26/11/19

Βγαίνουν τα όπλα στο Κιλκίς: Πεζές περιπολίες ξεκινούν οι κάτοικοι – Παρενοχλούν ανήλικες Ελληνίδες οι μετανάστες



Το νόμο στα χέρια τους παίρνουν πλέον οι Έλληνες. Για πρώτη οι αντιδράσεις είναι τόσο σφοδρές, ενώ τα τα μπλόκα κατά των μεταναστών είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

Το ενδεχόμενο να πάρουν τις καραμπίνες, προκειμένου να διαφυλάξουν, όπως υποστηρίζουν, τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και τις περιουσίες τους από κακοποιά στοιχεία, που υπάρχουν μεταξύ των περίπου 300 προσφύγων και μεταναστών, οι οποίοι διαμένουν εδώ και 1,5 χρόνο σε ξενοδοχείο της περιοχής, δεν αποκλείουν κάτοικοι του χωριού Σταθμός Μουριών του νομού Κιλκίς, έναν ακριτικό οικισμό που ζουν περίπου 800 άτομα.

Μάλιστα, οι κάτοικοι ήδη εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν από μόνοι τους πεζές περιπολίες στο χωριό τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να προλάβουν οποιοδήποτε νέο κρούσμα εγκληματικότητας. Αυτό αναμένεται να αποφασισθεί την Κυριακή σε μάζωξη που θα πραγματοποιήσουν οι κάτοικοι σε δημοτικό κτίριο.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο ethnos.gr, στο χωριό επικρατεί τρόμος, αφού είναι πάρα πολύ συχνά τα κρούσματα κλοπών σε σπίτια, η διακίνηση και η χρήση ναρκωτικών ουσιών ακόμα και στην πλατεία του χωριού, οι αιματηρές συρράξεις μεταξύ των προσφύγων και των μεταναστών μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών και οι άσεμνες και προσβλητικές παρενοχλήσεις σε νεαρά κορίτσια. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, μεσημέρι στην πλατεία του χωριού, αλλοδαποί επιτέθηκαν σε κάτοικο και του πήραν με απειλές το κινητό.

Οι κάτοικοι επισημαίνουν ακόμα ότι αισθάνονται παντελώς απροστάτευτοι από την Πολιτεία, αφού παρά τις συνεχείς καταγγελίες τους στην αστυνομία, αυτή ουσιαστικά δεν επεμβαίνει, για να επιβάλει την τάξη. «Ό,τι δεν κάνει η Πολιτεία, είναι μοιραίο να το κάνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι.

Δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς φαινόμενα κοινωνικού αυτοματισμού, αν και εμείς είμαστε αντίθετοι σε αυτό. Θέλουμε τα νησιά να αποσυμφορηθούν, αλλά εδώ μιλάμε για 300 πρόσφυγες και μετανάστες σε ένα χωριό 500 κατοίκων. Έχουμε δείξει τον ανθρωπισμό μας, αφού ο δήμος μας φιλοξενεί 2.300 άτομα και οι πρώτοι ήρθαν το 2015. Πλέον έχουμε φτάσει στα όριά μας», τονίζει ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης.

«Στο χωριό επικρατεί τρόμος και αγανάκτηση»
Για συναισθήματα τρόμου και αγανάκτησης έκαναν λόγοι κάτοικοι των Μουριών. Όπως τονίζουν, σε ένα μικρό και ήσυχο χωριό η εγκληματικότητα κυρίως από την περασμένη άνοιξη και μετά έχει φτάσει στα ύψη και όλοι φοβούνται, μήπως κάποια στιγμή γίνει ένα πολύ μεγάλο κακό. «Κάνουν χρήση ναρκωτικών μέσα στην πλατεία, στοχοποιούν σπίτια που μένουν ηλικιωμένοι ή οι ένοικοι έρχονται μόνο τα Σαββατοκύρια και κάνουν διαρρήξεις, παρενοχλούν νέες κοπέλες στους δρόμους και τις κάνουν άσεμνες χειρονομίες.

Οι κοπέλες φοβούνται να επιστρέψουν το βράδυ στο σπίτι τους από την καφετέρια. Επιτέθηκαν σε συγχωριανό μας μέρα μεσημέρι στην πλατεία και του πήραν με απειλές το κινητό. Στο χωριό επικρατεί τρόμος και η αστυνομία, δυστυχώς, κάνει τα στραβά μάτια.

Αυτοί που μένουν εδώ, δεν είναι γυναικόπαιδα. Πολλοί είναι άντρες και μάλιστα φαίνονται ότι είναι επικίνδυνοι. Αν δε ληφθούν σοβαρά μέτρα από την πλευρά της Πολιτείας, φοβάμαι ότι θα φτάσουμε στο σημείο να βγουν τα όπλα. Φοβάμαι ότι άμεσα οι αντιδράσεις θα είναι πολύ μεγάλες και τρέμω στο ενδεχόμενο να σημειωθεί κάποιος φόνος ή βιασμός. Ήδη ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το βράδυ πεζές περιπολίες», αναφέρει ο Γιώργος Μακρίδης, εκπρόσωπος των κατοίκων του χωριού.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι κλέβουν προϊόντα από τα χωράφια μας και τους μπαχτσέδες. Το πρόβλημα είναι η εγκληματικότητα, η χρήση ναρκωτικών μπροστά στα μάτια των παιδιών μας και η προστυχιά. Τη 16χρονη κόρη μου προχθές κάποιος παρενόχλησε σεξουαλικά στο παζάρι με πολύ άσχημο τρόπο μπροστά στη μάνα της. Ένα μεσημέρι, στην παιδική χαρά κάποιοι πλακώθηκαν πολύ άσχημα στο ξύλο μεταξύ τους, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, τα οποία κοιτούσαν τρομοκρατημένα. Από τους περίπου 300 πρόσφυγες και μετανάστες της περιοχής μας, δυστυχώς, οι περίπου 200 είναι αποβράσματα. Από τη στιγμή που δεν έχουμε προστασία από κανέναν, σκεφτόμαστε ακόμα και να πάρουμε τα όπλα. Είμαστε κι εμείς προσφυγικής καταγωγής και πριν από 1,5 χρόνο τους δεχτήκαμε και τους φιλοξενούμε. Ωστόσο, το κακό ξεκίνησε από την περασμένη άνοιξη. Πολλοί δεν είναι πρόσφυγες, είναι κακοποιά στοιχεία», αναφέρει από την πλευρά του ο Νίκος Παναγιωτίδης, κάτοικος του χωριού.


21 σχόλια:

  1. Μάλισταα!

    Το λόγο έχει ο σύντροφος Γιαννούλης.
    Μα που πήγε ο σύντροφος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δεις που αν βιάσουν καμιά κοπέλα ο σύντροφος Γιαννούλης θα μας πει ότι η κοπέλα τον προκάλεσε τον "Αλή Μαχμούτ" επειδή πχ φορούσε μίνι και δεν σεβάστηκε το Ισλάμ.
      Α κι επίσης ρατσίστρια επειδή αντιστάθηκε.

      Διαγραφή
  2. Μια μερα κοντινη κατι θα γινει μεγαλο καπου...Τοτε..ο Θεος δεν σωζει τους ψευτες..κλεφτες..και αραχτους..της εξουσιας...
    Θαναι τσουναμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά φίλοι μου του Κιλκίς ούτε ο σύριζα ούτε η ΝΔ σας λογαριάζει !!!! Ακουμπήσετε στον Μητσοτάκη αλλά τελικά φάνηκε πατάτα !!!!
    Ξεκινήσατε εσείς με τις περιπολίες αλλά να με θυμηθείτε, αυτή η κίνησή σας θα γίνει σε όλα τα μέρη της χώρας μας !!!!
    Αν δεν ξυπνήσει η κυβέρνηση τότε σε λίγους μήνες η χώρα μας θα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eνα χωριό να το ξεκινήσει, σε χρόνο dt, θα γίνουν δεκάδες. Κι άντε μετά να στείλεις ΜΑΤ εναντίον τους. Για να ψάχνουν την ψήφο τους οι ανίκανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προβλημα ειναι να μην χρησιμοποιηθει οτι επεισοδιο αιματηρο σαν αφορμη να μας στειλουν το ΝΑΤΟ για καταστολη. Εκει να δεις γλεντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε όλες τις πόλεις και τα χωριά τα ίδια θα κάνουμε. Δεν θέλει το κράτος; ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο ακριβως το προβλημα συζητιεται εντονως σε πολλα χωρια αν κρινω απο το δικο μας και μαλιστα απο τους μονιμους κατοικους που δεν ξεπερνουν τους 150 κυριως ανω των 70.Μαλιστα μια γιαγια 82 ετων που μενει μονη σε ολο το τετραγωνο προβληματιζεται πως θα μαθει το χειρισμο της καραμπινας του γιου της ωστε να αποφυγει τον εξευτελισμο τωρα στα γεραματα.
    Η αυτοδικια πλησιαζει γο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΌΣΟ ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΛΎΚΟΥΣ...
    Κάποτε με τον 16βάλβιδο του χέρφιλντ οι πράσινοι ραγιαδοψηφοφόροι είχαν τη δικαιολογία ότι δε κατάλαβαν το σιδερένιο τους ηγέτη τί εννοούσε με το "mea culpa"...
    Σήμερσ οι ΝεόΔουλοι ραγιάδες ως μωραί παρθένες κατόπιν εορτής μας λένε μία απ τα ίδια τάχα δε κατάλαβαν τί εννοούσε ο κούλις με το προεκλογικό "θα πατάξουμε το νατιβισμό"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εργα και ημέρες
    Νέας Σοροκρατίας...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οτι κατι θα γινει φοβερο ..ειναι μαθηματικα βεβαιο.Δεν ελεγχονται οι βαρβαροι αγραμματοι. Ειναι θεμα λιγου χρονου και κρισιμης μαζας τους. Αυτη τωρα διαβαινει το οριο θραυσης.Αυξανει ραγδαια. Οι εξουσιαστες πονηροι περνανε τις τελευταιες μερες τους στα φαγοποτια.Νομιζαν οτι ολα θα γινουν νορμαλ και γραμμικα..υπο ελεγχο δικο τους σαν ναναι μια ιδια δουλεια με το κλεψιμο που εκαναν 50 χρονια και τα ψεμματα που πιαναν επειδη λαδωναν μεριδα ικανη του αφελους κοσμου.Αλλα εδω δεν ειναι ετσι γιατι τωρα εφτασε το κολπο τους να αγκιζει την ιδια την ζωη.Και οι βαρβαροι δεν ειναι χαιβανια σαν εμας. Ξερουν τι θελουν. Θελουν την χωρα μας..να την φανε στα ανατολιτικα ..μπουζουκια . Να την σκισουν.
    Ειναι θεμα λιγων λεπτων η μη γραμμικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Αθηνα μπηκαν εκατομμυρια και οι Αθηναιοι κανουν την παλαβη. Παλι η επαρχια θα αντιδρασει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλές οι καραμπίνες αλλά αυτά αυτές από μόνες τους είναι μόνο για αποτροπή και για "ψιλοπράγματα" όπως ο κυνηγός στον Έβρο που τον περικύκλωσαν 20 λάθρο με άγριες διαθέσεις και μετά σκορπίσανε.

    http://didymoteicho.net/eidiseis/nea-tou-evrou/item/16774-evros-kynigos-anaferei-vrethika-perikyklomenos-apo-15-atoma-me-paloykia-kai-tsekoyri

    Καλό να έχεις με άδεια κυνηγετικό όπλο και ικανοποιητικό αριθμό πυρομαχικών, να μην σκοτώνεις ούτε ζώα και να είσαι ένας απλός φιλήσυχος άνθρωπος που απλά θες να έχεις ένα όπλο στο σπίτι.
    Αν όμως γίνει κάτι μεγάλο και βγούνε χιλιάδες απ 'αυτούς με διάφορα αυτοσχέδια (και μη) όπλα θα χρειάζονται κι άλλα πιο δραστικά μέτρα μέχρι να έρθει αστυνομική βοήθεια στην τοπική αστυνομική δύναμη (που θα την έχουν εξουδετερώσει ή θα είναι οχυρωμένη στο τμήμα) ή και μονάδες του στρατού. Θα πρέπει να είμαστε(εκ των πραγμάτων) σε θέση να κάνουμε κανονικό πόλεμο, με καλά οργανωμένες ζώνες πυρός και να είμαστε αποτελεσματικοί κι επικίνδυνοι σε όσους μας επιτεθούν σε ένα τέτοιο ακραίο σενάριο. Μόνο με φυσίγγια και μια καραμπίνα αυτά δεν γίνονται.

    Γι' αυτό το λόγο και ειδικά όσοι είστε σε αγροτικές περιοχές προμηθευτείτε τα παρακάτω:

    1) Δυο 25 κιλα λίπασμα νιτρικής αμμωνίας. Πρέπει να τα έχετε για τη λίπανση των χωραφιών σας. Επίσης μερικά άδεια πλαστικά μπετόνια για το πότισμα.
    2) 2 γκαζάκια διαφορετικών μεγεθών το καθένα για 2 διαφορετικού μεγέθους καμινέτα στην κουζίνα. Για οικονομία στο ψιλομαγείρεμα του σπιτιού.
    3) Μια μεγάλη φιάλη υγραερίου για την κουζίνα για το κανονικό μαγείρεμα της νοικοκυράς.
    4) Μια εφεδρική φιάλη υγραερίου (στην αποθήκη) για την κουζίνα. Μη τελειώσει η φιάλη και γκρινιάζει η νοικοκυρά του σπιτιού. Αγοράστε κι έχετε επίσης στην κουζίνα μια καλή συλλογή 4-5 καλά ακονισμένων και διαφορετικών μεγεθών κουζινομάχαιρων σε μια όμορφη θήκη.Η νοικοκυρά θα το εκτιμήσει διότι θα τη βοηθήσει στο μαγείρεμα.
    5) Φροντίστε να έχετε στην αποθήκη του σπιτιού σας μεταξύ των διαφόρων αγροτικών εργαλείων (και εργαλείων για τα μαστορέματα στο σπίτι) και καρφιά διαφόρων μεγεθών, 2 δικράνια για το χωράφι και τον κήπο, 2 τσεκούρια για τα ξύλα, 2 καλά πριόνια για τα ξύλα και τα μαστορέματα, μερικά κατσαβίδια και 1-2 απλά σφυριά, και μια βαριά.
    6) Στην αποθήκη να έχετε λίγα μέτρα σύρμα, και να αγοράσετε και μερικά πλέγματα περίφραξης και πασσάλους για να μην τρέχετε στο κατάστημα όταν θα αποφασίσετε να περιφράξετε το χωράφι σας ή να επιδιορθώσετε την περίφραξη του κήπου.
    7) Μην ξεχάσετε και συρματόπλεγμα λεπιδοφόρο κονσερτίνα τύπου ΝΑΤΟ 150 μ. Μην τρέχετε να το προμηθευτείτε όταν θα χρειαστεί για το κοτέτσι ή μαντρί για προστασία από τα άγρια ζώα.
    8) Επίσης, επειδή πρέπει να είμαστε νοικοκύρηδες σε όλα και η καθαριότητα του σπιτιού είναι από τα βασικά, να έχετε πάντα στο σπίτι και δυο 5λιτρα χλωρίνη για την καθαριότητα.
    9) Τις μπύρες από το σούπερ μάρκετ να τις αγοράζετε τις μισές σε συσκευασία κουτάκι και τις άλλες μισές μπουκάλι. Να αγοράζετε επίσης ρετσίνες και κάνα κρασάκι. Τα αναψυκτικά τα μισά σε κουτάκια τα άλλα μισά σε πλαστικά μπουκάλια.Μην τα πετάτε. Φροντίστε να τα μαζεύετε σε μεγάλες σακούλες του σπιτιού για ανακύκλωση. Και μην πετάτε όλες τις σακούλες μαζί στην ανακύκλωση.Αγαπήστε τον πλανήτη.
    10) Προμηθευτείτε 3 μεταλλικές αμπάρες ασφαλείας για την πόρτα(να ναι ασφαλείας ή τουλάχιστον στη χειρότερη γερή κάπως η πόρτα) του σπιτιού για τοποθέτηση τους από μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11) Ενισχύστε τα χαμηλά παράθυρα με καλής ποιότητας κάγκελα που το κόψιμο τους να θέλει πολύ χρόνο.
    12) Αγοράστε 4 πυροσβεστήρες(κόστος περίπου 100 ευρώ) 6Kg και έναν 12Kg (περίπου 50 ευρώ).
    13) Μάσκες προστασίας ολοκληρου προσώπου (κόστος περίπου 50 ευρώ) με διπλό φίλτρο που να δέχεται φίλτρα διαφορετικών επιπέδων προστασίας. Μάσκες όσες τα μέλη της οικογένειας. Φίλτρα προστασίας ψεκασμών-ραντισμάτων, φίλτρα προστασίας για μονοξείδιο άνθρακα, φίλτρα προστασίας απο νιτρώδη αέρια και ατμούς, φίλτρα προστασίας για σωματιδία και σταγονίδια υψηλής τοξικότητας.
    Κάποια φίλτρα για τις μάσκες, είναι πολλαπλής προστασίας οπότε καλύτερα αυτά για να είστε καλυμμένοι από περισσότερες απειλές.
    14) Σακίδια 30 λίτρων. Όσα τα μέλη της οικογένειας. Το κάθε ένα με ένα φακό, μια σφυρίχτρα,μια πυξίδα, έναν χάρτη της περιφέρειας που κατοικείτε και ένα χάρτη του χωριού/κωμόπολης/πόλης και δυο απλά στιλό bic (το πιο βασικό απ'όλα όσο κι αν ακουστεί τρελό σε κάποιους, πριν ξεκινήσετε το ένα bic στη τσέπη του καθενός),δυο εσώρουχα, ένα εφεδρικό παντελόνι, μία εφεδρική μπλούζα και δύο μπουκάλια νερό 500ml το καθένα. Έτοιμα τα σακίδια.Όχι εκείνη την ώρα να τα φτιάχνετε. Τα νερά κάθε τέλος του μήνα αλλαγή.
    15) Ένα 40λιτρο "οικογενειακό" σακίδιο με βασικά φάρμακα, γάζες και επιδέσμους.
    16) Αγοράστε ένα σετ ασύρματων καμερών για τους χώρους του οικοπέδου και συνδέστε με την μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού του σπιτιού.
    17) Αγοράστε ένα σετ γουοκι τοκι
    18) Όσοι έχετε και λέβητα πετρελαίου και ασχέτως αν δεν τον χρησιμοποιείτε αρκετά(ή και καθόλου) και τη βγάζετε μόνο με κουβέρτες, τζάκι και καμιά σόμπα (κρίση ακόμα, αφήστε που λέει ο Κυριάκος για "κανονικότητα") προσπαθήστε να τον γεμίσετε όσο μπορείτε και σας επιτρέψουν τα οικονομικά σας, για να μπορείτε(μισός τόνος πετρέλαιο θέρμανσης φτάνει αλλά και ένας τόνος καταπληκτικά) να...ζεστάνετε καλά τυχόν φιλοξενούμενους αν σας έρθουν.
    19) Βγάλτε άδειες κυνηγετικών όπλων ακόμα και για τις (ενήλικες) γυναίκες του σπιτιού.
    20) Να έχετε καμιά 30αρια άδεια σακιά.
    21) Ότι φυτοφάρμακα έχετε, μην τα πετάτε όπου να ναι κι οργανώστε τα όμορφα σε μια γωνιά της αποθήκης ανά κατηγορία...εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα.
    22) Δύο ισχυρούς φακούς-προβολείς.

    Τέλος, όσοι έχετε κήπο και αυλή, κάντε ένα σχέδιο αρχιτεκτονικής τοπίου και ετοιμάστε στα διάφορα σημεία του σχεδίου, λάκκους βάθους 30,80,120,160 και 200 εκατοστών και σκεπάστε τους πρόχειρα με πράσινο ή καφέ χαρτόνι ή με δίχτυ σκίασης(κι αυτό φτηνό είναι) με λίγα φύλλα από πάνω.Για να κρατιούνται στη θέση τους τα καλύμματα χρησιμοποιήστε μερικές πέτρες. Για να μην χρειαστεί να σκάβετε όταν θα φυτέψετε τα δενδρύλια, τις τριανταφυλλιές και τα λουλούδια εποχής.Θα έχετε έτοιμο το σχέδιο φύτευσης, έτοιμα τα σημεία φύτευσης οπότε όλα θα γίνουν γρήγορα και θα ετοιμαστεί ο κήπος γρήγορα. Μεταξύ των λάκκων κάντε και μικρά αυλάκια βάθους λίγων εκατοστών για το πότισμα.

    Τέλος όβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να διευκρινισουμε το θεμα καταλληλοτητας των κυνηγετικων και επειδη χρησιμοποιουνται αποκλειστικα δε συχρονες Αστυνομικες δυναμεις(πχ ΗΠΑ κλπ) και ολες τις ειδικες δυναμεις εντος κατοκοιμενου τοπου εναι οι πλεον καταλληλες και οι φτηνες καραμπινες χραπα-χρουπα κατα το κοινως λεγομενο με πριπου300-400€.
    Την καταλληλοτητα αυτη την καθοριζει η πληθωρα τυπου φυσιγγιων που χρησιμοποιουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ

      Σε γενικό ξεσηκωμό των λάθρο, οι επαναληπτικές καραμπίνες από μόνες τους δεν είναι λύση αλλά κομμάτι της λύσης.
      Αν σου έρχονται προς το χωριό σου περίπου 100 - 1.000 φανατισμένοι λάθρο ουρλιάζοντας "Αλλάχου Άκμπαρ" και κρατώντας τσεκούρια, καδρόνια, λοστούς, μαχαίρια, οδηγώντας μέχρι και κλεμμένα πολιτικά και αστυνομικά οχήματα ή κρατώντας και πιστόλια ή και τίποτα υποπολυβόλα των νεκρών αστυνομικών του μικρού τοπικού επαρχιακού αστυνομικού τμήματος τότε χρειάζονται δραστικά μέτρα χωρίς κανένα έλεος.
      Μέχρι να έρθουν ειδικές ομάδες ΟΠΚΕ και μονάδες του ΕΣ, θα ζήσεις-ζήσουμε εικόνες Αφρικανικού κράτους σε κατάρρευση σε τέτοια περίπτωση. Και ας πει κανένας "υπερβολές". Μοναδικό τους όπλο ο χαρακτηρισμός. Τίποτα άλλο.
      Υπερβολές λέγανε και γι' άλλα και προχωράμε όλο και χειρότερα.

      Δεν θα είναι περίπτωση 15 λάθρο με ξύλα εναντίον ενός κυνηγού με καραμπίνα όπως στο Διδυμότειχο. Θα είναι χειρότερα.

      Χρειάζεται λοιπόν απολύτως νόμιμη αθόρυβη προετοιμασία χωρίς να κάνουμε κάτι παράνομο και να κοιτάμε τις καθημερινές δουλειές μας ως φιλήσυχοι πολίτες.Οι πιο ήσυχοι είναι και οι πιο επικίνδυνοι ή αλλιώς "Να φοβάσαι την οργή του υπομονετικού ανθρώπου".

      Αν απαιτηθεί κι έχουμε στο μέλλον τέτοια ακραία σενάρια, μέσα σε λίγα λεπτά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για ΠΟΛΕΜΟ. Χωρίς κανένα έλεος.Σε τέτοιες καταστάσεις(που μακάρι να μην τις έχουμε στην Ελλάδα) επιβιώνει ο πιο ψύχραιμος και αποφασιστικός. Θα είναι σκηνές Αφρικανικού κράτους σε κατάρρευση.

      Πρέπει να είμαστε σε θέση γρήγορα μέσα σε 30 λεπτά στη χειρότερη, να έχουμε έτοιμες τις ζώνες θανάτου στις οποίες εκτός από καραμπίνες θα χρειάζονται κι άλλα εκρηκτικά, εμπρηστικά και χημικά λουλούδια για υποδοχή πολλών ατόμων. Να μπορείς να αντιμετωπίσεις και έφοδο 500 ατόμων σε ένα οικόπεδο κι ας είστε μόνο 1-3 οικογένειες και όχι πάνω από 10 άντρες συνολικά. Οι δύσκολες καταστάσεις απαιτούν ανορθόδοξες λύσεις.
      Και γι' αυτά θα πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί και να έχουμε σχεδιάσει (λεπτομερώς και με εφεδρικά σχέδια) από πριν με ακρίβεια και να εφαρμοστούν ψύχραιμα, γρήγορα κι αποφασιστικά αυτά που έχουμε σχεδιάσει, την ώρα που θα απαιτηθεί.
      Ο καθένας/καθεμία μέσα στην οικογένεια ή το σόι ή τις φιλικές οικογένειες, να ξέρει τι πρέπει να κάνει, να ξέρει ποιον ρόλο έχει αναλάβει από πριν, ανάλογα με τις γνώσεις,ικανότητες, εμπειρίες και ψυχολογικό προφίλ του/της.

      Το πιο δύσκολο κομμάτι σε τέτοιες καταστάσεις είναι το ψυχολογικό. Ούτε το οικονομικό, ούτε τίποτα άλλο.

      ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ λέγαμε στο ΣΕΜ. Οικονομία στο χρόνο σου.

      ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΜ' ΕΡΓΟΝ στο μηχανικό. ''Μαζί με το λόγο και το έργο'', δηλαδή αμέσως μόλις λαμβάνεται μία απόφαση, αμέσως και να εκτελείται.

      ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ στους καταδρομείς. Αυτός που τολμάει νικά ή κι αν το μεταφράσουμε πιο ελεύθερα: Η τόλμη είναι ο βασικότερος παράγοντας για τη νίκη.

      Αυτή η τριάδα ΣΕΜ-ΜΧ-ΚΔ (προπαρασκευή αλλά και συνεχής εφοδιασμός την ώρα της εμπλοκής, προετοιμασία εδάφους, ανορθόδοξος τρόπος σκέψης και τόλμη) είναι οι πρώτοι που πάνε στο πεδίο της μάχης σε έναν πόλεμο και οι τελευταίοι στην απαγκίστρωση.

      Διαγραφή
  15. Σάββα την αναδημοσίευση της συγκεκριμένης πληροφορίας την δέχομαι μόνο ως μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση και μέχρι εκεί. Ως στρατιωτικός γνωρίζεις καλύτερα από μένα τι σημαίνει ανεξέλεγκτες οπλισμένες ομάδες πολιτών και δεν μιλάω μόνο για το σύνταγμα τους νόμους την δημόσια ασφάλεια (τα ντουφέκια γυρνάνε εύκολα ΚΑΙ εναντίον Ελλήνων) αλλά κυρίως την ευκαιρία για να στήσουν προβοκάτσιες οι απέναντι... Και ο νοώον νοείτω. Και δυο λόγια για τους αντάρτες του πληκτρολογίου. Ώπα μάγκες δεν κατέρρευσε κανένα μέτωπο ούτε έχουμε κενό εξουσίας, το λαθρομεταναστευτικό είναι φοβερά δύσκολο θέμα δεν λύνεται αύριο το πρωί, μιλάμε για ασύμμετρη απειλή... Αφήστε την συνωμοσιολογία και τους Σωρους απέξω, τα πληρώσαμε ήδη αρκετά όλα αυτά, και φωνάξτε πιέστε την κυβέρνηση να κινηθεί και να εφαρμόσει τάχιστα τα μετρά που ψήφισε πρόσφατα, για ΚΛΕΙΣΤΑ κέντρα, γρήγορες διαδικασίες ασύλου, απελάσεις, καλύτερη φύλαξη συνόρων με προσλήψεις συνοριοφυλάκων, εθνοφυλακή, νέα σκάφη λιμενικού, έλεγχο ΜΚΟ και ότι άλλο χρειαστεί ανάλογα με τις εξελίξεις. Το ξέρουν ότι το λαθρομεταναστευτικό θα τους τινάξει στον αέρα όσο και καλά να τα πάνε στους άλλους τομείς, για αυτό πιέστε τους... Και να εύχεστε να πετύχει το αποτρεπτικό αυτό σχέδιο γιατί αν αποτύχει και τα πράγματα φτάσουν στα Άκρα, κακά τα ψέματα έχουμε ΜΙΑ και μόνο εναλλακτική. ΕΠΙΘΕΣΗ και ολοκληρωτικό ΠΟΛΕΜΟ με την Τουρκία σε όλα τα μέτωπα ΑΙΓΑΙΟ και ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μη σκισεις κανα καλσον εσυ ρεεεεε.......Real Politique! "Αφηστε τον Σορος" λεει ο απιθανος "Γιατι τον πληρωσαμε στο παρελθον"! ΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ....ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;!!! ΔΗΛΑΔΗ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ "ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ";!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;!!! ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ...ΕΕΕΕ;! ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ! ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ, ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ, ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ! ΟΟΟΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!.....Α! Και που 'σαι;....Αστ' αυτα περι εφαρμογης των μετρων που λες εσυ! Εμας αυτα δεν μας ακουμπανε! Ουτε κλειστα κεντρα (...απ' τα οποια μπορουν να ξεφυγουν ανα πασα στιγμη, ή και να προκαλεσουν επεισοδεια κι εξεγερσεις εκει μεσα).....διαδικασιες ασυλου, και δεν συμμαζευεται! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ! ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΛΕΧΡΗΤΕΣ ΜΕΣ' ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΟΠΛΑ...ΕΙΔΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ....ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ 'ΣΥ ΕΔΩ ΚΟΡΟΪΔΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  16. Εγω φοβαμαι οτι αν γενικευθει αυτο με τις καραμπινες των ψευτο παληκαραδων ,και ακομα χειροτερα αν θα γινει καποιο επεισοδιο με κυνηγετικα οπλα ,θα μας τις παρουν οπως τις πηραν καποτε το 40 αν θυμαμαι καλα Μην ξεχνατε οι κυβερνησεις και το κρατος ειναι κατα των Ελληνων Και τοτε δεν θα μπορουμε να παμε ουτε στο σκοπευτηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ζουρνας βαράει.
    Χορευτε ποντίκια.
    Και αν κάνετε πως αντιστεκεστε θα επέμβουν οι φίλοι σας να σας συμμορφωσουν...
    Κανείς σας δεν έχει τα κότσια να ξεκοιλιασει άνθρωπο ...
    Οι λαθροπιθηκοι όμως μπορούν γιατί δεν έχουν να χάσουν κάτι.
    Νεοραγιαδες όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.