8/11/19

Γιώργος Καραμπελιάς: «Μαζέψτε όλους τους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου»

22 σχόλια:

  1. Εδώ να πούμε ότι κάποιοι άθλιοι σχολιαστές αυτού του ιστολογίου χλεύαζαν τον Καραμπελιά πριν λίγο καιρό. Ας είμαστε ειλικρινείς, με τέτοιους ψηφοφόρους δεν υπάρχει προοπτική στην χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσω 2 πράγματα:
      1) Ο τιτάνας του Ελληνισμού Μίκης Θεοδωράκης είχε πει σε συνέντευξη του ότι στην εξορία στην Ικαρία έζησε την προσωπική του ουτοπία. Εννοούσε ότι η διαβίωση στην Ικαρία είχε οργανωθεί ιδανικά (σχεδόν ουτοπικά). Δηλαδή, ο εκτοπισμός σε νησί ποτέ μέχρι το ΑΙΣΧΟΣ της Μακρονήσου δεν σήμαινε κάποιου είδους κακοποίηση. Σήμαινε απλώς εκτοπισμό και τίποτα άλλο. Ας σκεφτούμε το εξής: ένα μεγάλο μέρος των νεαρών μεταναστών (τουλάχιστον οι Σύριοι σουνίτες) είναι λιποτάκτες. Οι εγκαταστάσεις στα νησιά μπορούν να είναι πολύ καλύτερες από τις εγκαταστάσεις των Ελληνικών στρατοπέδων όπου μένουν οι Έλληνες νέοι χωρίς να μιλάει κανείς για κακοποίηση.
      Ας παραχωρηθεί η διοίκηση των νησιών στον ΟΗΕ και στις ΜΚΟ.
      Θα θυμίσω ότι ο πατέρας του Καραμπελιά είχε περάσει από την Μακρόνησο.

      2) Εδώ σε αυτό το link η αθλιότητα των σχολιαστών του Infognomon: https://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/05/2019.html
      Ας είμαστε ειλικρινείς, ο μέσος όρος των πολιτικών είναι πολύ πιο πατριώτες από τον μέσο όρο των σχολιαστών του Infognomon.

      Διαγραφή
  2. Ο κ. Καραμπελιάς έχει απόλυτο δίκαιο και διαθέτει πολύ σοβαρά και εξαιρετικά επιχειρήματα!

    Υπάρχει και το παράδειγμα της Αυστραλίας όπου οι μεταναστευτικές ροές έχουν σταματήσει χάρις στην σταθερή στάση του εκεί κράτους το οποίο δήλωσε επίσημα πως δεν δέχεται κανένα λαθρομετανάστη.

    Πρέπει να αποφασίσουμε επιτέλους,διότιδεν πρόκειτα για ανθρωπιστική πράξη αλλά για υποστήριξη του σχεδίου του Ερντοάν!

    Τα όσα ακούστηκαν από τους άλλους συνομιλητές είναι ανεδαφικά και με με την σοβαρότητα του λαθρομεταναστευτικού επιχειρήματος των Τούρκων είναι γελοία!!!!

    Μπράβο κύριε Καραμπελιά, έχετε πατριωτισμό και τον εκφράζετε με πολύ νουνεχή τρόπο!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἡ ἀνθελληνική προπαγάνδα ἐσωτερικοῦ, ἐπιστράτευσε ἀθλητικογράφο
    πού ξαφνικά ἀσχολεῖται μέ τά πολιτικά, βάζει ταμπέλες κοινές σέ ὄλους, δικαίους καί ἀδίκους, καί μέ ἀφορμή τό ἀσυνήθιστο χάπενινγκ ψησίματος χοιρινῶν κοντά σέ (ἐξ ὁρισμοῦ!) φτωχούς μουσουλμάνους μετανάστες, τά βάζει μέ ὅλους ἐμᾶς τούς συλλήβδην ταμπελωμένους ἀρνητικῶς ἀπό τόν ἐν λόγω ἀθλητικογράφο "μακεδονομάχους",
    δηλαδή ὅλους ὄσους δέν θέλουμε φερτούς πολλούς μετανάστες στόν τόπο μας γιά ἀλλοίωση τοῦ Ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ, ἔτσι "φασίστες" πού εἴμαστε κατ' αὐτόν.
    - Θαυμάστε "ἀθλητικό" ρεπορτάζ: https://www.protothema.gr/blogs/giorgos-helakis/article/943486/oi-makedonomahoi-xanarhodai/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω ο κ. Καραμπελιάς! Δε θυμάμαι την τελευταία φορά που το είπα για αριστερό! Με 2 μικρές, αλλά σημαντικές διαφοροποιήσεις:

    1) Αν τα κέντρα στα ακατοίκητα, βρίσκονται υπό τον έλεγχο Ευρωπαίων ή ΟΗΕ, θα κάνει η Ελλάδα μια τρύπα στο νερό. Το διοικητικό έλεγχο πρέπει να τον κρατήσει η Ελλάδα, οι άλλοι ας μοιράζουν συσσίτια. Γιατί τα ακατοίκητα, πρέπει να συνδυαστούν με πολιτικές κωλυσιεργίας στις αιτήσεις ασύλου. Αυτό έκανε και η Ιταλία επί Μαρόνο και η Αυστραλία. Ας τους 2 χρόνια να περιμένουν την πρώτη εξέταση και να μετρούν τους κόκκους της άμμου. Μετά από 1 χρόνο, θα έχει μαθευτεί στην Τουρκία, ότι "αν πας Ελλάδα θα ασπρίσουν τα μαλλιά σου πριν πάρεις άσυλο" και οι ροές θα πέσουν κατακόρυφα. Αν η Ελλάδα απλά τους βάλει σε ακατοίκητα (που δε θα τους βάλει, γιατί ο κ. Μητσοτάκης και θέλει να φορτώσει και να πουλήσει ανθρωπισμό, για να πάρει ψήφους μεταναστών από το ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόμενος βασιλικότερος του βασιλέως Τσίπρα) και μετά απλά τους δίνει γρήγορο άσυλο, ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    Έχει αποτέλεσμα μόνο συνδυασμένο με το 2ο κομματί της πολιτικής που εφήρμοσε και η Αυστραλία και η Ιταλία: "Δε θα πατήσεις ποτέ πόδι στην ηπειρωτική χώρα. Από κει μόνο θα απελαθείς ή θα γεράσεις περιμένοντας άσυλο, ύστερα από 2 χρόνια το ελάχιστο".

    ΔΕ χρειάζεται να επανεφεύρει τον τροχό, όταν ΘΕΣ πραγματικά να σταματήσεις το πρόβλημα. Το κάναν άλλοι πριν από σένα, για σένα!

    Με την εγγύση επιτυχίας που προσφέρει η υπογραφή της Λέγκας του Βορρά. Θα ακούνε "Ελλάδα" και θα λένε "τι λε ρε! Να περιμένω 2 χρόνια ΑΝ θα πάρω άσυλο; Δεν κάθομαι σπίτι μου στην Καμπούλ να τα φάω εδώ τα 10.000 ευρώ που έχω για τους διακινητές;"

    Αντιθέτως, δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά σα να πήρε το μάτι μου, πως στο νέο νόμο που πέρασε η ΝΔ, πλέον δικαιούνται αυτόματα επανένωση οικογενειών, ακόμα και εξώγαμων. Δηλαδή, αν ισχύει αυτό και δε με απατά η μνήμη μου, μπορεί πια να έρχεται μόνο ο πατέρας, να παίρνει το άσυλο με γρήγορες διαδικασίες, όπως θέλει ο κ. Μητσοτάκης και μετά να παίρνει τηλέφωνο και να φέρνει ΝΟΜΙΜΑ και χωρίς καμία καθυστέρηση, τη γυναίκα και τα παιδιά του!

    Και περιμένει κανείς πως έτσι θα σταματήσουν να έρχονται! Αλλά ναι! Φταίει που πέφτει η Μανμπίτζ και ο Ερντογάν! Γιατί τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους; Αυτοί οι άνθρωποι, ήσαν μια κάποια λύσις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ είναι το κλειστό κέντρο που έβαζαν τους πάντες, στη μαγευτική Λαμπεντούζα. Δεν έβγαιναν να πάνε στη "χώρα" ούτε ήταν έρμαιο των ΜΚΟ. Το ήλεγχαν οι Καραμπινιέροι. Θες άσυλο; Καλωσήρθες! Μπες μέσα και περίμενε! Στο μεταξύ, σου έχουμε τηλεφωνικούς θαλάμους και τον καταγάλανο ουρανό της Μεσογείου, για να περνάς την ώρα σου!

    https://i.postimg.cc/Df453Rjm/lampedusa.jpg

    https://i.postimg.cc/76xXkLRk/a.jpg

    https://i.postimg.cc/0QbnQ49W/aa.jpg

    Γιατί όποιος δε μπορεί να λύσει γόρδιο δεσμό, τον κόβει! Και ο Μαρόνι τον έκοψε όσο ήταν υπουργός! Βέβαια μετά ήρθε η αριστερά και ο δήμαρχος που το έβγαλε αυθαίρετο το κέντρο, για να το ξεφορτωθεί, γιατί η Λαμπεντούζα έχει και κάποιους κατοίκους.

    Αλλά όποιος θέλει, τις κόβει τις ροές. Αυτός που ΔΕ θέλει, δεν τις κόβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Γυαρο μαζι με τις ΜΚΟ να του φροντιζουν ,εχει και εγκαταστασεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους, το λέω τόσο καιρό στα σχόλια μου, είναι η μοναδική λύση για να σταματήσει ο λαθροεποικισμός. Άσε τους εκεί να κοιτούν τους γλάρους μέχρι να πεθάνουν να δεις για πότε σταματούν οι "ροές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταλαβαίνει κανείς τις “ευαισθησίες” ορισμένων με αριστερές ιδεολογικές καταβολές σε σχέση με τα ακατοίκητα νησιά. Τα όποια ιδεολογικά ταμπού δεν πρέπει να μας στερούν από εφικτές λύσεις. Δεν θέλουμε να απομονώσουμε “μιάσματα” όπως τότε ούτε να αναμορφώσουμε κανέναν. Αυτό που θέλουμε είναι καθαρά να αποκλείσουμε την αρνητική οικονομική επίδραση του φαινομένου στην νόμιμη οικονομία. Μόλις σήμερα εξαρθρώθηκε οργάνωση που παρείχε πλαστά διαβατήρια. Αν το “ξεκαθάρισμα” ασύλου γινόταν σε συγκεκριμένα ακατοίκητα νησιά δεν θα υπήρχε η ευκολία να αλληλεπιδρούν τέτοια κυκλώματα με τους παράνομους μετανάστες κλέβοντας τους. Από την άλλη θα αποτραπεί η αρνητική επίδραση στις τοπικές κοινωνίες. Βέβαια η επίβλεψη θα πρέπει να είναι καθαρά κρατική χωρίς ΜΚΟ. Τα τρία ή τα πέντε νησιά μπορεί να γίνουν ανάλογα με τις ανάγκες περισσότερα ή λιγότερα. Υπάρχει δυνατότητα ακόμα και οι όποιες υποδομές στο μέλλον να χρησιμοποιηθούν για οικονομικούς λόγους (Ιχθυοκαλλιέργειες, φουρφούρια στις ραχούλες {αφού αυτό θέλει η πολυχρονεμένη μας Ευρωπαϊκή Ένωση} κ.λ.π.).-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ιδεολογικές καταβολές είναι για λίγους. Για τους πολλούς είναι απλά δικαιολογία. Ρωτήστε τον κύριο Μητσοτάκη που δεν είναι αριστερός αλλά κεντρώος, αν προτίθεται να κάνει αυτό που είχε κάνει η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι (υπουργός Λέγκας) στη Λαμπεντούζα. Θα σας πει όχι, γιατί κι αυτός θα είναι ευαίσθητος. Γιατί η νύφη όταν δε θέλει να ζυμώσει, 40 μέρες κοσκινίζει.

      Διαγραφή
  9. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, την πρόταση "οι λαθροεισβολείς στα ακατοίκητα νησιά" πρώτος την έχει κάνει ο Βελόπουλος και δεν έπαψε επί χρόνια ίσως να την επαναλαμβάνει.΄Ετσι άλλωστε μπήκε και στην Βουλή -και στο μάτι των ιεροεξεταστών της ορθής σκέψης. Ο Καραμπελιάς καλά κάνει και την υιοθετεί και την βροντοφωνάζει.Ώφειλε όμως,για να είναι άψογος ηθικά, να αναγνωρίσει στον Βελόπουλα την πατρότητα της ιδέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H εφαρμοσμένη πατρότητα της ιδέας περί ακατοίκητων νησιών ανήκει στην Αυστραλία, που την εφαρμόζει συστηματικά με το σύνθημα "sovereign borders", δηλ. κυρίαρχα σύνορα!

      Διαγραφή
  10. Για λογαρισμό των Τούρκων εργάζετε και ο Καραμπελο-Βελόπουλος; Όλοι πρέπει να ζητάμε κλείσιμο συνόρων με Τουρκία και όχι ανοησίες. Η Τουρκία είναι κράτος μπλεγμένο σε εισβολές και τρομοκρατίες, με πρωθυπουργό που έδωσε εντολές για τρομοκρατικές ενέργειες κατά του Τουρκικού λαού. Η Τουρκία είναι κράτος παράνομο. Τα σύνορα με Τουρκία πρέπει να κλείσουν άμεσα, είναι η μοναδική λύση.

    Η Τουρκία ζητάει να κατοικηθούν οποιαδήποτε νησιά με Ισλαμικές πλειοψηφίες. Την άλλη μέρα ελαφρέ Καραμπελιά και Βελόπουλε θα στείλει τις φρεγάτες τις να δώσουν στους Μουσυολμάνους "ανθρωπιστική βοήθεια." Ξυπνάτε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δε λέει κανείς να χτίσει η Ελλάδα χωριά. Μιλάμε για κλειστά κέντρα κράτησης. Με τη λογική σας, ο Ερντογάν γιατί δε στέλνει τις φρεγάτες του να κάνουν τα ίδια στη Μόρια;

      Τα θαλάσσια σύνορα, πώς ακριβώς θα τα κλείσετε; Έρχεται η βάρκα στο ελληνικό νησί. Τι κάνετε; Την προλαβαίνετε πριν φτάσει στο νησί, αλλά σε ελληνικά ύδατα και μόλις βλέπει το λιμενικό σχίζει τη βάρκα. Τι κάνετε; Τους κοιτάτε να πνίγονται;

      Διαγραφή
    2. Και κάτι άλλο. Πριν πείτε το εύκολο "ναι, τους κοιτάμε να πνίγονται", να θυμάστε, ότι η Τουρκία επίσης διεκδικεί το χώρο Έρευνας και Διάσωσης της Ελλάδας, μέχρι το μισό Αιγαίο και μια από τις δικαιολογίες, είναι πως αυτή έχει τα μέσα να κάνει διάσωση, ενώ η Ελλάδα όχι.

      Διαγραφή
  11. Ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν. Οι ερχομενοι απο Τουρκια δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι επιβιβαζονται οικειοθελως στις βαρκες...οποτε οσο δυσκολη και να τους κανεις την παραμονη (λες και ειναι ευκολη στη Μορια- εδω γελανε!) η χρονοβορα την παροχη ασυλου (και τωρα που μιλαμε 2+ χρονια ειναι) δεν θα στταματησουν ετσι απλα οι ροες, διοτι οι απεναντι τους μεταχειριζονται ως στρατηγικο οπλο. Μονο αν χτυπηθουν καιρια τα δικτυα και οι μηχανισμοι των διακινητων εχουμε καποια ελπιδα...τα αλλα ειναι αερολογιες! Και ως προς αυτο δεν εχει γινει τιποτα...ας μιμηθουμε τουλαχιστον τους Κυπριους και ας προσπαθησουμε να ταυτοποιησουμε και να στοχοποιησουμε τους διακινητες εκδιδοντας διεθνη ενταλματα συλληψης σε πρωτη φαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες. Η Μόρια, είναι ΑΝΟΙΧΤΟ κέντρο. Όποτε βαριούνται και θέλουν να αλλάξουν παραστάσεις, βγαίνουν, πάνε στη χώρα του νησιού, ψωνίζουν, τρώνε, δεν ξέρω αν τους δίνουν και επιδόματα σε μετρητά και ξαναγυρνάνε.

      Η Λαμπεντούζα, ήταν ΚΛΕΙΣΤΟ κέντρο. Ήταν 2 χρόνια ΦΥΛΑΚΗΣ. Δεν περνάνε το ίδιο εύκολα τα 2 χρόνια, αν κάθε μέρα κοιτάς τους ίδιους τοίχους και κάνεις την ίδια ρουτίνα. Επιπλέον, κάθε χώρα έχει τους νομικούς τρόπους να περιορίσει το ποσοστό επιτυχίας των αιτούντων.

      2o τετράμηνο 2019, πηγή Eurostat:

      https://i.postimg.cc/sgg8SpJx/f.png

      Στην Ελλάδα πήραν άσυλο 52% των αιτούντων, στη Βουλγαρία και Ιταλία 18% (αφήνω την Ουγγαρία με 6%).

      Είναι ΠΟΛΥ διαφορετικό να υπομείνεις 2 χρόνια ΦΥΛΑΚΗΣ στη Λαμπεντούζα και μετά να έχεις 18% πιθανότητα να πάρεις άσυλό και 72% να ΑΠΕΛΑΘΕΙΣ και ΠΟΛΥ διαφορετικό να υπομείνεις 2 χρόνια στη Μόρια, που όποτε βαριέσαι κάνεις βόλτα στο νησί και μετά έχεις πιθανότηιτα 52% να πάρεις άσυλο.

      Γι αυτό λέω, πως αν είναι να εφαρμόσεις το ιταλικό/αυστραλέζικο σύστημα, πρέπει να το εφαρμόσεις ΑΤΟΦΙΟ, γιατί ΑΤΟΦΙΟ λειτούργησε. Αν εσύ πάρεις ένα κομμάτι και μετά βάλεις ελληνική "πατέντα" στο άλλο μισό, ΔΕ θα πιάσει.

      Διαγραφή
    2. Το έχω ξαναπαραθέσει, αλλά άλλη μια φορά. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του μοντέλου "Μαρόνι", με τη Λαμπεντούζα στη θέση "ξερονησιού". ΚΛΕΙΣΤΟ κέντρο, ΧΩΡΙΣ ΜΚΟ και ΟΗΕέδες, χωρίς έξοδο για να ξεμουδιάσουν, χωρίς γρήγορο άσυλο:

      - 2008: 36.951 αφίξεις.
      - 2009: 1ος χρόνος υπουργείας Μαρόνι: 9573
      - 2010: 2oς χρόνος υπουργείας Μαρόνι: 4406
      https://www.secoloditalia.it/2015/04/sbarchi-ecco-le-cifre-dal-2002-al-2014-arrivati-in-oltre-mezzo-milione/

      Γιατί το λέγαν "Κέντρο υποδoχής", αλλά ήταν ΦΥΛΑΚΗ και κέντρο ΑΠΕΛΑΣΗΣ στην πραγματικότητα. Το άσυλο το έδιναν με το σταγονόμετρο και αργά.

      Αυτά που έκανε μετά η Αυστραλία, είναι σχεδόν το ίδιο μοντέλο.

      Διαγραφή
  12. Πολύ καλά τα λέει ο κ. Καραμπελιάς. Όμως, ας πούμε ότι εφαρμόζεται αυτή η πολιτική και κλείσουν απολύτως τα σύνορα στον Έβρο και μεταφερθούν όλοι αυτοί από την ηπειρωτική Ελλάδα και τα κατοικημένα νησιά στα 2-3 ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου.

    Αν η πολιτική αυτή αποτελέσει αντικίνητρο για τους λαθρομετανάστες τότε καλώς. ΑΛΛΑ τι γίνεται με αυτούς που θα μένουν στα ακατοίκητα νησιά; Δεν πρέπει να τους δοθούν κίνητρα να φύγουν οικειοθελώς;

    Επιπλέον, τι γίνεται αν συνεχίσουν οι ροές και γεμίσουν τα ακατοίκητα νησιά; Θα ψάχνουμε άλλα νησιά; Τότε θα πρέπει πράγματι να επενδυθούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για αποτελεσματική φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας. Από ναρκοπέδια θαλάσσης μέχρι περιπολίες σε όλο το Αιγαίο που θα απειλούν τους λάθρομετανάστες με χρήση βίας αν δεν επιστρέψουν. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν απλά μπουν σε ακατοίκητα και εκεί τους περιμένουν οι ΜΚΟ να τους δασκαλεύουν όπως τώρα και τα χοτ σποτ είναι ανοιχτά όπως τώρα, δε θα φτάσουν ούτε 1000 ακατοίκητα. Αν είναι να το κάνεις, πρέπει να το κάνεις ολοκληρωμένα, όπως το έκανε η Αυστραλία και η Ιταλία.

      Αλλά η Ελλάδα δε θα το κάνει, γιατί δεν έχει τη βούληση να το κάνει.

      Διαγραφή
    2. Τα εχουν ...ΑΡΠΑΞΕΙ ..!! ΟΛΟΙ !!!
      Δυο αρα μετωπα υπαρχουν.Ενα μεσα.Ενα εξω.
      Για οποια λυση εξω...πρωτα πρεπει να διαλυθει το μεσα που τα αρπαζει.Αφου αυτο ειναι στο πιλοτηριο.!! Ο κεντρικος υπολογιστης.
      Οσο δεν το κανουμε αυτο πρωτο ..και βαζουμε χρονο για να γινει ..δεν υπαρχει σωτηρια.Αργα η γρηγορα πρεπει να ιεραρχησουμε τους στοχους.Το αργα..αργα δεν συμφερει τωρα.Το γρηγορα επειγει.Τωρα με ποια μεθοδο ?? Μα μονο την πιο γρηγορη.Λειτουργησαμε μονιμα πολλα χρονια με το " μη χειρον" ανοητως.Και τωρα που πρωτη φορα χρειαζεται αυτο ..δεν το κανουμε !! Πρεπει να ανατραπουν πασει θυσια.Με οποια μεθοδο.Η γινεται γενικος ξεσηκωμος ..η καποιοι πρεπει να το αναλαβουν.Ολα δυσκολα δηλ.Απ την αλλη ομως η καταστροφη...Πρεπει να παρθουν αποφασεις χωρις λεπτομερειες πολλες.Η καθεσαι στο Μεσολογγι ..η κανεις εξοδο.....

      Διαγραφή
    3. Η εμεις θα κατευθυνουμε τα γεγονοτα..η αυτα εμας.Αναλογικα καπου στους Περσικους πολεμους οι Αθηναιοι εφτασαν στην μεγιστη θυσια να εγκαταληψουν την πολη ολη ..για να την σωσουν με επιτυχια. Σκεφτητε τι αναστολες ξεπερασαν.Ενταξει η συγκριση ειναι θλιβερη...με το σημερα που ολοι φοβουνται τα αυγα...τις μυγες...τα κουνουπια. Αλλα απ την αλλη θα ζησει αυγο σε λιγο ?? Οχι...Γκραντε ντιλεμα...
      Οχι βεβαια και τοσο..
      Ας πουμε οτι τα αφηνουμε ολα οπως ειναι...Εστω...
      Ειναι καποιος που μπορει να μας πει εδω τι θα γινει ?? Απο που δηλ. Θα σωθει το πλοιο ?? Ας πει...
      Δεν μπορω να φανταστω οτι θα πουμε ..αστα οπως ειναι...στην απιθανη τυχη να σωθει απο Θεου επεμβαση.
      Η ας πει αν μεινουν ετσι οτι η ζωη του θαναι ιδια κι ασφαλης..οπως τωρα...η ο μισθος του..η η περιουσια του..η η οικογενεια του και τα παιδια..η ο ιδιος.
      Ας μεινουν αν αυτο νομιζει.
      Μεχρι τις αλλες εκλογες ειναι 4 χρονια...Καντε προσθεσεις.. θαμαστε μειοψηφια τοτε.. στην ερημο..κι αφραγκοι τελειως ..για να τρωνε οι νεοι...ισως και χωρις σπιτια.
      Η μεθοδος παιζει ρολο τωρα ?? Αν θαχει αρωμα ? Μπορει..αλλα αυτα τα συμβολαια δεν τα υπογραφει το μελλον...την σιγουρια δηλ.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.