12/6/11

Πετσάλνικος: Αντί να παραιτηθεί, εμπαίζει τον Ελληνικό λαό. Να γιατί αντιδρά έτσι ο κόσμος απέναντι στους πολιτικούς!


Απάντηση Φ. Πετσάλνικου σε δημοσίευμα για την περιουσία του
Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με την επαναφορά ενός θέματος που έχει διευθετηθεί εδώ και καιρό, κάνει λόγο ο πρόεδρος της Βουλής απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για ακίνητο που διατηρεί στην Καστοριά. «Ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου έχουμε αποκρύψει ή επιδιώκουμε να αποκρύψουμε τίποτε», επαναλαμβάνει ο κ. Πετσάλνικος και τονίζει πως τα περιουσιακά του στοιχεία δηλώνονται τόσο στη φορολογική του δήλωση όσο και στο πόθεν έσχες.

«Όπως είχα δηλώσει και τον περασμένο Μάρτιο, όταν κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά, ότι ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου έχουμε αποκρύψει ή επιδιώκουμε να αποκρύψουμε τίποτε. Την κύρια κατοικία και όχι εξοχικό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, την κτίσαμε τη δεκαετία του '90 σε χωράφι 5,5 στρεμμάτων έξω από το χωριό μου στο Μαυροχώρι Καστοριάς, με δάνειο που πήραμε τότε και αποπληρώνουμε ακόμη. Σημειώνεται ότι η αντικειμενική αξία της κατοικίας και του χωραφιού είναι 84.000�. Η αποθήκη και η πισίνα των 45τ.μ. έγιναν επίσης τη δεκαετία του 90. Εξυπακούεται ότι τα περιουσιακά μου στοιχεία δηλώνονται τόσο στη φορολογική μου δήλωση όσο και στο πόθεν έσχες», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής και για το θέμα της πισίνας στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα διευκρινίζει:
«Πέρυσι διαπιστώσαμε ότι ως προς την πισίνα ο μηχανικός δεν είχε κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να εκδοθεί η σχετική άδεια και δική μας παράλειψη φυσικά ήταν ότι δεν είχαμε ελέγξει νωρίτερα αυτή την έλλειψη. Γι'  αυτό και προκαλέσαμε εμείς οι ίδιοι την αυτοψία της Υπηρεσίας προκειμένου να εφαρμοστούν όσα προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία ( πρόστιμα κτλ). Η αυτοψία διαπίστωσε ότι και η αποθήκη δεν είχε την απαιτούμενη απόσταση από το διπλανό χωράφι και έπρεπε να κατεδαφιστεί. Η διαδικασία της ταυτοποίησης που είχε ξεκινήσει από την οικογένειά μου έχει ολοκληρωθεί. Ήδη η αποθήκη έχει κατεδαφιστεί και η πισίνα τακτοποιήθηκε πολεοδομικά με την έκδοση της άδειας, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία».
«Είναι απορίας άξιο», καταλήγει ο κ. Πετσάλνικος, «γιατί ένα θέμα που έχει διευθετηθεί και μάλιστα σε χρόνο πριν από τα δημοσιεύματα, επανέρχεται τώρα και με αυτόν τον τρόπο στην επικαιρότητα».
NAFTEMPORIKI

6 σχόλια:

  1. είναι απορίας άξιο πως ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....πιάνεται τόσο εύκολα "ΚΩΤΣΟΣ" απο ένα μηχανικό και δεν φροντίζει(αφού γνωρίζει ότι θα ΕΛΕΓΧΘΕΙ, να είναι τουλάχιστον ΝΟΜΟΤΥΠΟΣ!!!!!Άν έκανα εγώ το ίδιο θα με είχαν χτυπήσει σαν το ΧΤΑΠΟΔΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτες οι ατασθαλειες δεν παιζουν κανενα ρολο.
    Σημασια εχει ποσους πακιστανοκινεζους εχει για να του καθαριζουν την πισινα...
    Οσους περισσοτερους,τοσο περισσοτερους ποντους παιρνει...
    Συμπερασμα:
    Αποκτηστε οσους περισσοτερους δουλους μπορειτε,για να μην καταντησετε ανεργοι στην πλατεια Συνταγματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. <>.Δηλαδή αν κάνει τέτοιες τερατώδεις παραλήψεις για τη δική του περιουσία για του Ελληνικού Λαού τι θα κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ!!!.ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΡΑΣΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΙΝΤΑΙ!!!.ΑΣ ΑΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΤΗΝ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καιρός πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
    http://kanena2010.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html

    Αγαπητοί Πολίτες δεν τους αντέχουμε άλλο πλέον. ΔΕΝ αντέχουμε πλέον αυτούς που έφεραν τη χώρα στην ανυποληψία και το λαό της στην εξαθλίωση. ΔΕΝ αντέχουμε πλέον το χέρι των αδίστακτων σοσια-ληστών στην τσέπη μας!!!
    ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τις ίδιες φιγούρες στην οθόνη της τηλεόρασης μας. ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τον τραγικό Πρόεδρο της χώρας μας ο οποίος αμείβεται εν μέσω κρίσης περί τα 165.000 ευρώ παραπάνω, το χρόνο, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
    ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την τραγική φιγούρα του ΓΑΠ με τον μουστάκια Αθανασάκη στο υποχθόνιο φόντο.
    ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την Ντόρα και το Σαμαρά να μας κάνει υποδείξεις πως θα βγούμε από την κρίση.
    ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την αριβίστρια Δαμανάκη, τον σύγχρονο Δούρειο Ίππο, να μας στέλνει στα ΤΑΡΤΑΡΑ μέσω της επιστροφής στη δραχμή.
    ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τους εγκληματίες παλαιοπολιντικάντηδες και δεσμευόμαστε ότι, όταν η κατάσταση αλλάξει και γίνουμε πραγματικό κράτος να τους καλέσουμε να μας εξηγήσουν, να λογοδοτήσουν και κυρίως να πληρώσουν!!!
    ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.