10/11/19

Κοιτάξτε σε τι μοιάζει μια τουρκική αστυνομική επιδρομή σε σπίτι Κούρδου ακτιβιστή

Μια ένοπλη και εξαγριωμένη δύναμη της τουρκικής αστυνομίας έφτασε στην κατοικία ενός Κούρδου ακτιβιστή, προσπαθώντας να παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού, αλλά ... τελικά απέτυχε παρά τα εργαλεία που είχε στη διάθεσή της. Στο τέλος του βίντεο, ο Κούρδος ιδιοκτήτης κατέβηκε για να ανοίξει την πόρτα.

Αυτό το επεισόδιο, το οποίο προφανώς ήθελαν να κινηματογραφηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να προβάλουν τη «δύναμη» της τουρκικής αστυνομίας, στράφηκε εναντίον τους και έδειξε πόσο η εμπειρία δεν ήταν στο ραντεβού!


infos-israel.news/

5 σχόλια:

  1. Χιιιιιιιιιιι...Αυτοι θελουν να μας ..πολεμησουν ?????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν κτυπάγατε το κουδούνι?, φαίνεται να λέει ο ιδιοκτήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σας φταίει η τουρκική αστυνομία. Οι σιδεράδες στην Τουρκία κάνουν πολύ γερές πόρτες, αυτό φταίει. Καλά, για να σοβαρευτούμε λίγο. Τέτοια “θεαματική” επιχείρηση δικαιολογείται αν ο άλλος είναι οπλισμένος και επικίνδυνος. Αν ήταν έτσι έφτανε μια-δυο χειροβομβίδες απ’ το παραθύρι για να συναντήσουν τον Αλλάχ έτσι όπως ήταν μαζεμένα τα κομάντα σαν κοτόπουλα στην βοσκή. Αλλά προφανώς ο άνθρωπος δεν είχε τέτοιες προθέσεις. Δεν έφτανε ένας-δύο ένστολοι να κάνουν την δουλειά ήσυχα και ωραία έπρεπε να κουβαλήσουν ολόκληρο τάγμα βασιβουζούκων; Είναι απλά γελοίοι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μογγολική έφοδος σε σπίτι. Χειμώνας 2014...κι εδώ ο ιδιοκτήτης τους άνοιξε στο τέλος:

    https://www.youtube.com/watch?v=p-iR2qXq9Rw

    Μπήκανε στην αυλή, κόντεψαν δυο από την ομάδα να φρακάρουν στην πόρτα της αυλής. Τελικά...τα κατάφεραν(που να δέχονταν και πυρά ταυτόχρονα) έφτασαν στην θωρακισμένη πόρτα του σπιτιού την οποία επί πόση ώρα προσπαθούν να παραβιάσουν με έναν μικρό κριό διάρρηξης.
    Κουράζεται ο πρώτος. Πηγαίνει ο δεύτερος. Κουράζεται κι εκείνος με τον κριό διάρρηξης και ξαναδοκιμάζει ο πρώτος Μογγόλος(και πιο μεγαλόσωμος απ'όλους).
    Τελικά τους ανοίγει ο ένοικος του σπιτιού φορώντας μόνο το φανελάκι του από πάνω κι αρχίζουν και φωνές οι Μογγολονταήδες.

    Μάλλον κοιμόταν ο άνθρωπος και μέχρι να ξυπνήσει, να καταλάβει ότι είναι αστυνομία (ή στρατοχωροφυλακή) και να κατέβει να τους ανοίξει, αυτοί είχαν ιδρώσει εκατό φανέλες με τον κριό.

    Ένα μικρό εκρηκτικό γέμισμα για την κλειδαριά της θωρακισμένης πόρτας ρε Μογγόλοι! Όχι μεγάλη έκρηξη. Μια μικρή για την κλειδαριά. Αλλά αυτοί όπως φαίνονται στο βίντεο, ήταν ικανοί, αν είχαν κι εκρηκτικά, να τίναζαν στον αέρα όλη τη γειτονιά για μια πόρτα! :)
    Υπάρχουν και παράθυρα αν δεν είχαν εκρηκτικό γέμισμα.
    Όταν είχα δει το βίντεο, αρχικά σκέφτηκα ότι θα ναι από καμιά Τουρκική κωμική εκπομπή κι όχι αληθινό βίντεο-πραγματικοί κομάντος(Θεός να τους κάνει) της τουρκικής αστυνομίας.

    Τα παιδιά είναι αυτό που έλεγαν("Ρε συ αυτοί είναι χειρότεροι από μας ρε!") οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς 50-50 στο επεισόδιο που ναυαγήσανε (μεθυσμένοι από τσίπουρα στο καϊκι) σε τουρκική βραχονησίδα.
    Πάνε 4 Τούρκοι αμφίβιοι καταδρομείς να τους πιάσουν και την ώρα που οι δυο βγαίνουν από θάλασσα και δυο από ξηρά και περικυκλώνουν τον Χαϊκάλη, Φιλιππίδη και Μπουλά, πυροβολιούνται οι 2 Μογγόλοι μέσα στη θάλασσα μεταξύ τους. Και φωνάζει ο ένας Μογγόλος με τη μάσκα βατραχανθρώπου "Αμάν Μπουνταλά!!" και παίζουν ξύλο μεταξύ τους μέσα στη θάλασσα ενώ κρατάνε τα Μ4. Κοιτιούνται μεταξύ τους οι 3 Έλληνες, οι άλλοι 2 Τούρκοι στην ξηρά κοιτάνε συναδέλφους τους αλλά ταυτόχρονα φωνάζουν στα τουρκικά "Ακίνητοι!" στους 3 "γκιαούρηδες". Οι τρεις πρωταγωνιστές κοιτιούνται και λένε:

    "Ρε εσύ αυτοί είναι χειρότεροι από μας! Πυροβολιούνται μεταξύ τους!"("Νικηφόρος" Φιλιππίδης)
    "Ωρε κοίτα ποιοι κάνουν τσαμπουκάδες στο Αιγαίο ρε!"("Μίμης" Χαϊκάλης)

    Επεισόδιο 34. Στο 44:10 αρχίζει η κωμική σκηνή με την έφοδο των Μογγόλων:

    https://www.youtube.com/watch?v=gea_ccIjDOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά μήπως έχει κανείς τη διεύθυνση του σίδερα που έφτιαξε την πόρτα. Χρειάζομε μια καινούργια πόρτα για το σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.