Ρασπούτιν» από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, ο κ. Λοβέρδος σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε:
«Τον ρόλο του Ρασπούτιν πολλοί τον ζήλεψαν. Το τέλος του όμως κανείς. Η συμμορία αποκαλύπτεται και οι εμπλεκόμενοι θα αντιμετωπιστούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους. Το λόγο τιμής που έδωσα γι’ αυτό δεν θα τον πάρω πίσω ποτέ».
«Δεν πρόκειται να σταματήσω μέχρι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη σκευωρία. Θα πάμε μέχρι τέλους», κατέληξε.
Φωτογραφία intime news
Πηγή: Λίμπεραλ

4 σχόλια:

  1. Θελεις δηλαδη να μας πεις οτι η ΝΟΒΑΡΤΙΣ εβαλε τιμες φαρμακων απο μονη της? Καλα ρε δεν ντρεπεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν ντρέπεται, και εγώ ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα.

      Διαγραφή
  2. Αυτο το ΚΙΝΑΛ....μπυραλ ...τουμποφλο..κλπ...τα πληρωσε τα δανεια 200 εκατομμ.....??? Που να δει το αληθινο ..Τελος ..ο Ρασπουτιν ο ..καθε...Ρασπουτιν...Ερχεται με ταχυτητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλωνουν τα κλεφτρονια ποιος εφαγε πιο πολλα...Προσβληθηκε το ενα ...και καθηστε καλα τι θα κανει ..ντα ντα σε ολους ...με εκεινο το υπεροπλο ..το Συνταγμα...που τοχουν για σφουγγαρισμα στις βιλλες ...Δεν προσβληθηκε βεβαια για τα ..απληρωτα 200 εκατομμ...της σπειρας που μετεχει...ουτε που ο επικεφαλης φελος του μπουκαλιου...ξαναβαλε υποψηφιοτητα στην Πατρα...για να μπει παλι στο μπουκαλι επανω ...Αυτοι οι ανεγκεφαλοι νομιζουν οτι θα ξεχναμε παντα....οπως νομιζει κι ο Τσιπρας...κι ο Κουλης..που εκανε ..ρεκτιφιε ταχα στον Τζακ τον αντεροβγαλτη ...κι εγινε ..παρθενα..Αν δωσει ο κοσμος σε ολους αυτους ...70%...τοτε καλυτερα ναρθει ο Ερτογαν εδω...να ξεμπερδευουμε επιτελους ...μια για παντα.( δηλ.που διαφερουν τοσοι βαρβαροι εδω ?) Μογγολοι μεσα...Μογγολοι εξω...Ουλαν Μπατορ ολο...στεππα...χορταρακια...ραδικια...χαμομηλια...μια χαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.