4/4/11

Προσβολή μνήμης των νεκρών αξιωματικών των Ιμίων από το Θεόδωρο Πάγκαλο!

Σε νέες προκλητικές και αψυχολόγητες δηλώσεις για τη κρίση των Ιμίων προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash που αναπαράγονται ήδη από τα τουρκικά ΜΜΕ (www.cnnturk.com/).
Ενώ φέρει προσωπική βαρύτατη ευθύνη για τη διαχείριση της κρίσης των Ιμίων, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών θεωρεί ότι η Ελλάδα υπέστη “μια βαριά στρατιωτική ήττα” ενώ αγνοεί εντελώς τους 3 νεκρούς αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212 που κατέπεσε τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 (Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός).
Οι επίμαχες δηλώσεις έχουν ως εξής: “Ξέρεις πώς ήταν οι σημαίες. Ήταν σε δυο καλάμια δεμένες με σπάγκο. Ε, αυτό το πράγμα δεν θα καθόταν εκεί πέρα για πάρα πολύ καιρό, δεν έβγαζε τον χειμώνα. Δεν είχαμε για παράδειγμα μια βάση να χτίσουμε, να βάλουμε τσιμέντο και επάνω τη σημαία. Εκεί, όλοι το ξεχνάμε, δεν υπήρχε μία σημαία. Υπήρχαν δύο σημαίες. Εάν εμείς φεύγαμε, στο άλλο νησί θα υπήρχε τούρκικη σημαία. Είχαν καταλάβει το νησί οι Τούρκοι! Τι τους εμπόδιζε να χώσουν μια σημαία και να την αφήσουν; Θα μου πεις, θα πηγαίναμε να τη βγάλουμε! Μα το ήξεραν οι Τούρκοι από την αρχή. Και να σου πω και κάτι που μου είπε ο Χόλμπρουκ, το οποίο δεν μπορώ να το θέσω υπό τον έλεγχο κανενός, γιατί έχει πεθάνει πλέον.

Μετά από πέντε- έξι χρόνια πήγα στη Νέα Υόρκη, πήρα τηλέφωνο τον Χόλμπρουκ, ο οποίος δούλευε τότε στον Boston Bank και είχα μάθει ότι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Χάρηκε που με άκουσε και μου λέει,” έλα το μεσημέρι να σου κάνω το τραπέζι”. Πήγα, λοιπόν, σε ένα εστιατόριο και του είπα γι’ αυτή την ιστορία: θεωρώ ότι καταφέραμε να μην σκοτωθεί κανείς, γιατί
όταν κάνεις διπλωματία, βασικό κριτήριο είναι να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές.

Τότε ο Χόλμπρουκ μου εξήγησε το εξής εκπληκτικό: όλος ο χώρος του Αιγαίου είχε μπλοκαριστεί ηλεκτρονικά από τους Αμερικανούς και δεν επρόκειτο να χαθεί ούτε μια ανθρώπινη ζωή. Οι πύραυλοι και οι βόμβες των πολεμικών σκαφών των 2 στόλων δεν θα έβρισκαν κανέναν στόχο. Είχαν φροντίσει οι Αμερικανοί να μην χτυπηθεί κανένα σκάφος”.http://www.strategyreport.gr/?p=8703

30 σχόλια:

  1. Γιαούρτι ποὺ θὰ φάη ὁ Πάγκαλος...
    Ὁ ἄνθρωπος εἶναι μεγάλο τομάρι, φίλαυτος, πονηρὀς, προδότης, ὅλα τἄχει.
    Μπράβο μας ποὺ τὸν ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω πως "λοκάρονται" πυροβόλα όπλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και λίγα λέει....

    Κανονικά πρέπει να τον κουβαλάμε όπως κουβαλούσαν οι Αιγύπτιοι τους άρχοντες τους. Μέγας ευεργέτης.

    Αν δεν ήταν ο Πάγκαλος (όνομα και πράμα φτου φτου) θα είχαμε και νεκρούς (;;;;;;;;;;;;). Αλλά μην ανησυχείτε οι φίλοι μας είχαν προνοήσει και μας προστάτευαν.

    Μόνο που ξέχασε μάλλον ο εθνοπατέρας Πάγκαλος να ρωτήσει το φιλέλληνα αμερικανό στον Έβρο πως θα το σταματούσαν το πατιρντί;
    Τις τορπίλες πως θα τις επηρέαζαν;
    Τα παλικάρια στις βραχονησίδες προφανώς θα τα έπαιρνε το κύμα μαζί με τα καλάμια και κάτι χρωματιστά πανιά.......

    Αυτοί είμαστε κύριοι και ο κύριος είναι αυτός που μας αξίζει, και λίγα μας έκανε (και θα μας κάνει ακόμα). Εγώ απαιτώ χειρότερα μπας και υπάρξει κάποιος να τον στείλει σπίτι του.

    περίεργος....

    ΥΓ: Ευχαριστούμε τους φίλους μας τους Αμερικάνους που μας προστάτευσαν ακόμη μια φορά (και ας μην μας το είπαν είναι ανιδιοτελείς).

    Εδώ κολλάει η φράση "η μακακία πάει σύννεφο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφ΄όσον ο Πάγκαλος δεν τιμωρήθηκε όταν και όπως έπρεπε, είναι φυσικό να ακολουθεί την πάγια τακτική οποιουδήποτε θρασύτατου λαμογιού που για να δικαιολογήσει τις πράξεις του καταφεύγει σε ακόμη περισσότερο θρασύτατες δικαιολογίες. Είναι δυνατόν ο πρώην ΥΠΕΞ ενός "σοβαρού" κράτους να αναφέρεται σε "καλαμένιες" σημαίες με σπάγγο, μιλώντας για έδαφος της εθνικής του επικράτειας;
    Πόσο μάλλον όταν επικαλείται και την μαρτυρία των αποθαμένων βρυκολάκων;

    "θεωρώ ότι καταφέραμε να μην σκοτωθεί κανείς, γιατί
    όταν κάνεις διπλωματία, βασικό κριτήριο είναι να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές."

    Τι να πει κανείς για την παραπάνω φράση;
    Ο σκοπός της διπλωματίας δεν είναι να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές, όταν αυτό δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί, αλλά πρωτίστως το να εξυπηρετηθούν τα εθνικά συμφέροντα!
    Εδώ, τι είχαμε όμως;
    Ούτε τα εθνικά μας συμφέροντα εξυπηρετήθηκαν από την μια, ενώ από την άλλη χάσαμε και τρεις ανθρώπους που έπεσαν άδικα καθώς η θυσία τους δεν έπιασε "τόπο"!
    Αυτό προδότη κ. Πάγκαλε λέγεται ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!

    Ούτε αναφέρεται φυσικά στον θάνατο των τριών στρατιωτικών μας αλλά "καταφέραμε να μην σκοτωθεί κανείς" λέει, ως να μην υπήρξαν ποτέ!!!

    Το συμπέρασμα είναι πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε καμία δυναμική διπλωματική πρωτοβουλία εκ μέρους της Κυβέρνησης, προκειμένου να υπερασπίσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αφού δεν είναι διατεθειμένη να ανοίξει ούτε ρουθούνι για να τα υπερασπίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...Ξέρεις πώς ήταν οι σημαίες. Ήταν σε δυο καλάμια δεμένες με σπάγκο..."-Παγκαλος

    Μονο με την εικονα αυτη θα επρεπε να ειχανε βουρκωσει τα ματια του αν δεν ητανε μονο δυο ...αυγα και οχι ματια.
    Για αυτα τα "καλαμια δεμενα με σπαγκο" καποιοι δωσανε τις ζωες τους την ωρα που αυτος ητανε αραχτος σε 3 πολυθρονες και εβγαζε ΣΚΑΤΑ απο το κολοστομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτάνει ένα απλό γιαούρτωμα για ένα τέτοιο γουρούνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "γιατί
    όταν κάνεις διπλωματία, βασικό κριτήριο είναι να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές"

    Πρώτον, όταν ασκείς διπλωματία βασικό κριτήριο ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ είναι να μην παραχωρήσεις εθνική κυριαρχία.
    Δεύτερον, να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές με το παραμικρό.Δηλαδή να έχουν δοθεί σαφείς κανόνες εμπλοκής από την αρχή της κρίσης για να ξέρουν οι στρατιωτικοί τι κάνουν και πότε.
    Τρίτον, να μην πεθάνουν στρατιωτικοί -μόνιμοι και κληρωτοί- σε αποστολές άνευ ουσίας (π.χ να στείλεις τρεις αξιωματικούς για αναγνώριση με ελικόπτερο πάνω από ομάδα τούρκων κομμάντο ενώ έπρεπε να έχεις στείλει στρατιωτικές ομάδες και στις δυο Ίμια από τη στιγμή που χόντρυνε το πράγμα)

    Να μας πει λοιπόν ο κύριος αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης τι από τα παραπάνω έπραξε εκείνο το βράδυ.

    Κλείνοντας, το ότι ακούστηκε από επίσημα χείλη ότι το Αιγαίο ήταν μπλοκαρισμένο ηλεκτρονικά και καμία βόμβα ή πύραυλος δεν θα έφευγε ίσως να εξηγεί και την πτώση του Ελληνικού ελικοπτέρου.
    Για την αεροπορία μπορούσαν 100% να την μπλοκάρουν δεδομένου ότι όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά είναι αμερικανικής κατασκευής. Τώρα για τον πύραυλο exocet μην λένε μεγάλα λόγια γιατί κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να τον μπλοκάρει ηλεκτρονικά (βλέπε Φώκλαντς). Όπως και να χει ανθρώπινη ζωή μπορούσε να χαθεί...πολυβόλα, όλμοι, πυροβόλα...παραδοσιακές μέθοδοι.

    Κύριε αντιπρόεδρε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς διότι τελευταία ειδικά όταν μιλάς σε κοινό γίνεται χαμός (με την κακή έννοια).

    Θεόφραστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πάγκαλος θα μιλάει όσο η ανοχή και η αντοχή μας το επιτρέπει.
    Θα λέει ότι θέλει εφόσον δεν δικάζεται για προδοσία .
    Βέβαια κανείς δεν του εμαθε τι σημαίνει σημαία για κάποιους ηλίθιους όπως εμείς μιας και η δική του σημαία έχει χρώμα πράσινο σαν τα πράσινα άλογα του Πασοκ τα γαλαζια της ΝΔ τα κόκκινα της Άλέκας και τα κίτρινακαφεγκριζοπερτικαλί των υπολοίπων .

    Είναι κρίμα που υπάρχουν ακόμα αστυνομικοί να τον προστατεύουν πάντως αυτόν και ολα τα άλλα ''καλόπαιδα''...Αστυνομία που προστατεύει αυτούς που εμείς ψηφίσαμε και τώρα φωνάζουμε...
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και τώρα ακόμα χειρότερα που το βλέπουμε το ξέρουμε το νιώθουμε και απλά ακόμα μια φορά γκρινιάζουμε.
    Κάποτε όταν σε κάποιον Ελληνας του έθιγαν την αξιοπρέπεια του, τον αυτοσεβασμό την οικογένεια και την πατρίδα το λιγότερο που έκανε ήταν να εμπλακεί σε καβγά.
    Σήμερα απλά γκρινιάζει και περιμένει πότε θα δει τα χειρότερα μήπως και σηκωθεί απο τον καναπέ (παρεπιπτόντως δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω).
    Τώρα κοντεύουν να μας πάρουν , αν δεν το έχουν ήδη κάνει, και τα παντελόνια και απλά συζητάμε για το πως και πότε πρέπει να αντιδράσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστίνα, απαντώ σε σένα επειδή κάπου ταιριάζουμε στις μύχιες σκέψεις. Το 1967 η δικτατορία βρήκε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να την ανέχεται. Κι αυτό επειδή η "δημοκρατία" που προϋπήρχε ήταν κομματοκρατία. Κάτι σαν το σημερινό χάλι.
    Όσοι αντέδρασαν, με έργα ή με λόγια(!), ήσαν κυρίως όσοι έμοιαζαν στον Πάγκακο. Όσοι επιθυμούσαν δικτατορία Σταλινικού τύπου.
    Βέβαια οι δικτάτορες δεν αποδείχτηκαν και οι καλύτεροι κυβερνήτες της χώρας μας, αλλά τουλάχιστον δεν άφησαν το χρέος που μας αφήνουν οι μετά την επάρατη δικτατορία. Μέχρι που ήρθε ο Ιωαννίδης... κατά τη γνώμη μου κακέκτυπο του σημερινού Πάγκακου. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν μπορούσε σήμερα ο Πάγκακος θα μας "έσωζε" όπως ο Ιωαννίδης. Ίδια νοοτροπία έχουν, εκτός της έννοιας "Πατρίδα".
    Δεν ολοκληρώνω τις σκέψεις μου. Σταματώ εδώ, μέχρι να δω αντιδράσεις.
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "όταν κάνεις διπλωματία, βασικό κριτήριο είναι να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές"

    Πώς λέγεται αυτό στον Ποινικό Κώδικα;

    Ministre plénipotentiaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ολοκληρώνω τις σκέψεις μου. Σταματώ εδώ, μέχρι να δω αντιδράσεις.
    γ.κ.
    4 Απριλίου 2011 12:11 μ.μ.

    Ανωνυμε
    Δεν ειπες και τιποτα της προκοπης για να ...περιμενεις και αντιδρασεις
    ...ο Ιωαννίδης... κατά τη γνώμη μου κακέκτυπο του σημερινού Πάγκακου... ειπες.


    Δν εχουν καμμια σχεση οι δυο,ο 1ος ειχε φιλοπατρια και ητανε δοσμενος σε ενα σκοπο αλλα δεν ειχε γνωση σχεδιων και τον δουλεψαν ενω ο 2ος εχει αρκετη γνωση των εξελειξεων αλλα ειναι ,σε αντιθεση με την "αρσακιαδα",ενας ελεηνος φιλοτομαριστης και ασημαντος βρωμανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.facebook.com/profile.php?id=1156161321#!/photo.php?fbid=1930006407291&set=a.1778908309933.2108387.1156161321&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χμμ!

    Όταν προτείνεται η επιλογή μεταξύ δύο προδοτών, ποιον αλήθεια να διαλέξεις;
    Η μόνη διαφορά τους είναι ότι ο Ιωαννίδης φυλακίστηκε, ενώ ο Πάγκαλος εξακολουθεί ακόμη να τρώει Φουα-Γκρα και να μολύνει τον Σαρωνικό!
    Γενικώς οι Έλληνες παραπαίουμε από το ένα άκρο στο άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γειά σου τέως Φρουρέ. Με πρόλαβες κ΄έπιασες τον ογκόλιθο της συνέτευξης του ρινόκερω. Παρόμοια είχε δηλώσει και ο ΓΑΠ ως ΥΠΕΞ στο Τορόντο.Πρόθυμος να θυσιάσει μερικά στρέματα Ελλάδας "για να κοιμόμαστε ήσυχοι".
    Τοιούτους διαφεντευτές της εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας αναδεικνύει πλέον το ελλαδιστάν..
    Χαίρω πάντως που αποδέχθηκε την εισήγησή μου για την προαγωγή σου σε Μινίστρ Πλενιποτεντιαίρ. Μιστ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ γ.κ
    όταν θυμηθούμε την διαφορά της έννοιας δημοκρατία ,με αυτή που μας έχουν επιβάλλει να πιστεύουμε μετά από χρόνια πλύσης εγκεφάλου, τότε μπορεί και να κατανοήσουμε την δικτατορία.
    Δεν είμαι της λογικής ‘’απο τα δυο κακά το μη χείρον βέλτιστον.’’
    Είμαι της λογικής όμως πως όταν φτάσεις στο έσχατο σημείο, (αυτό που θα είμαστε σε λίγους μήνες και αφού έχουν τελειώσει και τα δανεικά και τότε θα φανεί το πόσο μέγεθος του ξεπουλήματος ακόμα και στον πιο τυφλό ) και αφού έχεις εφαρμόσει κάθε φαρμακευτική μέθοδο για να σώσεις τον ασθενή προχωράς στην λογική ''πονάει χέρι κόψει χέρι''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Μιστ,.
    4 Απριλίου 2011 1:59 μ.μ.

    Αναβάθμιση; Καλό! Αν δεν τους πάει πκε, δεν θα βρω τη θέση που μου αξίζει...


    "προχωράς στην λογική ''πονάει χέρι κόψει χέρι''"

    και πιο πάνω Χριστίνα, να έχει περιθώριο...

    Ministre plénipotentiaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α, δηλ οι αμερικάνοι που έβαλαν πλάτη στην μπλόφα των τούρκων προκειμένου να χεστούν πάνω τους οι πολιτικοί χειριστές της υπόθεσης μας έκαναν και χάρη! Και καλά η "μαγική" τεχνολογία των ΗΠΑ που μπλόκαραν ΟΛΟ το Αιγαίο και μπούρδες. Το ελικόπτερο που έπεσε μήπως είχαν μπλοκάρει; Εμ, δεν είναι Χόλλυγουντ οι κρίσεις κύριοι. Ας πατάγαν τις σκανδάλες και θα βλέπαμε τι θα γινόταν. Θα παραγγέλανε με τις ντουζίνες νέα σκάφη οι τούρκοι για να ξαναφτιάξουν ναυτικό.
    Όσο για το "βαριά ήττα" δυστυχώς έχει δίκιο ο χοντρός. Όσο βλήματα και αν ήταν οι πολιτικοί, οι στρατιωτικοί που ήταν στο πεδίο έπρεπε να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν τα όποια μέτρα. Το να λέμε είχαμε διαταγές για το τάδε νησί και όχι για το τάδε που ήταν δίπλα και άλλες τέτοιες βλακείες είναι ρεζίλι. Στα Ίμια την αρπάξαμε. Πάμε για άλλα τώρα.
    Οι νεκροί πάντως ας μην ξεχνιούνται τόσο γρήγορα κε Πάγκαλε. Είναι λίγο βλάσφημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χριστίνα, Ακριβώς αυτό εννοώ κι εγώ.
    Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες από ή άσχετους ή υστερόβουλους
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΕΛΛΗΣ (1:44μμ): "Χμμ!"

    Άριστα τα αντανακλαστικά σου φίλε. Όταν αρχίζει να μυρίζει πτωμαϊνη σκάνε μύτη τα κοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και να ήταν έτσι ας εκτοξεύμαμε μερικούς έξοσετ και να βλέπαμε τι θα γινόταν. Επίσης είχαμε νεκρούς, αλλά οι τούρκοι περισσότερους (ομάδα κομάντο καρντακ). Τεσπα σίγουρα ο πάγκαλος δεν είναι ο καταλληλότερος να μας πει πως θα υπερασπιστούμε την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ είπε...
    ΑΠΕΛΛΗΣ (1:44μμ): "Χμμ!"

    Άριστα τα αντανακλαστικά σου φίλε. Όταν αρχίζει να μυρίζει πτωμαϊνη σκάνε μύτη τα κοράκια.
    4 Απριλίου 2011 4:25 μ.μ.

    -----------------

    Χαχαχαχα!

    Γεια σου φίλε Πιγκουϊνε!

    Εσύ, ως πουλί βέβαια, γνωρίζεις τα είδη και τις συνήθειες των "άλλων πουλιών", όπως ο Φοίνικας ας πούμε, τα κοράκια, οι καλιακούδες, οι πράσινοι Μακάο κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ είπε...
    ΑΠΕΛΛΗΣ (1:44μμ): "Χμμ!"
    Άριστα τα αντανακλαστικά σου φίλε. Όταν αρχίζει να μυρίζει πτωμαϊνη σκάνε μύτη τα κοράκια.
    4 Απριλίου 2011 4:25 μ.μ.


    Χαχαχαχα!
    Γεια σου φίλε Πιγκουϊνε!
    4 Απριλίου 2011 5:11 μ.μ.
    Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ

    Σε αποκαλεσε με το ονομα σου απελλη ο πιγκουινος δηλαδη ΚΟΡΑΚΙ και εσυ χαχαχα και χουχουχου του απαντησες κολογλυφταριο.Ου να μου χαθεις ξευτυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 4 Απριλίου 2011 7:08 μ.μ.

    ---------------------

    Εσύ γιατί παρεξηγήθηκες τώρα;
    Είπαμε!!
    ΚΑΙ Καλιακούδες με κρεατοελιά στο ράμφος!
    Δεν το άκουσες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΕΛΛΗ, ξεχάσαμε και τις κάριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O Κοπροδέστατος εκτός από ανθέλληνας, απύθμενα λακαμώτατος και κόμητας της ηληθιότητας, είναι και τεχνικώς αστοιχείωτος!!!!! (είχαν μπλοκάρει το Αιγαίο -Σώπα ρε Βλακωδέστατε, κιεγώ έφαγα 1 τόνο φασολάδα κιέχω κουφάνει όλα τα ψάρια, άσε που 'ζεξε κι η Βόρεια Ευρώπη!!)
    ΙΚΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μου έχει μείνει αξέχαστη η αναγούλα και η τάση εμετού που μου προκαλούσε η μπόχα τη στιγμή που άνοιγα τα καπάκια από βουλωμένα φρεάτια και βόθρους όταν εργαζόμουν ως υδραυλικός. Η ίδια αναγούλα και τάση μου προκαλείται κάθε φορά που διαβάζω ή ακούω τον Πάγκαλο.
    Π. Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τομάρι προδότη ανθέλληνα εσύ κ ο αγαπητικός σου ΓΑΠ θα φάτε μαύρο που δε θα ξέρετε πού να σταθείτε!Ντροπή σας ρε Τούρκοι έτσι θα σας λέω γιατί δεν αξίζετε να φέρετε το όνομα Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο/Η ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ είπε...
    ΑΠΕΛΛΗ, ξεχάσαμε και τις κάριες...

    4 Απριλίου 2011 9:37 μ.μ.

    Που τις θυμηθηκες ρε μεγαλε.Αυτες υπηρχαν προ χριστου και πρεπει να εισαι μεγαλος στη ηληκια.Μονο που τις λεγανε Καργιες και οχι καριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μαλλον ο εν λογω κυριος χρειαζεται και αλλο γιαουρτακι για να ελθει στα ισα του εκτος φυσικα και αν πλεον η περιπτωση του χρειαζεται πιο ριζικη θεραπεια.Φ"Καλαμια με χρωματιστα πανια" αναρωτιεμαι τι θα λεγε ο παπους του για αυτην την δηλωση η τθι θα συνεβαινε αν αυτην την δηλωση τι εκανε ενας οποιοδηποτε υπουργος σε μια οποιαδηποτε αλλη χωρα εστω και Καζακσταν ας πουμε ο υπουργος αυτος θα ςμςν στην θεση του η θα τον επαιρναν με τις πετρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Χρήστο Βούλγαρη
    Το γιαούρτι με το ρύζι πάνε ωραία όμως. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.