3/8/10

Θερμό επεισόδιο με πέντε νεκρούς στα σύνορα Λιβάνου - Ισραήλ

Ιερουσαλήμ, Ισραήλ.Τρεις Λιβανέζοι στρατιώτες και ένας δημοσιογράφος σκοτώθηκαν το πρωί της Τρίτης κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με Ισραηλινούς στρατιώτες στη μεθόριο Λιβάνου - Ισραήλ. Νεκρός έπεσε και ένας Ισραηλινός αξιωματικός.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν Ισραηλινοί στρατιώτες επιχείρησαν να κόψουν ένα δένδρο στο λιβανικό έδαφος. «Ο λιβανικός στρατός έριξε προειδοποιητικά πυρά εναντίον τους και αυτοί απάντησαν στα πυρά. Ένα σπίτι στο Ααντεσέ επλήγη από οβίδα που εκτοξεύθηκε από ισραηλινό άρμα μάχης» δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας του Λιβάνου.

Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ Πάνος Χαρίτος στο μπλογκ του, το υπουργείο Άμυνας του Λιβάνου αναφέρει ότι ίλη τεθωρακισμένων του Ισραήλ πέρασε τα σύνορα γύρω στις 12 το μεσημέρι και πλησίασαν στο Ααντάσι.

Εκεί άρχισαν να καταστρέφουν δέντρα και να ισοπεδώνουν το έδαφος πριν απαντήσουν με προειδοποιητικά πυρά στον αέρα στρατιώτες από παρακείμενο λιβανέζικο φυλάκιο. Οι ισραηλινοί ανταπέδωσαν: σκοτώθηκαν οι Λιβανέζοι στρατιώτες και ένας δημοσιογράφος στο χωριό από τα πυρά των τεθωρακισμένων.

Στην Ιερουσαλήμ, πηγές των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες για ανταλλαγή πυρών στα σύνορα με το Λίβανο και ανέφεραν ότι μέλη της μονάδας μηχανικού του ισραηλινού στρατού δέχθηκαν πυρά από Λιβανέζους στρατιώτες, ενώ εργάζονταν κατά μήκος των συνόρων και ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες ανταπέδωσαν τα πυρά.

Οι περιγραφές του περιστατικού από την ισραηλινή πλευρά όμως διαφέρουν: «Επρόκειτο για σχεδιασμένη ενέδρα με ομάδα ακροβολιστών, που πυροβόλησαν (Ισραηλινούς) αξιωματικούς που βρίσκονταν δίπλα σε θέση επί ισραηλινού εδάφους» ανέφερε ο στρατηγός Γκαντί Άιζενκοτ, επικεφαλής της Βόρειας Διοίκησης του ισραηλινού στρατού.

Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ που σταθμεύει στον Λίβανο απηύθυνε έκκληση για την επίδειξη της «μέγιστης δυνατής αυτοσυγκράτησης».

Για συνέπειες προειδοποιεί το Ισραήλ
Μετά το περιστατικό, το πιο σοβαρό μετά την εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο το καλοκαίρι του 2006, το Ισραήλ προειδοποίησε το Λίβανο για «συνέπειες» στην περίπτωση που υπάρξουν νέες συγκρούσεις κατά μήκος των συνόρων τους και κατέστησε τη λιβανική κυβέρνηση υπεύθυνη για τη σημερινή σύγκρουση.

«Το Ισραήλ καθιστά τη λιβανική κυβέρνηση υπεύθυνη για το σοβαρό αυτό επεισόδιο και προειδοποιεί για επιπτώσεις αν συνεχιστούν οι ταραχές αυτού του είδους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν, η οποία εκδόθηκε μερικές ώρες μετά την φονική ανταλλαγή πυρών στη μεθόριο μεταξύ των δύο χωρών.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Σουλεϊμάν και ο πρωθυπουργός Σαάντ Χαρίρι καταδίκασαν την ισραηλινή «επίθεση». Ο Χαρίρι καταδικάζει την «παραβίαση της λιβανικής εθνικής κυριαρχίας» και ζητεί «από τον ΟΗΕ και τη διεθνή κοινότητα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ασκήσουν πιέσεις στο Ισραήλ για να σταματήσει την επίθεσή του».

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος Σουλεϊμάν καταδικάζει «τη νέα ισραηλινή παραβίαση της απόφασης 1701 που περιλαμβάνει τον βομβαρδισμό ενός σημείου ελέγχου του λιβανικού στρατού και τις επιθέσεις κατά της λιβανικής περιουσίας». Η απόφαση 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ έδωσε τέλος στον καταστροφικό πόλεμο του 2006 μεταξύ του Ισραήλ και της λιβανικής Χεζμπολάχ.

Σε αναμονή εξελίξεων από όλες τις πλευρές
Όπως ακόμη σημειώνει ο Πάνος Χαρίτος, το περιστατικό ήρθε σε μία χρονική συγκυρία κρίσιμη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η κυβέρνηση του Λιβάνου επιθυμεί να δείξει ότι δεν σύρεται από τη Χεζμπολάχ, πόσο μάλλον να εμπλακεί η χώρα σε ένα νέο πόλεμο όπως το 2006. Την ίδια θέση φαίνεται να υιοθετεί για την ώρα και η σιιτική οργάνωση.

Ωστόσο, στο Ισραήλ η κυβέρνηση Νετανιάχου πιέζεται στο εσωτερικό, από τους ακροδεξιούς εταίρους της που ζητούν συνέχιση του εποικισμού στη Δυτική Όχθη (έχει παγώσει μετά από πίεση των ΗΠΑ) και δυσανασχετούν με την αποδοχή διεθνούς έρευνας για το στολίσκο προς τη Γάζα. Έτσι, μία νέα σύγκρουση μπορεί να αποτελέσει για τον πρωθυπουργό διέξοδο σε πιεστικά προβλήματα.

Από την πλευρά των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις προετοιμασίας μεγάλης κλίμακας στρατιωτικής επιχείρησης, όπως σημειώνει το Reuters.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press, ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

42 σχόλια:

  1. ο φακελος της κυπρου δεν ανοιγει γιατι ειναι υπευθηνοι ο μακαριος και οι πολιτικοι στη ελλαδα που εστησαν παγιδα στο ιωαννιδη να κανει το πραξικοπημα και αμεσως εγινε ανυπακοη απο νταβο αραπακη παπανικολαου και γαλατσανο που ηθελαν στρατιωτικη ητταν στην κυπρο για να επανελθουν οι μεσσιες φανταστητε αν ειχαμεν στρατιωτικη νικη του ιωαννιδη θα ειχαμεν ακομα χουντα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να κηρυχθεί ολοκληρωτικός πόλεμος στην Μέση Ανατολή! Είμαι περίεργοις να ιδώ τις εξελίξεις...Ποιοι θα νικήσουν, ποιοι θα χάσουν, κ τι θα κερδίσει η Ελλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Το περιστατικό ξεκίνησε όταν Ισραηλινοί στρατιώτες επιχείρησαν να κόψουν ένα δένδρο στο λιβανικό έδαφος." Το κόψιμο των δέντρων γινόταν σε συνεργασία με την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ και ήταν εντός της συνοριακής γραμμής του Ισραήλ (http://www.guardian.co.uk/world/2010/aug/03/lebanon-israel-border-violence-soldiers). Γιατί να πιστέψουμε τους Λιβανέζους? Δεν είναι οι ίδιοι που επιδιώκουν την εκδίωξη της ειρηνευτικής δύναμης UNIFIL (http://www.memritv.org/clip/en/2536.htm,)? Φωτογραφία του Associated Press δείχνει καθαρά τα μηχανήματα του Ισραήλ να εργάζονται μέσα από το φράχτη (http://www.google.com/hostednews/ap/slideshow/ALeqM5gCHfAWAy_fYeedrL-WswqiDnyzyQD9HC0H980?index=0). Τέλος, θα πρέπει να αναρωτηθούμε: ΠΟΙΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 1701/2006 - που, μεταξύ άλλων, ορίζει α) να αφοπλιστεί η Χεζμπολάχ (εδώ γελάνε!), 2) η κυβέρνηση του Λιβάνου να αποκτήσει πλήρη έλεγχο της χώρας (σε λίγο που θα βγει καταδικαστική απόφαση για στελέχη της Χεζμπολάχ στη συνωμοσία για τη δολοφονία του Χαρίρι να δείτε γέλια που θα πέσουν!), 3) Να μην υπάρχει καμία παραστρατιωτική δύναμη (εννοείται και η Φατάχ) νότια του ποταμού Λιτάνι (τώρα μάλιστα!)- και, γενικά, όπως και τα αφεντικά τους, κατά Ιράν μεριά, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον ΟΗΕ?
    Να θυμάστε: όπως έγραψα κι αλλού, αυτό το γενειοφόρο κάθαρμα ολκής όταν μίλησε πριν λίγο καιρό για 2 χώρες σε πόλεμο έβαζε μέσα - και καθόλου τυχαία - εκτός από τη χώρα του και τον Λίβανο!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε εδώ και το σεϊχη Nabil Qaouq, αξιωματούχο της Χεζμπολάχ, να δηλώνει απερίφραστα τις προθέσεις της τρομοκρατικής του οργάνωσης http://www.memritv.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/2566.htm!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουδείς μετά Χριστόν προφήτης αλλά εκ των υστέρων, μ' αυτά που ζούμε τώρα, μακάρι να είχε κερδίσει ο Ιωαννίδης στην Κύπρο. Τώρα τι να πω... από Δημοκρατία ξεχειλίζουν και τα μπατζάκια μας...
    Όσο για το τι θα κερδίσει η Ελλάς; ΤΙΠΟΤΑ. Πτωχή αλλά έντιμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ 400 ΠΑΙΔΙΑ

    Το Ισραήλ θα απελάσει 400 παιδιά που γεννήθηκαν στο Ισραήλ απο ξένουν εργάτες ώστε να διαφυλαχθεί η "εβραϊκή ταυτότητα" της χώρας.
    Ομάδες υπεράσπισης των μεταναστών απάντησαν οργισμένα και διαφώνησαν λέγοντας οτι η απόφαση αυτή θα τιμωρούσε αθώα παιδιά με το να τα στείλουν πίσω στις φτωχές χώρες καταγωγής των γονέων τους. Οι γονείς τους άφησαν τις χώρες αυτές για μια καλύτερη ζωή στο Ισραήλ (Σ.Σ: Οι Εβραίοι θέλουν μόνο να κάνουν την δουλειά τους. Παίρνουν όσους εργάτες χρειάζονται για συγκεκριμένες εργασίες και στην συνέχεια τους στέλνουν πίσω).

    Όλο το άρθρο εδώ:
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/08/400.html

    Τα συμπεράσματα για την "μόνη δημοκρατία" στην Μέση Ανατολή δικά σας.



    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για όσους έχουν ακόμη απορίες διαβάστε την επιβεβαίωση από την ίδια τη UNIFIL (http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/191415)!
    Επίσης, είναι γνωστό στους Ισραηλινούς, μέσω δορυφορικών εικόνων, ότι οι άνανδροι ισλαμοφασίστες της Χεζμπολάχ συγκεντρώνουν οπλισμό σε σχολεία και νοσοκομεία (ακολουθούν το προπαγανδιστικό σύστημα θυματοποίησης που τόσο καλά γνωρίζουν οι ισλαμοφασίστες Άραβες Παλαιστίνιοι!) σε διάφορα χωριά κοντά στα νότια σύνορα του Λιβάνου. Σε αυτά τα πλαίσια οι ειρηνευτικές δυνάμεις της UNIFIL είναι μεγάλο εμπόδιο http://www.haaretz.com/print-edition/news/idf-reveals-intel-on-huge-hezbollah-arms-stockpile-in-southern-lebanon-1.300656.
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >Οι Εβραίοι θέλουν μόνο να κάνουν την δουλειά τους. Παίρνουν όσους εργάτες χρειάζονται για συγκεκριμένες εργασίες και στην συνέχεια τους στέλνουν πίσω<

    Πολύ καλά κάνουν. Αυτό έπρεπε να κάνει και η Ελλάδα και όχι να έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι και επιπλέον να δίδει υπηκοότητα στα παιδιά των λαθρομεταναστών που την έχουν κατακλύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κε Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ έχει αποδειχθεί από το παρελθόν ότι είσαι τυφλός προπαγανδιστής, όπως εξάλλου και το blog στο οποίο μας παραπέμπεις.
    Καμώνεσαι ότι νοιάζεσαι δήθεν για τα δικαιώματα 400 παιδιών μεταναστών (θα 'πρεπε, επί τη ευκαιρία, να μας εξηγήσεις τη θέση που έχεις ΕΣΥ για τη δική μας χώρα σε σχέση με το μεταναστευτικό νομοσχέδιο!). Λες ότι η "απόφαση" πάρθηκε για να διαφυλαχθεί η "εβραϊκή ταυτότητα" της χώρας". Η πραγματικότητα είναι ότι, όπως είπε κι ο πρωθ. Νετανιάχου "Δε θέλουμε να δημιουργήσουμε κίνητρα για την είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών εργατών στη χώρα", ιδιαίτερα από την Αίγυπτο (έχω προσωπική πείρα!). Αντίθετα απ' ό,τι ισχυρίζεσαι εσύ και αυτοί που εναγωνίως θέλουν να δείξουν ΠΟΣΟ "ΚΑΚΟ" ΚΑΙ "ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" είναι το Ισραήλ (στην πραγματικότητα είναι απείρως καλύτερο και δημοκρατικότερο από τα κράτη που υπερασπίζεσαι!) στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ξεκάθαρους κανόνες (κάτι που εσύ ως γνήσιως κάτοικος αυτής της μπανανίας του Ελλαδιστάν δε φαίνεται να το καταλαβαίνεις!). Αν κάνεις τον κόπο όμως και διαβάσεις καλύτερα (κι όχι διαστρεβλωμένα) την είδηση θα δεις ότι αυτή η απόφαση περιλαμβάνει πέντε κριτήρια ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! Παρεμπιπτόντως, αυτή η "απάνθρωπη" απόφαση χαιρετίστηκε κι από την ίδια την ένωση Μεταναστών Εργατών αλλά κι από την Ισραηλινή Οργάνωση για τα Παιδιά στο Ισραήλ! http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3927960,00.html
    Επίσης, ΕΣΥ που φαίνεσαι τόσο "ευαισθητοποιημένος" αποφεύγεις να αναφερθείς στο γεγονός ότι πολλοί από τους εργαζόμενους (οι οποίοι απολαμβάνουν υψηλό βιοτικό επίπεδο στο Ισραήλ) προέρχονται από ισλαμικές χώρες και, ακόμη κι αν καμώνεσαι για το αντίθετο, ξέρεις πολύ καλά τα αποτελέσματα μιας κοινωνίας που ισλαμοποιείται! Αλλά αφού θέλεις σώνει και καλά να αναφερθείς στα δικαιώματα των μεταναστών ΓΙΑΤΙ δεν κάνεις τον κόπο να μιλήσεις (εσύ αλλά και το blog, που κάνει συστηματικά την πάπια σε τέτοια θέματα!) και για τα δικαιώματα που απολαμβάνουν (ως τρίτης και τέταρτης κατηγορίας πολίτες) οι μετανάστες Παλαιστίνιοι στις "φίλες" αραβικές χώρες? Για να σε βοηθήσω διάβασε εδώ τι λέει ένας Παλαιστίνιος δημοσιογράφος http://fullcomment.nationalpost.com/2010/07/24/khaled-abu-toameh-the-palestinian-victims-no-one-talks-about/ και σε ελληνική μετάφραση http://athensjerusalemnow.blogspot.com/2010/07/blog-post_4976.html.
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έξω τώρα όλα τα εισαχθέντα Ισλαμά και τα παιδιά τους και οι αρσενικές τσατσάδες ομοκρέβατοί τους που τους έφεραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. >και όχι να έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι και επιπλέον να δίδει υπηκοότητα στα παιδιά των λαθρομεταναστών που την έχουν κατακλύσει.<


    Ξεχνας ρε Εβραιοσκυλε οτι το 47 και εσεις ως λαθρομεταναστες πηγατε στην Παλαιστινη;Δυο μετρα και δυο σταθμα ακομα και σ'αυτο το θεμα.Τι να σου πω, οποιο σημειο του σωματος σας και αν αγγιξουμε, θα λερωθουμε.Εισαστε απαιχτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η φωτογρφια που αδιασειστα αποδυκνειεη οτι οι αθλιοι εβραιοι του ΜΗ κρατους του ισραηλ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Λιβανου.

    http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-57819-10.html


    Και επειδη η επαναληψις ειναι η μητηρ της μαθησεως ξαναδιαβαστε το πιο κατω αρθρο γιατι πολυ "Κοενφουζολ" προσπαθουν να μας δωσουν ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ τωρα τελευταια.


    Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.
    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίϊκα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) ΟΙ Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...


    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Ξεφτυλισμενοι Κοενηδες σας ξεβρακωνω με τα ψεμματα σας ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ. Αλλα που πετσα απανω σας; Αλλα θα μου πεις Εβραιοι δεν ειστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θαυμάστε τον "έλληνα" ΜΠΡΟΥΝΟ ηθικό αυτουργό των εγκλημάτων του Ισραήλ.
    Από τα μέχρι στιγμής 8 σχόλια, τα 4 είναι δική του προπαγάνδα με την βοήθεια του ΥΠΕΞ του, υπέρ του Ισραήλ.
    Άξιος ο μισθός σου εβραίε και ανθέλληνα προβοκάτορα που σε "πειράζουν" οι πολλές αναρτήσεις του Καυκάσιου για την Τουρκία.


    Ίζζυ Πέσσαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @
    /κε Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ έχει αποδειχθεί από το παρελθόν ότι είσαι τυφλός προπαγανδιστής, όπως εξάλλου και το blog στο οποίο μας παραπέμπεις./

    Αν μιλήσω μαζί σου έστω και από την τεράστια απόσταση που μας χωρίζει φοβούμαι ότι θα λερωθώ ανεπανόρθωτα.
    Η ελληνικότατη παροιμία "είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα" είναι ελάχιστη ώστε να σου κεντρίσει το αρκετά εκατοστά χοντρό φιλοϊσραηλινό γουρουνοπετσό σου.
    Υπάρχουν σχετικά σχόλια άλλων στην ανάρτηση που σου απαντούν.



    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Omadeon, γιατί συνεχίζεις να εκτίθεσαι τόσο ανεπανόρθωτα (οι υπόνοιες που αφήνεις για πληρωμένους πράκτορες επειδή διαβάζεις πράγματα που δε θέλεις να διαβάζεις φανερώνουν το πόσο μεγάλη συγγένεια έχει πραγματικά στον τρόπο σκέψης (σου) ο ναζισμός με το σταλινισμό και τον ισλαμοφασισμό). Ας είναι, όμως... Ακόμη κι η φωτογραφία που δείχνεις δεν αποκαλύπτει παρά το γεγονός ότι το Ισραήλ λέει τελικά την αλήθεια. Oι ίδιοι οι Ισραηλινοί δήλωσαν ότι αυτή η εργασία ρουτίνας "ήταν πάνω από το φράχτη αλλά μέσα στην ισραηλινή περιοχή"! Αυτό το επιβεβαιώνει η ίδια η UNIFIL, η οποία ήταν παρούσα και συνεργαζόταν με τους Ισραηλινούς (το site της είδησης το παράθεσα πιο πάνω)! Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις ιδιοίς όμασι στην φωτο που προτείνεις κι αν δε σου φτάνει κι αυτό δες το και σε βίντεο του bbc πολύ καθαρά (http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-10851692).Σ΄αυτήν την "κατάφωρη" παραβίαση συνεργάστηκε κι η UNIFIL! Τι περίεργο? Αυτή η ενέργεια λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα να πυροβολήσουν ελεύθεροι σκοπευτές από το Λίβανο (επειδή παραβιάστηκαν τα σύνορα? ΧΑ!) κι ο ισλαμοφασίστας Νασράλα να δηλώνει ότι δε θα μένουν απαθείς όταν το Ισραήλ "επιτίθεται γι' άλλη μια φορά"! Αυτοί είναι οι ισλαμοφασίστες σου: ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ίζζυ Πέσσαχ, που μόνο από το ονοματάκι σου μπορεί να κρίνει κανείς το πόσο ισλαμοφασίστας είσαι, κρίνεις προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια! Εσένα και τους ομοίους σου αυτό είναι το ΜΟΝΟ που σας πονάει - "πόσα σχόλια κάνω" - ή τ' ότι από τα ψέματα, στα οποία είστε βουλιαγμένοι, δεν μπορείτε ν' αρθώσετε μια λογική και κυρίως ΚΟΣΜΙΑ κουβέντα? Τόσα χρόνια σας μάθαμε καλά - τόσο στη συμπεριφορά όσο και στον τρόπο σκέψης!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επίσης, μεγάλε ψευδολόγε Ίζζυ Πέσσαχ σε προκαλώ δημοσίως να μου δείξεις ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ εκδήλωσα ενόχληση για τις αναρτήσεις του Καυκάσιου σχετικά με την Τουρκία! Η παθολογική περίπτωση σου είναι τέτοια που δεν αξίζει να ξανασχοληθώ μαζί σου!
    ΜΠΡΟΥΝΟ
    Υ.Γ. Το κατά πόσο είμαι Έλληνας ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα το κρίνει ένας τύπος σαν κι εσένα (άκου εκεί Πέσσαχ!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιμάμηδες, άρχισαν οι εχθροπραξίες, όπλα παλάσκες και στη γραμμή. Ο Θεός των Παλαιστινίων και άλλων Αράβων, Ερντογάν, όπως υποσχέθηκε ότι θα σας προστατεύσει, στέλνει Σώματα Στρατού εναντίον του Ισραήλ, στέλνει όλο το στόλο, τα αεροπλάνα βομβαρδίζουν το Τελ Αβίβ...χαμός... γρήγορα τρεχάτε.... Πω πωω.... ξύπνησα...τι όνειρο κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελληνες!
    τρωτε πρασινο σοσιαλισμος που σας πουλανε ως μονη εναλλακτικη λυση της πραγματικοτητας για να απασχολειστε με ολους τους ´´βαρβαρους´´ λαους.
    Αν ειχατε παπαρια θα ειχατε και κρατος και οχι βοσκοτοπο.
    ολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ ΜΠΡΟΥΝΟ
    Το όνομα μου ειναι εβραϊκό.
    (Ίζζυ) από το υποκοριστικό του Ισραήλ. Τι να κάνω αυτό το όνομα μου δώσανε.
    Το επωνυμό μου (Πέσσαχ) ειναι εβραϊκότατο και υποδηλεί την εορτή της Εξόδου των Ισραηλιτων από την Αίγυπτο.
    Η διαφορά όμως μεταξύ εσού και εμού είναι ότι δεν είμαι ένα τόσο διεστραμένο άτομο, ιδεολογικά και πνευματικά, όπως εσύ.
    Αρκετά μαζί σου.



    Ίζζυ Πέσσαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Κοεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Criiiiisto κλπ.

    Αντιλαμβανομαι πληρως την αγωνια σου.
    Παρα πολλες φορες ευχαριστω τον Θεο που γεννηθηκα Ελληνας και οχι εβραιος. (Θελω να πιστευω οτι το ιδιο κανει και η πλειοψηφεια του απανταχου Ελληνισμου στον κοσμο). Ειναι πραγματι τραγικο να σκεφτεσαι οτι αυριο κιολας μπορει να πεση ο πελεκης στο κεφαλι σου για τα τοσα εγκληματα που εχεις διαπραξει στο παρελθον εσυ και οι ομοιοι σου. Ετσι εξηγειται και η ανυποφορη αγωνια σου να μας πεισης οτι το μαυρο στην πραγματικοτητα δεν ειναι μαυρο αλλα ασπρο, μεσα σε τουτο δω το ιστολογιο αλλα και σε μερικα αλλα.

    Και παλι σου λεω οτι υπαρχει ακομα χρονος να μετανοησετε και να παραδεχθειτε τα εγκληματα σας αφου πρωτα αποζημειωσετε πληρως ΟΛΑ τα θυματα σας και οχι μονο τους Παλαιστινιους. (Αν μπορει αυτο να επιτευχθη). Καθε μερα που περναει ειναι εις βαρος σας. Αναρωτηθητε γιατι ολοι οι ανθρωποι στον κοσμο εχουν τοσο αρνητικη γνωμη μονο για σας και για κανεναν αλλον εκτος απο σας. Εχετε γινει διεθνως τα αποβρασματα της ανθρωπωτητας. Λυπαμαι ειλικρινα γιατι μαζι σας παιρνετε και αρκετους εβραιους που ειναι ανθρωποι της προκοπης.
    Αν και δεν ειμαι βαθια θρησκευομενος, πιστευω ακραδαντα οτι εκεινη η αυτοκαταρα σας "Το αιμα Αυτου σε μας και τα παιδια μας" σας κυνηγα νυχθημερον.
    Σας εχει κανει να εχετε χασει τον υπνο σας.
    Προς το παρον προσπαθησε να παρης κανενα ηρεμιστικο και απεφευγε να επισκεπτεσαι τουτη την ιστοσελιδα.
    Επισης απευφεγε την ζεστη και να παραμενης σε χωρους που κλιματιζονται επαρκως.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους
    γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 04 Αυγούστου 2010 12:36 μ.μ.

    Λαθρομετανάστης είσαι ή "άπλυτος" και γαβγίζεις, ρε αλήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Omadeon

    Η διαφορα σου απο τους υπολοιπους Ελληνες ειναι οτι για να ικανοποιησεις τον αφροδισιακο σου οργασμο χρησιμοποιεις μονο τα τρια δαχτυλα
    και γραφεις μονο μ´ενα.
    oλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @04 Αυγούστου 2010 6:00 μ.μ.

    tic...tac...tic...tac...
    it's the final countdown...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 04 Αυγούστου 2010 2:45 μ.μ.
    04 Αυγούστου 2010 6:24 μ.μ.

    Απο την στιγμη που ανεχομαστε κατι παρασιτα σαν και σενα πως να μην καταντησουμε την χωρα μας βοσκοτοπο;Για να χρησιμοποιησω και μια δικη σου φραση που σου βγηκε αυθορμητα για να μας θυμισει το κατα παραδοσιν επαγγελμα σας.Αυτο του γιδοβοσκου.Ξερεις, "Αβρααμ εγεννησεν Ισαακ, Ισαακ εγεννησεν Ιακωβ, κλπ,κλπ,κλπ".Ολοι τους εκλεκτοι κυριοι και άριστοι γιδοβοσκοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Κοεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Criiiiisto κλπ
    Οταν ο γνωστος ισλαμοφασιστας απο το Καφρισταν mawali-mojarab filius camum ferociarum semper ignaramus αποφασιζει να γραψει με το ονομα του (μεχρι και το nom de plume του το εχει κλεψει) ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΛΩΣ ΞΕΚΑΡΔΙΖΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ"οοπως π.χ. οταν του ζητησα να παρπυσιασει ενα ΣΟΒΑΡΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ που να επιβεβαιωνει τα αντισημητικα ψυχαναγκαστικα παραληρηματα του και αυτος παρουσιασε ενα ν"καθηγητη" τοσο "εγκυρο" ωστε το ιδιο του τον πανεπιστημιο τον εχει διωξει κακην κακως για τοση "εγκυροτητα" μιλαμε!τυφλα να εχει ο ¨"Der Sturmer"!KAI ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΙΟ "ΚΩΜΙΚΟ" ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΗΣ!προφανως η υποθεση "Callas" και η αγωνες του Βολταιρου ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ "contre l' infame" οπως ελεγε και ο ιδιος ο Βολταιρος ειναι "ψιλα γραμμματα"!Αλλα βεβαια τι αναγκη εχουμε απο ιστορικους οταν εχουμε τους ισλαμοφασιστες σαν αυτον? Η οπως ελεγε και ενας ομοιδεατης και ομοθρησκος του οταν εκαιγε την Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας τοτι δεν υπαρχει στο Κορανιο το καιμε γαιτι ειναι αχρηστο και τοι υπαρχει στο κορανιο το καιμε γαιτι δεν εχει λογο να υπαρχειΕξαλλου θυμομαστε ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΑΙΓΑΝ!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο
    ΥΣ. αληθεια ποσα εκατομυρια χρονια χρειαζεται καποιος γαι να μαθει πως γραφεται το ονομα χρηστος αλλα απο μουσουλμανο βεβαια τι να περιμενει κανεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Κοεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Criiiiisto κλπ. 04 Αυγούστου 2010 6:24 μ.μ.
    Αλλη μια αποδειξη οτι οταν δεν δολοφονειτε, κλεβετε, οταν δεν κλεβετε, αντιγραφετε κλπ., κλπ.
    Το "ολε" ειναι αλλουνου "trademark" αλλα ειπαμε ανθελληνας εβραιος εισαι, στην κλεψια μαθημενος.
    Για τ' αλλα που γραφεις και μαγαριζης την ιστοσελιδα θα σου επαναλαβω οτι ειμαι ευτυχης που γεννηθηκα Ελληνας εν αντιθεσει με σενα που θαθελες πολυ να ησουν Ελλην κι ας γεννιοσουνα και με ενα ματι.
    Ατυχως γεννηθηκες εβραιος και ατυχεστατα δεν κανεις τιποτα να εκπολιτισης την αφεντομουτσουναρα σου ωστε μετα απο χρονια να ενταχθης στην ανθρωπινη κοινωνια.
    Σε μια δευτερη σκεψη παλι, κατανοω την λυσσα σου εν μεσω της εβραϊλας που σε περιβαλει. Μαλλον δεν σε καλεσε η Τσελσι στο γαμο της και πνεεις τα μενεα. Παιρνε τα ηρεμιστικα σου επαναλαμβανω, να καθεσαι κατω απο σκια και θαρθη κι η ωρα που τοσο ανυπομονα περιμενεις.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους
    γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε παιδιά ειλικρινά, μακάρι ο Παπάς (νομίζω ότι πρόκειται περί Παπά) Ομαδέων να έδειχνε έστω και το 1/4 απο την μήνη που δείχνει κατά του Ισραήλ κατά της Τουρκίας και του Αττίλα, επ`ευκαιρία της κατοχής του Αττίλα επί της Κύπρου.

    Τι να πεί κανείς, ντρέπομαι που πληρώνονται τα τυπάκια αυτά απο την τσέπη του ¨Ελληνα φορολογούμενου πολίτη προκειμένου να αγωνίζονται για τα εθνικά συμφέροντα Ξένων Κέντρων και Ξένων Κρατών.

    Εάν όντως το τυπάκι αυτό είναι Ιερέας ή μοναχός και ανήκει στην Αγιοταφίτικη Αδελφότητα ή τέσπα οπουδήποτε αλλού όπου κυματίζει η Ελληνική σημαία, καλόν είναι να τον στείλουν σπιτάκι του αφού τον περάσουνε πρώτα απο κανένα ψυχιατρείο.

    Νομίζω είναι καλό να υπενθυμίζεται ότι τα σκληρά αντι-σημιτικά σχόλια που διαβάζονται εδώ μέσα, εκφράζουν ευτυχώς μια μικρή μειοψηφία του Ελληνικού λαού. ¨Εχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια.

    Και κάτι άλλο, βλέποντας την ποιότητα αυτού του ανθρώπου, αντιλαμβάνεται κανείς γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει περιέλθει σε τέτοια ανυποληψία. Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ tic...tac...
    : SAVE THE GREEKS

    @8:14 μ.μ.
    άριστοι γιδοβοσκοί! ΝΑΙ
    προβατα ομως´ ΟΧΙ-Ποτέ

    ολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. >προβατα ομως´ ΟΧΙ-Ποτέ<
    05 Αυγούστου 2010 2:02 π.μ.

    Ολοξαύτωμα.
    Μπουαααααχχχχάάάά! Γλυτώστε μας!
    ολε


    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 04 Αυγούστου 2010 11:43 μ.μ.

    Η διορατικοτητα σας αλλα και η Χριστοηθεια σας σπαει ....καρυδια.
    Συνεχιστε τις βαθειες σκεψεις και συλογισμους σας.
    Απο "Achaean" μπορει να μεταμορφωθειτε εν μια νυκτι και σε οβριο και να κερδισετε αυτοματως την "Χρυση Σφαιρα" του Χολλυγουντ, πιθανως (να κερδισετε) και μια μονοημερη εκδρομη στους "θαλαμους εξαερισμου" Auschwitz-Birkenau για μια εκτεταμενη ΕΗΔ.
    Θεωρω οτι η συμμετοχη σας στο Μπλογκ παραλληλα με τους Κoεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Chriiiiistooo/Perseas και λοιπους σαγιανιμ ειναι αναντικαταστατη.

    Περιληπτικα:
    Ουυυυυστ κοπριτη που βρηκες και πατημα να επιτεθης στην Ορθοδοξη Χριστιανικη Εκκλησια. Κοιτα τα χαλια των παιδεραστων ραβινων σου που εδω κι εκει, στην Νεα Υορκη, πουλανε "συκωταριες" απο τους δολοφονημενους Παλαιστινιους, παντα υπο τις ευλογιες του ΜΗ κρατους της ισραελογιαφκας σου.
    Τομαρι, ε τομαρι! Που σας μαρανε και η Κυπρος.
    Ελληναραδες του ...πισινου.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους
    γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παρανοια, Ηλιθιοτητα, ο "αποφοιτος (Summa Cum Laude)" Ψευτο-ομαντεον
    και οι ομοιδεατες του ...

    Για δες και παλι πως ξεμπροστιαζεται η τουρκικη προπαγανδα, που τοσο πολυ υποστηριζουν οι φασιστοισλαμικοι απολογητες.

    - Ianus, Turkey's Ministry of Truth announces " Ne mutlu türküm diyene!".
    Reader comment on item: Turkey in Cyprus vs. Israel in Gaza
    http://www.danielpipes.org/comments/175982

    Για να μην ξεχνιεσαι, ετσι δεν ειναι Τσαρλατανε;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βρε βρε, και ειπα και γω ποιος μου διαφευγει ποιος, απο την σιδηροδρομικη αμαξοστοιχια Κoεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Chriiiiistooo/Perseas και λοιπους σαγιανιμ; Να που μου θυμισες την "υπαρξη σου".
    Αντε ανεβα και συ στο "τραινο" του κατα Κoεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Chriiiiistooo/Perseas "αντικειμενικου διαλογου".
    Τωρα ποιος ειναι μπροστα και κανει την "Μπουρου" αυτος ειναι δικος σας λογαριασμος.

    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους
    γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΥΓ.
    Μαθαινω οτι σε ψαχνει ο φιλος σου Ερντογαν να σε βαλη επικεφαλης στο πυρηνικο εργοστασιο ατομικης κουραδενεργειας που βρισκεται υπο κατασκευην.
    Τι "Δημοκριτος" θα ησουν αν δεν βοηθησης το μεμετι "ινστρουχτορα" σου;
    Μαγαρα, ε μαγαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. // Καφρισταν//

    // mawali-mojarab//

    // filius//

    // camum//

    // ferociarum//

    // semper//

    // ignaramus//

    // nom de plume//

    // Der Sturmer//

    // Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΗΣ//

    // Callas//

    // contre l' infame//

    Αρλουμπολογιας εγκωμιον.
    Chriiiisto γελασαμε παλι με την ψυχη μας.
    Αλλα δεν περιμενα να βγεις και εσυ ρατσιστης.Τι το’θελες βρε παιδακι μου εκεινο το "αλλα απο μουσουλμανο βεβαια τι να περιμενει κανεις";Από την στιγμη που επελεξες να ζησεις στην πιο μουσουλμανικη πρωτευουσα της Ευρωπης, τετοιου ειδους εκφρασεις εμπεριεχουν κατι τις το οξυμορο. Don't you think;Πηγαινε λοιπον αποψε στο Covent Garden και πιες μερικες χλιαρες στο Punch & Judy για να καθαρισει το μυαλο σου.Ειναι βεβαια λιγο μακρυα από εκει που μενεις αλλα δεν πειραζει.Αξιζει τον κοπο να πας.Εχει και κατι σιτεμενες ξεμπαρκες σκετη μουρλια.Θα βαλουν και αυτές το χερακι τους στον καθαρισμο που προανεφερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ Galia
    -Oλοξαύτωμα.Μπουαααααχχχχάάάά!-
    το ειδος και η γλωσσα του ζωου /Μπουαααααχχχχάάάά/ μου ειναι αγνωστο

    -Γλυτώστε μας!-
    στειλε SOS και αζιμουθια στο κτηνιαρτικο παραρτημα παρακολουθησης των UFO χωρις Μπουαααααχχχχάάάά και περιμενε.
    Ολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ομαδεον τι γίνεται; Ακόμα δεν έστειλε στρατά ο Ερντο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είμαι ο ΜΠΡΟΥΝΟ και
    ξέχασα να υπογράψω το σχόλιο μου στις 05 Αυγούστου 2010 6:22 μ.μ.

    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Κουραδενεργεια", και η συνηθισμενη ηλιθιοτητα
    καποιου Ομαντεον ...

    >>ΥΓ.
    Μαθαινω οτι σε ψαχνει ο φιλος σου Ερντογαν να σε βαλη επικεφαλης στο πυρηνικο εργοστασιο ατομικης κουραδενεργειας που βρισκεται υπο κατασκευην.
    Τι "Δημοκριτος" θα ησουν αν δεν βοηθησης το μεμετι "ινστρουχτορα" σου;
    Μαγαρα, ε μαγαρα.
    05 Αυγούστου 2010 5:52 μ.μ.<<

    Συνεχιζε να μιλας σοβαρα, Τσαρλατανε!

    Απλα, για να μην ξεχνιεσαι, δες και αυτο:

    - Ianus, "The more words you use the wronger you are." A new Turkish criterion of truth
    http://www.danielpipes.org/comments/176286

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ 06 Αυγούστου 2010 5:42 μ.μ.

    Η ζωτικου επιπεδου ερωτησις παραμενει:
    Εσυ κανεις την "Μπουρου" στην "σιδηροδρομικη αμαξοστοιχια" Κoεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Chriiiiistooo/Perseas/Achaean και λοιπους σαγιανιμ;
    Η κανας αλλος; Εκτος κι εχεις βαλει τους Daniel Pipes και Martin Kramer στα πισω βαγονια να σε "υπουστηριζουν".


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους
    γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "Σαγιανιμ", σαγιαναμ και "βαγονια" αρλουμπες ...!

    Βεβαιως συνεχιζεις να ξευτιλιζεσαι και να αναρωτιεσαι "ζωτικα", Ψευτο-"ομαντεον", σωστα;

    >>@ 06 Αυγούστου 2010 5:42 μ.μ.
    Η ζωτικου επιπεδου ερωτησις παραμενει:
    Εσυ κανεις την "Μπουρου" στην "σιδηροδρομικη αμαξοστοιχια" Κoεν/ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/Chriiiiistooo/Perseas/Achaean και λοιπους σαγιανιμ;
    Η κανας αλλος; Εκτος κι εχεις βαλει τους Daniel Pipes και Martin Kramer στα πισω βαγονια να σε "υπουστηριζουν".<<

    Και να μην ξερεις τι σου γινεται, ετσι δεν ειναι, Τσαρλατανε;

    Για αυτο κοιτα και εδω:

    - dhimmi no more, "Turkish delusions and blaming the victims"
    http://www.danielpipes.org/comments/176069

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 6.19ΜΗΝΔΕΙΧΝΕΙΣΤΟΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΟΥ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ!ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ! ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ "ΑΤΥΧΟΣ"ΩΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΕΛΙΠΙΣΜΕΝΕΣ ΓΡΙΕΣ ΝΑΣΕ "ΕΛΕΗΣΟΥΝ"?
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ 9:14ΜΗΝΔΕΙΧΝΕΙΣΤΟΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΟΥ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ!ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ! ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ "ΑΤΥΧΟΣ"ΩΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΕΛΙΠΙΣΜΕΝΕΣ ΓΡΙΕΣ ΝΑΣΕ "ΕΛΕΗΣΟΥΝ"?
    .....................................
    ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.