10/8/10

Το Ισραήλ κατηγορεί η Χεσμπολάχ για τη δολοφονία Χαρίρι


Η λιβανική σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ παρουσίασε εικόνες που πιθανολογεί ότι ελήφθησαν από ισραηλινό αναγνωριστικό αεροσκάφος από το σημείο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού του Λιβάνου Ραφίκ Χαρίρι και πριν την επίθεση, ενώ τονίζει πως δεν διαθέτει «αδιάψευστες αποδείξεις» που να ενοχοποιούν το Ισραήλ.

Οι εικόνες παρουσιάσθηκαν στη διάρκεια βιντεοδιάσκεψης του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα με δημοσιογράφους και πολιτικούς που είχαν προσκληθεί στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης στα νότια της Βηρυττού.

Ο σεΐχης Νασράλα τόνισε πως οι φωτογραφίες ελήφθησαν από αναγνωριστικό αεροσκάφος ΜΚ και «υπεκλάπησαν» από την οργάνωσή του.

«Οσάκις λαμβάνουν αυτού του είδους τις εικόνες, γενικά είναι η προεισαγωγή για την εκτέλεση μίας επιχείρησης», τόνισε.

Οι εικόνες παρουσιάζουν δρόμους κοντά στο Κοινοβούλιο στο κέντρο της Βηρυττού, την κατοικία του Χαρίρι, καθώς και της παραλιακής αρτηρίας κοντά στην οποία δολοφονήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός το 2005. Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν χρονολογία, ούτε φέρουν σαφή ισραηλινά διακριτικά.

Ο Νασράλα τόνισε πως δεν διαθέτει «αδιάψευστες αποδείξεις» για την εμπλόκή του Ισραήλ στη δολοφονία, όμως τα «δεδομένα» αυτά μπορούν να συνεισφέρουν στην διαλεύκανση της δολοφονίας.

Στις 3 Αυγούστου ο Νασράλα κατηγόρησε ανοικτά το Ισραήλ για τη δολοφονία του Χαρίρι, υποσχόμενος να αποκαλύψει «στοιχεία» που τεκμαίρουν την ενοχή του.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

13 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά κόψατε τα σχόλια του Όμαδεον και ορισμένων άλλων; Γιατί;
    Απ ότι ξέρω οι άνθρωποι ήταν αντίβαρο στην προπαγάνδα και στις ύβρεις αρκετών ανθελλήνων θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιους ανθέλληνες βλέπεις εδώ;

    Ο OMADEON έχει ιστολόγιο, όπου μπορείς να διαβάσεις τα σχόλιά του, αν σου έλειψαν.

    Σταμάτα να προβοκάρεις και να δημιουργείς εντάσεις εδώ μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμοι κύριοι,
    αν και διαβάζω κατά καιρούς το μπλογκ ΔΕΝ ΕΧΩ σχολιάσει εδώ.
    Τα μόνα μου (αυθεντικά) σχόλια ήταν για να ειδοποιήσω τον ιστολόγο ότι... κάποιος με πλαστοπροσωπεί, γραφοντας σχόλια εδώ και καιρό με την υπογραφή "Omadeon" χωρις να το ξέρω (αρχικά).

    Τώρα... ΑΝ ο ιστολόγος ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου να σταματήσει αυτό το φαινόμενο (που μυρίζει και... προβοκάτσια) τον ευχαριστώ εκ καρδίας και εύχομαι καλό και ειρηνικο καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοώ του Όμαδεον από Ανατολική Ιερουσαλήμ ο οποίος σχολίαζε συχνά και τακτικά εδώ ξεμπροστιάζοντας την φιλοϊσραηλινή προπαγάνδα και τα ψέματα μερικών.
    Εσείς ποιά κυρία η ποιός κύριος είστε που προμηθοποιηθήκατε να απαντήσετε στην ερώτηση μου και συνάμα να με βρίσετε για προβοκάρισμα;
    Γιατί έκανα μιά ερώτηση.



    Samuel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Samuel"

    >Εννοώ του...<

    2:48 μ.μ. γράφεις ως ανώνυμος.

    >να με βρίσετε για προβοκάρισμα<

    1:13 π.μ. γίνεσαι ρόμπα, διότι ομολογείς με αυτό το "με" ποιος είσαι.

    "Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά ποτέ όλους για πάντα" (Αβραάμ Λίνκολν).

    Άφησε το ιστολόγιο να "ηρεμήσει". Αν δεν μπορείς να κάνεις διάλογο πολιτισμένο και σου λείπει το υβρεολόγιο, τράβα σε καμιά αλάνα.

    Αν βλέπεις ανθέλληνες ή ... προβοκάτορες (συναδέλφους σου δηλαδή, αφού τώρα βλέπουμε όλοι ποιος είσαι), κατάγγειλέ τους πολιτισμένα, αιτιολογώντας την καταγγελία.

    Αν όμως νομίζεις ότι είναι προβοκατόρικο και ανθελληνικό ό,τι δεν συμφωνεί μαζί σου, πρέπει να γυρέψεις άλλη στέγη. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ OMADEON 11 Αυγούστου 2010 12:35 π.μ.
    Εσύ πήγαινε στην εβραίϊκια χάβρα που ανήκεις.
    Μας είσαι τελείως αδιάφορη λεβέντησα.
    Ο Όμαδεον για τον οποίο αναφερόμεθα ζει στην Ανατολική Ιερουσαλήμ της σκλαβωμένης από εβραίους γενοκτόνους Παλαιστίνης όπως μας υπενθύμιζε πάντα με την υπογραφή του.
    Δυο διαφορετικά πρόσωπα δηλαδή.
    Αλλά βλέπεις η αλήθεια είναι πικρή και ενοχλεί πάντα τους εβραίους και τους κολαούζους τους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να την καπακώσουν.



    Samuel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Samuel
    Εγώ αναφέρθηκα στον ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ "Ομαδεον", ο οποίος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υιοθέτησε αυτό το ψευδώνυμο τυχαία. ΔΕΝ αναφέρθηκα σε εσάς καθόλου, και δεν καταλαβαίνω ΠΩΣ θεωρείτε ότι σας "έβρισα" (μήπως... είστε εκείνος?)

    Η λέξη "Ομαδεόν" ή "Omadeon" δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Την εφεύρα σαν ψευδώνυμο το 1999 και ΟΛΕΣ οι εμφανίσεις της στο διαδίκτυο (πλην των σχολίων αυτού του ατόμου) αναφέρονται 100% σε μένα. ΔΕΝ είναι δυνατόν να μη το ήξερε και ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ (την οποία ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ποτέ).

    ΕΥΤΥΧΩΣ που ξεκαθάρισα ότι το μπλογκ μου και εγώ ο ίδιος ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (όπως λανθασμένα ειπώθηκε) με τον ψευδεπίγραφο Ομαντεόν που σχολίαζε τακτικά εδώ. Το μπλογκ που δόθηκε στο δεύτερο σχόλιο είναι δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υ.Γ.2
    Ααααχ ΣΥΓΝΩΜΗ κ. Samuel
    ΕΞΕΛΑΒΑ το σχόλιό σας σαν απάντηση σε... εμένα τον ίδιο!!!

    Εγώ... απλώς διόρθωσα τη λανθασμένη εντύπωση που διέσπειρε ο ΑΛΛΟΣ (ότι -δήθεν- ο σχολιαστής "omadeon" έχει το... δικό μου μπλογκ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ΟMADEON

    >Μας είσαι τελείως αδιάφορη λεβέντησα.< (Samuel, 12:49 μ.μ.)


    Tι είναι αυτά τα καινούρια, φίλε; Τώρα στα γεράματα το γύρισες στον ... καλαματιανό; :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον ιστολόγο
    _________________

    1) ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ψάξετε στο διαδίκτυο, ή οπουδήποτε αλλού, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ τη λέξη "OMADEON" (εκτός από to δικό μου ψευδώνυμο).
    2) Οταν ξεκίνησα μάλιστα, με αυτό το ψευδώνυμο, το ΕΠΕΛΕΞΑ ακριβώς διότι διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε πουθενά, δεν αποτελεί όνομα ή επίθετο σε ΚΑΜΜΙΑ γλώσσα, κ.ο.κ.
    (ήθελα κάτι μοναδικό και αναγνωρίσιμο)
    3) Από το [1] και [2] αγαπητέ ιστολόγε, προκύπτει αμείλικτο το γεγονός ότι ο ΔΗΘΕΝ "Omadeon" που σχολίαζε εδώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Εβραίος, ΟΥΤΕ Παλαιστίνιος, και ότι ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ συμβαίνει, με την ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ μανία του να σχολιάζει πλαστοπροσωπώντας εμένα.

    Τέλος η υβριστική μανία του Samuel (που μάλλον είναι ο ΙΔΙΟΣ ο πλαστογράφος) πρέπει να προβληματίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για σταθητε ρε λεβεντες και λεβεντησες. Πολυ κουβεντα γινεται για μενα, χωρις εμενα.
    1) Προς "ιστολόγο" OMADEON:
    Μου οφειλεις ενα μεγαλο ευχαριστω που τουλαχιστον σ΄αυτο το ιστολογιο η "συνωνυμια" μας σ΄εβγαλε απ' την ναφθαλινη. Οπως σου τονισε και καποιος αλλος σχολιαστης πριν, φτουρας περισσοτερο να εμφανιζεσαι σε εβραιοσελιδες απ' οτι σε σελιδες εθνικου περιεχομενου οπως η παρουσα.
    Τωρα κοπανατη και σταματα το ψαρεμα μπας και ψησης κανα λαμογιο να επισκεφθη τις ανοησιες σου. Εγω υπογραφω:
    Omadeon απο την Ανατολικη Ιερουσαλημ της κατεχομενης απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινης.
    (Μαλλον αυτο το τελευταιο δεν χωνευετε). Σκασιλα μου αυτη ειναι η αληθεια.
    Αν δε σου γουσταρει τη βολτα σου η κανε μου μυνηση οτι "σου 'κλεψα" το ψευδωνυμο. Παρε και καμια δεκαρια εβραιους μαζι σου για πολιτικη αγωγη.
    Τελεια και παυλα με σενα. Αρκετα.

    2) Προς εβραιον σαγιαν, Κοεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Chriiiisto/Αληθινο-Δημοκριτο και λοιπη αμαξοστοιχια των σαγιανιμ Αθηνων-Θεσσαλονικης, επιστολη.
    Η ελεεινη προπαγανδα σου/σας εναντιον της πατριδας μου της Ελλαδος και υπερ της ισραελοχαβουζας σας, διοτι περι χαβουζας προκειται, θα
    αντιμετωπιζεται απο μενα και αλλους Ελληνες πατριωτες χωρις οικτο. Θα αποκαλυπτω τα ψεμματα σας και την καταπτυστη προπαγανδα σας με απαντησεις καταπελτη ωστε να μην ξερετε που να κρυφτητε και στη συνεχεια θα σας εξαναγκαζω να κανετε αυτο που ξερετε να κανετε καλυτερα. Να βριζετε και να βωμολοχειτε. Τοση η απογνωση σας ωστε βριζετε ακομα και συγγενικα προσωπα σχολιαστων. Ουδεμια εκπληξις εδω για συμπεριφορα εβραιων. Αν και η ωρα της "Δικαιοσυνης" πλησιαζει που θα λεγε και ο επιληπτικος σαγιαν του "εξωτερικου".

    3) Προς διαχειριστη:
    Αν δεν μου δινεις το δικαιωμα να τους απαντησω οπως πρεπει, τοτε μην αναρτης καθολου τα εμμεσματα και τις λασπες που εκτοξευουν ενατιον μου μεσω των "σχολιων" τους.

    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά ποτέ όλους για πάντα" (Αβραάμ Λίνκολν).

    Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια;
    Κύριε Αβράμη Λινκονξυλάκη η πως αλλιώς τέλος πάντων σε λένε;



    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γραφει ο Πλαστογραφος "ομαντεον":

    >>Για σταθητε ρε λεβεντες και λεβεντησες. Πολυ κουβεντα γινεται για μενα, χωρις εμενα.
    1) Προς "ιστολόγο" OMADEON:
    Μου οφειλεις ενα μεγαλο ευχαριστω που τουλαχιστον σ΄αυτο το ιστολογιο η "συνωνυμια" μας σ΄εβγαλε απ' την ναφθαλινη. ...<<

    Ως συνηθως σοβαρολογεις, "λεβεντη"...!

    >>2) Προς εβραιον σαγιαν, Κοεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Chriiiisto/Αληθινο-Δημοκριτο και λοιπη αμαξοστοιχια των σαγιανιμ Αθηνων-Θεσσαλονικης, επιστολη. ...<<

    Και γνωριζεσαι για την παρανοια σου περι "σαγιανιμ", "τερμιναλιακα πρεζονια", "ομοφυλλοφιλους", "τραβεστη", "βουδιστες" κτλ, οσο και για τα "Βαγονια" Αρλουμπες!
    Σωστα, Τσαρλατανε;

    >>3) Προς διαχειριστη:
    Αν δεν μου δινεις το δικαιωμα να τους απαντησω οπως πρεπει, τοτε μην αναρτης καθολου τα εμμεσματα και τις λασπες που εκτοξευουν ενατιον μου μεσω των "σχολιων" τους.<<

    Δεν διαμαρτυρεσαι στα σοβαρα επειδη προβαλεις την Ηλιθιοτητα σου, ετσι δεν ειναι, Ομαντεοναρα;

    Και για να μην ξεχνιεσαι, δες και αυτο:
    - Ianus, "A refined test for Turkish IQ"
    Reader comment on item: Turkey in Cyprus vs. Israel in Gaza
    in response to reader comment: Cyprus test for anyone
    http://www.danielpipes.org/comments/176381

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.