23/6/11

«Ένα καράβι για τη Γάζα» χωρίς Έλληνες, θέλει το υπουργείο Εξωτερικών

Να μην συμμετέχουν στο Στόλο της Ειρήνης για τη Γάζα, καλεί τους Έλληνες πολίτες το υπουργείο Εξωτερικών, λόγω κινδύνων για την ανθρώπινη ζωή.


Το υπουργείο Εξωτερικών, μετά την δεδηλωμένη πρόθεση της ισραηλινής κυβέρνησης να μην επιτρέψει την προσέγγιση πλωτών μέσων στις ακτές της Γάζας, καλεί τους Έλληνες να μην συμμετέχουν στο "Ένα καράβι για τη Γάζα" γιατί μετά τα περσινά γεγονότα, η ασφάλεια των επιβαινόντων δεν είναι δεδομένη.

"Η χάραξη και άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας είναι ευθύνη της κυβέρνησης, με γνώμονα την προώθηση των συμφερόντων της Ελλάδας. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, οφείλουν όλοι να επιδεικνύουν αντίστοιχη υπευθυνότητα ή να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη των πράξεών τους. Η σχεδιαζόμενη επιχείρηση δεν αντιμετωπίζει την ουσία του ανθρωπιστικού προβλήματος στη Γάζα. Η Ελλάδα στηρίζει ενεργά την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών που αποτελεί τη μόνη οδό για συνολική και βιώσιμη επίλυση του Παλαιστινιακού", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
 http://www.enet.gr

8 σχόλια:

  1. Σωστη τακτικη...τι ρολο παριστανουμε αραγε σε αλλη περιπτωση;
    Toν Ζορο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὅποιος ἔχει τὰ κότσια ἂς πάη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοινώς: τα διαπιστευτήρια του Λαμπρινίδη. Άιντε καλορίζικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό έλειπε, εδώ τους έχουνε για την προστασία των Ροτσιλδικών τους τραπεζικών συμφερόντων, τους δώσανε και ενέχυρω ακόμα τα μνημεία, τώρα τον ευεργέτη τους θα πικράνουν?

    Η πείνεις το κόνιο η πας εξορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -1-
    Υπαρχει ενας ...τυπακος γυρω στα 35με γενειαδα που παριστανε τον ραββινο Θεσσαλονικης και τωρα παριστανει τον ραββινο σε καποιο σχολειο στο Ισραηλ.Τυχαινει να ειναι εγγονος του συνταγματαρχη Φριζη που σκοτωθηκε σε βομβαρδισμο στον πολεμο του '40 και αυτο συνεχεια το χρησιμοποιει σαν σλογκαν σε ολες τις αναρτησεις του για να ...ψηλωσει και να φτασει τον παππου του αλλα πατωντας στις μυτες των ποδιων του.Αυτος ο τυπακος σε συνεχεις αναρτησεις στο δικο του you tube εβριζε εκ του ασφαλους γιατι την εχει κοπανησει στο Ισραηλ για να μπορει να βριζει με ασφαλεια την Ελλαδα και τους Ελληνες και συνεχιζει να βριζει τον Μητροπολιτη Πειραια Χρυσοστομο.Ειχα ενα μικρο διαλογο μαζι του,επενεβει ενας γιατρος απο την Πενσυλβανια των ΗΠΑ που στην αρχη εβριζε και αυτος και μετα αναγκαστηκε να πλεξει το εγκωμιο των Ελληνων πολιτων.Κατοπιν επενεβει ενα χυδαιο ατομο εβραικης καταγωγης που δηλωνε... "χορευτρια"
    ητανε γυρω στα 55 με μια παχυσαρκη κοιλια απο εξω απο ενα μπλουζακι για 13χρονα και ενα νταγκλαρα μαυριδερο να την εχει αγγαλια και εβρυσε χυδαια τον Μητροπολιτη.Σε αυτην απαντησα πολυ σκληρα οπως επρεπε και αμεσως μετα επενεβει ο παρακολουθων "ραββινος" Μαρντοχαι Φριζης και μου απαντησε να παω "σε ...καμμια φιλαδα σαν την Χρυση Αυγη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -2-
    Επειδη αυτος ο τυπακος ο ραββινουλης εχει υπαρξει σχολιαστης στον ινφογνωμονα πριν εμφανιστω εγω και καθοδηγητης αλλων σχολιαστων του ινφογνωμονα που τον γλυφανε και συνεχιζουν να τον γλυφουν δουλικα και ξεδιαντροπα
    θα ηθελα να παρω και αλλες...πληροφοριες για αυτον.

    Παρακατω (στο 3)μεταφερω καποια στοιχεια που συνελεξα εγω και μερικα απο τους διαλογους μας.


    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ-δεν θα μας βρει...συμφωνους.Τι σημαινει "συμφωνους"???=Ψαξε στην Ελληνικη Ιστορια και θα αντιληφθεις τι θα πει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -3-

    1) «Οι Εβραίοι είναι ο Περιούσιος Λαός, γιατί επιλέχτηκαν από τον Θεό να οδηγήσουν την Ανθρωπότητα, για να φέρουν τους άλλους ανθρώπους στον σωστό δρόμο»!!..
    (Αυτό και άλλα πολλά δήλωσε ο αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μαρδοχάϊ Φριζής σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Τρίτο Μάτι" http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/israel-woos-greece-after-rift-with.html)
    2)Ο Αλέξανδρος Διάκος ήταν πρώτος Έλληνας αξιωματικός που έπεσε μαχόμενος στο ελληνοαλβανικό μέτωπο ,και συγκεκριμένα στις 1 Νοεμβρίου 1940 στην Πίνδο στην τοποθεσία Τσούκα.
    ο Μορδοχάϊ Φριζής, παππούς του σημερινού Αρχιραββίνου Θεσσαλονίκης. Έπεσε 5 Δεκεμβρίου 1940 έξω από την Πρεμετή από αεροπορικό βομβαρδισμό των Ιταλών. (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/10/blog-post_9656.html)

    (1)

    sterg (ερωτημα προς τον ραββινο)
    http://www.youtube.com/watch?v=HZcNyQXtXus&feature=share. Μηπως χρειαζεται μια απαντηση απο εσενα?
    Ο Ραββίνος Θεσσαλονίκης κατέδωσε τους Εβραίους!
    www.youtube.com
    Απόσπασμα από την χθεσινή (Σάββατο 10 Απριλίου 2010) εκπομπή «Άξιον Εστί» του Βασίλη Βασιλικού στην ΕΤ-3: Η Εβραία πανεπιστημιακός Οντέτ Βαρόν - Βασάρ αποκαλ.....

    (2)
    sterg (Μετα την υποστηρηξη του σουργελου-χορευτριας και υβριστριας του Μητροπολιτη Πειραια απο τον ραββινακο)
    Στο παραπανω να απαντησεις Μαρδοχαι και οχι εκει που δεν σε σπερνουν.Αυτη που υποστηρηξες εκφραζει τον εξευτελισμο μιας μικρης μειοψηφιας Εβραιων που θαπρεπε εσεις να τους απομονωσετε.Εξ αλλου εμετρησα το οριο της στενης παρακολουθησης που μου εκανες και περιμενα και τον θυμο σου που με χαροποιησε.Εισαι πολυ ΛΙΓΟΣ για να εισαι Ραββινος που συνεχως συμπληρωνεις αυτη την ιδιοτητα τονιζοντας οτι εισαι ..."ο εγγονος του ηρωα Μαρδοχαιου Φριζη".Εσυ μωρε τι εισαι? ΤΙΠΟΤΑ! Αν εβλεπε ο παππους σου θα εκλεγε η ψυχουλα του γιατι αυτος ητανε ΕΛΛΗΝΑΣ και εσυ ενα τιποτα.Αντε απο εδω.

    (3)
    sterg
    Παρα το οτι στην ζωη μου εμαθα οτι "ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ οι Κ Ο Τ Ε Σ" εγω θα ασχοληθω ακομα λιγο μαζι σου στο ιστολογιο που εγραφες ,στον Ινφογνωμονα,οταν παριστανες νεαρε μου τον "ραββινο Θεσσαλονικης" πριν την κοπανησεις εξω

    (4)
    Frizis (απαντηση του Φριζη σε εμενα για την επιθεση κατα της υβριστριας-σουργελο εναντιον του Μητροπολιτη)
    Mordechai Frizis also commented on his link.
    Mordechai wrote:"Στέργιε, το τελευταίο σου σχόλιο είναι εντελώς υβριστικό. Άντε τώρα ξέσπασε σε καμία σελιδούλα της χρυσής αυγής και όχι εδώ!"
    ΕΒΡΑΙΟΙ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ-ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ! Μέρος 9 (τελικό)

    (5)
    Από: JewishIdea77 (οπως γραφει για τον παππου του ο ιδιοςο Frizis σε ολα τα βιντεο και σχολια που αναρτα στο διαδικτυο)
    ΕΒΡΑΙΟΙ: Όλη η αλήθεια, στ'ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο Ραββίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής (πρώην Ραββίνος Θεσσαλονίκης και εγγονός του ηρωϊκού Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή), εξηγεί και εκφράζει τη θέση του αυθεντικού Ορθόδοξου Ραββινικού-Ταλμουδιστικού Ιουδαϊσμού,
    .Εδω ενα βιντεο που απειλει τον πλευρη=http://youtu.be/cFiGlcz2dOU)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί που πάνε για την Γάζα, έχουν ποτέ ασχοληθεί με τα Κατεχόμενα της Κύπρου, ή την Β. Ήπειρο και τον διωγμό που υφίσταται εκεί ο Ελληνισμός; Από την άλλη, διαμαρτυρήθηκε ποτέ η Παλαιστίνη για την κατοχή της μισής σχεδόν Κύπρου από την (φίλη της) Τουρκία; Μία ερώτηση κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.