16/8/10

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του ομοεθνή στη Χιμάρα

Παραδόθηκε στην αστυνομία της Αυλώνας ο Ιλίρ Μούκα οοδηγός του αυτοκινήτου που δολοφόνησε τον 35χρονο ομογενή από τη Χιμάρα Αριστοτέλη Γκούμα.

Ο πατέρας του ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του άτυχου ομογενή λέγοντας ότι ο γιος του δεν είχε πολιτικά κίνητρα.Η δολοφονία του 35χρονου ομογενή που βρήκε το θάνατο επειδή τόλμησε να μιλήσει ελληνικά, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο στην Αλβανία όσο και στη χώρα μας.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Παραδόθηκε ο δράστης;
Σύμφωνα με τα αλβανικά Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης της ρατσιστικής επίθεσης κατά του Αριστοτέλη Γκούμα, βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας. Ονομάζεται Ιλύρ Μούκαϊ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει αδελφό που υπηρετεί στα αλβανικά σώματα ασφαλείας ενός έτερος στενός συγγενής του συγκαταλέγεται σε αυτούς που προσπαθούν να εποικίσουν την περιοχή Γιάλι (Αιγιαλός), που βρίσκεται στα παράλια του χωριού Βούνος της Χιμάρας.
www.nenanews.eu

7 σχόλια:

  1. Το λιγότερο που έχει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση είναι να αναθέσει σε Έλληνες και ξένους δικηγόρους να παραστούν ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο που θα δικάσει την υπόθεση.
    Και βεβαίως να ζητήσει να ληφθούν μέτρα προστασίας της ελληνικής μειονότητας.
    Παράλληλα θα έπρεπε να μπορούν και οι ίδιοι οι κάτοικοι των περιοχών της Β. Ηπείρου -εξοπλιζόμενοι κατάλληλα- να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβαζα και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος δεν παρέστη στην κηδεία, ενώ είχε κληθεί από την οικογένεια.

    Αν αληθεύει, είναι μέγιστο αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Παράλληλα θα έπρεπε να μπορούν και οι ίδιοι οι κάτοικοι των περιοχών της Β. Ηπείρου -εξοπλιζόμενοι κατάλληλα- να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους !!!"

    Πολύ καλή ιδέα! Να τους στείλουμε μερικά όπλα και εκρηκτικά να κάνουν την δουλειά τους οι άνθρωποι!
    Τι λες χριστιανέ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ Γεωργιου Καστριωτη βρισκεται και εκτιθεται στο εθνικο μουσειο της ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ.ΕΧΕΙ ΜΗΚΟΣ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 280 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ "ωοειδους",αποκαλυπτει και αποδεικνυει αναντιρρητα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΛΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Η Π Ε Ι Ρ Ω Τ Η ΗΓΕΤΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ,του ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ ,ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ "ΒΑΣΕΛΕΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΕΛΕΩ ΘΥ,ΑΥΤ.ΡΩΜ.,Ο ΜΕΓ.ΑΥΘ.ΤΟΥΡ.ΑΛΒ.ΣΕΡΒΙ.Κ.ΒΟΥΛΓΑΡΙ."ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ,ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΡΩΜΑΙΩΝ,Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΘΕΝΤΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΑΛΒΑΝΩΝ,ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ"Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ [1443-1468 μ.χ.].ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ[ΤΥΧΑΙΑ?].ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ Ν.ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ....ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"εκδ ΚΑΔΜΟΣ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΗΡΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ...ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?...ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...ΔΕΣΠΟΤΕΣ-ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ..."Ουδεν μειζον εστιν ανθρωποις ελλησι της Ελευθεριας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί σου φαίνεται περίεργο βρε χριστιανή μου 4:34 μ.μ. το να εξοπλιστούν οι Βοειοηπειρώτες ακόμα και με όπλα;
    Η συνθήκη με την οποία έδωσαν στην Αλβανία την Β.Ήπειρο προέβλεπε την δημιουργία χωροφυλακής από τους Έλληνες μειονοτικούς για την αυτοπροστασία τους !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πες τα τζιμη γιατι κοιμουνται ορθια τα ζωντανα. οταν σε δολοφονουν λαβανεις τα μετρα σου.......


    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ζήτημα είναι κάπως λεπτό και χρειάζεται ψύχραιμη και προσεκτική διπλωματική διαχείριση. Οπωσδήποτε τα συναισθήματα που αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή για τον δολοφονηθέντα ομογενή μας, είναι εν δικαίω, κανείς δεν το αρνείται αυτό. Ομως ο Μπερίσα καταδίκασε επίσημα την πράξη. Ο δολοφόνος αυτή τη στιγμή έχει παραδοθεί και θα δικαστεί. Είναι όντως ένα ατυχέστατο συμβάν, αλλά θεωρείται μεμονωμένο και ακραίο. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.