16/8/10

Συνάντηση κορυφής Ρωσίας- Αφγανιστάν- Πακιστάν

Συνάντηση με τον Αφγανό πρόεδρο Καρζάι και τον Πακιστανό ομόλογο του Ζαρντάρι θα έχει ο Ρώσος πρόεδρος Μεντβέντεφ την Τετάρτη στο Σότσι.
Ο Αφγανός πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι και ο Πακιστανός ομόλογός του Ασίφ Αλί Ζαρντάρι πρόκειται να συναντηθούν την Τετάρτη με τον Ρώσο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ στην πόλη Σότσι, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Στη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη θερινή κατοικία του κ. Μεντβέντεφ, πρόκειται να συμμετάσχει επίσης και ο πρόεδρος του Τατζικιστάν Εμομάλι Ραχμόνοφ.
«Θα πραγματοποιηθεί τετραμερής συνάντηση στις 18 Αυγούστου στο Σότσι», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου, ενώ έχουν προγραμματιστεί και διμερείς συναντήσεις του Ρώσου προέδρου με τους κ.κ. Καρζάι και Ζαρντάρι.
Από την πλευρά της πακιστανικής προεδρίας έγινε γνωστό ότι ο κ. Ζαρντάρι, ο οποίος επικρίθηκε σφοδρότατα στη χώρα του για τον τρόπο αντιμετώπισης των καταστροφικών πλημμύρων που έπληξαν το Πακιστάν, θα λάβει μέρος στη συνάντηση όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά θα περιορίσει την επίσκεψη σε λίγες ώρες, αντί για δύο μέρες όπως είχε αρχικά προβλεφθεί.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.