23/6/11

''Η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα 575 δις ευρώ''

Ο ισχυρισμός ανήκει στον Jacques Delpla, διάσημο Γάλλο οικονομολόγο και μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας.
 Ο Γάλλος οικονομολόγος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Les Echo εξηγεί πως η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο το τεράστιο ποσό των 575 δισεκατομμυρίων ευρώ και το επεξηγεί με τον μύθο του Αισώπου.
''Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμηγκα.Μόνο που η ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και που βαρύνεται τώρα με τα χρέη του.

Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και της γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια μία βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ότι χρωστούν οι Έλληνες στην Γερμανία. Και τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα, τότε θα καταρρεύσουν όλοι''.http://www.sigmalive.com/

6 σχόλια:

  1. Μόνο που αυτά τα χρωστάνε οι τραπεζίτες, μέτοχοι των πολεμικών και χημικών βιομηχανιών, που είναι και οι ηθικοί αυτουργοί ΑΚΟΜΑ και των στρατοπέδων συγκέντωσης, κι όχι ο λαός της Γερμανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΑ!!!.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΕΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 575 ΔΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέστε όμως με τι θράσσος μας αντιμετωπίζουν, παρ΄όλο που χρωστάνε όλα αυτά!
    Σκέψου να χρωστάγαμε εμείς τα μισά ή και το ένα τρίτο μόνο σε κάποια χώρα και μάλιστα της ΕΕ!!!
    Ούτε που φαντάζομαι τι θα μας είχαν κάνει..
    Οχι εμείς που τους κάνουμε και ρεβερέντζες από πάνω!!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Perimename na mas to pi o Jacques Delpla? Ti exoune kami mexri tora i ellines politiki? To ixane csexasi? Iparxi panda o ellinas na plirosi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Perimename na mas to pi o Jacques Delplas? Ti kanane mechri tora i ellines politiki? Den to xerane? Apokliete! Pios kanei ta sinferonda più?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως κάποιοι πολιτικοί ένθεν και ένθεν τα πάτσισαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.