9/8/10

Σκληρή γλώσσα Δρούτσα κατά της Άγκυρας

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας για τις πρακτικές της Άγκυρας στο Αιγαίο κάνοντας λόγο για κουτοπονηριές και προκλήσεις.


«Απαιτούμε από την Τουρκία να δείξει συνέπεια λόγων και έργων, κουτοπονηριές και προκλήσεις δεν χωρούν», δήλωσε χαρακτηριστικά από τη Ρω ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.
«Στην πορεία της ελληνοτουρκικής προσέγγισης όλα συνεκτιμώνται και αναθεωρούνται», πρόσθεσε ο κύριος Δρούτσας.
Υπενθύμισε ότι μόλις το Σάββατο ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ζήτησε να γίνει δεκτός στην Ελλάδα ως γείτονας και φίλος και επανέλαβε ότι προϋπόθεση για να έχει η προσέγγιση και η συνεργασία που επιχειρούμε μέλλον και θετικό αποτέλεσμα, είναι να είναι αμοιβαία επωφελής και να βασίζεται στον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
SKAI.GR

26 σχόλια:

  1. Τόσο πολύ ενοχλήθηκε ο Δαβίδογλου που έβγαλε το Πίρι ρέις στο Αιγαίο.Καημένη Ελλάδα, τι πρόκειται να πάθεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΑΚΑ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΥΦΙΤΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (!!!) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ, ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ, Α ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ)ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ;;;) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, Ή ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ''ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ'';; ΤΟ ''ΔΙΚΑΙΟ'' ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ''ΔΙΚΑΙΟ'', ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΑ, ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ!!!...
    -ΑΡΜΕΛ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Ούτε ο Δρούτσας, ούτε άλλος κανείς μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Είδατε π.χ. τον Σαμαρά να διαμαρτύρεται; Δεν συμπλέει απολύτως με το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον στην εξωτερική πολιτική;

    Πώς να το κάνουμε, οι "άνθρωποι" έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα σου κόψω το φρούτο....
    είπε αυστηρά ο Δρούτσας στον Ντονμέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα ρε Δρουτσα μη σκισεις κανενα καλτσον.Μηπως θα του ζητησεις να πληρωσει και το λογαριασμο για το τραπεζι που του εκανες στη Ροδο?

    Παντως ενα απο τα τρια μπορει να συμβαινει,η εισαι βλακας,η εισαι αφελης ή εκτελεις διαταγες.
    Οτι και απο τα τρια ισχυει εισαι ακαταλληλος για το σημαντικο ποστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι σκληρή φλώσσα και πράσινα άλογα...Εδώ του είπε τα μοιραζόμαστε όλα στο Αιγαίο και στα κουφά που έλεγε ο Μογγόλος έκανε γαργάρα...Να μου πείς ...Σάμπως κόπτεται Ο Δρούτσας...Ξτπνάτε Ραγιάδες...Δεν χανόμαστε,χαθήκαμε και πάμε παραπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω πω πω αγριαδα....
    Παλι καλα που προλαβε κι εφυγε ο νταβου και δεν τον πλακωσε με τις... αστακοουρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά την ταπεινωτική ήττα των Τούρκων από την στάση του κου Δρούτσα οι Τούρκοι αποφάσισαν να υποχωρήσουν και να καταλάβουν τα μισά ελληνικά νησιά και να αφήσουν και την Μύκονο για να πηγαίνουν οι καίνυδες έλληνες πολιτικοί να κάνουν διακοπές και να διασκεδάζουυν στο Namma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΑΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
    ΤΣΑΜΠΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΣΑΜΠΑ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!
    ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ "ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ!!!!
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 80% ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ "ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
    ΑΣ ΔΟΥΝ 500.000 ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ "ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ", ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ (ΤΡΟΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ (ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο κος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.... ) ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!!!
    ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!
    ΚΩΣΤΑΣ "ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ΚΩΣΤΑΣ "ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ"

    Η αποχή δεν αποδεικνύει αποδοκιμασία, διότι οι λόγοι της είναι αδιευκρίνιστοι. Το μόνο που δείχνει καθαρά αποδοκιμασία είναι το ΛΕΥΚΟ.

    >ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...<

    Συμφωνώ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα ψηφίσουν στην συντριπτική τους πλεινότητα.

    >ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 80% ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ<

    Πιθανότατα κάποιοι ΣΥΡΙΖαίοι και ΚΚΕδες, οι οποίοι δεν κάνουν αποχή, ή και "νέοι Έλληνες" (εληνοποιηθέντες λαθρομετανάστες).

    >ΑΣ ΔΟΥΝ 500.000 ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ "ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ", ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ<

    Τα κυριαρχικά δικαιώματα αφήνουν παγερά αδιάφορους του 500.000 κόσμου. Δυστυχώς! Ούτε που τα ξέρουν καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσοχὴ στὰ διπλὰ μηνύματα. Ὄχι ἀλλα λέμε γιὰ ἐσωτερικὴ κατανάλωσι καὶ ἄλλα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 10:20 π.μ.
    βασικα δεν διαφωνουμε....
    δεν θέλουμε να βγούμε στους δρόμους...? καλά !
    Τότε κάλα παθαίνουμε ότι παθαίνουμε!
    Ναι και γιά το Λευκό δεν λέω όχι... Ίσως η αποχή τους δώσει το δικαίωμα να σκεφτούν ότι δεν νοιαζόμαστε!
    Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειλικρινά θλίβομαι γιατί όχι μόνο έχουμε απωλέσει την εθνική μας κυριαρχία ,χωρίς να ματώσει μύτη αλλά κοροιδεύουν και τον λαό συνεχώς.Τι σκληρή γλώσσα ...έχουμε εκφράσει ισχύ στην πράξη?έχουμε προβάλλει ισχύ?έχουμε τολμήσει να απειλήσουμε την Τουρκία ,ότι εάν δεν συμμορφωθεί θα υποστεί κάτι?
    έχουμε εκφράσει την αποφασιστικότητά μας να υπερασπισθούμε την Ελληνική επικράτεια και να διεκδικήσουμε τμήματα εκτός αυτής ?Πήγε Υπουργός της οποιασδήποτε Ελληνικής Κυβερνήσεως στην Κωνσταντινούπολη και να εκφράσει επισήμως αυτά που είχε το θράσος να εκφράσει ο Τούρκος υφυπουργός στην θΡΆΚΗ δύο εβδομάδες πριν?Εάν δεν προβάλλουμε ισχύ ,επιθετικότητα ,αποφασιστηκότητα,δεν θα εξασφαλήσουμε ποτέ ισορροπία...
    Θα μπορούμε βέβαια να παρακολουθούμε στον Αντέννα την καλοβαλμένη σαπουνόπερα Bin bir gece...
    Hos geldiniz arkadaslar και πάρτε μας και τα σώβρακα .Εμείς μέχρι τότε θα διασκεδάζουμε με τον Ονούρ και την Σεχραζάτ ...γιατί μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kai ti na kanoume diladi... na arxisoume na vrizoume kai na rixnoume rouketes?! katalaveno thn enoxlisi kai to thymo, alla sth pragmatikothta prepei na kanoume politiki kai oxi na eksapolyoume epitheseis lektikes ii alles.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ε με αυτά και με τούτα και με τα "τι να κάνουμε" έρχεται (ήρθε) η υποτέλεια... ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!! ΚΟΛΩΝΕΙΣ 1:39;
    Αϊντε επί τέλους πασιφιστές της πλάκας λεζενιαμερντεκολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με το λευκό και την αποχή θα πάρουνε μια στενοχώρια…
    Αυτά τα θέματα επιλύονται με δυο τρόπους. Ή ειρηνική πολιτική λύση χρησιμοποιώντας λίγο το μυαλό μας, ή δια της βίας εφαρμόζοντας το 120 άρθρο του συντάγματος χρησιμοποιώντας πολύ…τα χέρια μας.
    Ειρηνική λύση σε αυτή την συγκυρία σημαίνει κυβέρνηση Σαμαρά με το πασοκ να παίρνει ένα 10% και το υπόλοιπο ποσοστό του να μοιράζεται σε μικρά κόμματα πλην Συριζα. Αυτό θα έβαζε ένα φρένο στην οικονομική κατηφόρα που έχουμε πάρει και θα άλλαζε αισθητά την πορεία της εξωτερικής μας πολιτικής, ενώ θα έστελνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πολιτικούς για το ποιος κάνει κουμάντο.
    Αυτά τα παιδάκια κύριοι πονάνε πολύ μόνο όταν τους αφήσεις έξω από το παιχνίδι.
    Αν ο λαός αφήσει εκτός βουλής τους Συριζοπασοκοβουλευτές, αυτό θα είναι μια καλή αρχή και είναι βέβαιο ότι θα ήταν το έναυσμα για την δημιουργία καινούργιων πολιτικών σχηματισμών. Αυτό με την σειρά του θα δώσει σε μας την ευκαιρία να κάνουμε το ίδιο και στην Ν.Δ. οδηγώντας την χώρα πιθανόν σε συγκυβέρνηση δυο ή τριών μικρότερων κομμάτων. Στόχος να απαλλαγούμε οριστικά από τα δυο μεγάλα κόμματα και από τα πολιτικά οικογενειακά τζάκια, και να αφαιρέσουμε σταδιακά τις υπερεξουσίες που έχουν συγκεντρωθεί σε λίγα χέρια.
    Για παράδειγμα ποιος από σας έχει εξουσιοδοτήσει τον πρωθυπουργό της χώρας να δανείζεται εκείνος…χρεώνοντας εμάς. Αν πάλι αυτό το βρίσκουν λογικό τότε δεν θα έπρεπε να μπορώ και εγώ να δανεισθώ από μια τράπεζα και να στείλω τον λογαριασμό στον ΓΑΠ να τον πληρώσει. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει κάποιο ΟΡΙΟ σε όλα τα πράγματα, δεν θα έπρεπε να βάλουμε κάποιο όριο και στο πόσα χρήματα μπορεί να δανεισθεί η χώρα μας πριν μας το βάλουν οι …δανειστές μας!
    Αποτελεί πλέον αναγκαιότητα να μπουν συνταγματικά θεσμοθετημένα όρια.
    Πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο στους μετανάστες που φιλοξενούμε στην χώρα μας, κάποιο όριο στους δημοσίους υπαλλήλους που προσλαμβάνουμε στην χώρα μας, κάποιο όριο στις αμοιβές των πολιτικών, δικαστικών κ.λ.π., κάποιο όριο στο δανεισμό της χώρας, και αυστηρές και άμεσες κυρώσεις για όποιον πολιτικό παραβιάζει το σύνταγμα ακόμη, για να μην πω ιδικά όταν αυτός είναι πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με το λευκό και την αποχή θα πάρουνε μια στενοχώρια…
    Αυτά τα θέματα επιλύονται με δυο τρόπους. Ή ειρηνική πολιτική λύση χρησιμοποιώντας λίγο το μυαλό μας, ή δια της βίας εφαρμόζοντας το 120 άρθρο του συντάγματος χρησιμοποιώντας πολύ…τα χέρια μας.
    Ειρηνική λύση σε αυτή την συγκυρία σημαίνει κυβέρνηση Σαμαρά με το πασοκ να παίρνει ένα 10% και το υπόλοιπο ποσοστό του να μοιράζεται σε μικρά κόμματα πλην Συριζα. Αυτό θα έβαζε ένα φρένο στην οικονομική κατηφόρα που έχουμε πάρει και θα άλλαζε αισθητά την πορεία της εξωτερικής μας πολιτικής, ενώ θα έστελνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πολιτικούς για το ποιος κάνει κουμάντο.
    Αυτά τα παιδάκια κύριοι πονάνε πολύ μόνο όταν τους αφήσεις έξω από το παιχνίδι.
    Αν ο λαός αφήσει εκτός βουλής τους Συριζοπασοκοβουλευτές, αυτό θα είναι μια καλή αρχή και είναι βέβαιο ότι θα ήταν το έναυσμα για την δημιουργία καινούργιων πολιτικών σχηματισμών. Αυτό με την σειρά του θα δώσει σε μας την ευκαιρία να κάνουμε το ίδιο και στην Ν.Δ. οδηγώντας την χώρα πιθανόν σε συγκυβέρνηση δυο ή τριών μικρότερων κομμάτων. Στόχος να απαλλαγούμε οριστικά από τα δυο μεγάλα κόμματα και από τα πολιτικά οικογενειακά τζάκια, και να αφαιρέσουμε σταδιακά τις υπερεξουσίες που έχουν συγκεντρωθεί σε λίγα χέρια.
    Για παράδειγμα ποιος από σας έχει εξουσιοδοτήσει τον πρωθυπουργό της χώρας να δανείζεται εκείνος…χρεώνοντας εμάς. Αν πάλι αυτό το βρίσκουν λογικό τότε δεν θα έπρεπε να μπορώ και εγώ να δανεισθώ από μια τράπεζα και να στείλω τον λογαριασμό στον ΓΑΠ να τον πληρώσει. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει κάποιο ΟΡΙΟ σε όλα τα πράγματα, δεν θα έπρεπε να βάλουμε κάποιο όριο και στο πόσα χρήματα μπορεί να δανεισθεί η χώρα μας πριν μας το βάλουν οι …δανειστές μας!
    Αποτελεί πλέον αναγκαιότητα να μπουν συνταγματικά θεσμοθετημένα όρια.
    Πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο στους μετανάστες που φιλοξενούμε στην χώρα μας, κάποιο όριο στους δημοσίους υπαλλήλους που προσλαμβάνουμε στην χώρα μας, κάποιο όριο στις αμοιβές των πολιτικών, δικαστικών κ.λ.π., κάποιο όριο στο δανεισμό της χώρας, και αυστηρές και άμεσες κυρώσεις για όποιον πολιτικό παραβιάζει το σύνταγμα ακόμη, για να μην πω ιδικά όταν αυτός είναι πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με το λευκό και την αποχή θα πάρουνε μια στενοχώρια…
    Αυτά τα θέματα επιλύονται με δυο τρόπους. Ή ειρηνική πολιτική λύση χρησιμοποιώντας λίγο το μυαλό μας, ή δια της βίας εφαρμόζοντας το 120 άρθρο του συντάγματος χρησιμοποιώντας πολύ…τα χέρια μας.
    Ειρηνική λύση σε αυτή την συγκυρία σημαίνει κυβέρνηση Σαμαρά με το πασοκ να παίρνει ένα 10% και το υπόλοιπο ποσοστό του να μοιράζεται σε μικρά κόμματα πλην Συριζα. Αυτό θα έβαζε ένα φρένο στην οικονομική κατηφόρα που έχουμε πάρει και θα άλλαζε αισθητά την πορεία της εξωτερικής μας πολιτικής, ενώ θα έστελνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πολιτικούς για το ποιος κάνει κουμάντο.
    Αυτά τα παιδάκια κύριοι πονάνε πολύ μόνο όταν τους αφήσεις έξω από το παιχνίδι.
    Στόχος να απαλλαγούμε οριστικά από τα δυο μεγάλα κόμματα και από τα πολιτικά οικογενειακά τζάκια, και να αφαιρέσουμε σταδιακά τις υπερεξουσίες που έχουν συγκεντρωθεί σε λίγα χέρια.
    Αποτελεί πλέον αναγκαιότητα να μπουν συνταγματικά θεσμοθετημένα όρια.
    Πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο στους μετανάστες που φιλοξενούμε στην χώρα μας, κάποιο όριο στους δημοσίους υπαλλήλους που προσλαμβάνουμε στην χώρα μας, κάποιο όριο στις αμοιβές των πολιτικών, δικαστικών κ.λ.π., κάποιο όριο στο δανεισμό της χώρας, με αυστηρές και άμεσες ποινές για όποιον πολιτικό παραβιάζει το σύνταγμα ακόμη, για να μην πω ιδικά, όταν αυτός είναι πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Δρούτσας σε τι γλώσσα του τα είπε στα αμερικάνικα ή τα τούρκικα, γιατι στα ελληνικά δεν τα καταφέρνει όπως το γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναί και ίδρωσε το αυτί της Τουρκίας με τη¨"σκληρή γλώσσα". Σε λίγες μέρες πάλι τα ίδια θα έχουμε. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 10 Αυγούστου 2010 3:51 μ.μ.

    Γερμανικά προφανώς, τα οποία μιλούν και οι δύο. Τα ελληνικά δεν θα χρησίμευαν, διότι δεν ξέρει ο κ. Νταβούτογλου.

    @ 10 Αυγούστου 2010 3:07 μ.μ.

    Αναγκαία η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ στις κάλπες και η καταψήφιση του δικομματισμού. Όμως, φάσκεις και αντιφάσκεις, διότι προηγουμένως λες "μονοκούκι ΝΔ". Τι θέλεις τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ὁ Δρούτσας καὶ ὁ κάθε Δρούτσας δὲν εἶναι βλᾶκες, βλέπουν τὸ δούλεμα ἀπὸ τὴν μεριὰ τῆς Τουρκίας καὶ ἐνίοτε ἔχουν ἐκρήξεις θυμοῦ.
    Καλὴ ἡ παλικαριά, ἀλλὰ ὅταν ἔχη θύματα νὰ δεῖτε πόσο θὰ μᾶς τσούξη, εἴμαστε καὶ λίγοι.
    Θέλει μία γενικὴ ἀλλαγὴ κλίματος ὥστε νὰ μὴν τρέμουμε τὴν Τουρκία, ὡς ἔθνος. Ὁ φόβος μας ἁπλῶς θολώνει τὸ πεδίο καὶ στερούμεθα σωστῶν ἀποφάσεων.
    Τὸ ἔχω ξαναπεῖ μόνο σὲ βάθος χρόνου καὶ μὲ κατάλληλη προετοιμασία θὰ ἀλλάξη ἡ κατάστασις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ήγουν, αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, κάτσε να τον απολαύσεις... έτσι ερμηνεύω εγώ το γραπτό σου Konion και δεν συμφωνώ καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ konion

    >Ὁ Δρούτσας καὶ ὁ κάθε Δρούτσας δὲν εἶναι βλᾶκες, βλέπουν τὸ δούλεμα ἀπὸ τὴν μεριὰ τῆς Τουρκίας καὶ ἐνίοτε ἔχουν ἐκρήξεις θυμοῦ.<

    Καλά, τα πιστεύεις αυτά που λες; Γιατί να έχει εκρήξεις θυμού; Τι τον ενδιαφέρει αυτόν;


    >Τὸ ἔχω ξαναπεῖ μόνο σὲ βάθος χρόνου καὶ μὲ κατάλληλη προετοιμασία θὰ ἀλλάξη ἡ κατάστασις<

    1) Ποιο ... "βάθος χρόνου"; Πόσο χρόνο έχομε ακόμη;

    2) Ποιος θα κάνει αυτά που συμβουλεύεις, έστω και σε βάθος χρόνου;

    Μήπως είσαι εκτός τόπου και χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό που μας λείπει στην Ελλάδα, είναι οι πατριώτες πολιτικοί.
    Όλα τα άλλα τα έχουμε !!!
    Βέβαια, μακρυά από προβληματικές συμμαχίες σαν αυτές που προτείνουν διάφοροι εδώ μέσα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γενικῶς, ὅταν ὑπάρχη μιὰ κακομοιριὰ τοῦ ὕφους «ὅλοι εἶναι προδότες, δὲν τοὺς νοιάζει» καὶ λοιπὰ παρόμοια ἐπιχειρήματα, τὀτε τίποτε δὲν θὰ ἀλλάξη.
    Ἔμεῖς δίνουμε τὰ αἰτήματα στοὺς πολιτικούς. Ἔμεῖς τοὺς ψηφίζουμε, ὡς κοινωνία πάντα ἐννοῶ, κανεὶς δὲν ἀντιδρᾶ σωστά, ὥστε νὰ γίνη κάτι συλλογικὰ στὸν τόπο. Μόνο ἀποσπασματικὲς ἐκρήξεις θυμοῦ βλέπω. Καλὸ αὐτὀ, ἀλλὰ μόνο ὡς πρῶτο βῆμα.
    Ἡ Τουρκία ἔχει διαμορφώσει μία κατάστασι σὲ βᾶθος δεκαετιῶν, αὐτὸ δὲν ἀλλάζει ἀπὸ τὴν μία στιγμὴ στὴν ἄλλη. Αὐτὴν τὴν στιγμὴ στὴν διεθνῆ σκακίερα μόνο ἀμυντικὲς κινήσεις μποροῦμε νὰ κάνουμε.
    Μάθαμε νὰ ζοῦμε μὲ δανεικά, ὡς κοινωνία πάντα ἐννοῶ, τί νὰ μᾶς χρησιμεύση ὁ στρατός, ποὺ φυλάει τὰ σύνορα; Τώρα ὅμως ποὺ τελειώνουν τὰ δανεικὰ θὰ φανῆ πολὺ καλὰ ἡ χρησιμότης τοῦ στρατοῦ.
    Ἐὰν μαθαίναμε νὰ ζοῦμε ἀπὸ αὐτὰ ποὺ βγάζει ὁ τόπος μας σᾶς διαβεβαιῶ ὅτι θὰ εἴμαστε πολὺ περισσότερο πατριῶτες ἀπὸ ὅτι τώρα.
    Ὅλοι τὰ βλέπουν ἀλλὰ τὸ βραχυπρόθεσμο συμφέρον εἶναι πολὺ ἰσχυρότερο ἀπὸ ὅτι τὸ μακρυπρόθεσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.